Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (451. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler Them atalım bir torrent e ; afişi güzel sen de süper demişsin izlemeli . I My Me Strawbery Eggs biraz önce bitirdim daha doğrusu son iki bölümünü saklamıştım şimdi çıkardım finali aradan harbiden güzel seriydi , romantik komedi sevip pek bilinmeyen seri arayanlara duyuruyorum tekrardan . Hikaru no Go yu da bitirdim biraz önce daha devam etse izlerdim sıkılmadan , bir önceki sayfada yorumumu yapmıştım hakkında o da süper bir seriydi . Uzun seri arıyorum , Go ilgimi çekiyor , sabırlı izleyiciyimdir diyorsanız önerilir .

Evet beyler & bayanlar , yaz okulu ders programımdaki mükemmel şekillenme sayesinde (pzt & salı sabahtan akşama onun dışında haftaiçi tamamen boşum) elimdeki tüm serileri tükettim , her dalın uzmanından sevenine anime tavsiyesi istiyorum hatta mümkünse torrent linklerini de yollayın , armut piş ağzıma düş (çok fena yaptı beni bu İzmir sıcakları)
  • Tam zevklerini bilemediğimden kendi hoşlandığım birkaç animeyi tavsiye edeyim beğenmessen kusura bakma

seto no hanayome- (romantik,komedi)- ben bu seriye çok güldüm,eğlencelik bir seri araya sıkıştırabilirsin

busou renkin-(aksiyon,komedi,romantik)-elementar gerad a benziyor biraz,yaratık insan savaşı var içinde.

air gear-(ecchi,komedi,spor)-eğlenceli ve bol aksiyonlu bir anime

Bu arada yeni bir anime başladı, adı world destruction.İlk bölümü hoşuma gitti,aksiyon ve komedi dikkatimi çekti ilk bölüm itibari ile
  • Gundam SEED'den bir sahne:

• @mai_mai bende bikaç kore dizisi var
  • Merhaba Arkadaşlar , Hana Yori Dango'da izleyebilirsiniz

• yaw bu Kekkaishi serisini kim önerdiyse ona şükranlarımı sunuyorum ne zamandır böyle güzel bi aksiyon serisi izlememiştim, hele Kaguro'nun Makoto Şişio'ya benzemeside beni ayrıyetten cezbetti

• quote:

Orjinalden alıntı: Kaiji

yaw bu Kekkaishi serisini kim önerdiyse ona şükranlarımı sunuyorum ne zamandır böyle güzel bi aksiyon serisi izlememiştim, hele Kaguro'nun Makoto Şişio'ya benzemeside beni ayrıyetten cezbetti

Nası bi seri bu @Kaiji ? Anlat biraz bepenirsem atıyım torrente.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@mai_mai bende bikaç kore dizisi var

@pagan sensei sendekilerin ismini verirsen çok sevinirim. Bende Saraydaki mücevher in org. arıyorum ama bulamadım türkçe dublaj izledik Cangema'nın sesini duymak istiyorum . Delightful Girl Choon Hyang ve I'm Sorry, I Love You (Misa) bu 2 diziyi de izleyip de elinde olan warsa bilgilendirsin benide tşkler...
  • +Basilisk
    +Hellsing
    +FullMetal Alchemist
  • @Kaiji
    Sensei şükranlarını saygı ile kabul ediyorum Gerçi ben o seriyi çok fazla övmemiştim ama itiraf etmek gerekirse ben de epey bir takılmıştım seriyi bitirene kadar başka şeylere pek bakmamıştım .
    @pagan_chris
    İsimlerini alayım sensei lütfen , güzel bir şeyler öner işte ama pek bilinenlerden olması izlemişimdir .
    @BLooD_eLF
    Çok teşekkür ederim lakin ne yazık ki bu serilerin hepsini izledim pek fazla bilinmeyen şeyleri arıyorum .
    @aydogan
    Nasıl bir dizidir bu Hana Yori Dango sensei , anlat biraz lütfen en azından türünü ve olayın girişini bilelim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shinigami_L

Nası bi seri bu @Kaiji ? Anlat biraz beğenirsem atıyım torrente.

hımm bende bi huy var özet çıkarayım derken hikâyenin en can alıcı en söylenmemesi gereken yerlerini ağzımdan kaçırabiliyorum o yüzden başka izlemiş olan arkadaşlar varsa onlar açıklasın, zaten dikkat ettiysen ben hiç anime tanıtımı topiçi açmıyorum bu pis huyum yüzünden genede kısaca değiniyim konuya; orta çağ japonyasında namlı bir klan olan Karasumori Hanedanı yüksek seviyede ruhsal enerjiye sahip olmaları sebebiyle anlaşılamayan fenomenlerle ve gizemli şeylerle başları sürekli beleya girer, bu sebeple ayakashi'leri elimine etmede uzman olan birisini çağırırlar, bu kişi Hazama-ryu Kekkai Tekniği'nin yaratıcısı Tokimori Hazama'dır, zamanla Tokimori hanedanın kişisel Kekkaishi'si olur, bitmek tükenmek bilmeyen savaşların verdiği yorgunluk ve ağır hastalığı sebebiyle artık dövüşemeyecek hale gelince kendi yerine geçmesi için iki mürit edinir, yıllar sonra günümüz japonyasında hanedanın evi yıkılmış üstüne okul inşa edilmiştir fakat klanın ruhsal enerjileri hâlâ bu topraklarda bulunduğundan ayakashi'ler buraya bala üşüşen sinekler gibi dadanmaya devam etmektedir, ama Tokimori'nin çırakları başarısız olmamış 4 nesildir karasumori topraklarını korumak için kendi ailelerinden kekkaişiler yetiştirip buralara gardiyanlık yapmışlardır, gelgelelim bu iki müridin arasında çıkan meşru halef olma münakaşası tüm iki aileye komple sıçramış ve bir nevi kan davası haline gelmiştir, hikayemiz bu kan davasını hiçe sayıp beraberce ayakaşilere karşı okulu müdafa eden Yoshimori Sumimura (14) ve Tokine Yukimura (16) adlı iki velede odaklanıyor, başlarda bu iki salağın ayakaşilere olan sıkıcı savaşının ilerde çok güçlü ayakaşilerin kurduğu Kokubouru (Kara Hisar) denilen bir organizasyonun olaya burnunu sokup hadisenin dallanıp budaklanması ve Urakai teşkılatının karasumori topraklarına göz dikmesiyle oluşan komplolar nedeniyle seri güzelleşmeye başlıyor Urakai teşkılatının ne olduğunu ve nasıl yapılandığına dairde bişiler söylücektim amma şimdiden spoiler vermeye başladım gibi bu yüzden susma hakkımı kullanayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 13 Temmuz 2008; 15:01:15 >

• Pek müsait olmadığım için alıntı yapacağım.

quote:

Makino Tsukushi, tipik orta sınıf bir japon ailesinin kızıdır. Ancak ailesi, sosyal statülerini yükseltmek için Tsukushi'yi Japonya'nın en zengin ve itibarlı ailelerin çocuklarının okuduğu okullardan biri olan; Eitoku kolejine gönderirler. Kolej hayatı; statü ve markadan başka birşey düşünmeyen, şımarık, zengin çocukların içinde bulduğu tek arkadaşını, F4'e (Flowery 4) karşı savunana kadar oldukça sakindir.

Okulun en zengin ve popüler dört erkeğinden oluşan F4; okuldaki tek güçtür. Ancak kader ağlarını örer ve Tsukushi'nin sakin hayatı F4'den aldığı kırmızı kart ile tam bir kabusa döner. Bu kabusun içinde bir de F4'den HANAZAWA Rui'ye karşı birşeyler hissetmesi, Tsukushi'yi geri dönülmez bir uçuruma sürükler.

oyuncular:inoue mao(ki kendisi en iyi kadın oyuncu ödülü almıştı bu performansıyla)matsumoto jun(arashi den,oldukça popüler bir actor ve sanatçı)Oguri shun,Matsuda shota,Abe tsuyoshi..burda performanları müthiş oyuncuların heleki makino nun ailesi komik ötesi insanlar..ayrıca yanlış olmasın kızımız aslında burslu okulda.

dizi 2 sezon oynadı(hana yori dango1ve hana yori dango2 returns) ve müthiş reytinglere sahipti.şu anda hana yori dango final adında filmi vizyonda..

quote:

Kawaiipancake

Hana Yori Dango 2 sezonunu da keyifle izlediğim doramalardan,mangasını okuduğum ve animesini de izlediğim için kaçırılmayacak bir yapımdı benim için.2001 yılında Tayvan'da ''Meteor Garden'' adında yapılan berbat ötesi uyarlamasından sonra japon uyarlaması ilaç gibi gelmişti.Tayvan uyarlamasını gördüğünüz an dehşet içinde koşarak uzaklaşmanız tavsiye edilir. :Ç

Hana yori dango öncelikle oyuncu kadrosuyla ön plana çıkıyor:

Inoue Mao'nun oynadığını gördüğüm ilk diziydi bu benim için,ama bundan sonra da ''First Kiss'' de izledim kendisini ve favori oyuncularımdan biri oldu böylece.Matsumoto Jun'u ''Gokusen'''de izlemiştim ilk,daha sonra ''Kimi wa petto'' 'da izledim ve sevmeye başladım yavaş yavaş.Ardından ''Bambino!'' diye bir dizide oynadı,fakat bu dizide oynadığı karakterden dolayı olsa gerek,an itibariyle çok soğumuş bulunuyorum ondan.''Boku wa Imouto ni Koi wo Suru'' adlı filmde oynamayı kabul etmiş olması ise takdir edilesidir.(Neden? Filmin türkçesi:''Kız kardeşimi seviyorum'' :Ç )

Başrol oyuncuları dışında dizide en çok sevdiğim karakterlerden Hanazawa Rui'yi oynayan Oguri Shun var.Aslında oyuncu kadrosunda en deneyimli oyunculardan biri kendisi.Birçok diziden hatırlayabilirsiniz Oguri Shun'u;''GTO'',''IWGP'',''Summer Snow'',''Gokusen'' ve ''Stand Up!!'' ve ''Densha Otoko'' bunlardan bazıları.Oyuncu kadrosunda kesinlikle en sevdiğim ve takdir ettiğim oyuncudur,öyle ki oynadığı tüm dizileri mutlaka izliyorum.

Oyuncu kadrosu dışında müzikleri de bir o kadar güzeldir.İlk sezonda Ai Otsuka vardı,ikincisinde ise Utada Hikaru var.Dizide kullanılan şarkıları anında hit oldu zaten.

Diziyi kısaca romantik komedi olarak tanımlayabiliriz;herkesin seveceği birşeyler bulabileceğini düşünüyorum,bu yüzden tavsiye ediyorum henüz izlemeyenlere.Filmini ise daha izlemediğim için yorum yapamayacağım ama,filmden sonra bu projeyi bırakıp uzatmamalarını diliyorum ben;çünkü bir noktadan sonra sıkıcı olmaya başlayacağına şüphe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 13 Temmuz 2008; 15:12:04 >
  • @aydogan
    Teşekkür ettim ekledim listeme hatta yukarılara taşıdım yakında indirip izliyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@aydogan
    Teşekkür ettim ekledim listeme hatta yukarılara taşıdım yakında indirip izliyorum .

d-Addicts'ten indirebilirsin hatta seed de yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 13 Temmuz 2008; 15:36:48 >
  • Daha atmadım torrent e şu an epey bir indireceğim şey var seed olayında sorun olursa ki zannetmyorum benim için hangi hızla indiğinin önemi yok , o zaman isterim yardımını .
  • bizimkiler şimdi ne yapıyordur acaba (:
  • Buluşma yerinden yazıyorum .@Miko'yu yarım saat kadar bekledik gelmedi galiba ekti bizi .Neyse artık bi dahaki sefere @mai ve @kaiji de gelir o zaman kaliteli bi buluşma olur.
  • eee kimler var buluşmada =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

eee kimler var buluşmada =)

Bana dediysen eğer @RaderrR1993 ben ve bi arkadaşımız vardı o kadar.
  • Miko sizi ekti mi ?
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.