Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LogaNmgc

Kenshin serisini komple izledim. Tam olarak hatırlamıyorum ama 55-60 arası bölümlerdeydi galiba, mangadan kopuyor tv serisi ve kurmaca bir öyküyle devam ediyor. Yani devamı o kadar iyi değil. Belki o bölümlere denk gelmişsindir =)) . Belkide sana hitap eden bir konusu yoktur ^^ Yani kısaca zevkler ve renkler olayı.

Bu arada yazmayı unutmuşum. Great Teacher Onizuka'yada bayılıyorum. İzledikten sonra öğretmenlere bakış açım değişti =))

mangasından kopmayan bildiğim sadece 3 seri var.bleach,one piece,naruto.yani en geniş hayran kitlesine sahip olanlar.

yok ben ilk 10 bölümünü izledim kenshinin. :)

bu arada shamo diye bir manga okumaya başladım.18 yaşından küçükleri geçtim ,kalp hastalığı vb. olanların da takip etmemesi gereken bir seri.sadece midesi kaldırabilecekler okusun yani ama ben baya beğendim.hatta berserkden daha fazla.değişik bir yaklaşım ve bakış açısı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

mangasından kopmayan bildiğim sadece 3 seri var.bleach,one piece,naruto.yani en geniş hayran kitlesine sahip olanlar.

yok ben ilk 10 bölümünü izledim kenshinin. :)

bu arada shamo diye bir manga okumaya başladım.18 yaşından küçükleri geçtim ,kalp hastalığı vb. olanların da takip etmemesi gereken bir seri.sadece midesi kaldırabilecekler okusun yani ama ben baya beğendim.hatta berserkden daha fazla.değişik bir yaklaşım ve bakış açısı var.

Aslında naruto da o kadar bağlı değil mangasına. Çünkü mangasına yetişmemek için doldurma bölümler yayınlıyorlar =(( . One piece dersen, onun kadar mangasına bağlı bir anime görmedim şu ana kadar. Bütün mangada olan olaylar animede de oluyor. Bleach dersen, onun sadece 7 bölümünü izledim daha -_-" . Kendimden utanıyorum bu yüzden. En yakın zamamanda izlemeye başlayacağım en baştan.
    Birde Gun x Sword diye bir seri var. Daha onu izlemek nasip olmadı. İzlediyseniz o seri hakkında da biraz yorim alıyim ^^

Son olarak Shamo'ya en yakın zamanda başlicam. Sen böyle diyince acayip merak ettim ^^
  • quote:

Aslında naruto da o kadar bağlı değil mangasına. Çünkü mangasına yetişmemek için doldurma bölümler yayınlıyorlar =(( . One piece dersen, onun kadar mangasına bağlı bir anime görmedim şu ana kadar. Bütün mangada olan olaylar animede de oluyor. Bleach dersen, onun sadece 7 bölümünü izledim daha -_-" . Kendimden utanıyorum bu yüzden. En yakın zamamanda izlemeye başlayacağım en baştan.
    Birde Gun x Sword diye bir seri var. Daha onu izlemek nasip olmadı. İzlediyseniz o seri hakkında da biraz yorim alıyim ^^

Son olarak Shamo'ya en yakın zamanda başlicam. Sen böyle diyince acayip merak ettim ^^

benim bildiğim one piece 2 haftada bir yeni bölüm çıkartıyo.naruto gibi her hafta çıkarsa onda da fillerlar olmak zorunda olurdu.zaten benim kastettiğim berserk,gantz,full metal alchemist gibi serilerdi.tamamen mangadan farklı bir yöne gidenler yani.berserk'in animesinde puck'ın olmadığını düşününce bile bir garip oluyorum.

bu arada ben one piece ve bleachi takip etmiyorum.serilerin bitmesini bekliycem başlamak için.her hafta yeni bölümlerin çıkmasını beklemek çok sinir edici.her perşembe narutoyu beklemek yetiyor da artıyor.

Gun x Sword'u ilk defa duydum ama özetini okuyunca aklıma stephen king'in kara kule adlı serisi geldi.rastlantıdır heralde.izlemeden bişey demek istemem.

shamo'yu berserkten daha çok beğendim derken berserkle karşılaştırmak istemedim aslında.berserkte bir sürü mizah öğesi var ve çizimleri pek de karanlık değil.shamo ise tamamen hayatın karanlık yönlerine odaklanmış.içinde güzel kızlar ,yakışıklı erkekler göremezsin.mizah ise hiç yok.ama kendi içinde bir güzelliği var beğenene.benim için berserkin son bölümlerinden çok daha sürekliyici olduğu ise bir gerçek.
  • arkadaslar a-mad'e daha dogrusu forumlarına ne oldu hack falan mı yoksa yenilenme mi???
  • sadece istanbul anadolu yakasında anime takası için msn: kuisatzhaderah@hotmail.com......
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

quote:

benim bildiğim one piece 2 haftada bir yeni bölüm çıkartıyo.naruto gibi her hafta çıkarsa onda da fillerlar olmak zorunda olurdu.zaten benim kastettiğim berserk,gantz,full metal alchemist gibi serilerdi.tamamen mangadan farklı bir yöne gidenler yani.berserk'in animesinde puck'ın olmadığını düşününce bile bir garip oluyorum.

bu arada ben one piece ve bleachi takip etmiyorum.serilerin bitmesini bekliycem başlamak için.her hafta yeni bölümlerin çıkmasını beklemek çok sinir edici.her perşembe narutoyu beklemek yetiyor da artıyor.

Gun x Sword'u ilk defa duydum ama özetini okuyunca aklıma stephen king'in kara kule adlı serisi geldi.rastlantıdır heralde.izlemeden bişey demek istemem.

shamo'yu berserkten daha çok beğendim derken berserkle karşılaştırmak istemedim aslında.berserkte bir sürü mizah öğesi var ve çizimleri pek de karanlık değil.shamo ise tamamen hayatın karanlık yönlerine odaklanmış.içinde güzel kızlar ,yakışıklı erkekler göremezsin.mizah ise hiç yok.ama kendi içinde bir güzelliği var beğenene.benim için berserkin son bölümlerinden çok daha sürekliyici olduğu ise bir gerçek.

alınıp izlenesi ama çok fazla umut beslenerek izlenecek bir anime değil,trigun benzeri bir yanlız silahşör atmosferi,cowboy bebop ın spike ının görsel olarak birebir kopyası (aynen diyorum birebir,benzeşme dahi değil klon) mechalar her bölümde çıkan farklı kötüler boss savaşları klişe ve standart yapıda bir sürü gelişme ve ana konudan uzaklaşmadan arada bir ipuçları serpiştirerek yapılmış yenilik babında bir şey çermeyen hatta direk bilindik olan ama arada hoş aksiyonlara sahip olan gayet keyifle izlenebilecek bir anime,animasyonlar karakter tasarımları vs, yani prodüksiyon kalitesi 10 numara ama buna rağmen çok şey beklenebilecek bir seri değil ddediğim gibi,ben bayaa ümit besledim indirirken,beni bu sene klasik versiyonuna olan saygımdan dolayı indirdiğim samurai 7 oldukça şaşırttı ,çok şey beklemiyordum açıkçası ama izleyince başlangıcından daha karanlık bir atmosfere doğru koştu ve oldukça heyecanla izlenen aksiyon sahnelerine sahipti ,özellikle orjinali çok güzel bir fantezi bilimkurgu evreniyle harmanlamışlar ve düşündüğümden daha fazla fazla referansınada bağlı kalmışlar,kişinin izlerken ana konuyu ve kendisini sorgulamasına sebep olacak bir çok gelişmede vardı,belki en mükemmeli değil ama 2004 te ilk 10 a rahatça girecek serilerden biriydi benim için....

bende o kadar anime izledim bir çoğunuda bitirdim ama one piece ve dragon ball Z i izlemedim,Z benim için çok çekici bir seri değil ama one piece ayrı yakında elime geçeceği için heyecanlandığım seri sayısıyla ömrümü bitirecek gibi gözüken bir dizi,bakalım bekliyoruz...
  • Selam arkadaslar orjinal Kenshin DVD lerini bulabilecegim bir yer var mi acaba? yada elinde olan var mi??
  • arkadaşlar bu son zamanlarda güzel seri bulmakta zorluk çekiyorum.hepsini tükettim.Evangeliona başladım.mechalardan hoşlanmadığımdan daha önce başlamamıştım.gayet güzel bir konusu varmış.tam benim istediğim tarzda.tabi bu mechalardan hoşlanmadığım gerçeğini değiştirmedi.sorun şu ki mangası daha bitmemiş ve herkes mangası daha güzel diyor.ama ben bitmesini bekliyemem heralde, uygun zamanda kaldığım yerden animeye devam ediceğim.acaba animede kaçıncı episode a denk geldiğini söleyebilir mi birileri?benim kaldığım yerde 5. çocuk daha yeni shinji ile tanışıyordu.
  • Bu arada kimse naruto'nun mangasını takip ediyor mu?bu hafta neler olduğunu görünce sinir oldum.naruto için dragonball'un varisi diyorlardı.bu son hafta olanlardan sonra dragon ball gt'yi bile aşcağından korkuyorum.kishimoto(naruto'nun çizeri) favorisinin sasuke olduğunu sölemişti.harbiden de gösterdi en çok sasukeyi sevdiğini.ilerde sasuke tek parmağıyla dağları yerlebir etmeye başlarsa şaşırmıycam, zaten olaylar onu gösteriyor.spoiler olur diye neler olduğundan bahsetmiycem ama kyuubi gözümden iyice düştü.görünen o ki naruto en az bir 4-5 yıl daha devam etcek.ana karakterin naruto olduğunu düşününce, naruto'nun kendisini geliştirmesi ve güçlenmesi baya bir zaman alcak zira daha görünürde hiç gelişme yok.

bir de şimdi "o jutsu" kavramı çıktı ortaya. naruto'nun bir tane "o jutsu" su vardı şimdi sasuke'nin de oldu.kishimoto okurları merak içinde bırakmayı seviyor.beklemek de harbiden insanı uyuz ediyor.ne olduklarını görücez bakalım.
  • @siegfried dostum kocaman bir SPOİLER yazarak konunun başına anlatıver yav

bak merak ettim ^.^
  • NARUTO SPOILERI

valla anlatması biraz zor ama deniyim.aslında onları söylerken amacım manga okumayı teşvik etmekti.

narutonun takımı(yamato,naruto,sai,sakura) ile sasuke karşı karşıya geldiler.narutonun amacı yine sasukeyi geri döndermekti.sasuke tek başına hepsini alaşağı etti(chidorinin değişik bir versiyonuyla).

naruto sasukenin darbesiyle yere düşünce kyuubi kontrolü ele almaya çalıştı.bundan sonrası baya karışık onun için resimle göstericem.

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

resimde de görüldüğü gibi şimdi narutonun içindeyiz.naruto kyuubi'yi engellemeye çalışırken birden sasuke geldi.demek narutoya gücünü veren sendin ha dedi.kyuubi de ama bu imkansız ,benimkinden bile lanetli bir kanın var ve buraya gelecek kadar gücün var,demek sen uchihasın dedi.sasuke kyuubiyi hücresine geri gönderdi elini bile kıpırdatmadan.kyuubi giderken bir daha görüşemiyebileceğimiz için seni uyarim sakın narutoyu öldürme yoksa ilerde pişman olursun dedi.

daha sonra olaylar yine dış dünyaya döndü.sasuke yukarda yaptıklarını sadece düşünerek sharinganıyla yapmış.yamato bir ninjutsuyla sasukeyi hapsetmek istedi ama sasuke kaçtı.sasuke artık konoha yla işim yok hepiniz ölceksiniz diyip bir jutsu yapmaya başladı.tam jutsuyu bitirken orochimaru gelip engelledi.bence "o jutsu"yu yapmak istemezsin.zaten onları öldürmek bize bir şey kazandırmaz.ne kadar çok akatsuki öldürürlerse bizim için itachi yi öldürmek o kadar kolay olur dedi.sonra da olay yerinden hızla uzaklaştılar.

valla başkası bana anlatsa inanmazdım.kyuubi sasuke'nin karşısında süt dökmüş kedi gibiydi.sakura her zamanki gibi hiç bir şey yapamadı.sakurayı koruyim derken yamato zarar gördü.naruto'nun zaten önceki olaylardan dolayı hiç gücü kalmamıştı, o yüzden onu çok suçlamamak lazım.zaten şoktaydı zavallıcık.

bu bölüm çok tartışmaya gebe.kimileri sasuke kyuubiden güçlü diyor. O.o
    itachi'nin oro'dan güçlü olduğunu zaten biliyorduk.
    kyuubi, Uchiha Madara diye birinden bahsetti. bahsedilen 3. mangekyu sahibinin o olduğu farzediliyor.hatta çoğu kişiye göre akatsukinin lideri.

baya dolu dolu bir chapterdı yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 4 Haziran 2006; 18:19:48 >
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

bu da sasuke'nin yeni hali.artık bir kılıç taşıyor yanında,chidori nagashi denen jutsuyu yaparken(herkesi altettiği jutsu).
  • teşekkürler siegfried
  • arkadaşlar. alive adlı manganın 8.bölümünü arıyorum(türkçe olacak ama). elinde olan varsa xprxpr@gmail.com adresine göndere bilir mi?
    ilk yedi bölümü okudum gayet güzel tavsiyemdir okuyun. güzel çevirmiş soul of anime grubundan aitaku.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

arkadaşlar. alive adlı manganın 8.bölümünü arıyorum(türkçe olacak ama). elinde olan varsa xprxpr@gmail.com adresine göndere bilir mi?
    ilk yedi bölümü okudum gayet güzel tavsiyemdir okuyun. güzel çevirmiş soul of anime grubundan aitaku.

reklam kokmaya başladı buralar yavaş yavaş...

• kardeş adamlar yapmış. isimleri duyulmasın mı yani.
    bu arada hala bulamadım mangayı
  • 1 yılda yaptıgım anime arşivimi sizinle paylaşayım dedim
    1-cowboy bebop 26 bl.
    2-cowboy bebop the movie
    5-ninja scroll
    6-sprigan
    7-metropolis
    10-appleseed
    13-blood the last wampire
    14-ghost in the shell-1-2
    15-street fighter alpha
    16-street fighter animeted
    17-narotu -the movie
    18-animatrix
    22-wampire hunted D bloodlust
    23-wolf brigade
    24-wampire princes miyu 4 bl.
    25-trinity blood 24 bl.
    28-elfen lied 13 bl.
    32-spırıted away
    34-armıtage-poly matrix
    35-castle ın the sky
    36-armageddon
    37-ninja resurrection
    38-the castle of caglıostro
    39-corto maltese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pagan_chris -- 1 Eylül 2008; 20:57:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

4-star wars clone wars
    8-sponge bob
    9-titan A.E
    12-van hellsing the london assigment
    19-batman vs batwomen
    20-batman vs dracula
    21-batman-mask of the phantasm
    26-south park -s-1-2-3 tüm bl.
    27-the ıron gaint
    29-simpsons 80 bl.
    30-corpse bride
    31-nıghtmare before christmas
    33-team america
    39-corto maltese

Bunlar anime değil tabi aslında...
    Ama güzel liste tabi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kymophobia -- 11 Haziran 2006; 12:56:29 >
  • evt anime degil ama anime kadar güzeller
  • Ben olsam şahsen Tim Burton'larla Star Wars ve Team America'yı yanyana koymazdım. Burton fena ezer =)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.