Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (764. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla mecha türünü sevdiğin için sevmemiş olabilirsin çünkü ben mecha sevmem ve ttgl'yi çok sevmiştim bir çok kişide de durum aynı mecha sevmeyenler seviyor genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Valla mecha türünü sevdiğin için sevmemiş olabilirsin çünkü ben mecha sevmem ve ttgl'yi çok sevmiştim bir çok kişide de durum aynı mecha sevmeyenler seviyor genelde.

Ben Dramacıyım benim de pek hoşuma gitmemişti.

Kötü bir anime değil kesinlikle.
    İzlemek isteyen rahatlıkla izleyebilir.

Ben sanırım daha çok bağırmayan animeleri seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qRueL

quote:

Orijinalden alıntı: HellBridge

Valla mecha türünü sevdiğin için sevmemiş olabilirsin çünkü ben mecha sevmem ve ttgl'yi çok sevmiştim bir çok kişide de durum aynı mecha sevmeyenler seviyor genelde.

Ben Dramacıyım benim de pek hoşuma gitmemişti.

Kötü bir anime değil kesinlikle.
    İzlemek isteyen rahatlıkla izleyebilir.

Ben sanırım daha çok bağırmayan animeleri seviyorum.

Evet bağırma konusunda haklısın benim hoşuma giden kısım da buydu böyle onlar bağırdıkça gaza geliyolar onlar gaza geldikçe ben gaza geliyorum b ide mecha isimlerini efsanevi kahraman ismi gibi söyleyişleri var böyle çok felaket gazla doluyosun önünde boğa salsalar tekme tokat öldürcek hale geliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Yeni çıktı deme.

quote:

Fairy Tail izle ben ona başladım anime yeni çıktı 14 bölüm var şuan pazartesiden pazartesiye yeni bölümler çıkıyor

Anladın ?

Yamuk cümleleri anlamakta zorlanıyorum. Gomen.

Ok , by

@Mr. Crowley
    İzlemem diye tıkladım ama izlesemmi ne
  • "if you cant believe anything believe in me who believes in me" diye bir sözü vardı sanki şu ore-sama manyağı kamina-nın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flara

"if you cant believe anything believe in me who believes in me" diye bir sözü vardı sanki şu ore-sama manyağı kamina-nın?

ben sana inanmıyorum senin bana inandığına inanıyorum gibi bişi galiba... bi kaç kere dediydi... slogan mı ne bu
  • quote:

"if you cant believe anything believe in me who believes in me" diye bir sözü vardı sanki şu ore-sama manyağı kamina-nın?

eğer hiçbir şeye inanmıyorsan bana inanan bana inan? maaşallah.
  • quote:

quote:

Kamina-nın slogan sözlerinden biri, ama yanlış yazmışım. Doğrusu "Don't believe in yourself. Believe in me, who believes in you!" imiş.
  • quote:

quote:

quote:

Kamina-nın slogan sözlerinden biri, ama yanlış yazmışım. Doğrusu "Don't believe in yourself. Believe in me, who believes in you!" imiş.

kendine inanma ,benim sana inandığıma inan... baya gaza geldimmm... ister mecha sevin sevmeyin karakterlerin 1 sn sonra ne yapacaklarını merak ettiren bi anime. başarsı buradan geliyor olsa gerek kestiremiyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 23 Ocak 2010; 2:30:39 >
  • yeni firefox temam nasıl ?

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • Ya japoncada "en" hecesinin anlamını bilen var mı?
  • Selam arkadaşlar bu resim hangi animeden bilen var mı ?

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • Bende de posteri vardı bunun. Hangi seriden bende öğrenmek isterim.

• Bu adam benden daha çok "inanmış"
  • Gundam seyretmedim. Mecha pek tarzım değil ama gerçekten süper yapmış adam. Saygı duydum. Benimde yapasım geldi. Sevmek böyle birşey olsa gerek.
  • one piece rapid link veren site lazım
    291 e geldim
    300 den sonrası lazım
    bilen varsa bi yardım piliz
  • İnternette, bir foruma (Kaizoku-Fansubs'ın forumu hem de, One Piece fansubberlarının kralı xD Konuyla o kadar alakası yok ama olsun =P) fotoğrafını veren (fazla) masum birinin (fotoğrafının) başına gelenler:
    http://www.kaizoku-fansubs.com/forum/viewtopic.php?id=11413
  • @plunder
    orda 400 den sonrası var
    rapid var bende arkadaşla ortak aldık.
    çok fazla şifreyi yaymazsab 2 kişi kullanabiliyor
    ama günlük limit var tabi

@Ogion

herif kaşınmış.duş aldım partiye gideceğim nasılım felan diyor.

@dombilibili
    halletim çok sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 24 Ocak 2010; 0:03:33 >
  • http://www.freshwap.net/forums/anime/2428-one-piece-1-357-rmvb.html

hocam rmvb formatlı bulabildim işine yarar belki..
  • quote:

quote:

quote:

Ben animeyi daha demin bitirdim, doğrusu "If you don't believe in yourself believe in me, who believes in you!" gibi bişiy olması lazım
    Türkçesi de "Eğer kendine inanmıyorsan, sana inanan bana inan!" gibi bişiy sanırım

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Tengen Toppa güzel seriydi ama hiç beklemediğim bir şey oldu artık izleyesim gelmiyor.

İzlemeyenler sakın tıklamasın!

İlk bölümlerden animenin baş karakterlerinden birini öldürmek nasıl bir iştir anlamış değilim.

Ama o ölen adamda ana karakterden 2-3 kat daha fazla göze batmaya başlamıştı bir şekilde onun arka plana geçmesi lazımdı.
    Ayrıca ana karakter de çok manyak derecede korkaktı, anne ve babasının ölümü bile çocuğu pek savaşa itmemişti, çocuğun savaş manyağı olması için epeyi büyük bir şey olması gerekiyordu.
    O adamın ölmesi bence oldukça bir seçimdi

Birde TTGL nın movie side varmış.
    Çok az başına biraz baktım ama serinn özeti tarzı bişiy gibi geldi
    İzleyen varmı movieyi, seriden farklı bişeyler filan içeriyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 24 Ocak 2010; 9:03:22 >
  • 
Sayfa: önceki 762763764765766
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.