< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 20 Aralık 2006; 21:11:08 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

bende akşamları uyduda anime izlediğimden pek MSN açmıyorum, ama şöyle birşey yapabilirim; anime seansları 21:00/22:00 ciwarı başlıyor, ben 20:00/21:00 arası seni beklerim, artık kim cennetlikmiş görürüz

o tarza uygun "Noir" var bence akabinde bunu indir
ek olarak silahların konuştuğu "gun x sword" ve bol bol entrika barındıran "samurai gun" serileride bence aksiyon ihtiyacını tatmin eder diyorum, ha unutmadan "Speed Grapher" da kaçmaz
bu arada site gunslinger'ın resmini kabul etmediğine göre varmış heralde bişiler
okuln laboratvarnda baglantı 3000mi ne..gecen yıl 300le indryodu valla..bu yıl sınırmı koymuşlar ne anlamadm ama ynede ii.....40dakkada 11 bölm indrdm valla
ah bde hergn okula gtsem süper olcak yane....
Şu ana kadar üç bölümü çıktı yarımşar saatlik seanslardan. Daha sonradan artık ne alakaya maydanoz ise adamlar o 3 bölümü mixleyip 80 dakikalık recap yapmışlar adınıda "Karas The Prophecy" koymuşlar, senin anlıyacağın o esasında film değil yani. Bence recap izlemektense orijinal OVA bölümlerini indir...

alt yazılar Samurai Deeper Kyo ve Love Hina serilerinde senkronize fakat Goldenboy ve Evangelion'da uyumsuz artık sen bi ayar çekersin dayı
dikkat ettim ingilizce alt yazının üstüne türkçeyi bindirince uyumlu bir şekilde devam ediyor fakat ingilizceyi kapatıp sadece türkçeyi bırakınca alt yazı uçuveriyo
gerçi sen nasıl izlion türkçe olarak hâlâ anlamış değilim, ben üç beş bölüm izledimde gülmekten öldüm be abi
ben derimki yavaş yavaş ingilizce olayına başla, perşembe yada cuma günü ilçeye inicem o zaman DVD leri kargoya veririm, Son olarak; "CHRIS bey ateş desteği lütfen!"