Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaa benım aradığım Ghost in Shell mi neydi VCD cilerde bulamadım da nerden bulabilirim ..?

Bide 18(+) animeleri nerden bulabiliriz??
  • arkadaşım aradıgın 2 şeyde bende var istanbuldaysan yardım elini uzatabilirim.Bide be bende metal slug hastasıydım zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: pagan_chris

arkadaşım aradıgın 2 şeyde bende var istanbuldaysan yardım elini uzatabilirim.Bide be bende metal slug hastasıydım zamanında

Tühh be bende antayadayım neyse

Bide ne olduda bıktın mslug'dan .Ben hala oynuoyom
  • bıkmadımda hep aynu oyun sıkıyor bide çok iyisen daha çok sıkıyor.
  • Herkese merhaba
    Topici uzun zamandır takip ediyorum ve anime sanatı hakkında az çok birşeyler öğrendim. Animelerden pek haz etmezdim, ta ki bu topici görene kadar... Önceden olsa animeyi bir sanat olarak asla düşünmezdim. Fakat şimdi bir kültür emaresi olarak yorumluyorum diyebilirim. Bendeki anime ilgi ve merakı amcamın japonyada çektiği bir animeden sonra doğmuştu. Gündemimizde anime vardı o sıralar. Fakat bir süre sonra unutmuştum. Şimdi topic sayesinde eski ilgi ve merakım uyandı. devamı gelmesi dileğiyle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *beto*

Herkese merhaba
    Topici uzun zamandır takip ediyorum ve anime sanatı hakkında az çok birşeyler öğrendim. Animelerden pek haz etmezdim, ta ki bu topici görene kadar... Önceden olsa animeyi bir sanat olarak asla düşünmezdim. Fakat şimdi bir kültür emaresi olarak yorumluyorum diyebilirim. Bendeki anime ilgi ve merakı amcamın japonyada çektiği bir animeden sonra doğmuştu. Gündemimizde anime vardı o sıralar. Fakat bir süre sonra unutmuştum. Şimdi topic sayesinde eski ilgi ve merakım uyandı. devamı gelmesi dileğiyle...

işte budur
  • ben ghost in shell ve gundam seed almak istiyorum eğer satacak arkadaşlar varsa mailimi msne eklesin gir_den@hotmail.com anime sohbeti isteyenlerde ekleyebilir
  • beyler 1i söleyebilirmi king of fighterin animesini nasil bulabilcegimi
  • kankaa
    kof için sana tek site söliyimwww.trfighters.com
    dragonball gt..samurai x... falanda var
    bi bak istersen
  • Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum eski bir çizgi filmin cdlerini veya download edebileceğim adreslerini arıyorum adı : Magic Knight Rayearth ( Sihirli Şovalyeler ) yardımıcı olursanız çok sevinirim.. eğer indirebileceğim bir yer yoksa cd lerini istanbulda bulabileceğim bir yer varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR-3X

Arkadaşlar sitenize yeni üye oldum eski bir çizgi filmin cdlerini veya download edebileceğim adreslerini arıyorum adı : Magic Knight Rayearth ( Sihirli Şovalyeler ) yardımıcı olursanız çok sevinirim.. eğer indirebileceğim bir yer yoksa cd lerini istanbulda bulabileceğim bir yer varmı ?

istanbulda kadıköy'de TILSIM diye bi yer var , orası anime satıyor fakat çok kazık ve kopya :\

yani açıkcası o parayla original cd'leri alırım ben
  • GUNDAM

istanbulda kadıköy'de TILSIM diye bi yer var , orası anime satıyor fakat çok kazık ve kopya :\
    yani açıkcası o parayla original cd'leri alırım ben DEMİŞ.. nerde satılıyo peki orjinali gundam tılsımın yerini tarif edermisin ? valla başka bi çare bulamazsam ordan alırım çok thanks..
  • fullmetal alchemist diyorum baska birsey demiyorum
  • yerini bende tam bilmiyorum ama kadıköydeydi :D hatun götürmüştü benide oraya zaten... istanbullu deilim onun için tam olarak tarif edemicem :p

eski tip tranvay yolları vardı sadece hatırladığım uehuehue bide tek vagon tranvay geçiordu oralarda :p belqi bu ipucu yardımcı olabilir

original cd'leri internetten bulabilirsin google'dan arat :D
  • kanka kadıköyde rex in az ilersinde sagda....:D
  • o eski tranvay yeni yapıldı yav
    tasova saol yarın bir bakayım
  • oke kankiler buldum yerin sağolun magic knight rayearth da varmış aldım ama japonca english alt yazılıymış neyse az buçuk ingilizcemiz vardı yaw türkçe serisi olan arkadaş varsa takas yapaliriz güzel anime varsa yada bu magic knight rayearthın türkçesi olan arkadaş varsa irtibat kurabilirmiyiz ? herkese kolay gelsin anime ye devam hehe...
  • s.a mllet... eee nası gdiyo anime kovalamak:D
  • walla iyi gidiyor
  • merhaba arkadaşlar.bu forumu yeni keşfettim iyiki de etmişim ama ne oldu böyle uzun zamandır ses seda yok.biraz canlanın.bu arada bi kaç arkadaşta arayıp ta bulamadığım animeler gördüm,irtibata geçsek fena olmaz.zaten aldım msn adreslerini gördüklerimin.hadi bakalım topicimizi ölüme terketmeyelim
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.