Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (914. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mangaupdates varken MAL kullanmak gereksizdir, hele hele MAL'ın ergenlerin imza, profil kartı zart zurt kasmak ve arkadaşının duvarlarına bir şey paylaşmak gibi amaç dışı şekilde kullanıldığını düşünürsek, Mangaupdates'in sadeliği, işlevselliği her türlü MAL'a bin basar. Hangi mangayı kimin çevirdiğini Mangaupdates'de kolaylıkla öğrenebilirken, MAL'da bunun mümkün olmaması da cabası.

Ha MAL'ın en büyük avantajı okuduğun mangaları, izlediğin animeleri programlarla vs kolaylıkla güncelleyebilmen, tabii MAL'ın bu programlar vasıtasıyla dahi hava atma malzemesi olarak kullanıldığı düşünülürse bunun ne kadar avantaj olduğu tartışılır bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

Ben severim MAL'ı. Mangalar ve mangakalar hakkında oldukça geniş bir site. O yüzden yardımı çok olur bana. Genellikle her seriden sonra girer bakarım önerilere, incelemelere, mangakanın diğer serilerine, mangayı çıkaran derginin diğer serilerine. Sonra sıradaki okuyacağım mangayı seçerim.

Puanlamalarına ve bazı çocukca yorumlara rağmen iyidir MAL, ayrıca Dead or Alive chrome'da sorun yaşadığımda firefoa geçtim ben. Şu eklentiyi kurup bir deneyeyim bakalım olmazsa ona geçerim bende.

Ben de epeyi uzun süredir FireFox kullanıyordum ama firefox 4 hiç hoşuma gitmedi, arayüzüne alışamadım, hız olarak yavaşladı, daha fazla ram yemeye başladı filan, bende chrome a geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Haziran 2011; 23:38:44 >
  • Ben ani planet sitesini kullaniyorum bu tip şeyler için kimsenin kullanmamasi garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipernova

Mangaupdates varken MAL kullanmak gereksizdir, hele hele MAL'ın ergenlerin imza, profil kartı zart zurt kasmak ve arkadaşının duvarlarına bir şey paylaşmak gibi amaç dışı şekilde kullanıldığını düşünürsek, Mangaupdates'in sadeliği, işlevselliği her türlü MAL'a bin basar. Hangi mangayı kimin çevirdiğini Mangaupdates'de kolaylıkla öğrenebilirken, MAL'da bunun mümkün olmaması da cabası.

Ha MAL'ın en büyük avantajı okuduğun mangaları, izlediğin animeleri programlarla vs kolaylıkla güncelleyebilmen, tabii MAL'ın bu programlar vasıtasıyla dahi hava atma malzemesi olarak kullanıldığı düşünülürse bunun ne kadar avantaj olduğu tartışılır bana kalırsa.

Uzun zamandır düşünüyordum Mangaupdates'e geçmeye. Bugün başladıydım listeyi aktarmaya. Tam buraya gelip akıl verecektim önce davranmışsın. Gerçekten MAL'dan daha işlevli. Ama Reviews ve Recommendations bölümleri gerçekten zayıf. Kategori önermeleri diye beta bir sistem var onu geliştirirlerse müthiş olur. Diğer konularda(Görsellik hariç) MAL'a feci tur bindiriyor. Yeni bölüm listede manganın yanında şak diye yazıyor. Direk scanlation grubundan aldığı için online okuma sitelerinden daha erken öğrenilebiliyor. Gibi gibi ayrıntılar işte.
    Aslında bardağı taşıran damla, bilmiyorum suç bende olabilir, "Noblesse" denen manhwa'yı -kendine adanmış birkaç kulüp olmasına rağmen- MAL'da bulamadım. Ayrıca bakıyorum MAL'da manga tamamlanmış diyor, herkes yazmış cavcavlı reviewleri felan. Bir bakıyorum aha 2 aydır sublayan grup yok. Forum'u da Mangaupdatesden geri kalıyor. Neyse kafa ağrıtmaya gerek yok bu kadar yeter.
  • Noblesse sayfası MAL'den kaldırılmıştı bir ara.Tekrarmı gelmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Ben ani planet sitesini kullaniyorum bu tip şeyler için kimsenin kullanmamasi garip geldi.

Bende eskiden orayı kullanıyordum ama yetersiz bir site çoğu serinin ovasını speciallarını yada filmlerini bulamıyorsun sadece serinin kaç bölüm olduğu yazıyor MAL'ın yanında çok yetersiz bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

Ben ani planet sitesini kullaniyorum bu tip şeyler için kimsenin kullanmamasi garip geldi.

Bende eskiden orayı kullanıyordum ama yetersiz bir site çoğu serinin ovasını speciallarını yada filmlerini bulamıyorsun sadece serinin kaç bölüm olduğu yazıyor MAL'ın yanında çok yetersiz bir site

O zaman bende yavaş yavaş MAL'a geçeyim.
  • Şu Koreliler ya. Güzelim Dark Mage adlı manhwayı mahvediyorlar. Kardeş 50 karakteri aynı anda tanıtma, hikayeyi 10 parçaya bölme, baloncukları da biz angutmuşuz gibi basit yaz yeminle bir Berserk bir Bastard!! çıkacak ortaya ama yok. Adam bir cümle kuruyor sanki Şekspirin hamleti. Biraz sakin ol. Yavaş yavaş ilerle. Sadece bunda değil hangi manhwaya baksak öyle. The Breaker biraz düzeltti gerçi. Yok okuyup anlamak için açıp karakter mi ezberleyeceğiz? Size garip gelmiyor mu bu iş? Yoksa bende mi anormallik?
  • Mahnwadaki karakterleri ezberleyemiyorum bende.Yok diyo bilmemne usta şöyle demişti falan.2-3 bölüm sonra o ustanın yanına gidiyorlar.Diyorum haaa bu demiş demekki falan
  • Veristas'ta başıma gelen olay. Artık bir noktadan sonra kopuyordum. Ulan roman sanki oku oku bitmiyor.
  • mal bence güzel bir yer forum açısından milletin atıp tutmadığı bi forum tartışma yok şu ana kadar çoğu türk anime/manga forumuna baktım hemen hemen hepsinde bir tartışma bilgisiz olduğu halde herşeye naruto one piece bleach felan önerme gibi v.b saçma çocuksu olaylar vardı (söz meclisten dışarı zaten bu yüzden bu forumdayım) ayrıca anime önermelerinde çok başarılılardır mesela bir animede ana karakteri beğendiyseniz ona göre ayrı ayrı önerme yapmışlardır

bu arada uchiha al bunlar clannad special isimleri:Clannad: Another World, Tomoyo Chapter
    Clannad: Another World, Kyou Chapter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 3 Haziran 2011; 7:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

@uchihaitachi

en iyisi bu tarz kısa seriler zaten imzamda izlediğim seriler var önerin falan ya da bilgi istersen izlemeyi düşünüp benim daha önce izlediğim serilerden pm atarsın cevap veririm.

eywallah sensei
    clannad a.s. e başladım
    angel beasts iniyor.
    bide ekşınlı bişey arıyorum.bu kadar piskolocik seriden sonra ninjalı bişey bakacam

@dasdacik
    sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 3 Haziran 2011; 11:34:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

@uchihaitachi

en iyisi bu tarz kısa seriler zaten imzamda izlediğim seriler var önerin falan ya da bilgi istersen izlemeyi düşünüp benim daha önce izlediğim serilerden pm atarsın cevap veririm.

eywallah sensei
    clannad a.s. e başladım
    angel beasts iniyor.
    bide ekşınlı bişey arıyorum.bu kadar piskolocik seriden sonra ninjalı bişey bakacam

@dasdacik
    sağolasın

Basilisk olabilir,busou renkin iyidir ninjalıkla alakası yoktur ama. Durarara!! bakabilirsin. Soul eater ve de Tengen Toppa Gurren Lagan var bunlar da aksiyon yönünden iyidir. İzledin mi bilmiyorum bu serileri gerçi. Ama güzel seriler hepsi de.
  • Aklıma gelmişken sorayım.Veritas'ın devamının ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painscream 

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

@uchihaitachi

eywallah sensei
    clannad a.s. e başladım
    angel beasts iniyor.

@dasdacik
    sağolasın

Basilisk olabilir,busou renkin iyidir ninjalıkla alakası yoktur ama. Durarara!! bakabilirsin. Soul eater ve de Tengen Toppa Gurren Lagan var bunlar da aksiyon yönünden iyidir. İzledin mi bilmiyorum bu serileri gerçi. Ama güzel seriler hepsi de.

basilisk olabilir.
    durara da vardı bende galiba eve gidince bi bakayım
  • Baccano bu konuda en sevdiğim anime. Kurgu,karakter,aksiyon herşey on numaraydı.
  • Highschool of the dead'ın 2. sezonu çıkmayacakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Aklıma gelmişken sorayım.Veritas'ın devamının ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?

Çizer ayrıldı, yeni çizer bulup devam edilecek diye söylentiler dolaşıyordu. Pek umudum yok devam edeceğinden. Ama çok kral aksiyon vardı be.
    Adam gitti ustasının mühürlediği kadını sırf güç için saldı ya psikopat
  • Nurarihyon no Mago yu izledim bitti. Güzel bulduğunuz başka kısa seriler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Aklıma gelmişken sorayım.Veritas'ın devamının ne zaman geleceği hakkında bir bilgi var mı ?

Çizer ayrıldı, yeni çizer bulup devam edilecek diye söylentiler dolaşıyordu. Pek umudum yok devam edeceğinden. Ama çok kral aksiyon vardı be.
    Adam gitti ustasının mühürlediği kadını sırf güç için saldı ya psikopat

Sırf o psikopatlığı bile ayrı bir hava katıyordu.Bir de acayip pis dövüşüyordu çakal.

Devam etse keşke.
  • 
Sayfa: önceki 912913914915916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.