Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (813. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Romeo ve Juliet,Hamlet bunlar okuyupta beğendiklerimdi.Ama maksat katkı olsun diye diğerlerinide alıp okumuştum,valla 1 saatlik vaktini çok güzel şekilde değerlendiriyorlar Macbeth,3.Richard,Fırtına bunlarıda alıp okudum.Shakespear klasikleri bunlar işte yenileri çıkmış bende demin Julius Caesar aldım okurum akşama...

Arunas yayıncılık var onun Zehirli Şeker diye kitabı var harika bunu kesin alın !
    @No Şuga gibi bende 2.cildini bekliyorum ama hala ses seda yok.

Bu arada Sherlock Holmes çizgi romanını gördüm dayanamadım aldım.

Not=Valla internetten okumak pek sarmıyor onun için mangaları takip edemiyorum böyle elde okumak gibisi yok.Keşke bizim ülkemizdede böyle bi işe atılsalar beğenmesem bile katkı olsun diye alırım serileri.Fma'yı çevirseler mesela acayip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 24 Mayıs 2010; 18:52:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

@dombili
    Romeo ve Juliet,Hamlet bunlar okuyupta beğendiklerimdi.Ama maksat katkı olsun diye diğerlerinide alıp okumuştum,valla 1 saatlik vaktini çok güzel şekilde değerlendiriyorlar Macbeth,3.Richard,Fırtına bunlarıda alıp okudum.Shakespear klasikleri bunlar işte yenileri çıkmış bende demin Julius Caesar aldım okurum akşama...

Arunas yayıncılık var onun Zehirli Şeker diye kitabı var harika bunu kesin alın !

Not=Valla internetten okumak pek sarmıyor onun için mangaları takip edemiyorum böyle elde okumak gibisi yok.Keşke bizim ülkemizdede böyle bi işe atılsalar beğenmesem bile katkı olsun diye alırım serileri.Fma'yı çevirseler mesela acayip olur.

İnsan alıştımı bırakamıyor elde manga okumayı. Zehirli Şekerin 2.cisini bulamayınca Dracula'yı almıştım ben de, anlatım olarak pek tatmin etmese de çizimleri 10 numaraydı.

Biraz önce baktım, Zehirli Şeker'in ingilizce versiyonu hali hazırda çıkmış. Türkçeye çevirisi pek uzun sürmese bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

@dombili

İnsan alıştımı bırakamıyor elde manga okumayı. Zehirli Şekerin 2.cisini bulamayınca Dracula'yı almıştım ben de, anlatım olarak pek tatmin etmese de çizimleri 10 numaraydı.

Biraz önce baktım, Zehirli Şeker'in ingilizce versiyonu hali hazırda çıkmış. Türkçeye çevirisi pek uzun sürmese bari.

İnternette sayfalarını bulamamıştım ben sen hiç rastladınmı ? Valla varsa söyleyelim birine çevirsin harika bi konusu var çünkü.

Not:Bu arada dediğin gibi insan alıştımı bırakamıyor.Çizgi romanlar ve mangalardan oluşan bi raf yaptım.Yavaş yavaş diziyorum.Güzel olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 24 Mayıs 2010; 19:02:49 >
  • Arkadaşlar,bana şöyle ünlü bir japon şarkıcı önerir misiniz?Japonca sadece animelerdeki şarkıları dinliyorum da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Şuga

quote:

@dombili

İnternette sayfalarını bulamamıştım ben sen hiç rastladınmı ? Valla varsa söyleyelim birine çevirsin harika bi konusu var çünkü.

Not:Bu arada dediğin gibi insan alıştımı bırakamıyor.Çizgi romanlar ve mangalardan oluşan bi raf yaptım.Yavaş yavaş diziyorum.Güzel olacak gibi.

Sadece satışı yapılan siteleri bulabildim maalesef. Konusu cidden çok ilgi çekici, hele ilk sayının bitimi direkt 'bana ikinciyi verin!!!' diye bağırtıyor insanı.
    Tamamlanmış bir seriyi çevirseler daha garanti olucaktı gerçi, ilki yıl olucak neredeyse, ikincisi yeni yeni çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comand.com kardeş

Arkadaşlar,bana şöyle ünlü bir japon şarkıcı önerir misiniz?Japonca sadece animelerdeki şarkıları dinliyorum da

Gackt, Hiroko Moriguchi, Ichiro Mizuki, Nana Mizuki, MIQ ilk aklıma gelenler.

not: Say say bitmez, Japonlar kaliteli müzisyen enfelasyonu olan bir millet ne de olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 24 Mayıs 2010; 19:31:08 >
  • Bu mangaları yayınlayan arunas yayıncılık 10 civarı mangayı yayınlamış ama henüz ikinci sayısını çıkardığı bir tanesi yok sanırım. Umarım satışlardan memnundurlarda devamı gelir bunun. Sanırım sadece amerimanga basımı yapmışlar ama kapaklar öyle görünüyordu en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

Bu mangaları yayınlayan arunas yayıncılık 10 civarı mangayı yayınlamış ama henüz ikinci sayısını çıkardığı bir tanesi yok sanırım. Umarım satışlardan memnundurlarda devamı gelir bunun. Sanırım sadece amerimanga basımı yapmışlar ama kapaklar öyle görünüyordu en azından.

Valla facebookta grupları var yazmıştım zamanında mart ayı demişlerdi.Herhalde yalan oldu.Ben umudum azaldı 2.sayılardan.

Facebook sayfası için ''Tıkla''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 24 Mayıs 2010; 19:33:01 >
  • Oh be! İnterneti bağlattım huzura kavuştum be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Oh be! İnterneti bağlattım huzura kavuştum be!

bide şu ttnet bi tane daha 4 kat hız arttırımı yapsa daha güzel olacak...
  • Evet. Superonline'ın fiber net'i alıcaktım ama şimdi kim uğraşıcak tekrar hat çekimiyle. Bir kaç ay idare edelimde 10mb ye geçeriz sonra.
  • quote:

Evet. Superonline'ın fiber net'i alıcaktım ama şimdi kim uğraşıcak tekrar hat çekimiyle. Bir kaç ay idare edelimde 10mb ye geçeriz sonra.

10Mbps Limitsiz 49TL oh oh ne güzel bişi bu ya ama bunda bi iş var adil kullanım ile ilgili ... çünkü bunun prosu 99tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

quote:

Oh be! İnterneti bağlattım huzura kavuştum be!

bide şu ttnet bi tane daha 4 kat hız arttırımı yapsa daha güzel olacak...

Adam gibi sağlamayı öğrensinlerde önce şu internet hizmetini onu da yaparlar sonra. Daha bunu bile beceremiyorlar nerdeyse.
  • Neyse boşverin şimdi interneti falan ne varsa onu kullancaz işte

• geldiğimden beri izlediğim seriler bir yanlışlık sonucu silindi geçen hafta ... bi de bu filipis ten korkuyorum biraz ısınma sorunu vardı ama ne olu ne olmaz 35derece nasıldır sizce harici disk için...
  • Hadi yaaa senden baya seri alacaktım oysa
    @dark,ersel hayırlı olsun.
    Ya bu Lost finali izleyen varmı.Bu kadar saçma bi final olamazdı herhalde.Chuck'ın sezonda bitiyor yeni bi dizi arayışındayım...
  • Sağol Alp.

Az önce Ninja Assassin'i izledim. Güzel filmdi ama Japonların İngilizce konuşması çok absürd olmuş. Aksanları berbat zaten bilirsiniz, Japonca olarak çekselermiş filmi çok daha etkiliyici olucağı kesinmiş. Şu anda Kick-Ass'i izliyorum, acayip bişey ya başındayım ama harbiden süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

geldiğimden beri izlediğim seriler bir yanlışlık sonucu silindi geçen hafta ... bi de bu filipis ten korkuyorum biraz ısınma sorunu vardı ama ne olu ne olmaz 35derece nasıldır sizce harici disk için...

35 derece iyidir sorun yok kanımca
  • quote:

Sağol Alp.

Az önce Ninja Assassin'i izledim. Güzel filmdi ama Japonların İngilizce konuşması çok absürd olmuş. Aksanları berbat zaten bilirsiniz, Japonca olarak çekselermiş filmi çok daha etkiliyici olucağı kesinmiş. Şu anda Kick-Ass'i izliyorum, acayip bişey ya başındayım ama harbiden süper

Ninja Assassin'de adamdan ne kanlar fışkırıyordu yahu...
    Not:Ersel bu arada film tavsiyesi vereyim yakın tarihte izlediklerimden.Shutter Island,Sherlock Holmes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 25 Mayıs 2010; 13:10:17 >
  • Majin Tantei Nougami Neuro'yu indiriyorum. Bakada 720psi var.
    Dün Jump Ultime Stars oynarken aklıma geldi.Madhouse yapmış birde.
    Sanırım Windsurf sormuştu.
  • 
Sayfa: önceki 811812813814815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.