< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 1 Ocak 2007; 20:07:44 > |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

hocam seni tez elden everelim, ateş başına vurmuş vallahi

bak altı tane ayrı OVA ona dikkat et, 6 episodelik bir OVA değil yani; çeşitli episodeler içeren, birbirinden farklı altı adet OVA
adamlar utanmasa "Macross:ilk gece", "Macross:belgrad ormanlarında" gibi özel versiyonlarını çıkaracaklar
yani indir indir bitmez, kötü bir dezavantaj bence bu
ek olarak gerek normal serisi olsun, gerek bazı OVA'ları olsun uydudan ara ara takip ettim hiçde ahım şahım bir anime değil, senin zevkinide iyi kötü bildiğimden bunu indirdiğini duyunca şaşırdım kaldım
filmleri hiç hesaba katmadım çünki hiçbir filmini izlemedim, bu animeyi bilen/duyan/gören arkadaşlar varsa sana o konuda benden daha fazla yardımcı olabilirler, genede bu animede ne bulduğunu anlamış değilim be baba zamanına yazık vallahi, bunun yerine sana gönderdiğim Final Approach'ı izle en azından sevimli bişi, güldürür seni

Elem verici geçiş işlemi salı günü olmuştu, ama resmi olarak bugün doğrulayabildiğimden yeni yazdım, içimizde benim gibi uyducu anime severlerin olma ihtimaline karşılık haberi sizinle paylaşmak istedim, geçmiş olsun millet...
rahatlık diyorsan TV kanalı zaten halihazırda o animeyi bölümler halinde veriyor yayın akışı belli, program belli, saati belli, herhangi bir şey indirmiyorsun yada ek birşeyler istemiyorki
2 sene önce başlasaydım anime yapmaya 2 senede en kral anime bende
olurdu