Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşler daha bi komplex hale geliyor desene... İzleyelim ve görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 26 Ocak 2009; 13:55:59 >
  • Waaaargh biri beni şu video yu izlemekten kurtarsın aaaah ...

yaktın beni windsurf
  • harbi bnde müzik yaptım sabahtan beri 20 kere dinlemişimdir.
  • Anladım dombili sama ama o kadarda incelememek lazım ki ben çeviri grubunun da mükemmel bir çeviri yaptığından şüpheliyim .
    Diğer iki magican ın durumuna gelirsek Protestan İngiliz Klisesi kandırmış bu safları onlarda inanmışlar hafızanın her yıl silinmesi gerektiğine , 7 yıl olayınada gelirsek o da Touma nın vardığı sonuçtu beyin kapasitesinin %15 i 1 yıl değil 7 yıl götürmeli diye hesap yaptıydı ki onun vardığı sonuçta teknik olarak yanlıştı konunun uzmanı olan loli sensei kısa ve öz olarak güzel açıklıyordu aynı bölümde
    ; bence bir mantık hatası yoktu sahnelerde ; belkide çeviri yapan grubu suçlamamak lazım bu seride bir roman uyarlaması sonuçta belki animeye uyarlamada bazı sorunlar yaşadılar istenilen izlenimi diyalog ve görüntü ile yaratamamış olabilirler ; ne konuştum yalnız ha huyum kurusun böyle mantık hataları vb konular oldumu bir olayda deli oluyorum takılıp kalıyorum nedense ; mesela lost izlerken resmen sinir krizi geçiriyorum

@eray.gns
    Öncelikle White Albüm daha ongoing pozisyonda başlayalı üç dört hafta oldu ; ongoing e bulaşmam demişsin o yüzden şey ettim (Türkçedeki en kapasiteli eylem şey etmek) ve ben bu türün seveni olmama ramen açık açık söylüyorum ilk üç bölüm itibari ile aşırı sıkıcı ama izlenir mi , izlenebilir mi ; evet izlenebilir . Ayrıca söylemek isterim teknik olarak duyu öğelerimiz ile aldığımız her türlü bilgi animedeki kızda olduğu gibi beynimiz tarafından işlenip depolanır , kullanım önceliğine göre unutulur ama unutulması demek asla yok olduğu anlamına gelmez ; hafıza denilen olay bu bilgilere ulaşma yeteneği ve hızıdır yani teoride bir insan gördüğü ağaçtaki yaprak sayısını & yere düşen her yağmur damlasının şeklini bilir .
  • hgatırlamıyorum mantıklı nasıl açıklandı ama dizi yapımcıları hafızayla kafayı bozmuş durumda ileridede başka birşey çıkıyor şimdi hatırlamıyorum o kaçtaydı diye ama muhtemelen onuda görmüşsündür
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@eray.gns
    Öncelikle White Albüm daha ongoing pozisyonda başlayalı üç dört hafta oldu ; ongoing e bulaşmam demişsin o yüzden şey ettim (Türkçedeki en kapasiteli eylem şey etmek) ve ben bu türün seveni olmama ramen açık açık söylüyorum ilk üç bölüm itibari ile aşırı sıkıcı ama izlenir mi , izlenebilir mi ; evet izlenebilir . Ayrıca söylemek isterim teknik olarak duyu öğelerimiz ile aldığımız her türlü bilgi animedeki kızda olduğu gibi beynimiz tarafından işlenip depolanır , kullanım önceliğine göre unutulur ama unutulması demek asla yok olduğu anlamına gelmez ; hafıza denilen olay bu bilgilere ulaşma yeteneği ve hızıdır yani teoride bir insan gördüğü ağaçtaki yaprak sayısını & yere düşen her yağmur damlasının şeklini bilir .

Ongoingleri animelerin aşağı yukarı hepsini iki haftada bir torrente ekler, indiririm. En azından geçtiğimiz 2 sezonu o şekilde geçirdim
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
    ama şu 2009 kış sezonu animelerini hiç araştırmadım ve indirmeye başlamak konusunda da kaararsızım ( baya 24+ bölümlük devam eden anime oldu çünkü ''mendokusai'' yani :D ) o yüzden şeyetmiştim ( cidden etki alanı baya genişmiş şeyetmek eyleminin ). Bulaşmam konusu tümü inene kadar izlemem anlamında.

Çeviri olayına katılıyorum resmen izleyicinin anlamasını zorlaştırmaya çalışmışlar gibi gerçi gene de anlaşılıyor ama akıcı değil.

Mantıklı zaten orda hafızanın dolabildiğine vurgu yapmak istemiştim iki adet örnek vererek kaldı ki çeviride de aynı şeyden bahsediyordu. Gerçi ağaçtaki yaprak sayısını bilmesi için hafızadan daha fazla şeye ihtiyacı olur mantıklı düşünürsek. Önce 3 boyutlu olarak ağacı düşünüp önünde arkasında sağında solunda. vs bulunan yaprakları da görmesi lazım ki bide onları oturup sayacak vs.. Neyse fazla kafa yormamak lazım daha 4. bölümü izledim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 26 Ocak 2009; 16:21:24 >
  • eclipse kaliteli bir gruptur çeviri olarak onlardan kaynaklı pek büyük bir çeviri sorunu olacağını sanmıyorum animede
  • Yanlız geçen 10 yıldan sonra ilk kez kendimi platonik aşkın dibine vurmuş hissediyorum. Pişman mıyım, kesinlikle hayır.

Haksız mıyım, siz söyleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=_hVZyTBnJfI

(Lafı gelmişken ekleyeyim : Misafir rol de olsa Akihabara Deep'de görünmüşlüğü de var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 26 Ocak 2009; 18:42:00 >
  • 9,81/10
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

Yanlız geçen 10 yıldan sonra ilk kez kendimi platonik aşkın dibine vurmuş hissediyorum. Pişman mıyım, kesinlikle hayır.

Haksız mıyım, siz söyleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=_hVZyTBnJfI

(Lafı gelmişken ekleyeyim : Misafir rol de olsa Akihabara Deep'de görünmüşlüğü de var)

Komik cümle olmuş

Bence çok itici zorla gülüyor gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

@dombili sınavlar falan bittimi ? boşmusun şu sıralar ?
    bu arada ekildik weltas tarafından

neler oldu pm yolla bana sınavlar bitti sadece çeviri işlerim var ama bulurum vakit

quote:

Orjinalden alıntı: HellBridge

Ben de başlıyorum mükemmel videoOngoing di mi seri?Nerden indirebilirim.

hd olarak indirmeyi düşünürsen direct download adresi verebilirim boyut sorun olmazsa

Sorun olmaz sen verebilirsin.

@Akuma

Kız güzel haklısın ama tipim değil
  • Çılgın gibi index indiriorum XD Taptım kıza resmen
  • bugün şans eseri cumartesi günü markette gördüm bende aldım tadı harika

iş masamdaki nyuu resmi gözükmesin aman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 26 Ocak 2009; 20:32:06 >
  • abi tavuklu olanı daha güzel bence birde onu dene görürsen
  • @Dombilibili

bana linki göndermişsin ama sanırım burda başka animeler de var hangilerini indireceğim bir de şu index toplam kaç bölüm ya da kaça kadar geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakai -- 26 Ocak 2009; 20:51:48 >
  • @chris şştt kaça aldın, nerden aldın :\
    eskişehirde yok nan poganpsşd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

@chris şştt kaça aldın, nerden aldın :\
    eskişehirde yok nan poganpsşd

marketten aldım 2 dene vardı tanesi 3,5 yetele idi
  • @HellBridge
    24 bölüm duyurulan , ingilizce çeviri 16. bölümde .
  • quote:

abi tavuklu olanı daha güzel bence birde onu dene görürsen

bunu bulduguma şükür sırf çubuklan yiyim diye 2 gün bekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

abi tavuklu olanı daha güzel bence birde onu dene görürsen

bunu bulduguma şükür sırf çubuklan yiyim diye 2 gün bekledim

sensei nerden aldın?
  • 
Sayfa: önceki 591592593594595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.