Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elfen lied in mangası sanırım animeden farklı bir şekilde bitiyor...
    Elfen lied in mangası güzelmidir? okuyan var mı ?
    Güzelse hangi bölümden başliyim okumaya ? (animeyi izledim)
  • Evet öyleymiş.Anime bitmesine rağmen o devam ediyormuş.Ama türkçeye çeviren yokKaçıncı bölümden başlancağını bende merak ediyorum

Heroman animesini çevirecek babayiğit yokmu , çeviren arkadaş bırakmışta
  • @DoA, hikaye farklı bir sonla bitiyor, animede kestiği yerden devamı geliyor diyebilirim yada rahatça. Lakin farklı aralıklardan giren karakterler var, animede olmayan, hangi bölümlerde girdiklerini hatırlayamıyorum ama okuyacaksan baştan başla derim, tanıdık gelen yerleri hızlı hızlı geçersin. Onemanga'dan kaldırılmış, her ne kadar yavaş yüklendiği için beni delirtse de mangatoshokandan takip edebilirsin.
  • slam dunk izliyorum 90 lardayım
    101 de bitiyormuş ama konu yarım kalıyor galiba.mangadan devam edersem nerden başlayacağım bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

slam dunk izliyorum 90 lardayım
    101 de bitiyormuş ama konu yarım kalıyor galiba.mangadan devam edersem nerden başlayacağım bilen varmı?

Şimdi baktım.
    Animeyi bitirdikten sonra, mangadan 186. chapterdan itibaren okumaya başlayabilirsin.Fakat sen yine de 185e bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 19 Mayıs 2010; 23:27:22 >
  • @Plunder kirli çamaşırlar diye topiğin açılmış, hayırdır

http://forum.donanimhaber.com/m_39877767/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

slam dunk izliyorum 90 lardayım

Sevdin di mi Slam Dunk'ı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

@Plunder kirli çamaşırlar diye topiğin açılmış, hayırdır

http://forum.donanimhaber.com/m_39877767/tm.htm

bu konudan kan çıkacak gibi

edit: sildiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 19 Mayıs 2010; 23:55:46 >
  • Benim fake olmadığıma inanıp konuyu kaldıran adminlere teşekkür ediyorum.Herkez gibi konuyu açan arkadaşta benden nefret eden ve banlanmamı isteyen bir kişidir.Herkezin yaptığı gibi oda bana fake muamelesi yaparak beni banlatmaya çalışmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Benim fake olmadığıma inanıp konuyu kaldıran adminlere teşekkür ediyorum.Herkez gibi konuyu açan arkadaşta benden nefret eden ve banlanmamı isteyen bir kişidir.Herkezin yaptığı gibi oda bana fake muamelesi yaparak beni banlatmaya çalışmıştır.

Konu "tek bi kişiye yönelik" diye kapatıldı ben yine mail atıcam zaten
  • Burayadamı dadandın olm sen.Senin fake olduğunu bilen herkez seni mailledi zaten
  • quote:

Burayadamı dadandın olm sen.Senin fake olduğunu bilen herkez seni mailledi zaten

Ben fake miyim? ben mi fakeim? önce ki hesabım neymiş ben kaç yıldır bu forumdayım sadece 2 kere nick değiştirdim.
  • Facebookta dediklerini herkez gördü
  • Ben görmedim...
  • Lafın gelişi.
  • Biliyorum...
    Zaten konu dağılsın diye yazmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 20 Mayıs 2010; 2:20:33 >

• Dün itibariyle High and Mighty Color resmen dağılmış. Ben Gundam SEED DESTINY'den Pride'la, sanırım bu forumun geneli de Ichirin no Hana ile tanıyıp sevmiştir. Ben de paylaşmak istedim. Bundan 5-6 yıl önce gün bitiminde kulaklığımda "PRIDE" şarkısı tekrar tekrar dönerken bitirdiğim şafaklar dün gibi aklımdayken bu haber beni biraz tuhaf hissettirdi. Bu his ne olursa olsun, evet, sanırım özleyeceğim onları :(
  • quote:

Lafın gelişi.

Lafın gelişi benimde 5-6 tane hesabım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

quote:

Lafın gelişi.

Lafın gelişi benimde 5-6 tane hesabım var.

Doğrudur
  • 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.