Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (589. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepinize teşekkürler.Death Note ile başlayalım..
  • Oh be dünya varmış dostlar

CatSK
  • Beyler arşiv temizliği yapıyorum. Şu animeleri hibe edeceğim. İlgilenenler mesaj atsın. İlk mesajı atana gidiyor

DVD 1
    -Jin Roh
    -Resident Evil: Degeneration

DVD2
    -Onegai Teacher
    -Bottle Fairy
    -My Neighbour Yamadas

DVD3
    -Serial Experiments Lain
    -Akira

DVD4
    -Brotherhood of War
    -Musa The Warrior

DVD5
    -Crying Out For Love, In Center of World
    -Story of Ricky
    -Brotherhood of War

DVD6-10
    -Plastic Little
    -Here Is Greenwood
    -Yamato sezon 1-2 + filmleri

DVD11
    -Toki wo Kakeru Shoujo
    -Happy Lessons

DVD12-14
    -Sumomo Momomo
    -Gungrave
    -Geneshaft

not: lütfen özel mesaj atın, konuya reply etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 20 Ocak 2009; 22:44:20 >
  • İki günlük vampirleri yoracak bir mesai ile One Piece ın mangasının ilk bölümünden yayınlanan son bölümüne kadar okumuş bulunmaktayım vatana millete hayırlı olsun ama kesmedi Neyse Gundam serileri hakkında bilgiye sahip arkadaşlardan bir ricam olacak daha evvelden yazılmıştı ama ikiyüz sayfalık konuda o muhabbeti bulmamın imkanı yok ; Gundan serilerini ve ovalarını hangi sırada izlemem gerekiyor acaba isimlerini buraya yazarsanız çok memnun olurum ve ayrıca Gundam serisinin filmleri / ovaları mevcut mudur , izlemem gerekir mi , izlemezsem bir şey kaybeder miyim ? Şu an devam eden gundam serisisi diğerleri ile bağlantılı mıdır yoksa tamamen ayrı bir hikaye farklı bir konu mudur yani indirip izlesem olur mu diğerlerini elde edene kadar , ongoing sayım biraz düştüde İzlemediğim uzun soluklu , ismini işittiğim serileri indirmeye başladım ; sebebini sorarsanız eh önümde 3 haftalık pcsiz bir dönem var ne kadar anime stoklarsam dvd ye internetim olmadan yaşama şansımı arttırmış olurum
  • Animeden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak...''Transformers'' serileri içinden Amerikan yapımlarını mı?Japon yapımlarını mı tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hien

Animeden anlayan arkadaşlara bir sorum olacak...''Transformers'' serileri içinden Amerikan yapımlarını mı?Japon yapımlarını mı tavsiye edersiniz?

ikisinide tavsiye etmem,

Gundam izle

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

sebebini sorarsanız eh önümde 3 haftalık pcsiz bir dönem var ne kadar anime stoklarsam dvd ye internetim olmadan yaşama şansımı arttırmış olurum

abov naptın hacı 3 hafta felan adam kafayı kırar walla o süre zarfında animesiz
  • quote:

evrenleri ve evren tarihine göre o evrene bağlı tüm serileri yazacağım, seride olmayan sahneler içermeyen özet filmleri ve 10 dakikadan kısa OAVleri yazmadım.

(Unutmayın! Evrenler birbirine etki etmiyor)

UNIVERSAL CENTURY

-MS IGLOO : Hidden One Year War (3 bölüm)
    -Mobile Suit Gundam (43 bölüm) --------------->>> Şimdiye dek tam seri olarak fansublanmadı
    -Mobile Suit Gundam Movie Trilogy (3 film) ---->>> Yukarıdakinin seride olmayan yeni sahneler içeren filmleri
    -Gundam: 08th MS Team (12 bölüm)
    -Gundam: 08th MS Team Movie: Miller's Report (1 film - episode 7 ve 8 arasında izlenmelidir)
    -MS IGLOO : Apocalypse 0079 (3 bölüm)
    -Gundam 0080 (6 bölüm)
    -Gundam 0083 (13 bölüm)
    -Zeta Gundam (50 bölüm)
    -Zeta Gundam : A New Translation (3 film - filmlerin finali TVden farklıdır bu nedenle Movie'lerdne sonra ZZ değil Char's Counter Attack gelir)
    -ZZ Gundam (47 bölüm)
    -Char's Counter Attack (1 film)
    -Gundam F91 (1 film)
    -V Gundam (51 bölüm)

FUTURE CENTURY

-Mobile Fighter G Gundam (49 bölüm)

AFTER COLONY ERA

-Gundam Wing (49 bölüm)
    -Gundam Wing : Endless Waltz (3 bölüm yada tek film şeklinde 2 versiyonu var)

AFTER WAR ERA

-Gundam X (39 bölüm)

CORRECT CENTURY

-Turn A Gundam (50 bölüm)

COSMIC ERA

-Gundam SEED (50 bölüm)
    -Gundam SEED Special Edition (3 bölüm)
    -Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER (DVD için 45 dakikalık tek bölümde birleştirildi)
    -Gundam SEED DESTINY (50 bölüm)
    -Gundam SEED DESTINY Special Edition (4 bölüm)

ANNO DOMINI

-Gundam 00 (25 bölüm) : sezon arası verildi ekim 2008de devam

----------------------------

duyurulan yeni projeler

-MS IGLOO 2: Gravity of Battlefront (3 bölüm olarak bu yaz başında)
    -Gundam 00 sezon 2 (Ekim 2008)
    -Gundam SEED Movie (bu yaz yada bu yıl sonu)
    -Gundam Unicorn (Muhtemelen tek film yada tek bölüm. Muhtemelen tarih 2009un başı)
    ----------------------------------------------------------
    Akuma yazmış sırasını ama bence ilk Gundam 00 ve ikinci sezondan devam et.
  • Zor olacak bu serilerin hepsini 1 2 hafta içinde elde etmek İzleme sırası yukarıda yazdığın gibi değil mi Hayalet Toplamda 500 bölümden fazla umarım hepsinin tor. lerini bulabilirim .
  • İndirmek bir ölüm izlemek ikincisi
    Direk Gundam Seed izlesem bir kaybım olur mu veya izlerken bir anlamamazlık yaşar mıyım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

İndirmek bir ölüm izlemek ikincisi
    Direk Gundam Seed izlesem bir kaybım olur mu veya izlerken bir anlamamazlık yaşar mıyım ?

en iyisi sen şunları izle,daha çok zevk alırsın..

Gundam Seed
    Gundam Seed Destiny
    Gundam 00
  • SEED fazlaca Shounen'e kaçtığı için ve U.C. remake olduğu için favorilerimden değil bu yüzden izlenebilitesi yüksek birşeyle başlamak istiyorum diyorsan önceliği 00'a ver derim ben. Yoksa U.C. serileri bana göre hala aşılamadı.
  • Herkese iyi akşamlar anime milleti.Ne zamandur yazamıyodum özledim ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Herkese iyi akşamlar anime milleti.Ne zamandur yazamıyodum özledim ya

Önemli olan bizim özleyip özlemediğimiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Herkese iyi akşamlar anime milleti.Ne zamandur yazamıyodum özledim ya

Önemli olan bizim özleyip özlemediğimiz

Sanırım hiç özlenmedim =(.Babam Lap Top a el koydu bi ay haftasonları halamdan girebiliyorum anime yok bişey yok çıldırmamak içten değil yeni haberleri falan da kaçırıyorum.

Var mı Claymore ikinci sezondan haberler
  • @Giray Han ve @Akuma_Blade önerileriniz için teşekkürler 30 dakika içinde ilk kez Gundam serisinden bir anime izliyor olacağım bakalım. ( 00 sezon 1 > seed > 00 sezon 2 şeklinde gitmeyi planlıyorum )
  • Günaydınlar
    sigara + kahve ohh süper
  • Sigara sadece sigara bende bir şey unuttum diyordum hah kahve.
  • quote:

Sigara sadece sigara bende bir şey unuttum diyordum hah kahve.

aga imzandaki şeker kız hangi animeden? saç stili tanıdık geldi amma çıkartamadım bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 24 Ocak 2009; 9:49:13 >
  • Bu diyalog daha önceden geçmişti sanki , hatırlamıyorum sensei galiba deviantart sitesinden beğendiğim birinin çalışmalarından biriydi ya da manganın birindendi hiç hatırlamıyorum valla . Avatarı İraya diye kaydetmişim ama neden öyle kaydettiğimi de hatırlamıyorum , çizimi yapan arkadaşın nicki miydi yoksa karakterin ismi mi bilmiyorum vallahi .
  • 
Sayfa: önceki 587588589590591
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.