Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendimi denemek için Inuyasha'nın bir bölümünü çevirdim.
    http://rapid-share.com/files/189193151/_eviri-_Inuyasha_14.srt
    İzleyen varsa bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windsurf -- 25 Ocak 2009; 16:04:50 >
  • Haha tahmin edin bakalım kızın ismi neymiş okunuş olarak?

Mizuki Mai

美 > Mi > Beauty
    月 > zuki > Ay
    ま > Ma
    い > i

http://www.behindthename.com/nmc/jap_f.php ( Mizuki için )
    http://www.alpha.ac.jp/japanese/img/moji.gif ( Mai için )

Rastlantının bu kadarı. ( + Bu sayede 2 kanji 1 hiragana 1 de katagana öğrenmiş olduk :D )

Para parayı çekeri duymuştum da mai mai_mai'yi çekeri yeni gördüm.

Bu arada uzun süredir bu kadar rahat uyuduğumu hatırlamıyorum. Zorlu araştırmanın haklı galibiyetinin sonucu olsa gerek. Hani derler ya i had no regrets

// Getchu iyi sitedir. Hentai oyun indirmeden önce ilk durağınız olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 25 Ocak 2009; 16:06:44 >
  • Nan ben bu komutanın... Adi astek. tam gün çıkarmadı herif ya. Neyse beyler sonra yine görüşmek üzere, ben Gundam'ımı izler kaçarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarKSpideR99

Nan ben bu komutanın... Adi astek. tam gün çıkarmadı herif ya. Neyse beyler sonra yine görüşmek üzere, ben Gundam'ımı izler kaçarım

Çek GN bazooka yı ... Şaka bi yana kendine iyi bak Kuzu kuzu takıl ters davranış yapma
  • ersel senin askerlik ne güzel download yapıyor sanki senin pc arada geliyorsun.

bu arada beyler akşam msnde olun bugün olacak olan buluşmanın tarihini herkeze uygun olarak ayarlıyalım.
    Sonrada cacık olmasın gene..

facebook u olanlar şu videoyu izelsin..kıza aşık oldum..

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=1079202935596&ref=nf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 25 Ocak 2009; 17:41:27 >
  • Mizuki Mai
    Güzel rastlantı .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Mizuki Mai
    Güzel rastlantı .

Allah allah kadere bak XD Hadi gene iyisin mai
  • Az önce gantz'ı bitirdim.Valla çok beğendim ne diyim ailenin kötü bakışları olmasa tek solukta, bir günde bitirecektim ama yaklaşık iki günümü aldı.Aşırı kan ve parçalanış rahatsız edici , cinsellik is odada biri varken(bir de salonda bizim bilgisayar) rahatsız ediciydi ama gerek konu gerek işleniş hayran kaldım.Çok spoiler vermek de istemiyorum.Ama aklımda soru işaretleri kaldı.GANTZ neydi top neydi topun içindeki uzaylımsı herif neydi çocuğa ne oldu öbürlerine ne oldu yaşlı kadın ne ayaktı.Bunları anlayan olduysa bana da anlatsın.Ya da mangasında bunların cevapları var mı varsa okuyayım yoksa hiç uğraşmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 25 Ocak 2009; 19:36:21 >
  • bu gundamların yayınlandığı bir site falan varmı yav ?
    dattebayo tarzında bir kaynak arıyorum, her hafta serinin bölümlerini yayınlayan..
    m.nova'ya bakmaktan bayıldım
  • @HellBridge
    Sorduğun çoğu şeyin cevabı daha gelmedi fakat nasıl diyeyim mangası animeye takla attırır yani biraz açıklamaya çalışayım ; animedeki savaşlar nasıl desem çocuk oyuncağı yani gantz savaşlarının daha emekleme dönemi merak ediyorsan mutlaka maangasını okumalısın biraz spoilera gireyim
    yüz puan toplamaları gerek ya özgrlükleri için o yüz puanlarla neler neler yapılıyor ve tek bir gantz ekibi yok dünya da bunları söyleyeyim daha fazlası senin zevkini baltalamak olur .

Ayrıca bir uyarı Gantz ın mangası hala devam etmekte ve ne yazık ki iki haftada bir yeni bölümü çıkmakta ama son sayısı itibari ile gantz son büyük savaşına girdi gibi duruyor aboww kesin okuman lazım ne olaylar oldu ne savaşlar döndü , bu arada bir hatırlatma daha animeye uygun bir son yerleştirebilmek için yanlış hatırlamıyorsam animenin son dört bölümü manganın hikayesinden ayrılıp son buluyor , manga nın gidişatı o noktaya kadar anime ile tıpatıp aynı yani i bölümleri okumadan geçebilirsin .
  • Kaç bölümkine manga?Yani kaça kadar geldi?Okumadan geçemem valla başlarsam baştan başlarım huylu adamımdır ben
    Neyse sen tavsiye ediyorsan okumak gerek mai-sensei.Yeni indirdiklerimi bitireyim okurum kesin.

(Yeni indirdiklerim: Toradora, Sumomo momomo, Myself Yourself)

Bu arada Toradora kaç bölmü benim indirdiğim yerde 16'ya kadar buldum o kadar indirdim???
  • quote:

Mangası güzelde ana karakteri tut küçük göğüsleri olan birine aşık et, hemde yanında güzel kızlar varkenOrada baya saçmaladı manga bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

quote:

Mangası güzelde ana karakteri tut küçük göğüsleri olan birine aşık et, hemde yanında güzel kızlar varkenOrada baya saçmaladı manga bence.

Hayalet abicim büyük göğüs o kadar da matah bişey değil bence.Küçük daha iyi aşırı küçük olmadıkça
  • @Hell
    Yanlış hatırlamıyorsam Gantz şu an 290 ıncı bölümde . Toradora nın mangasını takip etmiyorum ama ongoing poziyonda olduğunu biliyorum ; herhalde elde ettikçe çeviriyordur gruplar büyük ihtimal senin bulduğun kadarı vardır nette çünkü Toradora nın durumu biraz karışık (light novel adaptasyonu) hafif ya da ince roman uyarlaması desem olur herhalde Türkçe karşılığını bulmakta zorladığım bir şey Manga uyarlaması neredeyse anime uyarlaması ile aynı anda başlıyor . Bana göre sıradışı bir durum ki şu an İngilizce çevirilerde animesi hikaye olarak manganın epey bir önünde belki de bu sebepten hevesli olarak mangayı çeviren pek bir grup yok ya da raw mangasına ulaşmakta zorluk çekiyorlar bilemeyeceğim sebebini .
    @Hayalet
    Ne yazık ki ben de hell ile aynı görüşteyim büyük göğüsler bana itici geliyor , ayrıca yanında o kadar kız vardı da hiçbiri sağlam kalmadı be hacı
  • Artis kız vardı yanıp tutuşuyordu çocuk için ama o sonra mı gelmişti hatırlayamıyorum
  • Yok toradoranın animesini sormuştum yoksa pek sevmiyorum manga ve haklısın büyük göğüs itici ve ezicidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

bu gundamların yayınlandığı bir site falan varmı yav ?
    dattebayo tarzında bir kaynak arıyorum, her hafta serinin bölümlerini yayınlayan..
    m.nova'ya bakmaktan bayıldım
  • quote:

@Hayalet
    Ne yazık ki ben de hell ile aynı görüşteyim büyük göğüsler bana itici geliyor , ayrıca yanında o kadar kız vardı da hiçbiri sağlam kalmadı be hacı

Bence de. Asahina Mikuru kadarı yeterlidir.
  • @Hayalet
    hell sen bakma ağır Gantz spoilerı mevcut

O sayılmaz sonsona girdi o kızımız hikayeye ayrıca bizim Kei açık açık söyledi eğer başım bağlı olmasaydı seni bu bekar evinden sağ çıkarmazdım dedi ; Reika da ağlaya ağlaya gitti garibim ama 100 puanı toplamasın çok kötü planları var Reika nın ; aşk gözünü kör etmiş kendi Kurono Kei sini yaratacak Bence de kız mükemmel değil ama mangaka Kei ile Tae arasındaki aşkı eski bölümlerde çok güzel göstermişti o kadar kan ve şiddetin arasına mükemmel yerleştirilmişti hatta Tae öldüğünde ben acayip üzülmüştüm , Kei Tae ye ihanet ederse gözümdeki tüm karizmasını kaybeder ayrıca hatırlatmak isterim Kei nin umutsuzca dövüşüp hero moduna geçmesinin tek sebebi Tae ye geri dönmek istemesiydi

@HellBridge
    Pardon ben mangasını sordun sandım , evet animesi çeviri olarak 16. bölümde ben CoalGuys ın çevirisini takip ediyorum ; planlanan bölüm sayısıda 25 bölüm olacakmış bir de ova gelecekmiş diye okudum birkaç yerde.

@windsurf
    Nasıl bir ölçülendirme şeklidir o yav ; Allah iyiliğini versin güldürdün beni , bunu yazarken aklında acaba playboy girl cosplayi ve file çoraplar mı vardı merak ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 25 Ocak 2009; 23:35:28 >
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.