Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (917. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Adam gibi bir kelime ezberleme tekniği bulsak.

Teknik meknik yok. Oturup okuyacaksın.Manga,wiki,sözlük,forum... Bilmediğin kelimelere üşenmeden açıp tekrar tekrar bakacaksın. Bu arada bundan önce grammari iyi oturtman lazım. Yoksa cümlelerden sürekli yanlış anlam çıkarabilirsin.

yaklaşık olarak bildiğim 300 kelime var.

Manga olarakta bir arkadaşım bana school life oku demişti.Cümleler daha belirgin.Ama nasıl olacakki manga okumayla nasıl ingilizce kasılır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Adam gibi bir kelime ezberleme tekniği bulsak.

Teknik meknik yok. Oturup okuyacaksın.Manga,wiki,sözlük,forum... Bilmediğin kelimelere üşenmeden açıp tekrar tekrar bakacaksın. Bu arada bundan önce grammari iyi oturtman lazım. Yoksa cümlelerden sürekli yanlış anlam çıkarabilirsin.

yaklaşık olarak bildiğim 300 kelime var.

Manga olarakta bir arkadaşım bana school life oku demişti.Cümleler daha belirgin.Ama nasıl olacakki manga okumayla nasıl ingilizce kasılır?

Bilmediğin kelimelere açıp bakacaksın sözlükten ya da google translate den.
  • Aç altyazılı dizi, film izle. RPG oyun oyna. Manga oku. İngilizce altyazılı Anime izle. Git ingilizce eğitim seti felan indir. Gerçekten zor birşey değil. Bak gramer çalışacağım LYS için. Aynı şeyler temcit mi, tecrit mi neydi o pilavın adı o gibi. Çalışasım felan gelmiyor. Yarın biraz amelelik yaptıktan sonra ufaktan başlayım çalışmaya. 2 hafta kaldı ya offf.
  • İstediğin kadar kelime bil. Cümleyi anlayamadıktan sonra neye yarar ki.

Dediğim gibi ilk önce grammari hallet. Al eline bir grammar kitabı, baştan sona teker teker konulara bak. Özellikle örnek cümlelere bak.Fazla eksiğin yoksa çabucak halledersin zaten. Sonra manga,wiki vs. okuyarak da grammari iyice pekiştirirsin.

Bu arada Ano Hana son bölümde baya duygulandırdı be. Bu animeyi izleyince insanın içinde burukluk oluşuyo :D
    Gosick de haftalık olmasına rağmen son bölümlerde baya bi baydı. Neyseki 4 hafta sonra bitiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 6 Haziran 2011; 0:46:50 >
  • Gençler bu iş ne grammar ne kelime ne altyazı ne kitap hiçbiri ile. Gidin Amerika'ya 1 seneliğine bakın nasıl farkediyor.
  • 2011 yaz animeleri

• Pek benlik birşey yok yazın.Yanlız severlere müjde Hellsing geliyor,

Ula bu kishide paso movie çıkartıyor
  • quote:

Pek benlik birşey yok yazın.Yanlız severlere müjde Hellsing geliyor,

Ula bu kishide paso movie çıkartıyor

hellsing en son ne zaman çıkmıştı
  • güzelmiş yaz animeleri tam otakuluk çerez ve güzel seriler güzel geçccek yazım
  • naruto nun filmi geliyor
    pek sevmem filmleri ama itachi li jiraiya lı eskilerden işey olursa izlenir gibime geliyor

bide kaiji 2.seri vardı
    bitirdilermi yoksa bunlar yeni geleceklermi sadece
  • Natsume youjinchi sonunda lan . Kaç yıl oldu 3.sezon'u bekliyoruz. Bir gelsinde izleyeyim artık. Bu arada Usagi Drop ve Natsume ilgimi çeken animeler gerisi hava cıva benim için.
  • Spring 2010'dan sonra bunlar tatmin etmiyor beni artık.
  • ulan ne salakmışım ilk baktığımda görmedim koskoca resim koymuşlar sorano otoshimono nun filmi geliyomuş artık seneye anca izleriz biz

edit:bu kawai radio yu gördüğümden beri japonya konularında normal müzik dinliyemiyorum arkadaş ya led zeppelin bile dinleyemedim o derece sürekli elim kayıyo açılıyo bi anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 8 Haziran 2011; 8:10:19 >
  • Az önce Wolf Guy'da güncele geldim. Psikolojik ve Seinen manga benim için bitmiştir. Yemin ediyorum 10 bölümdür psikoloji felan bırakmadı. Bitti diyorsun tekrar başlıyorlar. Ya bırak artık bayılmış. Ayıltıp ayıltıp devam ediyorlar. Bazı japonlar harbiden hasta. Yani bunu yazan, çizen nasıl biir ruh hali içinde olabilir. Cidden wcye gidip çıkartabilirm. Offffff iğrenç abi yaa.
  • hajime no ippo nc tam yerinde bitti
    bunun mangası ne alemde acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

hajime no ippo nc tam yerinde bitti

940 falan
  • quote:

daha iyi dövüşler var dedilerdi geçenlerde ama sevmiyorum manga okumayı
  • quote:

quote:

940 falan

o kadar bölümü olduğunu biliyordum konu olarak merak etmiştim ingilizcemde yok ki
  • 3 aylık belediyenin Japonca kursuna kaydoldum. Zuahhahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

3 aylık belediyenin Japonca kursuna kaydoldum. Zuahhahahaha

Buralarda var mı acaba? İzmir'de?
  • 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.