Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (913. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

konunun hikikomori veya otaku olması önemli değil
    bunun gibi hayatın içinden güldüren ciddi seriler istiyorum.
    clannad da fena değil di.şimdi onun ikinci serisine başlayayım.
    o arada bi tane daha indireyim diyorum

clannad izleyip beğendim ama kanon 2006 izlemedim deme sakın bana

edit: gerek duymadım ama angel beats i izledin dimi sakın hayır deme bana

2 sinide izlemedim
    şimdi bakıyorum warez bb de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Ekleme: Hangi mangaya baksam "Publishing". Yeter la bitirin artık. Bir insanın manga listesinde 25 tane ongoing olur muymuş arkadaş. Bitene kadar ara veriyorum. Hele Fairy Tail. Haftalım 3er 5er çıkarıyorlar herhalde. 2 hafta takip etmiyorum bir bakıyorum 3-4 bölüm var.

Hocam

http://myanimelist.net/mangalist/filmworm

ongoinglerim...

Listendeki bitmiş (ve tüm bölümleri ingilizceye çevrilmiş) mangaları elersek benim ongoing manga sayım (51) seninkinden daha fazla

Seri sayısına değil de çaptıra bakalım. 6092 var bende.

Eğer sadece ongoing ise 6550
    Bu arada myanime list kullanmadığım için saymak epeyi uzun sürdü, sayfa falan saymamı da istersen saymam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ekleme: Hangi mangaya baksam "Publishing". Yeter la bitirin artık. Bir insanın manga listesinde 25 tane ongoing olur muymuş arkadaş. Bitene kadar ara veriyorum. Hele Fairy Tail. Haftalım 3er 5er çıkarıyorlar herhalde. 2 hafta takip etmiyorum bir bakıyorum 3-4 bölüm var.

Hocam

ongoinglerim...

Listendeki bitmiş (ve tüm bölümleri ingilizceye çevrilmiş) mangaları elersek benim ongoing manga sayım (51) seninkinden daha fazla

Bu arada myanime list kullanmadığım için saymak epeyi uzun sürdü, sayfa falan saymamı da istersen saymam

Hocam MAL görevi gören ne kullanıyorsun ?
    Merak ettim şimdi.
  • MAL candır. MAL'sız manga bile okunmaz. MAL olmasa neyi okuduğumu bile unuturum ben.
  • quote:

quote:

Angel Beats'i sen çok övüyorsun geçen indirdim.Twitter'den Salih abiye sordum (lan birgün dövecek bu adam bizi) boş zaman doldurmalık bir anime demişti.

@qRueL
    Kesinlikle katılıyorum , MAL olmasa hangi mangayı okuduğumu unuturum.Hatta bir kere güncellememişim MAL'i.Afedersin mal gibi aradım kaçta olduğumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 2 Haziran 2011; 18:17:29 >
  • Manga okurken MAL daima açıktır. Kapalı olunca kendimi rahat hissedemiyorum.
    @Dead or Alive
    Tüm serilerin sayısıydı ama zaten geçmişsin problem yok. Smile yerine Onizuka kullanmak istiyorum;
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • quote:

quote:

quote:

2 sinide izlemedim

angel beats baya güzeldir izle bence de ama kanon u pek önermem. Clannad ın yapım şirketinden ama onun kalitesine hiç yaklaşamamış bence. bunun dışında izlemediysen kimi ni todoke'ye de bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

quote:

2 sinide izlemedim

angel beats baya güzeldir izle bence de ama kanon u pek önermem. Clannad ın yapım şirketinden ama onun kalitesine hiç yaklaşamamış bence. bunun dışında izlemediysen kimi ni todoke'ye de bakabilirsin.

senden aldıklarımda varmı bakacam akşam sonra indirecem
    akşama clannad after story e başlarım
    o bitene kadar iner artık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam

ongoinglerim...

Olum senle bir ara ne güzel kapışıyorduk. Nerdeyse aynı idi okumalar mangalar falan sen bu yıl ne yaptın, resmen ikiye katlamışsın beni.
  • @Defense Devil

angel beats benim için ayrıdır türkiyede benzer tepkiler alıyorum ama yabancı ülkere bakınca benimle aynı fikirde kişiler bulmam kolay oluyo gece 11-12 gibi kendimi alıştırmıştım ne güzel en fazla günde 4 bölüm izliyodum sonra angel beats i indirdim 1 bölüm izleyip yatcaktım 13 bölümü izlemeden uyuyamadım bana japonca öğrenme hevesi vermiş bi animedir güzeldir vakit geçirmek içinde izliyebilirsin ben hala arada açıp izliyorum ending i her izleyişimde ilk izleyişim aklıma geldiğinden biraz gözüm yaşarır

özet: bana göre yere ayrıdır top anime listimde 1.ci sıradadır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 sinide izlemedim

rahat biter clannad'ı bitirene kadar. bir special'ı var diziden sonra geçer onu da indirip izlersin seriyi bitirince ama daha clannad'ın 2. sezonunun madem izleemdin ona başla direk. muhteşem bir sezon özellikle başlarında 2 tane efsane bölüm var biri komedi biri dram var 8-9 bölüm sonrada ağır drama bağlıyor zaten.
  • Nhk'ye en yakın Genshiken var, ama o depresif havada değil.
  • Deadman Wonderland kaç bölüm çıkacak bilen var mı? Anidb'ye baktım birşey yazmıyor ama wikipediada 12 bölüm yazıyor doğru mu ? Yorumları okudum beğenen çok. Forumda da izleyen vardı galiba tavsiye eder misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 sinide izlemedim

rahat biter clannad'ı bitirene kadar. bir special'ı var diziden sonra geçer onu da indirip izlersin seriyi bitirince ama daha clannad'ın 2. sezonunun madem izleemdin ona başla direk. muhteşem bir sezon özellikle başlarında 2 tane efsane bölüm var biri komedi biri dram var 8-9 bölüm sonrada ağır drama bağlıyor zaten.

angel beats yokmuş buldum indirmeye başladım
    bu akşam clannad ın 2. serisine başlıyorum
    bu arada kısa seriler hakkaten iyiymiş
    ömür törpüsü olmuyorlar
  • @Said6 mangasınıda takip eden biri olarak tavsiye ederim gayet kaliteli yaptılar
  • @uchihaitachi

en iyisi bu tarz kısa seriler zaten imzamda izlediğim seriler var önerin falan ya da bilgi istersen izlemeyi düşünüp benim daha önce izlediğim serilerden pm atarsın cevap veririm.
  • MAL kullanmamın nedeni üşeniyor olmam, bi ara MAL hesabı açmıştım ama mangaları eklemeye üşendim kaldı öyle
    Yakın bir zamana(2-3 ay) kadar MAL gibi bir şey de kullanmıyordum, pek gereksinimde duymuyordum 2-3 manga sitesinin update listelerini günlük takip etmek yeterli oluyordu.
    Ama 2-3 ay önce firefox 4ün çıkışıyla chrome a geçtim chrome a geçince de "All mangas reader" diye bir eklenti kullanmaya başladım;
    Mangaları takip etmek için oldukça yararlı bir eklenti, bir çok manga sitesini (türkçe manga olarak MangaTürk var) destekliyor. Eklenti hangi siteden hangi serinin hangi bölümünü okuduğunuzu otomatik olarak kaydediyor ve aynı sitede o serinin daha güncel bölümü mevcutsa bildiriyor.Ayrıca bir bölümdeki bütün sayfaları aynı anda yükleyip görebiliyorsunuz(autopager gibi), sadece bir bölüm yüklediği için uzun serilerde firefoxdaki AutoPagerı aratıyor biraz ama bunda da kitap gibi yan yana sayfaları gösterme, büyük sayfaları ekrana sığdırma özelliği vb var. Chrome kullananlara bu eklentiyi öneririm, önceden de dediğim gibi mangaları takip etmek için oldukça yararlı bir eklenti.
    Ama tam olarak bir MAL alternatifi diyemem çünkü bu listeyi diğerlerine (hava atmak için) gösteremiyorsun, toplam okuduğun toplam manga sayısını ve toplam bölüm sayısını vb göstermiyor.

Bu arada ongoing sayım fazla olabilir ama completed bu kadar fazla değil 15 den azdır, toplam bölüm olarakta 500den azdır.
    Ben özellikle ongoing seriler okumaya çalışıyorum ondan da biraz fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 2 Haziran 2011; 22:48:20 >
  • quote:

MAL kullanmamın nedeni üşeniyor olmam, bi ara MAL hesabı açmıştım ama mangaları eklemeye üşendim kaldı öyle
    Yakın bir zamana(2-3 ay) kadar MAL gibi bir şey de kullanmıyordum, pek gereksinimde duymuyordum 2-3 manga sitesinin update listelerini günlük takip etmek yeterli oluyordu.
    Ama 2-3 ay önce firefox 4ün çıkışıyla chrome a geçtim chrome a geçince de "All mangas reader" diye bir eklenti kullanmaya başladım;
    Mangaları takip etmek için oldukça yararlı bir eklenti, bir çok manga sitesini (türkçe manga olarak MangaTürk var) destekliyor. Eklenti hangi siteden hangi serinin hangi bölümünü okuduğunuzu otomatik olarak kaydediyor ve aynı sitede o serinin daha güncel bölümü mevcutsa bildiriyor.Ayrıca bir bölümdeki bütün sayfaları aynı anda yükleyip görebiliyorsunuz(autopager gibi), sadece bir bölüm yüklediği için uzun serilerde firefoxdaki AutoPagerı aratıyor biraz ama bunda da kitap gibi yan yana sayfaları gösterme, büyük sayfaları ekrana sığdırma özelliği vb var. Chrome kullananlara bu eklentiyi öneririm, önceden de dediğim gibi mangaları takip etmek için oldukça yararlı bir eklenti.
    Ama tam olarak bir MAL alternatifi diyemem çünkü bu listeyi diğerlerine (hava atmak için) gösteremiyorsun, toplam okuduğun toplam manga sayısını ve toplam bölüm sayısını vb göstermiyor.

Bu arada ongoing sayım fazla olabilir ama completed bu kadar fazla değil 15 den azdır, toplam bölüm olarakta 500den azdır.
    Ben özellikle ongoing seriler seçmeye çalışıyorum.

bu tarz siteleri hava atmak amacıyla kullanmak saçma bir olay zaten. o yüzden pek eksiklik denemez o konuya. normalde sevmediğim bir sitedir mal kullanmam liste hazırlamak dışında da ancak öneri yaparken ve ya birisiyle anime önerisi alırken liste paylaşımı yapmak çok büyük kolaylık sağlıyor.
  • Ben severim MAL'ı. Mangalar ve mangakalar hakkında oldukça geniş bir site. O yüzden yardımı çok olur bana. Genellikle her seriden sonra girer bakarım önerilere, incelemelere, mangakanın diğer serilerine, mangayı çıkaran derginin diğer serilerine. Sonra sıradaki okuyacağım mangayı seçerim.

Puanlamalarına ve bazı çocukca yorumlara rağmen iyidir MAL, ayrıca Dead or Alive chrome'da sorun yaşadığımda firefoa geçtim ben. Şu eklentiyi kurup bir deneyeyim bakalım olmazsa ona geçerim bende.
  • My Anime List'in kısaltması her ne kadar garip olsada kendisi güzel bir sitedir.Mesela şu "Bunu seviyorsan.... Bunuda seversin" gibi bir olayı var.O çok hoşuma gidiyor.Aynı zamanda bir serinin mevcut diğer serisi ovaları vs gibi yazmalarıda izleyicinin işini kolaylaştırıyor.Tabi ingilizcem anime ve mangaya yetecek kadar değil. O yüzden manga ve manga-ka bilgilerinden yararlanamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 911912913914915
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.