Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (814. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheM

quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Sağol Alp.

Az önce Ninja Assassin'i izledim. Güzel filmdi ama Japonların İngilizce konuşması çok absürd olmuş. Aksanları berbat zaten bilirsiniz, Japonca olarak çekselermiş filmi çok daha etkiliyici olucağı kesinmiş. Şu anda Kick-Ass'i izliyorum, acayip bişey ya başındayım ama harbiden süper

Ninja Assassin'de adamdan ne kanlar fışkırıyordu yahu...
    Not:Ersel bu arada film tavsiyesi vereyim yakın tarihte izlediklerimden.Shutter Island,Sherlock Holmes.

Shutter Island beni aşar gerilim filmlerinde gerilmek, beni geriyo Sherlock Holmes'u izledim manyak ötesi bişeydi. Şimdi yeni filmlere göz atıyorum, daha doğrusu 2009 yılında çıkanlara. Malüm askerdik o yıllarda
  • Seni Avatar paklar Ersel

O değil de beyler EVA 2.22 çıkmış hiç mi haber veren ilgilinen olmaz :D Şu an itibariyle 2 relase var hangisi daha iyi diye sormayın ilk ineni izlemiş olacağım akşama :D

İnatla sinema çekimi izlememek için 1 yıl tuttum kendimi ve fragmanı itibariyle görüyorum ki bundan 10 yıl önce EVA'dan beklediğim fakat bulamadığım herşeyi bu filmlerde yapıyorlar. Herkese iyi seyirler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 25 Mayıs 2010; 14:10:24 >
  • Avatar? Aah yok yok. O kadarda abartılıcak bir film değildi. Ya da ben 3D izlemediğim için öyle gelmiştir bana Neyse Kick-Ass'i mutlaka izleyin mükemmel bi film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

Majin Tantei Nougami Neuro'yu indiriyorum. Bakada 720psi var.
    Dün Jump Ultime Stars oynarken aklıma geldi.Madhouse yapmış birde.
    Sanırım Windsurf sormuştu.

Sormadım, direkt tavsiye ettim. Seveceğine de adım gibi eminim işi gücü bırak onu izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKSpideR99

Avatar? Aah yok yok. O kadarda abartılıcak bir film değildi. Ya da ben 3D izlemediğim için öyle gelmiştir bana Neyse Kick-Ass'i mutlaka izleyin mükemmel bi film olmuş.

haklısın ama konusu biraz prenses mononke gibi birazda pocohantasss ın uzayda geçen versiyonu olması dışında orjinal olarak tabi oda belli bi yere kadar o zihin transferi ile hibrid navi leri kontrol etmek filan düşüncesi güzeldi... 3d olanına gittim sonra bide evde bizmkiler ile izledim tat vermedi...

bazen kendimi silinene kadar arasıra requiem for phantom un bazı bölümlerini tekrar tekrar izliyorken buluyodum.. kendini tekrar izlettirebilen seriler az ne de olsa...

bu evangelion yeni filmlerinin 2 ci filmimi ilkini izlediydim 1.0 die geçiyor güzeldi...
  • Arunas yayıncılığa mail attım.Zehirli Şeker 2.cilt için ne zaman çıkar diye sordum,haziran ve ya temmuz diye mail attılar inşallah doğrudur.Haber vereyim dedim.
  • Türkiye'de Bandai ürünleri satan bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royal Archer

Türkiye'de Bandai ürünleri satan bir yer var mı?

Ben10 ve Power Rangers oyuncakları yanılmıyorsam Bandai USA üretimi, Bandai ürünü satılıyor mu derken kastettiklerin nelerdi Gundam filan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Türkiye'de Bandai ürünleri satan bir yer var mı?

Ben10 ve Power Rangers oyuncakları yanılmıyorsam Bandai USA üretimi, Bandai ürünü satılıyor mu derken kastettiklerin nelerdi Gundam filan mı?

evet gundam vb.
  • Hayır, benim bildiğim kadarıyla Bandai Japan üretimi ürünleri (Gundam, Macross, Kamen Rider vs) getirten itlahatçı yok. Alacak olan da E Bay'den filan kendi alıp getirtmek zorunda. (örnek : ben)
  • quote:

Hayır, benim bildiğim kadarıyla Bandai Japan üretimi ürünleri (Gundam, Macross, Kamen Rider vs) getirten itlahatçı yok. Alacak olan da E Bay'den filan kendi alıp getirtmek zorunda. (örnek : ben)

gümrük sorunu falan oluyor mu peki?
  • Eskiden HLJnin Japonya'daki yerel satıcılarından aldırıp arkadaşın arkadaşı yoluyla EMS'ye verdirip Türkiye'ye sokuyorduk ama onda da gümrükte çok sorun oluyordu. Şimdilerde E Bay'den alıyoruz.
  • peki ben biraz ebay'ı karıştırayım. teşekkür ederim. Hamit abi
  • quote:

quote:

Hayır, benim bildiğim kadarıyla Bandai Japan üretimi ürünleri (Gundam, Macross, Kamen Rider vs) getirten itlahatçı yok. Alacak olan da E Bay'den filan kendi alıp getirtmek zorunda. (örnek : ben)

Ebay den getirtirken sorun yaşamazsın gümrük konusunda tek başına getirtceğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

Ebay den getirtirken sorun yaşamazsın gümrük konusunda tek başına getirtceğin için.

anladım teşekkürler.
  • Burada en son izlediginiz anime tarzinda bir konu var mi? (Sinema bolumundeki gibi!)
    Varsa bir link verebilirmisiniz ?

Egerki yoksa, bu tarz bi konu acilabirlirmi! Herkes en son izledigini animeyi (Seri veya Film) yazip, degerlendirip puanliyacak? Boylece herkes degisik animelere yonelebilir, anime secmek cok zor cunku!
  • @Moribito
    Galiba öyle bir konu yok...
    Genelde en son izlediği animeyi yazıcak olan direk bu konuya yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 25 Mayıs 2010; 22:57:08 >
  • Arkadaşlar ben katana arıyorum: Şimdiye kadar İstanbul'da bulamadım daha çok internetten araştırdım benim aradığım süs eşyası değil kullanılabilecek bir katana gördüğüm kadarıyla süs eşyası olmayan katana 100-250 dolar arasında fiyatları var bununla birlikte internette ara sıra eskiden kalma 3k-5k dolara gerçek katana dedikleri şeyler satılıyormuş ki böyle bir şey gereksiz.Bana süs olmayan max 250 TL lira civarında bir şey arıyorum bir arkadaşım ise beyazını arıyor ki ona süs katanası olsada olur.Şimdi İstanbul'da satan yer var mı? buraya daha önce mecidiyeköyde var yazmıştınız bir hanın alt katında hatta dombilinin resmi bile vardı katana ile ama aradım mecidiyeköyü bulamadım.Aradığım gibi bir yer veya internette güvenilecek bilcek bir site biliyormusunz? İstanbul içi olması işime gelir ama denediğiniz güvendiniz bir site yada satıcı varsa bana yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Arkadaşlar ben katana arıyorum: Şimdiye kadar İstanbul'da bulamadım daha çok internetten araştırdım benim aradığım süs eşyası değil kullanılabilecek bir katana gördüğüm kadarıyla süs eşyası olmayan katana 100-250 dolar arasında fiyatları var bununla birlikte internette ara sıra eskiden kalma 3k-5k dolara gerçek katana dedikleri şeyler satılıyormuş ki böyle bir şey gereksiz.Bana süs olmayan max 250 TL lira civarında bir şey arıyorum bir arkadaşım ise beyazını arıyor ki ona süs katanası olsada olur.Şimdi İstanbul'da satan yer var mı? buraya daha önce mecidiyeköyde var yazmıştınız bir hanın alt katında hatta dombilinin resmi bile vardı katana ile ama aradım mecidiyeköyü bulamadım.Aradığım gibi bir yer veya internette güvenilecek bilcek bir site biliyormusunz? İstanbul içi olması işime gelir ama denediğiniz güvendiniz bir site yada satıcı varsa bana yardımcı olurmusunuz

Mecidiyeköy'de orjinal olacağını hiç sanmıyorum.Profilo AMV'de sahtesini görmüştüm 2 yıl önce felan.@dombili ile @pagan'ın gittikleri yerde mecidiyeköy değildi sanırsam.Ama sahtesini çoğu yerde bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leke900

Arkadaşlar ben katana arıyorum: Şimdiye kadar İstanbul'da bulamadım daha çok internetten araştırdım benim aradığım süs eşyası değil kullanılabilecek bir katana gördüğüm kadarıyla süs eşyası olmayan katana 100-250 dolar arasında fiyatları var bununla birlikte internette ara sıra eskiden kalma 3k-5k dolara gerçek katana dedikleri şeyler satılıyormuş ki böyle bir şey gereksiz.Bana süs olmayan max 250 TL lira civarında bir şey arıyorum bir arkadaşım ise beyazını arıyor ki ona süs katanası olsada olur.Şimdi İstanbul'da satan yer var mı? buraya daha önce mecidiyeköyde var yazmıştınız bir hanın alt katında hatta dombilinin resmi bile vardı katana ile ama aradım mecidiyeköyü bulamadım.Aradığım gibi bir yer veya internette güvenilecek bilcek bir site biliyormusunz? İstanbul içi olması işime gelir ama denediğiniz güvendiniz bir site yada satıcı varsa bana yardımcı olurmusunuz

Them'de söylemiş zaten bizim baktığımız yer eminönünde bir pasajdı. Sanmıyorum kullanılabilen bir katana bulasın ama güzel şeyler vardı. pasajın ismini @pagan'a mesaj atıp sorabilirsin. ismini bende hatırlamıyorum şu an o götürmüştü beni de.
  • 
Sayfa: önceki 812813814815816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.