Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (916. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Said6

@Hyapponzashi

Avatardaki hangi animeden merak ettim.

Rosario+Vampire - Shirayuki Mizore
  • Rsr+Vampire

Devamını getiremediğim nadir mangalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

@Hyapponzashi

Avatardaki hangi animeden merak ettim.

Rosario+Vampire - Shirayuki Mizore

Snowstorm geldikçe aklıma Kugimiya aşkım depreşiyor.
  • Başlarda sıkılarak okuyordum. Sonra işte Mizorenin felan gelmesiyle yavaş yavaş bağladı kendisine. En son hatırladığım gece 4te hala okuyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapitan_zur_See

Her kesin övdüğü Cowboy bepop izliyorumda. Zamanına göre çok detaylı bir çizimi var. Karakterler çok da güzel ama bu animenin ana hikayesi yokmudur. Yoksa ben mi kaçırdım.

Muhtemelen daha önce hiç episodik anlatımlı anime izlemediğin için öyle gelmiş olabilir. Seri bittiğinde alışacaksın muhtemelen.
  • quote:

Başlarda sıkılarak okuyordum. Sonra işte Mizorenin felan gelmesiyle yavaş yavaş bağladı kendisine. En son hatırladığım gece 4te hala okuyordum.

Valla ben ya 10'du ya da 15'di daha devam edemedim nedense. Takıldı kaldı. Belki sonra devam ederim. Şu zamanlar finallerim var onlarla uğraşmalıyım. Net off 1 hafta bilemedin 2 hafta.

Bu arada Yankee-chan to Magane-kun okuyun çok iyiymiş. Fena iyi bir mizah anlayışı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Başlarda sıkılarak okuyordum. Sonra işte Mizorenin felan gelmesiyle yavaş yavaş bağladı kendisine. En son hatırladığım gece 4te hala okuyordum.

Valla ben ya 10'du ya da 15'di daha devam edemedim nedense. Takıldı kaldı. Belki sonra devam ederim. Şu zamanlar finallerim var onlarla uğraşmalıyım. Net off 1 hafta bilemedin 2 hafta.

Bu arada Yankee-chan to Magane-kun okuyun çok iyiymiş. Fena iyi bir mizah anlayışı var.

Bitecekti sanırım o manga.Devam ediyormu ?
  • @Hyappon
    Sen söyleyince merak edip başladım.24'teyim şu an.Son 4 bölümdür sarmaya başladı.İlk bölümleri okurken uyuyacağım sandım bir an için.
  • NHK i bitirdim fakat bi 50 bolum daha olsa izlenirdi. karakterler,hikaye,muzikler vs falan tatmin ediciydi arada kendimi buldum sato da:)neyse NHK dan geriye guzel bi soundtrack albumu kaldi zaten sinavlarim da basladi 1-2 hafta yeni seriye baslamak istemiyorum one piece ilk 30 bolumu gectim biraz sikmaya basladi birakicam sanirim.neyse merak ediyorum anime izlemeye yada manga okumaya nasil ve neden basladiniz? ben gecen sene bu gunlerde basladim can sikintisindan ondan once zaten cok film izleyen biriydim o yuzden alismak zor olmadi zaten unv sinav sonucumda aciklanmisti baktim bolum ing devam edelim dedim hem ing gelisir falan filan ,aslinda oldukca gelistirdim ing mi tabi arada biraz japonca da kaptim sanirim
  • Bir zamanlar Metin2 oynardım haliyle rehber için metin2 forumlarına üye falan oldum.Bir ara bir konu üzerine çok şiddetli kavga çıktı bende daldım.Berke1235 adında biri vardı ona sövüyolardı , bende girdim çocugu savundum.Sonra arkadaş olduk , animefreak'tan Death Note linki attı.Şunu bir bölüm izlesene ya dedi.İzledim sonra sardı tabi bırakamadım.30-32 bölümde falan başka bir arkadaş tavsiyesi ile Naruto'ya başladım.O günlerden beridirde animeciyim. 1-2 sene oldu.

Animenin bana kattıkları

Boş zamanlarımı doldurmak için birşey , hobi.
    Japonları daha iyi tanıdım , öğrendim.
    İngilizce öğrenme arzusu doldu içimde.

Sonuç : Hala anime izleyip manga okuyorum.Ama hala ingilizce öğrenemedimBiri bana ingilizce öğretsin lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 5 Haziran 2011; 20:51:11 >
  • Bana niyeyse online manga okumak hiç zevkli gelmiyor.Basılı olmasını istiyorum. Sizde de var mı böyle birşey?
  • quote:

Bana niyeyse online manga okumak hiç zevkli gelmiyor.Basılı olmasını istiyorum. Sizde de var mı böyle birşey?

Yoo

Manga candır. Anime izlemeyi pek sevmiyorum. Animeye adaptasyon sırasında birçok şey kayboluyor.
  • @defense devil hiç üzülme ben doğuştan biliyorum ingilizceyi (nası bilmiyorum ama hayatım boyunca zorlanmadım okudum işte neyse) insan ingilizce bilince japonca öğrenmek istiyo bu daha kötü emin ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 5 Haziran 2011; 21:59:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

@defense devil hiç sevinme ben doğuştan biliyorum ingilizceyi (nası bilmiyorum ama hayatım boyunca zorlanmadım okudum işte neyse) insan ingilizce bilince japonca öğrenmek istiyo bu daha kötü emin ol

Onu da ünide halledecez inşallah. Bakalım ilk senede kaçmazsak iyidir. Dayanamayıp bırakırsam bizim peder bayağı kaslarını geliştirecek. Adamın başının etini yedim durdum.
  • eksi den bildiğim kadarıyla zor ama eğlenceli deniyo birde tek sen olmıycaksın birlikten kuvvet doğar o değilde ben resimde çöp adam bile yamuk çizen bi insanım o harfleri nası çizerim hiç bilemiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

@defense devil hiç üzülme ben doğuştan biliyorum ingilizceyi (nası bilmiyorum ama hayatım boyunca zorlanmadım okudum işte neyse) insan ingilizce bilince japonca öğrenmek istiyo bu daha kötü emin ol

Ya olsun be hocam.Hiç olmazsa Türkçe kadar kısıtlı değil bu fansub olayı.
  • Wow oyna, ingilizce şarkı dinle sözlere bak, kelimeleri tekrar tekrar yaz, unutursan tekrardan yaz.İngilizcede gramer zor değil zaten asıl olan kelime öğrenmek. Çok fazla kelime var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cairne

Wow oyna, ingilizce şarkı dinle sözlere bak, kelimeleri tekrar tekrar yaz, unutursan tekrardan yaz.İngilizcede gramer zor değil zaten asıl olan kelime öğrenmek. Çok fazla kelime var.

Yeri değil ama mesela ben okuduğumda ya da dinlediğimde anlıyorum ama yazamıyorum bendeki sıkıntı nedir?
  • Adam gibi bir kelime ezberleme tekniği bulsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Adam gibi bir kelime ezberleme tekniği bulsak.

Teknik meknik yok. Oturup okuyacaksın.Manga,wiki,sözlük,forum... Bilmediğin kelimelere üşenmeden açıp tekrar tekrar bakacaksın. Bu arada bundan önce grammari iyi oturtman lazım. Yoksa cümlelerden sürekli yanlış anlam çıkarabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 914915916917918
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.