|
|
ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
yakın bir zamanda indirmeye başlıcam ama güzelmi değilmi emin olamadım, bilen varsa nedir nedeğildir gibisinden beni bi aydınlatabilirmi acaba

....adam idolleşmş animede..korsan var onun kıalarının vucudndaki dövmelere ulaşmaya calşyodu sanırım..estetk ameliyat gecrmş bi katil bzm eleman:D..cok zeki ve sadistte..dayak yemekten hoşlanıyo...
bi dsüre beyzb ol ligindeydi bi gezegende ..cok gzldi...kesn izleyn heee:D
yalnız anime data base sitelerinde search yaparken isabetli sonuç almak için tam adını yazmak gerekiyo, biliyosan yazsana bi orijinal ismini bayaa yardımcı olur arama yaparken bana...

kankam bikac yüz tane cd getrdi biara..film anime flan...işte cowboy bebop,ghost in the shell,ninja scroll,tekken,street fighter,cobra the movie falan vardı bnde baktm ...bu cobra o cobra valla>:D
sabahtan akşama kadar MSN'i açık tutamamki
bu arada bilmiyorum aranızda izleyen varmıdır ama tavsiye etmeden geçemiyeceğim bi anime daha aklıma geldi şu an; VANDREAD. Özellikle mecha tarzı animeleri sevenlerin hoşuna gideceği bir seri 13'er bölümden oluşan iki sezon halinde yayınlandı. Savaşlar büyük oranda uzayda geçiyo fakat hiçde sıkıcı değil, özellikle benim gibi mecha'lara soğuk bakan biri bile hoşlandıysa artık gerisini siz düşünün
Teknik detaylara fazla girmek istemiyorum ama sanırım genetik mühendislik geçen zamanla birlikte oldukça ilerlemiş olmalıki türler üremek için birbirlerine ihtiyaç duymuyor artık, erkekler fabrikalarda üretiliyor
gerçi dişiler gene doğum yoluyla ürüyorlar ama neyse izleyin göreceksiniz, bu arada bu komik senaryo sebebiyle seri sırf aksiyon değil komedide içeriyor, hafiften echhi barındırdığınıda söyleyebilirim ama fazla umutlanmayın bir Love Hina yada bir Ichigo %100 kadar değil, genede değişik bir seri arayanlara (tabi uzay ve mecha muhabbetlerinden bıkmadıysanız) kaçırmamalarını rahatlıkla söyleyebilirim... 

Bu arada ben o tarz bi duruma karşı ne olur ne olmaz diyerekten DVD'lere kaydettim koleksiyonumu, sanada aynısını tavsiye ederim, hem güwenli hemde HD'de yer kaplamadığından daha pratik