Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadında sonra kırıta kırıta gitti. eheueheh
  • hacı baştan sona kadar kim kimdir isimleri yada nickleride yazsaydın :)
    mesela en soldaki kim, onun yanındaki kim xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

hacı baştan sona kadar kim kimdir isimleri yada nickleride yazsaydın :)
    mesela en soldaki kim, onun yanındaki kim xD

@giray han san uyarı için saol anime izleye izleye milleti müneccim sanmaya başladım.... şaka bi yana forumdaki takılmayla uraşırken unutmuşum yazmayı...
  • @jrking, kanka kas yapmışsın galiba askerde diğerlerinin yanında mecha gibi durmuşsun
    alp zaten yabancı gibi, hani fotoğrafta bende yer alayım gibisinden kafa uzatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 25 Ocak 2010; 0:00:17 >
  • quote:

@jrking, kanka kas yapmışsın galiba askerde diğerlerinin yanında mecha gibi durmuşsun
    alp zaten yabancı gibi, hani fotoğrafta bende yer alayım gibisinden kafa uzatmış

soğuk hava şartlarından mecha modu na geçtim biraz haklısın...

kızı görünce alp biraz kendinden geçti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 25 Ocak 2010; 0:54:54 >
  • ya tampon iyidi diyen ilk chris abiydi..devamını ben getirdim.

bu arada wolf's rain manyak güzelmiş.herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

ya tampon iyidi diyen ilk chris abiydi..devamını ben getirdim.

sonu saçma bitiyor fakat çok olgun bi seri :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheM

ya tampon iyidi diyen ilk chris abiydi..devamını ben getirdim.

sonu saçma bitiyor fakat çok olgun bi seri :)

demin başladım 5 . bölümdeyim...ama sürükleyici güzel gidiyor.
  • Baccano, Dokuro-chan, Chaos Head, Chi's Sweet Home, Clannad, Cowboy Bebop, Eden of the East, Eve no Jikan, Ga-Rei Zero, Haibane Renmei, Honey and Clover, Kaiji, Kannagi, Kurozuka, Sayanora Zetsubou Sensei, Texhnolyze, The Diary of Tortov Roddle, Tokyo Magnitude 8, Zero no Tsukaima: Futatsu no Kishi...

...inmiş izlenmeyi bekliyor. Hangisini izleyeceğimi şaşırdım, napsam n'etsem xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogion -- 25 Ocak 2010; 15:17:25 >
  • Souten no Ken izleyen var mı? Nasıldır nedir necidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pagan_chris
    @mai_mai hocam haftaya cuma izmirde buluşma yapılıcak müsaitsen sende gel bende geliyorum bi nur yüzünü görelim

Gelmeye çalışacağım fakat daha bakmadım o gün o saatlerde son finalim var bir de iş varki part time bir iş olduğundan saatleri tam belli değil ama uyarsa benim Kore delisi ev arkadaşını (luckyone) kapıp geleceğim.
  • @maimai senin DH hesabından bana pm atan bir arkadaşın vardı, ona'da günü ve saati falan söylermisin eğer haberi yoksa :) o gelcem falan diyordu en son görüştüğümde..
  • ne olduğunu biliyosunuz... nette gezinirken bu video ile karşılaştım teknoloji aştı buna benzer avatar figürleri vardı hologram...

• quote:

@maimai senin DH hesabından bana pm atan bir arkadaşın vardı, ona'da günü ve saati falan söylermisin eğer haberi yoksa :) o gelcem falan diyordu en son görüştüğümde..

Benim ev arkadaşı işte o; aynı işyerinde çalışıyoruz gelirsek birlikte geleceğiz ama sanırım benim cuma 13:30 da son finalim var daha bakmadım kendisi tek başınada gelebilir; ben onu bilgilendiririm.
    Dear School Gang Leader
    Arkadaşlar şu isimli mangayı online olarak okuyabileceğim ya da yayınlanmış bölümlerini indirebileceğim bir link mevcut mudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 26 Ocak 2010; 1:18:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

quote:

@maimai senin DH hesabından bana pm atan bir arkadaşın vardı, ona'da günü ve saati falan söylermisin eğer haberi yoksa :) o gelcem falan diyordu en son görüştüğümde..

Benim ev arkadaşı işte o; aynı işyerinde çalışıyoruz gelirsek birlikte geleceğiz ama sanırım benim cuma 13:30 da son finalim var daha bakmadım kendisi tek başınada gelebilir; ben onu bilgilendiririm.
    Dear School Gang Leader
    Arkadaşlar şu isimli mangayı online olarak okuyabileceğim ya da yayınlanmış bölümlerini indirebileceğim bir link mevcut mudur acaba?

http://www.mangavolume.com/serie-archive/mangas-dear-school-gang-leader/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrking

ne olduğunu biliyosunuz... nette gezinirken bu video ile karşılaştım teknoloji aştı buna benzer avatar figürleri vardı hologram...

Çok süper birşeymiş. Bende istiyorum bunlardan. Fiyatları çok uçuk mu bunların?
  • Uzun bi aradan sonra anime bölümüne dönüş yapıyorum millet nasılsınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 27 Ocak 2010; 9:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinigami_L

Uzun bi aradan sonra anime bölümüne dönüş yapıyorum millet nasılsınız ?

Giray Han ve Themi bıktırmışsın usta

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

İyiyiz bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 27 Ocak 2010; 11:30:45 >
  • @Giray'la yaz boyunca konuştuk halbuki görüşelim falan demişti niye böyle demiş arkamdan merak ettim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.