Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tasova

yaa yanlş anlaşıldm torrent etmyom okuldan...direct download siteleri var bikactne saglam....valla 35dakkada 10 bölüm indrdim dünde....yaa msela bnm kullandgm steden 40la indryo sbt.....ama 10 bölümü aynı andada indirsen hız düşmüyo ama.....belli animelerde böle...death note,black cat,berserk,bleach,samurai champloo,tenjou tenge......valla bu animelri örnek vreblrm....valla bi hafta ugraşsam adam gbi full seri incekler..ama vaktm olmadgndan btmedi hala..valla beyler deneyin derim...cdden torrentten daha iyi..

ya nerden indirdin onu da ögrenebilseydik

Orjinalden alıntı: pagan_chris

quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

FLCL - Furi Kuri (2000)

bunu izleyip ya da okuyup bir şey anlayabilen var mı? varsa bana da anlatsın lütfen

amerika japon ortak yapımı animedir 6 bl,lük OVA

@pagan_chris, @siegfried adlı arkadaş bence teknik özelliklerinden ziyade senaryosunu sorgulamış, izlediysen bizide bi bilgilendirde, dandik bişiyse yaklaşmayalım yanına

quote:

yevaud tmm baba sen yap ben ayar çekerim

Hacı bide aklıma ne geldi, bende Ninja Scroll ve Chobits'in ispanyolca DVD'leri var, torrentten ingilizcelerini indirince boşa çıkmışlardı atmayı düşünüyordum, eğer;"ben uğraşırım onlara alt yazı ayarı çekmeye" dersen onlarıda diğerlerinin yanında bonus olarak göndereyim ne dersin?
  • heee...pardon yaw siteyi sölemedmmmvalla bnde direct download bulmakta zorlanyodm ama saolsn yevaud kardes sölemşti bu steyi...bnmm istedgm cogu animede var..sorunsz iniyo valla.....www.realitylapse.com
  • Yalnız bi hatırlatma yapayım Reality Lapse adlı sitenin bir kötü yanı var, oda dosyaların RMVB oluşu, yani Real Medya formatında animeler eh o yüzden fazla bi görsellik beklemeyin derim ama @tasova nında dediği gibi indirme bakımından çok pratik oluyo
  • yok be kardes görntüler gzl bnce yaa..ben ilk bleach indirirken 270mb lıkları indryodum....snra 60 mb indrmeye başladm valla nrdeyse görntü farkı yok gbi...valla ne yalan sölüyüm şuan başka steye grmyom realitylapseden başka[&:dedgm gbi özellkle okuln bilgisayrnın hızından yararlanınca cok ii valla....tekrar teşekür ederm link için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasova -- 3 Ocak 2007; 19:18:00 >

Orjinalden alıntı: tasova

kanka bde msela 2 anime daha var istegm....basilisk,gantz....gbiş bikac taneyi bulamadm...torrent edyodm ama cok yavaş inyodu sildm...direct doznload varsa bi,ldgn cok ii olrdu?

Yanlış adamdan direk download tavsiyesi istemişin be bilader, benim hayatım torrent valla zaten animeleri direk olarak veren site sayısı bir elin parmaklarını geçmez artı oralardan indirdiğiniz animelerden DVD-rip kaliteside beklemiyeceksiniz, o sebeple paylaşım programlarını tek geçerim ben bendeki Basilisk 3,5GB civarı bir yer kaplıyor, ortalama sağlığa sahip bir torrentten günde 1GB çeksen en geç 3,5 günde bitirmiş olursun, hadi diyelimki sağlığı kötü yada talep çok en kötüsünden bir haftada eline geçer. Çok yavaş iniyo dediğine göre ya DHT'ye bağlanmanda bir sorun var yada bir NAT hatası olmalı aksi halde az öncede söylediğim gibi azami 7 günde eline geçmeli

@siegfried kardeş sende ne cevherler varmış yav kitap kısmını incelerken farkettim fantastik-kurgu felan, kafa dengi çıktın sende walla

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

quote:

FLCL - Furi Kuri (2000)

bunu izleyip ya da okuyup bir şey anlayabilen var mı? varsa bana da anlatsın lütfen

@pagan_chris, @siegfried adlı arkadaş bence teknik özelliklerinden ziyade senaryosunu sorgulamış, izlediysen bizide bi bilgilendirde, dandik bişiyse yaklaşmayalım yanına

quote:

yevaud tmm baba sen yap ben ayar çekerim

Hacı bide aklıma ne geldi, bende Ninja Scroll ve Chobits'in ispanyolca DVD'leri var, torrentten ingilizcelerini indirince boşa çıkmışlardı atmayı düşünüyordum, eğer;"ben uğraşırım onlara alt yazı ayarı çekmeye" dersen onlarıda diğerlerinin yanında bonus olarak göndereyim ne dersin?

1-tam olrak bende daha seyretmedim ama seyrediyim hemen konusunu yazarım

2-ispanyolca pek istemem dil japonca yada ingilizce olursa iyi olur

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

ispanyolca pek istemem dil japonca yada ingilizce olursa iyi olur

Valla sen bilirsin dayı, ben sadece boşa çıktıkları için ihtiyacım olmadığından bonus niyetine yollamayı düşünüyordum ama madem istemem diyorsun göndermeyiz canım birde öyle bir yazmışsınki okuyanda bu adam japonca/ingilizce biliyo sanır bu arada ARAS KARGO ile yolladım adrese teslim 5ytl tuttu yahu bunca zaman boşuna tırsmışım, çok basit bi işlemi komplike hale getirmişim fekat araya bayram girdiğinden biraz gecikebilir eline ulaşınca haber verirsin artık

eywallah attıgın için bende bayramdan sonra aynen seninkileri kopyalıyacagım

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

eywallah attıgın için bende bayramdan sonra aynen seninkileri kopyalıyacagım

Aga bak sormayı unuttum; "cowboy bebop seri+film, miyu OVA'lar ve trinity blood" bunnarın ingilizce alt yazısı vardı dimi? sonradan maymun olmayalım bide alt yazı aramak için

bide kargo geldi şimdi ona bakıcam

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

wall baba ingilizce altyazı varmı bilmiyorum ama türkçe altyazı var sen yoksa kendi içinde olan yazıyımı soruyorsun onu diyosan var o degilse altyazıa bakmak lazım

Dosyaya entegre olanı soruyodum, varmış oda, iyi yav güzel oldu bu sonradan alt yazı eklemeyi sevmemde

quote:

bide kargo geldi şimdi ona bakıcam

Yahu adamlar ertesi günü ulaştırdılar arife felan demeden vay canına tuttum bunnarı ben Baba sen artık Samurai Deeper Kyo izlemekten bayram seyranda dinlemezsin artık walla benim en favori animelerimdendir *dikkat spoiler içerir*; adam bir Mizuchi çekio ortam yıkılıyo zaten hastayım o harekete ama sonlara doğru bir öğreniyozki o hareket en basit teknikmiş
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Ammavelakin Suzaku tekniği ile kapışmasıda hasta etmişti beni

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 31 Aralık 2006; 12:49:27 >

quote:

quote:

FLCL - Furi Kuri (2000)

sağol yevaud, evet ben direk konuyla ilgiliydim. bunun mangası da var ama hiç bir şey anlamak nasip olmadı,onun için sordum.belki siz anlamışsınızdır.

quote:

@siegfried kardeş sende ne cevherler varmış yav kitap kısmını incelerken farkettim fantastik-kurgu felan, kafa dengi çıktın sende walla

:D valla mangaya başlamadan önce okuyordum ama belli bir yerden sonra çok sıkıldım aynı yazarları okumaktan.geçen gün okulun kütüphanesinde rastladığım yeni bir seriyle yine okumaya başladım.değişik yazarları okumak güzel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 31 Aralık 2006; 18:17:55 >

herkese iyi bayramlar ve iyi seneler

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • yaw yevaud GOLDEN BOY a gülmekten öldüm o neydi öyle ya manayka bişeymiş yanlız bl. olması kötü
    keşke dewamını yapsalar

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • quote:

yaw @yevaud GOLDEN BOY a gülmekten öldüm o neydi öyle ya manayka bişeymiş yanlız bl. olması kötü

Eee oda öle bişe hocam zaten torrent ile ilk indirmeye başladığım animelerdendir...

quote:

keşke dewamını yapsalar

Dayı daha ne yapçaklar herifçioğlu kızları seriye bağlamış halihazırda devam çektirip haremmi kurdurtacan elemana

:D valla mangaya başlamadan önce okuyordum ama belli bir yerden sonra çok sıkıldım aynı yazarları okumaktan.geçen gün okulun kütüphanesinde rastladığım yeni bir seriyle yine okumaya başladım.değişik yazarları okumak güzel oluyor.

Okurken "sıkılmak" kelimesini kadim zamanlara gömmek istersen tek banko geçeceğim bir seri vardır; Frank HERBERT üstadın Muhteşem DUNE Dizisi

ah keşke bizde böyle bi harem kursak

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.