Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (912. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qRueL

Şuan çok merak ediyorum hangi aptal yapımcı şirketi tutup Vinland Saga'yı animeleştirmez?

Daha bir olay olmadı ki. Hani ne sonuca bağlayacaklar o bile belli değil. Manganın çizgisinin belli olması lazım. İleride yapılır büyük ihtima. Ayrıca daha Vagabond var sırada.
  • bu ses sanatçıları ne kadar alıyo ses çokmu önemli ne tür eğitimler görüyolar felan bi bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

yemedim içmedim bleach ve one peace de 2 ayda güncele geldim böylece 1,5 senelik anime hayatımda bitirdiğim/güncelde olduğum anime sayısı 17 oldu . haziran ayı için 5 anime var kafamda. Ao no exorcisti çok övdüler ona başlıycam diğerleri ise d gray man , .hack// serisi , chrono crusade( sonu çok duygusal diyolar ?) ve wolf rain

324+500 =824
    824*20=16480 dak.
    16480/60=274 saat
    274/60=4.578 saat/gün ortalama izleme

bu kadar anime üst üste izleme sarmaz bence.tad vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

yemedim içmedim bleach ve one peace de 2 ayda güncele geldim böylece 1,5 senelik anime hayatımda bitirdiğim/güncelde olduğum anime sayısı 17 oldu . haziran ayı için 5 anime var kafamda. Ao no exorcisti çok övdüler ona başlıycam diğerleri ise d gray man , .hack// serisi , chrono crusade( sonu çok duygusal diyolar ?) ve wolf rain

324+500 =824
    824*20=16480 dak.
    16480/60=274 saat
    274/60=4.578 saat/gün ortalama izleme

bu kadar anime üst üste izleme sarmaz bence.tad vermez

Hiç bi zaman şu bölümde bitsin artık demedim valla zevk alarak izledim ikisinide
  • Ben bleach izlerken bazı bölümler bitsin de kurtulayim dediğim oldu
  • Vagabond'un 300. bölümden sonrası niye yok ?
    Yoksa var da ben mi bulamadım ?
  • Şimdi ayıp etmişsiniz.Shamo gibi baba manga varken kim anime yapsın vinland sagayı :P(okumadım daha vinland sagayı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Vagabond'un 300. bölümden sonrası niye yok ?
    Yoksa var da ben mi bulamadım ?

vol kac o?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Şimdi ayıp etmişsiniz.Shamo gibi baba manga varken kim anime yapsın vinland sagayı :P(okumadım daha vinland sagayı)

Bunu bunu alın bunu dışarı. Ah bir okusan. Vikingleri konu alması zaten bir adım önden başlaması demek. Longboat'lar, Berserker felan bunlar ilgi çeken şeyler. Şimdi ailesini mi sevgilisini mi kimi katlettiyse onu getirip bizim Thorfinn'imizin karşısına koyma.
    Thorfinn

Seninki

Şimdi kararını ver bakalım?

Ekleme: Hangi mangaya baksam "Publishing". Yeter la bitirin artık. Bir insanın manga listesinde 25 tane ongoing olur muymuş arkadaş. Bitene kadar ara veriyorum. Hele Fairy Tail. Haftalım 3er 5er çıkarıyorlar herhalde. 2 hafta takip etmiyorum bir bakıyorum 3-4 bölüm var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baybars -- 1 Haziran 2011; 18:37:00 >
  • @Hyapponzashi

Seni vururum.

Aslında ciddi ciddi bir kere okusanız bırakamayacaksınız o derece bir manga.
  • Madem bu kadar övdün. Şu Mecha açlığım bir dinsin de
  • NHK bitti
    hakkaten iyiymiş.
    benzer anime varmı akuma sensei
  • quote:

NHK bitti
    hakkaten iyiymiş.

Akihabara@DEEP
    Battle Programmer Shirase
    Chaos;Head
    Comic Party
    Densha Otoko
    Genshiken
    Hot Gimmick
    Inubaka
    I, Otaku: Struggle in Akihabara
    Lucky Star
    MegaTokyo
    Metal Gear Solid
    Nogizaka Haruka no Himitsu
    No More Heroes
    Otaku no Musume-san
    Otaku no Video
    Sundome

İçinde otakuların geçtiği animeler.Bu animeleri nereden aldım o kendini biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Ekleme: Hangi mangaya baksam "Publishing". Yeter la bitirin artık. Bir insanın manga listesinde 25 tane ongoing olur muymuş arkadaş. Bitene kadar ara veriyorum. Hele Fairy Tail. Haftalım 3er 5er çıkarıyorlar herhalde. 2 hafta takip etmiyorum bir bakıyorum 3-4 bölüm var.

Hocam

http://myanimelist.net/mangalist/filmworm

ongoinglerim...

Ayrıca evet Vinland Saga hayatımda okuduğum en iyi mangalardan ama bir aylık için çok ağır izliyor bazen. 50'deyim halen İngilteredeler ne İngiltere'ymiş arkadaş ya.
    Ama kurgu harika, karakterler ondanda harika Thorkell hele adamım ya Thorffin'i bir sallamıştı ilk kapışmada "Vay hayvan" dedim.

@Defense

Vinland bitsin ona başlarım.

Ayrıca sanırım Vagabond'la ilgili lisanslama ile ilgili bir sorundan dolayı yayınlanma kalkmış diye duydum bir ama...

Edit: Şuan baktım da mangaka çıkmaza girmiş sanırım.

Edit2: Tamam şimdi oldu.

Mangaka şu 2010'un son aylarında yanı kışın başlangıcı hastalanmış ve yazma imkanı bulamamış. Ve bir şekilde, güçsüz kalınca ilhamı sönmüş. Ve 12 yıldız yazdığı manganın artık bir şekilde son bulması gerektiğine karar vermiş. Ama bundan önce okuyucularından biraz zaman istemiş. Vagabond'u bitirmek olayları nasıl toparlaması gerektiği üzerinde düşünecekmiş. Bu zaman içinde sağlığı yerinde olmadığından, biraz da kendine dikkat etmek istiyormuş.

Valla yazılan bundan ibaret ama bu taa 2010 Aralıkta yazılan yazı. Bundan sonra ne olmuş ne bitmiş haberim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 2 Haziran 2011; 2:04:06 >
  • quote:

NHK bitti
    hakkaten iyiymiş.

Maalesef yapıcı depresyon babında yeni serilerden Welcome to NHK düzeyinde bir başka yapım daha izlemediğim için öneri veremeyeceğim. Manga'sı Anime'nin son 4/1'lik kısmında farklı gibi bitiyor, istiyorsan onu oku diyebilirim ama Anime'nin finali -kanımca- orjinal Manga'nınkinden daha derli topluydu.

Eğer Hikikimori'lerden ziyade Otaku'larla ilgili seri istersen Genshiken, Otaku no Video, AKIHABARA @ DEEP ve Densha Otoko benim önerebileceklerim. Yapıcı depresyon babında ise başka kulvarlardan ve başka zamanlardan Blackjack OVA'ları ve filmi, Sayanora Zetsubou Sensei, King of Thorn, GTO (Genelde çoğu kişi izlemiştir ama dizisindeki yorumu Anime'sine göre daha derli toplu ve empati yapılabilir bulmuştum ben), Gunbuster (80'lerde yapılanı), Serial Experiments Lain, Gundam 00 sezonları ve filmi (seversen muhakkak UC Evreni'nde geçenlerini de izle, izleme sırası ile) izlenebilir, izlenmeli.

Bu arada... Popüler Anime'lerden bahsede bahsede 70'ler ve 80'lerin büyük ustalarından Osamu Dezaki'yi kaybettiğimizi kimse hatırlamamış. Üzerinden fazla zaman geçmeden hatırlatayım dedim, bu ustanın her serisi bir klasiktir ve bunlardan bir kısmı ülkemizde yayınlanmıştı. Ustanın çalışmalarından özellikle Ace wo Nerae ile Blackjack OVA'ları ve filmi benim için ayrı bir yerde.

Blackjack OVA'sının ilk bölümünü yukarıdan izleyebilirsiniz. Blackjack demişken... Osamu Dezaki'nin vefatı sebebiyle 1990'larda başlayıp bundan 10 yıl önce biten OVA serisine 11. OVA eklenecek. Sadece popüler Anime'lere kitlenmemiş arkadaşların haberi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 2 Haziran 2011; 6:44:20 >
  • konunun hikikomori veya otaku olması önemli değil
    bunun gibi hayatın içinden güldüren ciddi seriler istiyorum.
    clannad da fena değil di.şimdi onun ikinci serisine başlayayım.
    o arada bi tane daha indireyim diyorum
  • quote:

quote:

Hocam

ongoinglerim...

Listendeki bitmiş (ve tüm bölümleri ingilizceye çevrilmiş) mangaları elersek benim ongoing manga sayım (51) seninkinden daha fazla
  • quote:

konunun hikikomori veya otaku olması önemli değil
    bunun gibi hayatın içinden güldüren ciddi seriler istiyorum.
    clannad da fena değil di.şimdi onun ikinci serisine başlayayım.
    o arada bi tane daha indireyim diyorum

clannad izleyip beğendim ama kanon 2006 izlemedim deme sakın bana

edit: gerek duymadım ama angel beats i izledin dimi sakın hayır deme bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 2 Haziran 2011; 16:04:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

quote:

Hocam

ongoinglerim...

Listendeki bitmiş (ve tüm bölümleri ingilizceye çevrilmiş) mangaları elersek benim ongoing manga sayım (51) seninkinden daha fazla

Seri sayısına değil de çaptıra bakalım. 6092 var bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

quote:

Hocam

ongoinglerim...

Bak şimdi...
  • 
Sayfa: önceki 910911912913914
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.