Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (918. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

3 aylık belediyenin Japonca kursuna kaydoldum. Zuahhahahaha

konyadaydın sanırım sen ? Bende kayıt olucam Nasıl ve nereden kayıt olacağız bilgilendirirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 9 Haziran 2011; 15:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

quote:

3 aylık belediyenin Japonca kursuna kaydoldum. Zuahhahahaha

Buralarda var mı acaba? İzmir'de?

Bilmiyorum ki müdür. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek edindirme kurslarında. Mevlana felan akın akın Japon geliyor buraya. Daha belli değil başvurumun kabul edilip edilmeyeceği.
  • ankarada varmıki gidip baksam merak ettim mevlana için çok japon geliyomu sizin oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

ankarada varmıki gidip baksam merak ettim mevlana için çok japon geliyomu sizin oraya

Oooof Ayıp ettin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

ankarada varmıki gidip baksam merak ettim mevlana için çok japon geliyomu sizin oraya

Oooof Ayıp ettin.

Aynen. Hem de o kadar çok ki
  • voaa gencler uniqlo marka naruto-one piece-evangelion-dragon ball-gundam etc. t-shirtlerinizi burdan alabilirsiniz reklam falan yapmiyom kac gundur uniqlo nun web sitesinden almaya calisyodum ama ingiltere disina gondermiyolardi bende bu siteyi buldum ayni urunleri satiyolar cok guzel ve kaliteli tisortler zaten uniqlo japonyanin en iyi markalarindan biri neyse bi bakin iste:) ben bitane one piece siparis verdim bu sabah daha da alabilirim hele bi ulassin elime

http://www.kidsamurai.com/11-uniqlo-japan-t-shirts

buda orjinal uniqlo sitesi

http://shop.uniqlo.com/uk/store/clothing/ut/men/
  • Son çıkan animelerde bize bitiş müziğini dinletmek için hile midir endir anlamadım bitiş müziğini bölüm bitmeden koyuyolar sonra sonunu veriyolar bölümün bunu çözene kadar epey bişyi izlemeden atlamışım konudan koptum izlediğim tüm serilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Son çıkan animelerde bize bitiş müziğini dinletmek için hile midir endir anlamadım bitiş müziğini bölüm bitmeden koyuyolar sonra sonunu veriyolar bölümün bunu çözene kadar epey bişyi izlemeden atlamışım konudan koptum izlediğim tüm serilerde

Kesinlikle katılıyorum son serilerin hepsinde var bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Son çıkan animelerde bize bitiş müziğini dinletmek için hile midir endir anlamadım bitiş müziğini bölüm bitmeden koyuyolar sonra sonunu veriyolar bölümün bunu çözene kadar epey bişyi izlemeden atlamışım konudan koptum izlediğim tüm serilerde

Bazı serilerde iyi oluyordu ancak son zamanlar abartılmaya başlandı. Sanki çok önemli bir şey olacakmış gibi sonu en sona atıyorlar. Yeri geldiğinde güzel ancak bu kadarı fazla.
  • History's Strongest Disciple Kenichinin (oha ... yazarken anlıyorsunuz ismin uzunluğunu ) animesinin devamının ne zaman çekileceğini bilen var mı?
  • geçenlerde bende izledim.10 üzerinden 7.5 veririm
    yarım kaldı gibi duruyor ama devamı gelmez heralde
  • @GöLGe_TeaM
    Devamı gelir mi bilmiyorum ama gelmezse mangasından devam et.Mangası gayet güzel gidiyor.

Edit:Konu ile alakası yok ama alt konular niye gözükmüyor.Citi yine bir şey mi yaptı yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 13 Haziran 2011; 21:46:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

@GöLGe_TeaM
    Devamı gelir mi bilmiyorum ama gelmezse mangasından devam et.Mangası gayet güzel gidiyor.

Edit:Konu ile alakası yok ama alt konular niye gözükmüyor.Citi yine bir şey mi yaptı yoksa.

64'e kadar okudum. Çok klasik be abi. kötü adam dayak yer iyilere katılır. Bu ne aga?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 14 Haziran 2011; 2:54:47 >
  • quote:

quote:

@GöLGe_TeaM

64'e kadar okudum. Çok klasik be abi. kötü adam dayak yer iyilere katılır. Bu ne aga?

Serinin genel mantığı öyle olduğu için ben 100 bölümden sonra kabullendim.
  • quote:

quote:

quote:

@GöLGe_TeaM

Serinin genel mantığı öyle olduğu için ben 100 bölümden sonra kabullendim.

Mangasını güncel olarak takip ediyorum.. Ve evet genel mantık bu; ama bunu klişe olarak değerlendirmemek gerekiyor çünkü shounen dendiği zaman akla gelen bir kaç şeyden biri bu zaten(biraz daha açılabilecek bi konu)
  • İçinde bolca motorsiklet yada motorlu taşıtlar geçen anime önerisi alabilirmiyim?
  • Air Gear var kaydıraklı olmaz mı?

Neyse webtoon denen olay ilgimi çekti. 2 gündür bayağı takıldım. Özellikle renklendirme felan adamı kendine çekiyor.

Ekleme: Nedir bu Shojo arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 15 Haziran 2011; 3:09:38 >
  • shojo kızlar için olan anime ve mangalara deniyor ama bence öyle değil çoğunu izledim hoşuma gitti tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

bu arada motorlu denmiş akirayı izlemediysen bişi diyemiycem hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

İçinde bolca motorsiklet yada motorlu taşıtlar geçen anime önerisi alabilirmiyim?

Michiko to Hatchin'e bi' bak.
  • @Chidori, Blassreiter vardı bir de hem supernatural hem de motorlu falan.

Bu arada sınavlarım hala devam ediyor ama başarabilirsem büyük bir sürprizle döneceğim, kollarınızı sıvayın, sesinizi hazırlayın(ipucu) ve bekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.