Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChaiShe

Benim de 1024 limitli..acayip yavas..valla 256 limitsiz eminim bundan daha hizli olurdu
    Gundam site olayi noldu?vaz mi geçtin...çok güzel bir fikir ama maddi konuda destek olamam maalesef...
    onun disinda yapabilecegim her türlü yardimi yaparim...herkese slmlar...kolay anime indirmeler

ben limitsiz 256 kullanıyorum EMULA yı güncelleştirdim baya iyi oldu daha hızlı iniyor şimdiden hellsing in sezon ve OVA larını indirdim
    ondan sonrada gunslinger girl e geçicem

bide yevaud bi görüşelim kardeşim msn de
    seni msnde gören cennette gidicek

gerçi bende emuladan pek fazla açamıyorum ama arada bir bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 20 Aralık 2006; 21:11:08 >

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yevaud bi görüşelim kardeşim msn de
    seni msnde gören cennette gidicek
    gerçi bende emuladan pek fazla açamıyorum ama arada bir bakıyorum

Abi esas seni gören cennetlik valla yaw Ben bazen sabah / bazen de öğle vakti açıyorum ama sanırım sen iş sebebiyle akşamları bağlanıyorsun bende akşamları uyduda anime izlediğimden pek MSN açmıyorum, ama şöyle birşey yapabilirim; anime seansları 21:00/22:00 ciwarı başlıyor, ben 20:00/21:00 arası seni beklerim, artık kim cennetlikmiş görürüz

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

bu arada gunslinger girl e başladım resmini koyucam ama kabul etmiyor

Senle zewklerimiz bayaa bi denk galba, "Gunslinger Girl" de indirilicekler listemde mevcut o tarza uygun "Noir" var bence akabinde bunu indir ek olarak silahların konuştuğu "gun x sword" ve bol bol entrika barındıran "samurai gun" serileride bence aksiyon ihtiyacını tatmin eder diyorum, ha unutmadan "Speed Grapher" da kaçmaz bu arada site gunslinger'ın resmini kabul etmediğine göre varmış heralde bişiler

Birde "Gun Samurai" diye bi seri başlıyacaktı fakat şu an hangi aşamada bilmiyorum, takip edemedim, bilen bi arkadaş varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 22 Aralık 2006; 11:35:32 >

bunlar benim listemde de var

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • abi torrentten ii bi yol buldm vallaokuln laboratvarnda baglantı 3000mi ne..gecen yıl 300le indryodu valla..bu yıl sınırmı koymuşlar ne anlamadm ama ynede ii.....40dakkada 11 bölm indrdm vallaah bde hergn okula gtsem süper olcak yane....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasova -- 24 Aralık 2006; 12:31:58 >

Orjinalden alıntı: tasova

abi torrentten ii bi yol buldm vallaokuln laboratvarnda baglantı 3000mi ne..gecen yıl 300le indryodu valla..bu yıl sınırmı koymuşlar ne anlamadm ama ynede ii.....40dakkada 11 bölm indrdm vallaah bde hergn okula gtsem süper olcak yane....

nassı bir töntem anlatsana ya. bizim okulda torrentlere sınır koymuş pek iyi inmiyor. Sadece bir iki kişiden duydum proxy ayarlarıyla oynuyorlarmış. O zmn hızlanıyormuş ama onlarda nasıl yaptıklarını söylemiyorlar, herkes öğrenirse kendi hızları düşermiş diye. Bİ de hangi torrent sitesini kullanıyorsun animeler için. Bu kadar hızlı indiriyorsa trackerda sağlam olmalı.

Orjinalden alıntı: tasova

40dakkada 11 bölm indrdm valla

peki o indirdiğin 11 bölümün dosya başına ortalaması kaç MB? yani bi bölüm ortalama ne kadar yer kaplıyor, azsa 40 dakkada indirmen normaldir derim, ama şöle bi 150-200MB lık dosyaları indirdiysen walla o bağlantı kralmış
    kun ve chan kullaniminin kesin bir kurali yok. Japonlarda istisna durumlari çok olur. bir yerde söylenen kural diger bir yerde uymayabilir. Ama bunun genel kurali "kun"un erkeklere, "chan"in kizlara söylendigi...aksi durumda, sanirim o insanla samimi olmadigi kosulda hakaret olabilir...zaten mangalarda animelerde gerçekte kullanilan japoncadan daha farkli..mesela, "sen" anlaminda kullanilan "kisama" kelimesi gerçek hayatta yoktur..mangalar animelerde biraz daha kaba bir dil olusturulmus...herkese slmlar...

1-hellsing ultimate ova 2
    2-read or die ova 3 bl.
    3-karas the prophecy
    4-black magic m-66
    5-tenshi no tamago
    6-sennen joyuu
    7-nausicaa of the valley
    8-whisper of the heart
    9-Coyote Ragtime Show 12 bl.

seninlen daha sonra msnde konuşuruz

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

yevaud seni msnde göremedim buraya yazayım dedim sana demiştim ya çok hızla animeler indiricem diye sıralıyorum tamamı türkçe altyazılı

1-hellsing ultimate ova 2
    2-read or die ova 3 bl.
    3-karas the prophecy
    4-black magic m-66
    5-tenshi no tamago
    6-sennen joyuu
    7-nausicaa of the valley
    8-whisper of the heart
    9-Coyote Ragtime Show 12 bl.

Listede bilmediğim bayaa bi anime war, ammavelakin ben neredeyse bütün gündür MSN'deyim nası göremedin annamadım, ha birde listedeki ilk 3 zaten OVA ben onları sana bi gündede indiririm, 4 ve 8 arasındaki animeleri bilmiyorum tabiiki filmmi serimi olduğunu, o yüzden onlara yorum yapmıycam, zannımca zaman alacak tek şey Coyote gibi gözüküyor oda fazla uzun sürmez çünki 12 bölüm...

4-8 arsındaki animeler filmler
    karas sa movie

coyote ise çok güzeldir

gerçi 12 bl. ama olsun naruto yada blood plus baya bi bl oldugundan artık sıkmaya başlıyor ama baya bi zaman sonra daha güzel olmaya başlıyor

sana dedigim sitede takip ediyormusun ordan daha iyi takip edebilirsin

ben ordan baya bişeyler kaptım güzelde takip ediyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

karas sa movie

Abisi "Karas" OVA, 6 episode hemde, fekat onuda "Hellsing Ultimate" OVA'sında yaptıkları gibi taksit taksit çıkarıyolar milleti dumura uğratıyolar Şu ana kadar üç bölümü çıktı yarımşar saatlik seanslardan. Daha sonradan artık ne alakaya maydanoz ise adamlar o 3 bölümü mixleyip 80 dakikalık recap yapmışlar adınıda "Karas The Prophecy" koymuşlar, senin anlıyacağın o esasında film değil yani. Bence recap izlemektense orijinal OVA bölümlerini indir... Ayrıntılı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsin, AniDB çok güzel bir site, animeler hakkında oldukça detaylı bilgilere ulaşabiliyorsun, OVA'ların/serilerin başlangıç bitiş tarihlerinden tutta, ek serileri/filmleri/OVA'ları olup olmadığına kadar herşeyi takip etmeni sağlıyor

Ayrıyetten Speed Grapher'ı da indirilecekler listende üst sıralara çek derim, walla izledikçe sarmaya başladı iyice beni, adamlar oldukça özgün yapmışlar, Saiyuki iner inmez ona başlıcam ben

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 26 Aralık 2006; 16:10:47 >

listeme yenileride eklendi
    sana dedigim siteden harika animeler indiriyorum

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

karas ın
    3bl.lük OVA sını biliyorum önce prophecy indi sonra ovalara indiricem hepsini peş peşe seyredicem

Dayı ben anlatamadım galiba, peşpeşe seyredilecek bişe yok, prophecy OVA'ların recap yapılmış hali, farklı bişe değil yane, onu indirdiysen birde OVA'larını indirmene hiç gerek yok, ben birde onla uğraşma diye söylemiştim ama zaten indirmişsin

Barefoot Gen (1983)

Nausicaa of the Valley of the Wind (1984)

Urusei Yatsura 2 - Beautiful Dreamer (1984)

Vampire Hunter D (1985)

Fist of the North Star (1986)

Laputa: Castle in the Sky (1986)

The Wings of Honneamise (1987)

Grave of the Fireflies (1988)

My Neighbor Totoro (1988)

Akira (1988)

Kiki's Delivery Service (1989)

Video Girl Ai (1991)

Porco Rosso (1992)

I Can Hear The Sea (1993)

Ah! My Goddess OVA (1993)

Ninja Scroll (1993)

Macross Plus (1994)

Memories (1995)

Ghost in the Shell (1995)

Golden Boy (1995)

Tenchi Muyo! OVA (1995)

Whisper of the heart (1995)

Neon Genesis Evangelion: End of Evangelion (1997)

Perfect Blue (1997)

Princess Mononoke (1997)

Rurouni Kenshin - Requiem for the Restoration Royalists (1997)

Blue Submarine No. 6 (1998)

My Neighbors the Yamadas (1999)

Rurouni Kenshin - Reminiscence (1999)

Jin-Roh, The Wolf Brigade (2000)

FLCL - Furi Kuri (2000)

Ah! My Goddess: The Movie (2000)

Rurouni Kenshin - Reflection (2001)

Cowboy Bebop - Knockin' on heaven's door (2001)

Spirited Away (2001)

Read or Die (2001)

Vampire Hunter D: Bloodlust (2001)

Millennium Actress (2001)

Metropolis (2001)

Macross Zero (2002)

Voices of a Distant Star (2002)

Ghost in the Shell 2 - INNOCENCE (2004)

Steamboy (2004)

Howl's Moving Castle (2004)

Appleseed (2004)

The Place Promised In Our Early Days (2004

Essential Anime Films

bu firmayı duydunmu adamların yaptıkları animeler

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • bu animelerin hepsini onlar mı yapmışlar? öleyse sağlam firmaymış.

FLCL - Furi Kuri (2000)

bunu izleyip ya da okuyup bir şey anlayabilen var mı? varsa bana da anlatsın lütfen.
  • yaa yanlş anlaşıldm torrent etmyom okuldan...direct download siteleri var bikactne saglam....valla 35dakkada 10 bölüm indrdim dünde....yaa msela bnm kullandgm steden 40la indryo sbt.....ama 10 bölümü aynı andada indirsen hız düşmüyo ama.....belli animelerde böle...death note,black cat,berserk,bleach,samurai champloo,tenjou tenge......valla bu animelri örnek vreblrm....valla bi hafta ugraşsam adam gbi full seri incekler..ama vaktm olmadgndan btmedi hala..valla beyler deneyin derim...cdden torrentten daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasova -- 27 Aralık 2006; 12:19:40 >

Orjinalden alıntı: siegfried

FLCL - Furi Kuri (2000)
    bunu izleyip ya da okuyup bir şey anlayabilen var mı? varsa bana da anlatsın lütfen.

Niyeküne? nası bişiki bu aga? cinsmi yane? kötüyse sölede bizde uzak duralım Gerçi listedeki animelerin bazıları bence vasat, ama canafar gibi olanlarda yok değil walla; Vampire Hunter D, Rurouni Kenshin, Ninja Scroll, Hokuto no Ken, Golden Boy, Evangelion, Cowboy Bebop, Read or Die gibi

@pagan_chris senin DVD ler oks son DVD de baktım biraz boş yer vardı bende dayanamadım Final Approach'ı attım 13 bölümlük tatlı bi seri, özellikle çizimler çok şirin umarım beğenirsin alt yazılar Samurai Deeper Kyo ve Love Hina serilerinde senkronize fakat Goldenboy ve Evangelion'da uyumsuz artık sen bi ayar çekersin dayı dikkat ettim ingilizce alt yazının üstüne türkçeyi bindirince uyumlu bir şekilde devam ediyor fakat ingilizceyi kapatıp sadece türkçeyi bırakınca alt yazı uçuveriyo gerçi sen nasıl izlion türkçe olarak hâlâ anlamış değilim, ben üç beş bölüm izledimde gülmekten öldüm be abi ayrıyetten çevirilerde çok anlam kayıpları/yazım hataları var ben derimki yavaş yavaş ingilizce olayına başla, perşembe yada cuma günü ilçeye inicem o zaman DVD leri kargoya veririm, Son olarak; "CHRIS bey ateş desteği lütfen!"

Orjinalden alıntı: siegfried

bu animelerin hepsini onlar mı yapmışlar? öleyse sağlam firmaymış.

FLCL - Furi Kuri (2000)

Fooly Cooly : USA)
    FuriKuri : Japan

amerika japon ortak yapımı animedir 6 bl,lük OVA

yevaud tmm baba sen yap ben ayar çekerim

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.