Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
729.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: immo64

Beyler bendeki arşivide yazam bende fanatik animeciyimdir
    çoğunu seyrettim ama arşivdekilerim az
    arşivler GTO full
    Berserk full
    ninja scroll tv movie
    cowboy bebop
    Goldenboy(inanılmaz komik)
    Hajime no ippo
    auron host clup yeni full
    one piece 3 sezon 6 movie
    Bleach sezon 1
    Hentailer var baya
    ama izlediğim daha çok kalmadı desem yeridir
    size anime için yardımcı olurum
    indirmek için torrent kullanın emule ve benzerlerinden anime için hayır gelmez torrent prog olarakta Bitcometi kullanın
    boxtorrents.com çok kaliteli bi torrent sitesi arşivi geniş
    burdan bulamassanız torrenz.com dan aratın kesin bulursunuz

evet liste çok güsel

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • Bende listemi yazayım, benimki de immo64'e göre sağlam sayılır.

###Hepsi Türkçe altyazılıdır ve .avi formatındadır###
    Cowboy Bebop-26 Bölüm 2 DVD
    Ghost in the Shell-26 bölüm 1 DVD
    Serial Experiements Lain-13 Bölüm 1 DVD
    Ninja Scrolls-13Bölüm 1DVD
    Golden Boy-6 Bölüm 1 DVD
    Basilisk-24 1 DVD
    Gantz-26 Bölüm 2 DVD
    gunslinger girl 13 bölüm 1 dvd
    gunxsword 26 (23 bölüm Türkçe altyazılı)1 dvd
    Samurai Champloo 26 bölüm 1 dvd
    Requiem from Darkness 13 Bölüm 1 dvd
    Berserk 25 Bölüm 1 dvd
    Hellsing 13 Bölüm 1 DVD
    Trinity Blood 24 Bölüm 1 DVD
    Blood+ 50 Bölüm (36 Bölüm Türkçe altyazılı) 2 DVD
    Elfen Lied 13 Bölüm 1 DVD
    Neon Genesis Evangelion 2 DVD
    Samurai 7 -1 DVD
    Juuousei 1 DVD
    Mousou dairinin (13 bölüm ama ilk 9'un Türkçe altyazısı var - mkv) 1 dvd
    Wolf's rain - 30 bölüm (2 DVD)
    Love Hİna (25 bölüm) 2 DVD
    Ergo Proxy (16 bölüm Türkçe altyazılı) 1 DVD
    Trigun - 26 Bölüm - (İlk 12 Türkçe altyazılı) 1 dvd

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

niye hentailer hariç diyosun ki onlar da aksiyon sayılır.

Baba onlar aksiyonun dibine vurmuş yahu

Ya bide ne dicem bu Satsuki'nin son çeptırlarda yaptığı ataklar hakkında ne düşünüyosun peki? Ben ömrü hayatımda (gerek reel/gerek sanal) böyle cüretkâr bir kız görmedim yahu, bence senarist kendini bile aşmış Hele o Kozue'ye ne demeli abi, çok basit bir olayı bile çarpık zihninde manipüle edip, hentailere dahi rakip olabilecek fantaziler yaratıyodu, ne bileyim en ateşli erkek bile gün içinde bu kadar cinsel hayal kurmuyodur bence

baba işin en garip kısmı bu serinin çizeri kadın!!! Gerçekten çok bomba yaw. Kadın aşmış heralde kendini bu seriyi çizerken.

Kozue de çok amaçsız bir karakterdi yaw. çünkü hiç bir zaman bir şansı olmadı manaka'yla. ama bayağı bir renk kattı,zaten sonlara doğru diğer karakterler sıkmaya başlıyordu.

Orjinalden alıntı: oxygen_13

Bende listemi yazayım, benimki de immo64'e göre sağlam sayılır.

Golden Boy-6 Bölüm 1 DVD
    Basilisk-24 1 DVD
    Gantz-26 Bölüm 2 DVD
    Berserk 25 Bölüm 1 dvd
    Hellsing 13 Bölüm 1 DVD
    Samurai 7 -1 DVD
    Juuousei 1 DVD

Hımm güzelmiş bayaa yaw

quote:

baba işin en garip kısmı bu serinin çizeri kadın!!!

Abi yanlışın olmasın ben erkek diye biliyorum, hatta bi kaç yerde kendi karikatürünü dahi çizmiş erkeğe benziyodu resmi, tabiki %100 emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 18 Aralık 2006; 0:30:47 >

Anime Fan Club

GÜNÜN sÖZÜ!..
    Ölüm size ne sağken kötülük eder, ne ölüyken ;sağken etmez çünkü hayattasınız, ölüyken etmez çünkü hayatta değilsiniz..
  • quote:

quote:

baba işin en garip kısmı bu serinin çizeri kadın!!!

Abi yanlışın olmasın ben erkek diye biliyorum, hatta bi kaç yerde kendi karikatürünü dahi çizmiş erkeğe benziyodu resmi, tabiki %100 emin değilim

http://www.mangaupdates.com/authors.html?id=42

burda da yazıyor. ben de yanlış hatırlıyor olmıyim diye kontrol edip söledim. hatırladığım kadarıyla takma adla yazıyordu. belki bilerek kendini erkek gibi göstermeye çalışmıştır. insan bir kadının böyle bir şey yazabileceğine inanamıyor ne de olsa

Orjinalden alıntı: oxygen_13

Bende listemi yazayım, benimki de immo64'e göre sağlam sayılır.

Golden Boy-6 Bölüm 1 DVD
    Basilisk-24 1 DVD
    Gantz-26 Bölüm 2 DVD
    Berserk 25 Bölüm 1 dvd
    Hellsing 13 Bölüm 1 DVD
    Samurai 7 -1 DVD
    Juuousei 1 DVD

hmm bu arada senin liste harbiden bayağı güzelmiş. aklıma gelen animelerin nerdeyse hepsi ve de fazlası var.sanırım sende bunların dışında anime filmler de vardır ama eğer yoksa listene bakarak Vampire Hunter D'yi beğeneceğini kesinlikle söyleyebilirim. seri olarak da "Kenshin" ve "Samurai deeper kyo"yu deneyebilirsin eğer samurai animelerinden bıkmadıysan.listene bakınca bıkcağını sanmıyorum gerçi.
  • Millet benim bir sorum olacaktı, son aldığım istihbarata göre internet servis sağlayıcıları furyasına ADSL ve KABLO-NET haricinde birde uydu olayı eklenmiş, hatta ben yeni duydum aslında bayaadır varmış galiba bağlantı olayıda oldukça sağlammış tek kötü yanı aylık ödeme yerine yıllık ödeme yapılıyormuş fakat bir aya denk gelen ücret ADSL'nin sınırsız 256K'sına ödenen fiyatla aynıymış, yani 50 YTL.
    Vallahi bu olay benim kafama iyice yattı, aynı fiyata kat kat daha yüksek oranlarda upload/download yapmak aşırı cezbedici, tek kötü yanı toplu ödeme ama madem verilen hizmet ihtiyaçlarımı karşılıcaksa onuda hayli hayli gözden çıkartmaya razıyım, fakat tabii bu anlattıklarımı arkadaşın arkadaşından duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum, aranızda bu muhabbeti bilen/duyan/gören filan varsa şu mahsun kulu aydınlatabilirmi acaba?
    Yoksa 256K ile bitçek iş değil bu yahu, liste küçülceğine büyüyo arkadaş Yer işgal etmesin diye tekrar yazmıyorum ama isteyen dokuzuncu sayfanın alt kısmına bakıp ibret alabilir Offff offff bu animeler yaktı kül eyledi beni

Millet benim bir sorum olacaktı, son aldığım istihbarata göre internet servis sağlayıcıları furyasına ADSL ve KABLO-NET haricinde birde uydu olayı eklenmiş, hatta ben yeni duydum aslında bayaadır varmış galiba bağlantı olayıda oldukça sağlammış tek kötü yanı aylık ödeme yerine yıllık ödeme yapılıyormuş fakat bir aya denk gelen ücret ADSL'nin sınırsız 256K'sına ödenen fiyatla aynıymış, yani 50 YTL.
    Vallahi bu olay benim kafama iyice yattı, aynı fiyata kat kat daha yüksek oranlarda upload/download yapmak aşırı cezbedici, tek kötü yanı toplu ödeme ama madem verilen hizmet ihtiyaçlarımı karşılıcaksa onuda hayli hayli gözden çıkartmaya razıyım, fakat tabii bu anlattıklarımı arkadaşın arkadaşından duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum, aranızda bu muhabbeti bilen/duyan/gören filan varsa şu mahsun kulu aydınlatabilirmi acaba?
    Yoksa 256K ile bitçek iş değil bu yahu, liste küçülceğine büyüyo arkadaş Yer işgal etmesin diye tekrar yazmıyorum ama isteyen dokuzuncu sayfanın alt kısmına bakıp ibret alabilir Offff offff bu animeler yaktı kül eyledi beni

baba peki uydu aracılığıyla nasıl upload ediyormuşsun o kısmı anlamadım. uyduya bişeyler göndermek için sağlam alet edevat gerekir bence. bizim elimizdeki aygıtlar sadece reciever.yani olan yayınları alıyor.senin birşeyleri upload etmek veya internete girmek için yine adsl'e ihtiyacın var.hız olayını bilemem ama bence pek de akıl karı değil.zaten istediğin herşeyi istediğin an indiremiyorsun diye biliyorum.ama sen biraz daha araştır belki ben en son ilgilendiğimden beri yeni gelişmeler olmuş olabilir.

bir de sen niye 1024'e geçmedin ki.sınırsızlar şubata kadar 256 parasına yani 50 milyona 1024 sınırsız sahibi olabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 18 Aralık 2006; 16:09:16 >

baba peki uydu aracılığıyla nasıl upload ediyormuşsun o kısmı anlamadım. uyduya bişeyler göndermek için sağlam alet edevat gerekir bence. bizim elimizdeki aygıtlar sadece reciever.yani olan yayınları alıyor.senin birşeyleri upload etmek veya internete girmek için yine adsl'e ihtiyacın var.

Abim benim dediğim komple internet servisi, upload için ayrı net bağlantısı / download için ayrı net bağlantısı kurulurmu hiç, akşam akşam koparttın beni walla
    Birde bağlantı receiver ile olmuyo tabiiki, modem görevi gören yeni nesil PC uydu kartları var upload/download yapılabiliyor yani (hoş yapılamasa ISS hizmeti olarak kullanılmasının bir anlamı olmazdı zaten )

quote:

hız olayını bilemem ama bence pek de akıl karı değil.zaten istediğin herşeyi istediğin an indiremiyorsun diye biliyorum.ama sen biraz daha araştır belki ben en son ilgilendiğimden beri yeni gelişmeler olmuş olabilir.

Ya işte benim asıl sorum bu! yani hizmetin olduğunu ve gereken ihtiyaçlarını iyi kötü biliyorumda bağlantının performansından hiç haberim yok, bayaa para döktükten sonra ADSL'ye fark atamazsa hız konusunda, okadar kastığım şeyler boşuna gider o yüzden birde burada sorayım dedim bu bağlantı nedir ne değildir hesabı, neyse ben biraz daha araştırayım bari...

quote:

bir de sen niye 1024'e geçmedin ki.sınırsızlar şubata kadar 256 parasına yani 50 milyona 1024 sınırsız sahibi olabiliyorlar.

Abisi o kampanya 1 Eylül'den beri var haberdarımda, gözden kaçırdığın can alıcı bir nokta varki oda kampanyanın 256K sınırsızdan 1024K 6GB'lık kotalı tarifeye geçiş için düzenlenmiş olması. Benim hiçbir işime yaramaz maalesef, çünki ben ayda kaç bir 6GB indiriyorum bi bilsen, genede ilgilendiğin için eyvallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 18 Aralık 2006; 18:45:17 >

Dükkandada 2048 var sabahları ve geceleri açıyorum downloadu XD 240Kb/Sn
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: GUNDAM

benim evde 256 K var ve süper download yapıyorum...

Yok be abi bizdede var 256K ne süperi, hadi download fena değilde max 30K felandı galiba, upload berbat. Eh haliyle aldığım torrentleri yayınlarken dumura uğruyorum

quote:

Dükkandada 2048 var sabahları ve geceleri açıyorum downloadu XD 240Kb/Sn

Bak ona lafım olmaz işte 2M'i kurmuşun, damardan girmişin walla en temizi aslında peki fiyatlardan ne haber?

Orjinalden alıntı: ChaiShe

Benim de 1024 limitli..acayip yavas..valla 256 limitsiz eminim bundan daha hizli olurdu
    Gundam site olayi noldu?vaz mi geçtin...çok güzel bir fikir ama maddi konuda destek olamam maalesef...
    onun disinda yapabilecegim her türlü yardimi yaparim...herkese slmlar...kolay anime indirmeler

ablam zaten sen benim planlara dahilsin merak etme ;) çevirilerde yardımcı olursun artıq

Bu arada 2048 fiyatı 230 YTL

ama bilgisayarcı bir abiden duydum bi uydu internet şirketi varmış ,

4 MBİT bağlantı >> 185 YTL

buna geçmeyi düşünüyorum yakında...biraz daha araştırcam bi bakalım ne avantajları ve ne dezavantajları var....
    ASUS P5PL2 LGA775 945PL DDR2 SATA LAN PCI.EXP anakart || P4 3.0 Ghz || 2x1Gb DDR RAM Kingston || 256mb Ati Radeon X550XT || LG DVD-WR || LG MULTI DVD-WR usb çıkışlı || 200GB HDD SeaGate || 17'' Philips 170S LCD || Logitech Mx517 Mouse || Creative İnspire 7+1
  • quote:

ama bilgisayarcı bir abiden duydum bi uydu internet şirketi varmış, buna geçmeyi düşünüyorum yakında...biraz daha araştırcam bi bakalım ne avantajları ve ne dezavantajları var....

Agam onu bi öğrende bizide bi aydınlatsana, makul birşey ise bende geçmek istiyorum çünki... Birde benim aklıma dezavantaj olarak gelen ilk şey kurulum masrafları, çünki çanak ve PC uydu kartı banko alınması gereken şeyler, bunlara ek olarak kurulum ücreti vs. eklenince ilk etapta biraz tuzlu gelebilir sana, ama tarifesi söylediğin gibiyse bence kaçırılmaması gereken bir paket

@Chaishe hocam geçen sorumda sana hitap şekli olarak -chin yazmıştım fakat o -chi imiş, hatta ichigo %100'ü okuduysan oradada rastlamışsındır, böyle olunca ilk açıkladığından farklı bir anlamımı olur? Birde son zamanlarda gerek manga gerek anime olsun erkeğe -chan kızada -kun olarak hitap edilmesiyle sık sık karşılaşır oldum, sana sorduğumda bunun hakarete girdiğini söylemiştin ama karşılaştığım yerlerdeki bu şekilde hitap edilen şahıslar hiç alınmıyorlar, benim kafam karıştı tam olarak manası ne olur bu tarz bir hitapta bulunsak birisine? Yani ne biliyim Hüseyin'e Hüsniye demek gibi bişiymi bu yoksa sadece takılma amaçlı masum bi hitap mı?

Abim benim dediğim komple internet servisi, upload için ayrı net bağlantısı / download için ayrı net bağlantısı kurulurmu hiç, akşam akşam koparttın beni walla
    Birde bağlantı receiver ile olmuyo tabiiki, modem görevi gören yeni nesil PC uydu kartları var upload/download yapılabiliyor yani (hoş yapılamasa ISS hizmeti olarak kullanılmasının bir anlamı olmazdı zaten )

baba öle diyorsun da bunu böle yapanlar var. en azından eskiden vardı. dediğim gibi uzun zamandır hiç ilgilenmedim bu işlerle.yani zaten onlar uyduyu tam olarak ISS olarak kullanmıyorlar.ama senin dediğin gibi upload download her şey olan bir uydu sistemi kurcaksan senin ilk başta yapcağın masraf onlarınkinden çok daha fazla olur.

quote:

quote:

Abisi o kampanya 1 Eylül'den beri var haberdarımda, gözden kaçırdığın can alıcı bir nokta varki oda kampanyanın 256K sınırsızdan 1024K 6GB'lık kotalı tarifeye geçiş için düzenlenmiş olması. Benim hiçbir işime yaramaz maalesef, çünki ben ayda kaç bir 6GB indiriyorum bi bilsen, genede ilgilendiğin için eyvallah...

Aslında senin dediklerin doğru ama asıl senin atladığın bir şey var. Geçtikleri tarife 1024 6GB gözüküyor ama limit aşımı kendilerinden tahsil edilmiyor promosyon amaçlı şubata kadar. yani 1024 sınırsızla aynı şey oluyor. birçok arkadaşım kullanmasa ve emin olmasam bunları yazmazdım inan bana.bence hala çok geç değil.2 ay da uzun bir zaman.100 kb/sn ile günde ne kadar indirebileceğini düşün.

Edit: Gundam bu arada sana iyi bir haberim var Naruto fillerları bu şubatta bitiyor.valla senin her bölümü izleme azmine hayran oldum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 19 Aralık 2006; 18:55:25 >
  • Bu arada benim uydu ile ilgili dediğim şeyin ismi data yayınıymış. uydu aracılığıyla sadece download yapabilmene imkan veren bir şey .Yani ISS ile pek bir alakası yok ama amaç downloadsa bence araştırılmaya değer bir şey.

Aslında senin dediklerin doğru ama asıl senin atladığın bir şey var. Geçtikleri tarife 1024 6GB gözüküyor ama limit aşımı kendilerinden tahsil edilmiyor promosyon amaçlı şubata kadar. yani 1024 sınırsızla aynı şey oluyor. birçok arkadaşım kullanmasa ve emin olmasam bunları yazmazdım inan bana.bence hala çok geç değil.2 ay da uzun bir zaman.100 kb/sn ile günde ne kadar indirebileceğini düşün.

Alla alla tarife kotalı ama kota aşımına cezalı fatura gönderilmiyor ha?! çok ilginç bir durum yahu harbidende öle bi mewzu warsa bodoslama dalmam lazım olaya, çünki dediğin gibi iki ay boyunca downloadlarımda 100Kb/sn vurursam anime serilerini şakır şakır indiririm bilgisayara dur ben bi istihbarat yapam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 20 Aralık 2006; 2:37:56 >

• kırmızı çerçevenin içine bakınız...

TTNET'den kat kat daha iyi ve kaliteli bence...
  • @GUNDAM "offline download" da nekidir?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.