Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (812. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blood+ animesi indiBleach'ı 127'e kadar izleyeyim.Sonra başlicam127den sonra filler geliyor ondanD.Gray-Man'da Animesi var 101 bölüm onu izlerim.Manga okumaya gerek yok.
  • @Royal Archer
    Çok teşekkür ettim, aralarında epey bir hiç ellenmemiş olanlar var ekledim listeme bu haftasonu hepsini haşat ederim
    Bu arada bir şey fark ettim Battle Club gibi mangaları artık okuyamıyorum yav midem kaldırmıyor çok fazla dövüşen kız poposu gördüğümden midir nedir hiç çekici, eğlendirici bir tarafları yokmuş gibi gelmeye başladı. Umarım geçicidir, hayır olamaz olgunlaşıyor olamam hayırrrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

@Royal Archer
    Çok teşekkür ettim, aralarında epey bir hiç ellenmemiş olanlar var ekledim listeme bu haftasonu hepsini haşat ederim
    Bu arada bir şey fark ettim Battle Club gibi mangaları artık okuyamıyorum yav midem kaldırmıyor çok fazla dövüşen kız poposu gördüğümden midir nedir hiç çekici, eğlendirici bir tarafları yokmuş gibi gelmeye başladı. Umarım geçicidir, hayır olamaz olgunlaşıyor olamam hayırrrrrrr

Dövüşen kız poposu, her yaşta iyidir. Olgunlaşması filan olmaz.
  • mai_mai Banya okudunmu ? 5 Ciltlik . Mnaki çevirisini yapmış indiriyordum soraym dedim.Okuduysan nasıldı?
    Birde Monster Soul okudunmu ? Oda küçük bir manga okumuştum güzeldi
  • Mahou Sensei Negima okuyan var mı? Yeni başladım ben. Hoşuma gitti.
  • veritas

yeni gördüm ve verildimi bilmiyorum ama stüdyo ghibli nin yeni yapımı güzel birşeye benziyor işin içinde nede olsa miyazaki amcamız var...

• @Plunder
    Banya; hayır okumadım, bir bakayım. Teşekkür.
    Monster Soul; kısa oluşuna üzülmediğim serilerden biriydi çok iyi diyemeyeceğim ama fena değildi işte pek de hatırlamıyorum zaten.

@Kobayakawa
    Epey bir okuyan vardı burada Mahou S. N. ' yi yanlış hatırlamıyorsam. Uzun serilerden sıkılmayanlar okuyabilir; eğlenceli sayılır, öyle öve öve bitiremeyeceğim bir manga değildir lakin böyle dediğime bakmayın her hafta çıksın diye bekliyorum. Bu arada okuduğum mangalar arasında ki bunlara h. mangalar da dahil harem olayının bu kadar dibine vurmuş başka bir manga daha görmemişimdir hatta sayın mangaka hala sıkılmadan yeni hatun kişileri eklemektedir. Şöyle söyleyeyim mangada o kadar fazla kız olduki artık çoğu kız birbirine karışıyor ayırt etmek için arada renkli bir iki sayfa yapmak zorunda kalıyorlar. Ayrıca mangakamızın bir de pis bir huyu vardır; manga hesepta haftalık çıkmaktadır fakat iki haftada bir, bazen bir iki haftalığına sürekli malzeme ve bilgi toplamaya gider ki haftalık manga ayda bir iki bölüme kadar düşebilir.

Gakuen Alice isimli mangaya başladım; açıkçası çok beğenmedim bazı unsurlar deli ediyor çizimler tam bana hitap etmiyor. Hikaye tam ana dalını seçememiş gibi hani fantastikten mi gitsin, aşktan mı, arkadaşlıktan mı yoksa aksiyona mı kaysak karar verememiş gibi mangaka. Kırk elli bölüm oldu okuyorum hala karakteri oturmadı manganın ama gariptir lanet olsun deyipte bırakamadım. Ayrıca diğer bir şekilde gizemli, trajik ve birbiriyle bağlantılı geçmiş olayının suyunu çıkarmışlar gibi bir his var içimde daha bir şey açıklamadıkları için tam emin olamıyorum. Neyse lafın özü olarak önermiyorum ama okuyorum
  • mai_mai
    Banya'yı okudum süperdi

Afro samurai indi.3 bölüm izledim süperdi
  • Post tekrarı yapmak yerine lütfen edit butonunu kullanınız.
  • Yuh oha çüşNeyse.Flara Judge 3 çıkmış dün okudum

Az önce silinen mesaj ;

Kardeşim Manga Shakespeare'den Julius Caesar almış En kısa zamanda okumayı planlıyorum.İlk defa bir mangayı elimde kitap halinde okuyacağım
    Umarım bir daha silmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Manga Shakespeare'den Julius Caesar

Yeni seriler çıkmış vay vay vay...Yarın bi d&r'a uğrayayım.Cüzdan boşalacak gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

quote:

Yeni seriler çıkmış vay vay vay...Yarın bi d&r'a uğrayayım.Cüzdan boşalacak gene.

9.90tl yazıyor üstünde pek fazla değil aslında.2xx sayfa civarı.Bu arada fark ettimde soldan sağa mangalarda varmış. Banya ve Julius Caesar öyle
  • Soldan sağa olduğunu farkedince afallıyorsun fena halde, bana AFlame Inferno'da olmuştu, bilmem kaç sayı sağdan sola okudum dedim bir gariplik var bu işte. Sonra da bıraktım kaldı öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Soldan sağa olduğunu farkedince afallıyorsun fena halde, bana AFlame Inferno'da olmuştu, bilmem kaç sayı sağdan sola okudum dedim bir gariplik var bu işte. Sonra da bıraktım kaldı öyle.

manga okurken hep soldan sağa başlayıp sonra o sayfayı tekrar sağdan sola okuduğum benimde çok oldu ve sonra bir manhwa ya başladığım da işler daha da kötüleşiyor... hele bazı kareler o kadar iç içe girdiyse daha da berbat oluyor nedenide elindeki bir kitap olmadığından bir seferde baktımı çözemiyorsun parmağın hep farenin tekerleği ile bir aşağı bir yukarı yapmak zorundasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 24 Mayıs 2010; 0:17:56 >
  • Bende çok karıştırıyordum soldan sağ, sağdan sola olayını.
    Ama artık alıştım en fazla 3 sayfa afallıyorum, sonra çakıyorum olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 24 Mayıs 2010; 0:16:04 >
  • Arunas yayıncılığın bi mangası var.sayfalar soldan sağa doğru çevriliyor.okunuşta soldan sağ

yani mangaya arka kapaktan başlıyorsunuz gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 24 Mayıs 2010; 1:04:50 >
  • ben mangaya yeni başladım sayılır.
    soldan sağa okunduğunu anlayana kadar bende afalladım bi süre
  • quote:

quote:

Okudun herhalde büyük kısmını arasında özellikle önereceklerin var mı?

Yazmışken başlığa bir de anime önerisi yapayım. Son dönem çıkan animeleri takip etmiyordum pek ecchi olayını abartıkları için bir arkadaşın önerisiyle Baka to Test to Shoukanjuu animesini izlemeye başladım. Eğer izlememiş olan varsa kesinlikle öneririm çok eğlenceli bir anime çıkmış ortaya. Bu tarz keyifli anime önerisi olan varsa kısa soluklu iyi olur aslında. Bu aralar izlenecek yeni bir anime arıyorum.
  • quote:

quote:

Zehirli Şeker 2.yi bekliyorum aylardır. Bilen, duyan, gören var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili
    Yazmışken başlığa bir de anime önerisi yapayım. Son dönem çıkan animeleri takip etmiyordum pek ecchi olayını abartıkları için bir arkadaşın önerisiyle Baka to Test to Shoukanjuu animesini izlemeye başladım. Eğer izlememiş olan varsa kesinlikle öneririm çok eğlenceli bir anime çıkmış ortaya. Bu tarz keyifli anime önerisi olan varsa kısa soluklu iyi olur aslında. Bu aralar izlenecek yeni bir anime arıyorum.

İlk çıktığında söylemiştim sanırım burda.Baya komik bir anime.
    Seneye 2. sezonu da geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 810811812813814
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.