Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

170mb'ı 2 saat içinde upload edebiliyorum benim bağlantımla....

Site tasarım ve encoding gibi konulara bakacak çok profesyonel bir tanıdığım var...Manga ve Anime çevirisinde yardımcı olacak kişilerde tanıyorum.

Tek eksik bu işin başına geçebilecek ve yönetebilecek 2-3 kişiye daha ihtiyacım var.
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
  • Yokmu arkadaşlar hiç inuyasha'yı izleyen aranızda yakın bir zamanda indirmeye başlıcam ama güzelmi değilmi emin olamadım, bilen varsa nedir nedeğildir gibisinden beni bi aydınlatabilirmi acaba

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Orjinalden alıntı: Yevaud

Yokmu arkadaşlar hiç inuyasha'yı izleyen aranızda yakın bir zamanda indirmeye başlıcam ama güzelmi değilmi emin olamadım, bilen varsa nedir nedeğildir gibisinden beni bi aydınlatabilirmi acaba

baba benimkisi izlemek sayılır mı bilmem ama alman kanalında verilirken biraz bakmıştım. canavarlar ve ormanlarla dolu değişik bir evrende geçiyor bu. bence bayağı kendini tekrar eden bir anime.her bölümde inuyasha ve arkadaşları yaratıklarla dövüşüyor, birilerini kurtarıyor felan. almancasından bu kadarını çıkarabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 12 Aralık 2006; 23:11:06 >
  • s.a..yaw ben iyice uzaklaştm forumdan hee..ama neye cok sevndm space adventre of cobra dan bahsedlmiş..yaa bnde 2 3 ova sı var ama..tv bölümlerne ulaşamadm..ya bnm anime merakm onla başlamştı..bnce helede cekldgi döneme bakarsak hala üstne anime toktr......adam idolleşmş animede..korsan var onun kıalarının vucudndaki dövmelere ulaşmaya calşyodu sanırım..estetk ameliyat gecrmş bi katil bzm eleman:D..cok zeki ve sadistte..dayak yemekten hoşlanıyo...bi dsüre beyzb ol ligindeydi bi gezegende ..cok gzldi...kesn izleyn heee:D

Orjinalden alıntı: tasova

ama neye cok sevndm space adventre of cobra dan bahsedlmiş..yaa bnde 2 3 ova sı var ama..tv bölümlerne ulaşamadm..

Space Adventure Cobra'nın filmini biliyorum, TV serilerinide biliyorum ama OVA'larını ilk defa senden duydum yahu, hemen araştırmam lazım varsa koleksiyonuma eklemem gerek yalnız anime data base sitelerinde search yaparken isabetli sonuç almak için tam adını yazmak gerekiyo, biliyosan yazsana bi orijinal ismini bayaa yardımcı olur arama yaparken bana...

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • valla kanka bna ova lar şans eseri geldi desem yalan olmazkankam bikac yüz tane cd getrdi biara..film anime flan...işte cowboy bebop,ghost in the shell,ninja scroll,tekken,street fighter,cobra the movie falan vardı bnde baktm ...bu cobra o cobra valla>:D

Orjinalden alıntı: tasova

cobra the movie falan vardı bnde baktm ...bu cobra o cobra valla>:D

İyide Cobra the movie adı üstünde filmi zaten o var bende, sen OVA'sı var bende deyince şaşırmıştım, neyse görülen oki yanlış alarmmış...

yani istediğimiz kadar upload edebilecez sınırsız

bana destek olacak varmı hala aranızda
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

sınırsız Hosting buldum sadece 120 YTL'ye yıllık.....

Dayı sınırsız diyosun iyi hoşta bant genişliğinden ne haber? Millet siteye yüklenince download için altından kalkabilecekmi bu host firması? Bence o noktayı iyi araştır artı "destek"ten kastın mali olarakmı?

quote:

sınırsız Hosting buldum sadece 120 YTL'ye yıllık.....

Dayı sınırsız diyosun iyi hoşta bant genişliğinden ne haber? Millet siteye yüklenince download için altından kalkabilecekmi bu host firması? Bence o noktayı iyi araştır artı "destek"ten kastın mali olarakmı?

her yönden yardımcı olabilecek işin diğer ucundan tutacak kişiler lazım....

Bant genişliğini araştırırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

@yevaud bi ara msn i aç baba muhabet te baya ilerlemiş

Baba sen bi saat ver önceliklede ona göre girek sabahtan akşama kadar MSN'i açık tutamamki bu arada bilmiyorum aranızda izleyen varmıdır ama tavsiye etmeden geçemiyeceğim bi anime daha aklıma geldi şu an; VANDREAD. Özellikle mecha tarzı animeleri sevenlerin hoşuna gideceği bir seri 13'er bölümden oluşan iki sezon halinde yayınlandı. Savaşlar büyük oranda uzayda geçiyo fakat hiçde sıkıcı değil, özellikle benim gibi mecha'lara soğuk bakan biri bile hoşlandıysa artık gerisini siz düşünün konusunuda açıklamak isterdim ama spoiler yapmadan açıklayabileceğimi hiç sanmadığımdan kısaca özetliyim; yerküredeki hammadde sıkıntısı ve aşırı artan gezegen kirliliği (başka sebeplerde var ve bu sebepler HASAT'ın ortaya çıkışına neden oluyo ama söylersem spoiler olur ) insanları başka gezegenlere sevketmeye zorluyor, bunun üzerine içinde milyonlarca mülteci taşıyan koloni gemileri farklı galaksilere doğru yolculuğa çıkıyor, seri bu olayın birkaç yüzyıl sonrasında başlıyo bu olayı ilerleyen bölümlerde kesik kesik öğreniyoruz ama bence esas başlangıç bu olduğundan yazmak istedim neyse göçten birkaç yüzyıl sonra koloniler çoktan genişleyip imparatorluklar/federasyonlar mertebelerine ulaşıp iyice genişliyorlar. Bazıları eski usule uyup yerküredeki gibi yaşamaya ve üremeye devam ederken iki koloni tamamen farklı bir şekilde düşünüp cinslerin birbirinden ayrılması gerektiği kararına varıyor, ama bu ayrılık geçen yüzyıllar içinde nefrete ve düşmanlığa hatta uygarlıklar arası savaşa kadar varıyor. Zaten ilk bölümünü izleyince erkek egemenliğine dayalı Tarahk İmparatorluğunun dişileri anlatan propaganda videosunu göreceksiniz ve gülmekten yarılacaksınız, yahu bu dişiler ne menem bişiymiş böle diyerek kopmuştum ben şahsen Teknik detaylara fazla girmek istemiyorum ama sanırım genetik mühendislik geçen zamanla birlikte oldukça ilerlemiş olmalıki türler üremek için birbirlerine ihtiyaç duymuyor artık, erkekler fabrikalarda üretiliyor gerçi dişiler gene doğum yoluyla ürüyorlar ama neyse izleyin göreceksiniz, bu arada bu komik senaryo sebebiyle seri sırf aksiyon değil komedide içeriyor, hafiften echhi barındırdığınıda söyleyebilirim ama fazla umutlanmayın bir Love Hina yada bir Ichigo %100 kadar değil, genede değişik bir seri arayanlara (tabi uzay ve mecha muhabbetlerinden bıkmadıysanız) kaçırmamalarını rahatlıkla söyleyebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 15 Aralık 2006; 19:36:18 >
    Berserk full
    ninja scroll tv movie
    cowboy bebop
    Goldenboy(inanılmaz komik)
    Hajime no ippo
    auron host clup yeni full
    one piece 3 sezon 6 movie
    Bleach sezon 1
    Hentailer var baya
    ama izlediğim daha çok kalmadı desem yeridir
    size anime için yardımcı olurum
    indirmek için torrent kullanın emule ve benzerlerinden anime için hayır gelmez torrent prog olarakta Bitcometi kullanın
    boxtorrents.com çok kaliteli bi torrent sitesi arşivi geniş
    burdan bulamassanız torrenz.com dan aratın kesin bulursunuz

Orjinalden alıntı: immo64

indirmek için torrent kullanın emule ve benzerlerinden anime için hayır gelmez torrent prog olarakta Bitcometi kullanın
    boxtorrents.com çok kaliteli bi torrent sitesi arşivi geniş, burdan bulamassanız torrenz.com dan aratın kesin bulursunuz

Son zamanlarda torrent konusunda şüphe içindeydim ama senin tavsiyen üzerine tekrar geri dönüş yapıcam baba saolasın sonuçta bugüne kadar ne aldıysam torrentten almıştım onla devam etmek en doğrusu aslında, yalnız Bitcomet değilde ben AZUREUS diyorum ama tabiiki bu benim görüşüm

quote:

Hentailer var baya

Oo sende bendenmişin yaw

Beyler bendeki arşivide yazam bende fanatik animeciyimdir
    çoğunu seyrettim ama arşivdekilerim az
    arşivler GTO full
    Berserk full
    ninja scroll tv movie
    cowboy bebop
    Goldenboy(inanılmaz komik)
    Hajime no ippo
    auron host clup yeni full
    one piece 3 sezon 6 movie
    Bleach sezon 1
    Hentailer var baya
    ama izlediğim daha çok kalmadı desem yeridir
    size anime için yardımcı olurum
    boxtorrents.com çok kaliteli bi torrent sitesi arşivi geniş
    burdan bulamassanız torrenz.com dan aratın kesin bulursunuz

Baba Goldenboy'a inanılmaz komik yazıp Gto'ya yazmaman ayıp olmuş valla.teesüf ederim :D

Bir de bu listede ouran host club'ın işi ne anlamadım. Bir tarafta hentai diğer tarafta shoujo. biraz garip geldi bana.

Harddiskimin yanması üzerine arşivlerimi tekrar toparlamaya çalışıyorum.... şu sıralar XTV tüm serisini indiriyorum... Naruto ve Death Note bölümlerinide her hafta indiriom torentler sağolsun....

Hentai izlicek varsa komik bişi var elfli falan baya güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

Baba Goldenboy'a inanılmaz komik yazıp Gto'ya yazmaman ayıp olmuş valla.teesüf ederim :D

Bir de bu listede ouran host club'ın işi ne anlamadım. Bir tarafta hentai diğer tarafta shoujo. biraz garip geldi bana.

GTO'yu izlemedim daha ama Goldenboy'da hafife alınacak bişey değilki baba az gülmemiştim izlerken Ohran Host Club olayını merak edip araştırdım, senaryosunun baz alındığı manga shoujo fekat animesinde değişikliğe gitmişler komedi tarzı birşey olmuş o yüzden @immo64 adlı arkadaşın listesinde pek karşıt seriler olduğunu sanmıyorum aksiyon/komedi tarzında gitmiş ki hepimizin listeside öyledir bence aşağı yukarı (hentailer hariç )

Harddiskimin yanması üzerine arşivlerimi tekrar toparlamaya çalışıyorum....

Amanın baba büyük geçmiş olsun nasıl yanmışki HD annamadım walla, maddi zarardanda öte koleksiyonunu kaybetmen çok kötü olmuş yahu, valla aynı şey benim başıma gelse dünyam yıkılırdı yaw, okadar kasıp indirdiğim animelerin uçup gitmesini bile düşünmek tüylerimi diken diken ediyor Allah kimseye göstermesin ne diyim Bu arada ben o tarz bi duruma karşı ne olur ne olmaz diyerekten DVD'lere kaydettim koleksiyonumu, sanada aynısını tavsiye ederim, hem güwenli hemde HD'de yer kaplamadığından daha pratik

quote:

Hentai izlicek varsa komik bişi var elfli falan baya güzel

Aha elf ha! Alla alla ben niye görmedim öle bişe hocam sen onun bi tam ismini yazsana sana zahmet, torrent sitelerinden bi araştıram tez elden

quote:

GTO'yu izlemedim daha ama Goldenboy'da hafife alınacak bişey değilki baba az gülmemiştim izlerken Ohran Host Club olayını merak edip araştırdım, senaryosunun baz alındığı manga shoujo fekat animesinde değişikliğe gitmişler komedi tarzı birşey olmuş o yüzden @immo64 adlı arkadaşın listesinde pek karşıt seriler olduğunu sanmıyorum aksiyon/komedi tarzında gitmiş ki hepimizin listeside öyledir bence aşağı yukarı (hentailer hariç )

niye hentailer hariç diyosun ki onlar da aksiyon sayılır.

niye hentailer hariç diyosun ki onlar da aksiyon sayılır.

Baba onlar aksiyonun dibine vurmuş yahu

Ya bide ne dicem bu Satsuki'nin son çeptırlarda yaptığı ataklar hakkında ne düşünüyosun peki? Ben ömrü hayatımda (gerek reel/gerek sanal) böyle cüretkâr bir kız görmedim yahu, bence senarist kendini bile aşmış Hele o Kozue'ye ne demeli abi, çok basit bir olayı bile çarpık zihninde manipüle edip, hentailere dahi rakip olabilecek fantaziler yaratıyodu, ne bileyim en ateşli erkek bile gün içinde bu kadar cinsel hayal kurmuyodur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 17 Aralık 2006; 18:37:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.