Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (762. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durumu açıkladığım halde yukarıdaki mesajım silindi. Neden silindiği konusunda; akla gelen tek şey mesajımın o malum "p...s" kelimesini içermesi. İyi bari sözü geçen konuda anlatmaya çalıştığım şeyle de bağlantılı oldu.

Ha bu arada konunun başını kaçırıp da ciddi ciddi "aaaaa p...s mi dedin, anamız var bacımız var iyi olmuş" diye cevap yazan biri olursa ""'den başka birşey yazmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 20 Ocak 2010; 0:26:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: windsurf

Durumu açıkladığım halde yukarıdaki mesajım silindi. Neden silindiği konusunda; akla gelen tek şey mesajımın o malum "p...s" kelimesini içermesi. İyi bari sözü geçen konuda anlatmaya çalıştığım şeyle de bağlantılı oldu.

Ha bu arada konunun başını kaçırıp da ciddi ciddi "aaaaa p...s mi dedin, anamız var bacımız var iyi olmuş" diye cevap yazan biri olursa ""'den başka birşey yazmayacağım.

3cchi...
  • Sırf sen istiyorsun diye editliyorum ama gerçekten canım sıkıldı tamam olayla alakam yok ama bana bu kadar hayalet gibi davranılması rencide edici üstelik senden tek bir kere olsun özür dilenmemesi benim için daha can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 20 Ocak 2010; 14:33:41 >
  • Neyse hacılar ben de "beyler kavga var" edasıyla geldim buraya bir an. Konu Dışı bölümünü ciddiye almakla en baştan hata ettim zaten.
    Mai, sen de mesajını editle boşver, mesele uzamasın.

Konu dışındaki konuda da pipi kelimesinin eş anlamlısının tabuluğundan bahsettik tabi bu bölüme de yansıdı bir nevi, neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 20 Ocak 2010; 3:30:57 >
  • @Windsurf
    Ben konu dışına bu tür kör şehir efsanelerinin tartışıldığı yer olduğu için girmiyorum. Yanlış anlaşılma olmuş, ama bunun sebebi pat diye, senin link filan vermeksizin buraya yazman. Söylediğinin aksine, herkesin genel Konu Dışı'nda yazılıp çizilen herşeyden haberdar olması imkansız ayrıca.

Ki başka başka forumlarda bir haftada buna benzer bir sürü olayla karşılaştığımdan artık cevap yazmak bile artık zaman kaybı gibi gelmeye başlıyor bir noktadan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 20 Ocak 2010; 8:19:27 >
  • Neyse bu olayı en düşük zararla atlattık. Benim pipili mesajım silindi o kadar.

• Tekken

King of Fighters

Fragmanları izlerken filmleri değil de... anlarsınız... Offf Mature sen nasıl bir canlısın ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 20 Ocak 2010; 18:02:18 >
  • Tekken ve KOF için kesin bir tarih varmı ?
  • Hangi tasi kaldirsan altindan bu Ray Park cikiyor!

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

The King of Fighters (2010) (completed) .... Rugal Bernstein
    Hellbinders (2009) .... Max
    G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) .... Snake Eyes
    X-Men (2000) .... Toad
    Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) .... Darth Maul
    Mortal Kombat: Annihilation (1997) .... Raptor #3 / Tarkatan (Baraka) #2

...
  • Tipik Amerikan oyun uyarlamalarına benziyorlar...

Bu seneki ongoing animemi bulmuş oldum tam benlik birşey.

Baccano! gibi epik bir hikayeyi yaratan adamdan

Durarara!

Baccano! gibi bir sürü karakter ve tabiki karmaşık bir hikaye.

Bu bana bu sene yeter alimallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EleSuDökenSuat -- 20 Ocak 2010; 21:18:23 >
  • Manga çevirileri, photoshop programı yardımıyla mı yapılıyor ? Kafayı taktım, çeviricem basit bir şeyler..
  • tekken in ilk video sunu izledim.kanımca berbat ötesi bir film.

for my mother diyor
    yaw biraz daha yaratıcı olsanız ne olurdu.
    annesinin inikamını alacakmış
    battal gazi filmleri daha güzeldir
  • Yazın TRT'de bi anime yayınlanmıştı "Tilkiler Rakunlara Karşı" diye. Büyük ihtimalle Miyazaki'nindi. Orjinal adı nedir bilen var mı? (O tilkilerin Kitsune, rakunların da Tanuki olduğundan şüpheleniyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTaKuRoN

Yazın TRT'de bi anime yayınlanmıştı "Tilkiler Rakunlara Karşı" diye. Büyük ihtimalle Miyazaki'nindi. Orjinal adı nedir bilen var mı? (O tilkilerin Kitsune, rakunların da Tanuki olduğundan şüpheleniyorum.)

Pompoko

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=809

Yanlış hatırlamıyorsam rakunlarla sansarlar savaşıyordu

quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

tekken in ilk video sunu izledim.kanımca berbat ötesi bir film.

for my mother diyor
    yaw biraz daha yaratıcı olsanız ne olurdu.
    annesinin inikamını alacakmış
    battal gazi filmleri daha güzeldir

bunu söyleyen Steve Fox ise doğal karşılarım

http://www.tekkenpedia.com/wiki/Steve_Fox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 21 Ocak 2010; 11:35:41 >
  • Teşekkürler
  • Ghibli'den çıkmada sanırım Miyazaki imzalı değil.

Tam bilmiyorum gerçi. Ama güzel animeydi izlemesi kolay...
  • Ya şu Cartoon Network tvde bakugan olması lazım bir dizi var o animemi bilen varsa bir söylesin merak ettimde
  • Anime kosesinde "En Son Izlediginiz Anime" tarzinda bir topik var mi? Cidden anime ariyorum degisik sitelere giriyorum olmuyor, bulamiyorum.

En izlediginiz ve tamamladiginz serileri veya filmleri adini vererek ve puanlayarak tanitildigi bir topic bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Anime kosesinde "En Son Izlediginiz Anime" tarzinda bir topik var mi? Cidden anime ariyorum degisik sitelere giriyorum olmuyor, bulamiyorum.

En izlediginiz ve tamamladiginz serileri veya filmleri adini vererek ve puanlayarak tanitildigi bir topic bulunuyor mu?

Sen izlediğin animeleri söyle bizde ona göre cevap verelim olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

quote:

Orijinalden alıntı: kaplanmete

Anime kosesinde "En Son Izlediginiz Anime" tarzinda bir topik var mi? Cidden anime ariyorum degisik sitelere giriyorum olmuyor, bulamiyorum.

Sen izlediğin animeleri söyle bizde ona göre cevap verelim olurmu ?

Katana/Kilic icerikli animeler en sevdiklerim (ilgili bir topicde acmistim). Ama kaliteli olan her yapimi izleyebilirim, O yuzden boyle puanlamali bir sistem varsa ordan secicektim. Simdi ben bir anlaticam soyle soyle olsun diye, kufur yiyicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 21 Ocak 2010; 15:34:09 >
  • 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.