Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (449. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İ <3 u too pagan sensei lakin demek istediğim anime tercihlerimiz tutuyor kaiji sensei ile yani kötü bir niyetle demedim sadece asılıyorum kendisine
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

lakin demek istediğim anime tercihlerimiz tutuyor kaiji sensei ile yani kötü bir niyetle demedim sadece asılıyorum kendisine

quote:

@Kaiji Neden bilmiyorum sensei ama seninle benim zevkler çok uyuşuyor.

biz birbirimiz için yaratılmışız desene
  • Ahanda o da bana asılıyor
  • mainin kilodunu çok detaylı yapmışlar ama...
  • Mesaj alındı indirmeye başlayayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM
    mainin kilodunu çok detaylı yapmışlar ama...

Bak anlayışlı olmaya çalışıyorum ama yani peygamber değilim ben o kadar zorlama sabrımı adam detaylı diyor yahu , detaya indirme beni şimdi Them ciğim getirtme beni İstanbul lara yakuza misali başlarım serçe parmaktan artık ne zaman sakinleşirsem baktım sakinleşmiyorum başka uzuvlarından olursun şu an bir eli komple kaybetmiş vaziyettesin bence burada dur
  • quote:

quote:

Bak anlayışlı olmaya çalışıyorum ama yani peygamber değilim ben o kadar zorlama sabrımı adam detaylı diyor yahu , detaya indirme beni şimdi Them ciğim getirtme beni İstanbul lara yakuza misali başlarım serçe parmaktan artık ne zaman sakinleşirsem baktım sakinleşmiyorum başka uzuvlarından olursun şu an bir eli komple kaybetmiş vaziyettesin bence burada dur

mai bir isteğin varsa söyle pazar günü them ile görüşcez zaten
  • quote:

quote:

Hhehe..Böyle bir tavır verceğini sanmamıştım..Lakin arkamda ağzı bantlı,gariban bi Mai Hime duruyor.Kilodu ise hafif kırışmış,ütülenmemiş.Fiyatı belli,satanı belli,alıcısı belli ama bu kadar kaba davranmanızı hiç aklımın tepe noktasına bile teğet olarak geçirmemiştim.Onun içündür ki düşündüm,taşındım Mai Hime'yi Gittigidiyor'da açık arttırmaya verecem..Nihahaha nihahaha yaşasın kötülük !

Tabi şaka virmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

mai bir isteğin varsa söyle pazar günü them ile görüşcez zaten

aynen hacı sen ne tür işkence yap dersen biz yaparız zati istanbul buluşmasın yazmışız biliyorsun 1-2 de seini için vururuz
  • @kaiji ben biara sana uzakdoğu sineması fimleri atmıştım ama hangilerini attım hatırlamıyorum sen bana attıklarımın listesini at sana yenilerini atayım
  • @Them
    Bak hala kaşınıyor figürüne sahip olabilirsin ama Mai nin ruhuna asla (çok kilişe oldu bu da yav )

Tamam beyler sizin hayal gücünüze bırakıyorum vereceğiniz cezayı , şimdi ben yapacaklarımı anlatırdım lakin aile ortamı var aşırı şiddet ufak arkadaşları etkilemesin .
  • Şu Thief oyununu oynayanlara bişey soracam şu kapı açmalar,kasa açmalar oluyor ya..Onun taktiği ne?Şansa açıyorum hep bi türlü anlayamadım.
  • quote:

Şu Thief oyununu oynayanlara bişey soracam şu kapı açmalar,kasa açmalar oluyor ya..Onun taktiği ne?Şansa açıyorum hep bi türlü anlayamadım.

walla oynamayalı bayaa oldu ama yannış hatırlamıyosam tık sesini duyana kadar sağa ve sola döndürüyorduk mausun imlecini, misal anahtarın her dişini bi tur ile açtığımızı düşünürsek ilk turu soldan aldık diyelim yavaş yavaş sola çevirip tıkı duyunca ikinci tur için sağa başlıyoz ondaki tıktan sonra tekrar sola falan fişman, ben böyleydi diom amma dediğim gibi çok uzun süre oldu eminde değilim

quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@kaiji ben biara sana uzakdoğu sineması fimleri atmıştım ama hangilerini attım hatırlamıyorum sen bana attıklarımın listesini at sana yenilerini atayım

dur hacu ben bombardımana başlamadan hiç bişe kabul edemem senden, nayır nolamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 12 Temmuz 2008; 1:31:10 >
  • Thief 3 mü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

@Butterfly
    Huuuooopppp bir dakika birader o avatar ne iş Mai nin ağladığını görünce bir fena oldum demeler ne iş bak feci bozuşuruz , ona göre uyarmadı deme .

Hocam sakin ol zamanında Nyuu'da vardı @Chris'de aynı tepkiyi verdi sakin olun az benim öyle duygularım yok hiçbirisine karşı. Alın sizin olsun. Biriniz de Morfildor'u çağırsın şimdi o da Haruhi'yi görünce dellenir toplaşıp döversiniz beni.

Hooyt haruhi yi ağlatma sakın inerim tepene walla ... Mikuru senin olsun

EDIT : ÖSS açıklancak sabırsızlıkla bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfildor -- 12 Temmuz 2008; 10:39:04 >
  • @kaiji ne zaman istersen atarım hacu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

quote:

@Butterfly
    Huuuooopppp bir dakika birader o avatar ne iş Mai nin ağladığını görünce bir fena oldum demeler ne iş bak feci bozuşuruz , ona göre uyarmadı deme .

Hocam sakin ol zamanında Nyuu'da vardı @Chris'de aynı tepkiyi verdi sakin olun az benim öyle duygularım yok hiçbirisine karşı. Alın sizin olsun. Biriniz de Morfildor'u çağırsın şimdi o da Haruhi'yi görünce dellenir toplaşıp döversiniz beni.

öğrendinmi öss sonucunu birde yarın istanbul buluşması var istanbuldaysan sende gel istersen tatile falan gitmediysen
  • quote:

Orjinalden alıntı: dombilibili

quote:

Orjinalden alıntı: Morfildor

quote:

quote:

@Butterfly

öğrendinmi öss sonucunu birde yarın istanbul buluşması var istanbuldaysan sende gel istersen tatile falan gitmediysen

evt gel ne kadar adam o kadar @theme dayak demektir

Onegai Teacher bunun altyazısını bulabilecegim site varmı planet hariç
  • Gel gel @Them'i dövücez.
    Herkese günaydınlar.
    Mai usta @Them'i demir bakireye kapatıp kazıkları yediricez. Sıkıyosa demir bakirenin de etek altına baksın ırz düşmanı insan.

Chris sensei benim için planların yok di' mi korkuyorum senden.
  • quote:

Gel gel @Them'i dövücez.
    Herkese günaydınlar.
    Mai usta @Them'i demir bakireye kapatıp kazıkları yediricez. Sıkıyosa demir bakirenin de etek altına baksın ırz düşmanı insan.

Chris sensei benim için planların yok di' mi korkuyorum senden.

Sana nolüü lan,seni dövcez ilk.
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.