Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (911. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dasdacik

@said6 ya bnde bakabt den indirdim 1080p 14gb(rip) ama dublaj olunca ilk 10 saniyede kapadım şimdi 6.cı bölümü izliycem 4 er 4 er internetten açıyorum yükleniyo diğerlerini izlerken

O dual audio baktım şimdi. Japonca seste var o dosyalarda. BakabT de torrent önermenin bir şartı da Japonca ses olmasıdır.
    Ben de başladım kenshine tavsiyenle güzel gidiyor şimdilik.

EDİT: İngilizce altyazıyla izleyeceksen japonca sesi timing problemleri varmış.
    EDİT 2: Biraz daha baktım yorumlara eğer ses video timing problemleri olursa CoreAVC isimli kodeci kurarasan sıkıntı gidiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 29 Mayıs 2011; 10:55:30 >
  • sağol valla epey araştırmışsın bende ayda yılda bir kere indirdim boşa gitcek diye kafama takıyodum
  • Mangalara boğun beni yatayım öylesine.
  • Break Blade okuyan var mı? Ne oldu son çaptırda öyle? Gelin de bir iki laflayalım.
  • @Hyapponzashi ben animeyi beğendiğim için mangayı o kızı esir anladıkları yerden sonra bıraktım şu an animeden takip ediyorum sen mangayı takip ediyorsan bana söylermisin manga ile anime arasında ilerdeki bölümlerde fark yada hikayeden sapma var mı? spoiler yememek için mangayı bıraktım ama eğer animede hikayeden sapıyorlarsa gene orjinal hikayeye dönmek en iysi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leke900 -- 30 Mayıs 2011; 16:28:31 >
  • 6. bölümü izleyen adan manga ile farklı demiş MyAnimeListte.

Aslında Anime daha mantıklı. Fazla Mecha okumayınca robotları ayırt edemedim ben. Bir bakıma sallamasyon okuduk .Tam ayırt etmeye başlayınca güncele yetiştim. Animede renklendirme felan, bir de HD izliyorsan tadından yenmiyor. Ama müzik seçimleri kötü olmuş. Beni gaza getiremedi. Ben manga okurken yanına açtım Athena-For Real'ı çok dehşet gitti yani.

Yalnız bu konuyu açmamın asıl sebebi buna benzer manga veya anime aramam. MyAnimeList Recommendations'a baktım ama fazla bulamadım. Özellikle ülkeler arası diplomasiyi felan güzel işlemişler.
  • @Defense Devil Exiled-Destiny sürümünü indirdiysen çift ses olması lazım onun. Kullandığın oynatıcının ayarlarından değiştirebilirsin sesi.
  • anime ile tanışmadan önce (1 yıl a yakın ) ders çalışma hayatım:kafamda ağrı bile olmaz rahat bi 3-4 saat çalışırım sınavdan ''geçmek'' için yeterli denilen notu alırım

anime ile tanışdıktan sonra ders çalışma hayatım:bilimum favori kız karakterlerim(sora no otoshimono ''icaros'' angel beats ''kanade'' .....) derse başlamaya karar vermemle aklıma giriyo ve defteri açınca dayanılmaz bir baş ağrısı kaptırıyo veriyo kendimi yatağa atıp hayallere dalıyorum rahat bi 3-4 saat geçiyo sınavdan düşük alıyorum çevredeki arkadaşlarla yaptığım dayanışma sayesinde ''iyi kötü'' bişiler alıyorum

ha sence değermi dersiniz sormaya bile gerek yok
  • quote:

anime ile tanışmadan önce (1 yıl a yakın ) ders çalışma hayatım:kafamda ağrı bile olmaz rahat bi 3-4 saat çalışırım sınavdan ''geçmek'' için yeterli denilen notu alırım

anime ile tanışdıktan sonra ders çalışma hayatım:bilimum favori kız karakterlerim(sora no otoshimono ''icaros'' angel beats ''kanade'' .....) derse başlamaya karar vermemle aklıma giriyo ve defteri açınca dayanılmaz bir baş ağrısı kaptırıyo veriyo kendimi yatağa atıp hayallere dalıyorum rahat bi 3-4 saat geçiyo sınavdan düşük alıyorum çevredeki arkadaşlarla yaptığım dayanışma sayesinde ''iyi kötü'' bişiler alıyorum

o yaşlarda öyle geliyor başta ama sonra insan istemeden bir pişmanlık hissediyor. herşey yerinde zamanında yapılmalı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

anime ile tanışmadan önce (1 yıl a yakın ) ders çalışma hayatım:kafamda ağrı bile olmaz rahat bi 3-4 saat çalışırım sınavdan ''geçmek'' için yeterli denilen notu alırım

o yaşlarda öyle geliyor başta ama sonra insan istemeden bir pişmanlık hissediyor. herşey yerinde zamanında yapılmalı. :)

18 yaşındayım. Lise 2 den beri izliyorum şuan son sınıfım. Pişman değilim yine olsa yine yaparım

Fazla sosyal aktivite yapacak arkadaşınız yok ise animeler size yoldaş olabiliyor. En iyi arkadaş kitap demişler ya benim için de en iyi arkadaş animelerdir. Mutluyum. Umarım uzun yıllar daha izleyeceğim. (En azından One piece-Naruto-Bleach) sonunu göreceğim ki bunların sonunu görene kadar onlar kadar iyi bir anime çıkarsa bu böyle devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

@Defense Devil Exiled-Destiny sürümünü indirdiysen çift ses olması lazım onun. Kullandığın oynatıcının ayarlarından değiştirebilirsin sesi.

ve bir kere daha

Çok sağolasın hocam ya hakikatten çift sesmiş.
    Mutlu oldum bak şimdi
  • quote:

Hazırlık okuyorum okul bitti sayılır günde ortalamaya vurursak 10 dk ders çalışma 3 saat anime izleme çıkar.Geçen sene günde en az 4 saat çalışırdım ama sınav var diye çalışıyordum o kadar ama seneye görecez artık Türkiye'deki en zor tıp dedikleri Ankara Tıp çalışmazsan acı acı niye ÇAPA yazmadıysam . Animeylede lise 3 te tanıştım ama adam gibi geçen yaz izlemeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

6. bölümü izleyen adan manga ile farklı demiş MyAnimeListte.

Aslında Anime daha mantıklı. Fazla Mecha okumayınca robotları ayırt edemedim ben. Bir bakıma sallamasyon okuduk .Tam ayırt etmeye başlayınca güncele yetiştim. Animede renklendirme felan, bir de HD izliyorsan tadından yenmiyor. Ama müzik seçimleri kötü olmuş. Beni gaza getiremedi. Ben manga okurken yanına açtım Athena-For Real'ı çok dehşet gitti yani.

Yalnız bu konuyu açmamın asıl sebebi buna benzer manga veya anime aramam. MyAnimeList Recommendations'a baktım ama fazla bulamadım. Özellikle ülkeler arası diplomasiyi felan güzel işlemişler.

Bende de aynen öyle oldu hatta ben güncel takip ettikten bir süre sonra anca alışabildim, yani daha uzun sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

6. bölümü izleyen adan manga ile farklı demiş MyAnimeListte.

Bende de aynen öyle oldu hatta ben güncel takip ettikten bir süre sonra anca alışabildim, yani daha uzun sürdü

akşam akşam bi siz
    bide bu güldürdü beni
    http://www.youtube.com/watch?v=VuZZEJYlKwk
    http://www.youtube.com/watch?v=9KCfPWYGsOw
  • fate stay night ı bitirdim ( dün sabah bitirdim pazar günü işim çıktı bende uyumadım) o değilde ben adını okuyodum hep animefreak de adı biraz ciddi gelmiyodu meğersem hammlık yapıyomuşum bu arada haftaya pazar aoi no exorcist a başlıycam bir sonraki hafta deadman in wonderland bu arada gintama izliyen yokmu forumda ya bi ara leke00 vardı oda yok forumda bu aralar
  • Ya Code Geass(ilki bitti ikinciye başladım) izliyorum yani bu Suzuki mi, Suzaku mu herneyse nefret ettim arkadaş. Helal olsun yani. Griffith'i geçti nefretimi kazanma konusunda. Lanet olası pislik.
  • Bende bitiremedim onu okul yüzünden.11de kaldım en son.
  • quote:

fate stay night ı bitirdim ( dün sabah bitirdim pazar günü işim çıktı bende uyumadım) o değilde ben adını okuyodum hep animefreak de adı biraz ciddi gelmiyodu meğersem hammlık yapıyomuşum bu arada haftaya pazar aoi no exorcist a başlıycam bir sonraki hafta deadman in wonderland bu arada gintama izliyen yokmu forumda ya bi ara leke00 vardı oda yok forumda bu aralar

harcama beni hemen ben burdayım en son 145 e geldim gene bıraktım sıktı artık beni Gintama eskisi gibi güldürmüyor arada canım sıkıldımı 1-2 bölüm izliyorum gene bırakıyorum ilk başlardaki tadı alamıyorum artık
  • yemedim içmedim bleach ve one peace de 2 ayda güncele geldim böylece 1,5 senelik anime hayatımda bitirdiğim/güncelde olduğum anime sayısı 17 oldu . haziran ayı için 5 anime var kafamda. Ao no exorcisti çok övdüler ona başlıycam diğerleri ise d gray man , .hack// serisi , chrono crusade( sonu çok duygusal diyolar ?) ve wolf rain
  • Şuan çok merak ediyorum hangi aptal yapımcı şirketi tutup Vinland Saga'yı animeleştirmez?
  • 
Sayfa: önceki 909910911912913
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.