Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (909. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deadman Wonderland o kadar iyi değil. Animasyon kalitesinin kötülüğü bir kenara Shiro karakterinin gereksizliği fena. Yine de izlenir tabi, van piss değil sonuçta. Konusu sağlam. (Haters Gonna Hate bebeğim.)

Sezonun en iyisi Ao No Exorcist bence. Fullmetal Alchemist: Brotherhood'u sollardı 24 bölümlük olmayacak olsaydı derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Sezonun en iyisi Ao No Exorcist bence. Fullmetal Alchemist: Brotherhood'u sollardı 24 bölümlük olmayacak olsaydı derim.

Aha ! Salih abi nerdesin ?
  • Salih Flara yav ben Ota.
  • Biliyorum zatende , geçen bende aynısını dedim Salih abi kızdı.FMA'nın yanından bile geçemez o diye falan.Bakalım sende dedin ne dicek
  • quote:

Deadman Wonderland o kadar iyi değil. Animasyon kalitesinin kötülüğü bir kenara Shiro karakterinin gereksizliği fena. Yine de izlenir tabi, van piss değil sonuçta. Konusu sağlam. (Haters Gonna Hate bebeğim.)

bir alex bir iniesta değil şaka bi yana hocam animeyi beğenmemene ayrı şaşırdım bir vanpiss değil demene şaşırdım armutla elmayı ikiside meyva diye karşılaştırman garip geldi biraz bu arada one piece en kötü bulduğum animelerdendir (polemik yaratmaz inş)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Deadman Wonderland o kadar iyi değil. Animasyon kalitesinin kötülüğü bir kenara Shiro karakterinin gereksizliği fena. Yine de izlenir tabi, van piss değil sonuçta. Konusu sağlam. (Haters Gonna Hate bebeğim.)

bir alex bir iniesta değil şaka bi yana hocam animeyi beğenmemene ayrı şaşırdım bir vanpiss değil demene şaşırdım armutla elmayı ikiside meyva diye karşılaştırman garip geldi biraz bu arada one piece en kötü bulduğum animelerdendir (polemik yaratmaz inş)

Polemik yaratmaz inşallah yazmasaydın uzunca bir savunma yazabilirdim ama polemik yaratmamak gerek

Ao no exorcist biraz ilerlesin(17 ye falan gelsin) izlemeye başlarım o zaman.
  • kaiji nin yeni sezonu başladı galiba
    izleyen varmı?
  • Hala kızdı diyorlar bak.

Mangaları karşılaştırılamaz diyorum ben animesini izlemedim daha. Beni rahatsız eden hikayesi, animesinde bunu aşmış olabilirler.
  • quote:

Mangasına yetişir diye 24 bölüm yapmışlardır.(ANN'den başka bir yerde görmedim 24 bölüm olacağını.neyse)
    Daha 6. bölümden fillera girdi.
    Mangası ilerleyince 2. sezon gelir.
  • quote:

Bence 1000 Zoro, 10000 Goku'yu mahveder.

Al sana polemik.
    Fufufufufuf SuperSaiyan 3d
  • otakuronun bir yazısı varya bu one piece hayranlarına kızıyor
    onu okurken sandalyeden düşmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

otakuronun bir yazısı varya bu one piece hayranlarına kızıyor
    onu okurken sandalyeden düşmüştüm.

isterük isterük
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

quote:

Bence 1000 Zoro, 10000 Goku'yu mahveder.

Al sana polemik.
    Fufufufufuf SuperSaiyan 3d

gs old boyss

bu duraranın 2.ci opening ne güzelmiş ya öyle konusuda hoşuma gitti başlasammı karar veremedim pazar günü yeni sezon animelerden birini izliycektim ama iyiyse bunuda izliyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bu duraranın 2.ci opening ne güzelmiş ya öyle konusuda hoşuma gitti başlasammı karar veremedim pazar günü yeni sezon animelerden birini izliycektim ama iyiyse bunuda izliyebilirim

Hemen başla derim ben. Geçtiği mekan,kurgusu,karakterleri çok iyi. Bu üçü tam istediğim şekilde olduğu için çok sevmiştim ben. OST'ları da güzeldir.
    İlk başlarda ne dönüp bittiğini anlamayacaksın,ama ilerleyen bölümlerde hepsi tek tek açıklanıyor.
    Anime bittiğinde garanti ediyorum şu karakterlerden en az birisi favorin olacak.
    1- Orihara Izaya
    2- Heiwajima Shizuo
    3- Kida Masaomi
    4- Kadota Kyohei

Ayrıca ünlü seiyuular da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 26 Mayıs 2011; 12:32:26 >
  • Bana evangelion gibi kaliteli bir anime önerebilecek olan var mı, bitirdiğimde embesilleşeyim şöyle ne izlediğimi anlamak bikaç gün sürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cairne

Bana evangelion gibi kaliteli bir anime önerebilecek olan var mı, bitirdiğimde embesilleşeyim şöyle ne izlediğimi anlamak bikaç gün sürsün.

Seri şeklinde değilde Rahmetli Satoshi Kon'un yapımlarını tavsiye ederim.
  • arkadaşlarwww.animedeposu.com yavaştan açılıyor, gelmek isteyenlere kapımız açıktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

arkadaşlarwww.animedeposu.com yavaştan açılıyor, gelmek isteyenlere kapımız açıktır

takipçinizim

bu arada fate/zero nun fragmanını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

arkadaşlarwww.animedeposu.com yavaştan açılıyor, gelmek isteyenlere kapımız açıktır

takipçinizim

Fate stay night la konu olarak aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

quote:

takipçinizim

Fate stay night la konu olarak aynı mı?

yanlış hatırlamıyorsam emiya nın ustasının dönemindeki kutsal kase savaşını konu alacak
  • 
Sayfa: önceki 907908909910911
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.