Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Fatal Fury 2: The New Battle
    Fatal Fury: Legend of the Hungry Wolf
    Fatal Fury: The Motion Picture

İndiriyorum,önceden izlemiş varmı ?Nasıl birşey anlatsın biraz..

Fatal Fury ilk filmin turnuvalarından birisi güzel memleketim Hatay'da geçiyor ama anlatım birkaç karakter üzerine yoğunlaştığından ben sevemedim. Yan karakterler figüran gibi kalmış.

İlginç bir dövüş animesi görmek istersen sana Natsuki Crisis öneririm. Sadece 2 bölüm ama daha iyisi yapılamaz herhalde :)

Şimdi sıraladığım animelerin yıllarına baktımda 1994'lerde felan yapılmış.Çizimleri kötü olur diye düşünüyorum ama izlemekte fayda var.
    Dediğin anime nasıl ? Samuray kapışmalarımı var yoksa bildiğimiz tekken tarzımı el,kol,kafa,göz ..

@Hayalet obaa KOF mu bu şimcik ?Hiç bilmiyordum ya,azmı oynadım ateri salonlarında bunu..
    Andy felan vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 11 Temmuz 2008; 20:30:53 >
  • @Butterfly
    Huuuooopppp bir dakika birader o avatar ne iş Mai nin ağladığını görünce bir fena oldum demeler ne iş bak feci bozuşuruz , ona göre uyarmadı deme .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@Butterfly
    Huuuooopppp bir dakika birader o avatar ne iş Mai nin ağladığını görünce bir fena oldum demeler ne iş bak feci bozuşuruz , ona göre uyarmadı deme .

Hocam sakin ol zamanında Nyuu'da vardı @Chris'de aynı tepkiyi verdi sakin olun az benim öyle duygularım yok hiçbirisine karşı. Alın sizin olsun. Biriniz de Morfildor'u çağırsın şimdi o da Haruhi'yi görünce dellenir toplaşıp döversiniz beni.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

Samurai Deeper Kyo ya başlayımmı önerirmisiniz.

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=516

başlarda biraz sıkıcı olsada ilerde baya güzel olmaya başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

@Chris abi şu ''Oymak başına anime verelim'' kampanyasında bana güzel hentailerinden tattırırmısın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

quote:

quote:

@Chris abi şu ''Oymak başına anime verelim'' kampanyasında bana güzel hentailerinden tattırırmısın ?

oylama yapalım yolla derseler yollarım @them e de yollamamıştım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

quote:

quote:

oylama yapalım yolla derseler yollarım @them e de yollamamıştım

O zamanlar bu kampanya yoktu ama.Hadi be @Chris abi yap bi güzellik.Benim hiç Hentaim olmadı
  • 18 yaşından küçüklere hentai olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 11 Temmuz 2008; 21:57:38 >
  • walla atayım atmasınada sen izmirdesin buluşmaya gelenlerden istesen daha iyi olmazmı
  • @Butterfly
    Neyse işte ben uyarayım mesafeni koy gerisine karışmam hem avatarıda beğenmedim bunlardan birini kullan kullanacaksan .

• @mai_mai bende uyarmıştım ama uymadı bu haftasonu onu görücem alıyımmı ayağımın altına
  • Avatarlar böyle çok güzel durdu yav acaba şöyle bir avatar topiği mi açsak

@Pagan
    Bir izah et Sensei işte arkadaşa yani sahipli kıza bakmak animeci ahlakına ters olmaz şurda platonik bir şey yaşıyoruz yani love plygon olayını sevsekte üçgene beşgene açık değil bizim toplumumuz

Tespit : Avatar topiği deyince korktunuz değil mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Temmuz 2008; 22:09:17 >
  • Abi lucky star a başladımda başındaki müzik çok güzel ya bayıldım
  • @dombili şu death note'dan kesilmiş sahneleri indirebileceğim link versene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Sensei eçi konusunda yanlış anlaşılma olmuş, tekrar özür diliyorum senden.

yaw yok o kadar özür dilencek bişe ben sadece bi düzeltme yaptım şimdi sürekli eçi hentai felan diyince millet beni öle sanıo haliyle fekat işin aslı öle deel anime yelpazem geniştir, çok sevmediğim halde yeri gelir mecha bile izlerim yane
  • quote:

Avatarlar böyle çok güzel durdu yav acaba şöyle bir avatar topiği mi açsak

@Pagan
    Bir izah et Sensei işte arkadaşa yani sahipli kıza bakmak animeci ahlakına ters olmaz şurda platonik bir şey yaşıyoruz yani love plygon olayını sevsekte üçgene beşgene açık değil bizim toplumumuz

Tespit : Avatar topiği deyince korktunuz değil mi

baba ben izah ederimde sen @themi ne yapıcan onu söyle mai hime figürü onda

• @Kaiji
    Neden bilmiyorum sensei ama seninle benim zevkler çok uyuşuyor .
    @pagan
    Them e artık benim bir şey yapmama gerek kalmadı , biz dokunamadan öldürücü bakışları olan kız ya da kızın abisi final blow u çekecek ona yani sayılı onun dakikaları rahat bırakalım garibanı , Mai hime figürüne gelince Japonya ya gidince bir tane de ben yollarım ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 11 Temmuz 2008; 22:20:04 >
  • quote:

@mai_mai bende uyarmıştım ama uymadı bu haftasonu onu görücem alıyımmı ayağımın altına

Tırsıyorum sizden. Morfildor gelmiyor dimi Haruhi yüzünden yolmasın beni.

Yoğun istek(!) üzerine avatarımı değiştirdim.

Edit: Mai usta sen derdini @Them'e anlat. Benim mai'de gözüm yok kendisi bacımdır. <Bkz. Nyuu> @Them Mai'nin etek altına bakıyor ırz düşmanı olan o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 11 Temmuz 2008; 22:18:26 >
  • quote:

@Kaiji
    Neden bilmiyorum sensei ama seninle benim zevkler çok uyuşuyor .

ben hacu
  • quote:

walla kaçırdığın hata derim benim sevdiğim aksiyon animelerinden birisidir, gözüm kapalı tavsiye ederim zamanının korkulan daimyo larından biri olan Oda Nobunaga ile kapıştığı sahnede "suzaku" diye bağırarak ardı ardına anka kuşuna dönüşmeleri beni benden alan ender anlardan biridir
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.