tim burton nun eline kise su dökemez bayılıyorum adamın yaptıgı herşeye
ya arkadaşlar space adventure cobra movie sini ve bölümlerini arıyorum bendeki anime ve film arşivindeki filmlerden beğenenlerle değiştirebiliriz uzun zamandır aradığım bişey olan varsa beni msn ine eklesin
naruto mangada olaylar baya gelişti. bir de arkadaşlar chrono crussade i izleyen var mı? ben ilk bölümü izledim biraz ecchi aksiyon ve komedi gibi ama güzelmi değilmi tam karar veremedim
bu hafta hareketliydi geçen haftaların aksine.olayların hikayeye etki edip etmiyceğini görcez.bu "training" in ne olduğunu bu hafta örenebilsek iyi olurdu ama büyük ihtimal akatsukiler ve jinchuurikiye odaklancak.
arşive yenileri ekledim 40-armageddon 41-final fantasy:last order 42-final fantasy:advent chıldren 43-Spongebob Squarepants:Where Is Gary 44-Koroshiya:namı diger ıchi the killer arşivimin yarısı anime ve çizgi film dir takasa gidilir
Naruto Mangalarını 1. bölümden şu anki en son bölüme kadar nerden bulabilirim ?
al burda var ama üyelik istiyor ve bir günde en fazla 10 tane indirebiliyosun.
Birçok anime serisi burada.R.apidshare den indirebilirsiniz.
anime-plaza.nl
yaa noldu ki kmse artk yazmıyo...tatldemi herkes!!!!!!!!!!!!!!
@tasova burdaim ben :P
ama konuşcak kimse kalmamış sanırım
ben giriyorum kimse olmuyunca çıkmak zorunda kalıyorum
iyi de kimse bişeylerden bahsetmezse tabi konuşacak kimse olmaz.sevdiğiniz anime/manglardan bahsederseniz konuşacak bişeyler olur.
mesela gantz'la ilgilenen varsa,bugün gantz'ın ilk bölümü bitti.4 aylığına tatile girdi.hikaye genişliycek gibi görünüyor.yeni karakterler işin için gircek.
ben de blood + yeni başladım bilen varsa söylesin boşuna indirmeyeyim
quote:
Orjinalden alıntı: siegfried
iyi de kimse bişeylerden bahsetmezse tabi konuşacak kimse olmaz.sevdiğiniz anime/manglardan bahsederseniz konuşacak bişeyler olur.
mesela gantz'la ilgilenen varsa,bugün gantz'ın ilk bölümü bitti.4 aylığına tatile girdi.hikaye genişliycek gibi görünüyor.yeni karakterler işin için gircek.
gantz kesinlikle harika animesini izledim. sonrada mangalarına başladım ama sadece ilk 5 bölüm türkçeye çevrilmiş yarım kaldı
yaa beyler yaz geldi o yüzdn kmse nete baglanamıyo pek....allahtan net cafenin sahibi tanıdk:D valla işin aslı ben hala bleach izlyemedm...btün bölmleri indrmeye calşyom ama hep bi sorn ckıyo...zten genelde rapdshare:(ben daha cok dvd bulp izlyebliyom..inşalah tv bölmlere grişrtm en kısa sürede...:D
quote:
Orjinalden alıntı: woop gantz kesinlikle harika animesini izledim. sonrada mangalarına başladım ama sadece ilk 5 bölüm türkçeye çevrilmiş yarım kaldı
Gantz 6 ciltde çevrildi. Ciltlerewww.animeportaltr.net adresinden ulaşabilirsin. ________________________________________________________________
Bu arada One Piece animesini çeviriyoruz grup olarak. İlk 7 bölümü yayınlandı ve bugünde 8. bölüm çıkacak. Ayriyetten Love Hina'yıda fansublıyoruz. Onunda ilk 3 bölümü çıktı ^^ . Son olarakda Amaenaide Yo! ya altyazı hazırlıyoruz. Onunda ilk 2 bölümü çıktı ve 3 yolda. Hepsine fansub grubumuzun sitesindenwww.animemadness.org/anmncs sitesinden ulaşabilirsiniz ^^ _______________________________________________________________
Gantz mangasında da 200. bölümde kaldım ve uzun süredir okumuyorum. İnşallah yakında yeniden başlayıp 1 günde falan yetişeceğim mangaya ^^ .
Fansub Hakkında Genel Bilgi ve Fansub Yapımı hakkında bir döküman hazırladım arkadaşlar.
quote:
Bu dökümanı yazmamın nedeni: Türkiye'de fansub çalışmalarının artması sağlamak ve bu işe yeni başlayacak olan arkadaşlara yardımcı olabilmektir. Dökümana buradan ulaşabilirsiniz. Dökümanı buraya yazmıyorum. Çünkü çok uzun ve resimler sayfa boyutlarını bozabiliyor.
Umarım işinize yarar ^^
quote:
Orjinalden alıntı: siegfried
al burda var ama üyelik istiyor ve bir günde en fazla 10 tane indirebiliyosun.