Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: INU

off turkceye cevrilmis mangalarin oldunu biliyorum ve zaten bikactane indirdim.ama satin alinca daha iyi oluya cunku bilgisayari heryere goturemiyorum.valla ingilizce manga bulmak bana zor geliyor cunku ben sadece remzide gordum ve ank.ta sadece birtane remzi var...bide bir sitede maltepe pazari diyordu onun nerde oldunu bile bilmiyorum.ve ben ukala gibi davranmamak icin burda can cekisiyom sen ne diyorsun!birgunde binlerce insan seni her konudan elestirse sn napardin?!ve ben bunlara sinirlenmek yerie yanlisimi duzeltmek icin cabaliyorum.yani elestirceksen bile biraz daha yumusak ol lutfen...(ve ozur dilerim)hi bide siegfried o sitelerden birkacini solersen sevinirim.

valla güldürdün beni. demek binlerce kişi seni her konuda eleştirdi. hahaha

ehemm, eğer bu kadar sıkıntı çektiğini bilseydim seni uyarırken iki kere düşünürdüm inan.ama bilmeni isterim çabalarını takdirle karşılıyoruz.bazı insanlar gibi üste çıkmaya çalışıcağına eleştirilerden kendine pay çıkarmak çok güzel bir erdem.

yazcağım sitelerin birkaçı bazen birkaç günlüğüne göçmüş olabiliyor ama genel olarak çok geniş kapsamlı ve sağlam siteler.

www.stoptazmo.com (sitedeki mangaların dışında ayrıca forumlarında download request bölümünde birçok manga için link bulabilirsin)

www.vnmanga.com

www.mangadownload.net

www.mangatraders.com

www.anime-treasures.com (bu hariç diğerleri üyelik istiyor)
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

arkadaşlar elfen lied'ın müziklerini nerden bulabilirim? güzel animeymiş bu arada.

giriş müziğinin ismi lilium (hani şu aşırı depresif,latince olan).paylaşım programlarında aratırsan bulabilirsin.eğer bulamazsan söyle gönderirim.bitiş müziğini ise bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: LogaNmgc

Satın alacak mangada var ama küçük yaşa(hemde çok) hitap eden manga var. O da beyblade . Ayrıca 3 veya 4 yıl önce akşam gazetesi Ninja High School diye bir amerikan mangası yayınlıyordu. Ayriyetten birkça ay önce bir yayıneviyle birlikte agt sitesiyle birlikte "Türkiye'de Manga Basımı İçin Anket" adıyla bir anket düzenlendi ve bu ankette hangi mangayı veya mangaları okumak istediğimizi belirttik. Ama hala yayınevinden bir cevap gelmedi.

ilk defa amerikan mangası kavramını gördüm.amerikalılar comiclerden vazgeçip mangaya atılmışsa baya ilerleme var onlarda.
  • bu mangalar artık eski fotoromanların yerini alıyor.

japonyada falan tamamen fotoroman mahiyetinde şeyler haline geldi artık.

bu konuyu hala bilmiyenler var. hala çizgi film sanıyorlar.

hayır değil. bunlar çizgi foto-roman. ve çocuklar için değil yetişkinler için yapılıyor.

sakın -adult- anlamında sexi falan gibi anlamayın ama.

hani bizdeki kadın ve erkek dergileri falan var ya. o tarz şeyler. ama içindekiler tabi dünyadan

haberler değil bizim dergilerdeki gibi. bunlar fotoroman mahiyetinde şeyler.

ve çocuklar okumaz bunları ayrıca çizgiler de çizgi film karakterlerine benzemiyor. normal

boyuttaki insanlar ve resimler fotoğrafa benziyor. konularda günlük hayatla ilgili şeyler.

şu tv de seyrettiğimiz dizilere benziyorlar.

anime de bunun film türü oluyor ama onlar içinde aynı şeyler geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi

bu mangalar artık eski fotoromanların yerini alıyor.

japonyada falan tamamen fotoroman mahiyetinde şeyler haline geldi artık.

bu konuyu hala bilmiyenler var. hala çizgi film sanıyorlar.

hayır değil. bunlar çizgi foto-roman. ve çocuklar için değil yetişkinler için yapılıyor.

sakın -adult- anlamında sexi falan gibi anlamayın ama.

hani bizdeki kadın ve erkek dergileri falan var ya. o tarz şeyler. ama içindekiler tabi dünyadan

haberler değil bizim dergilerdeki gibi. bunlar fotoroman mahiyetinde şeyler.

ve çocuklar okumaz bunları ayrıca çizgiler de çizgi film karakterlerine benzemiyor. normal

boyuttaki insanlar ve resimler fotoğrafa benziyor. konularda günlük hayatla ilgili şeyler.

şu tv de seyrettiğimiz dizilere benziyorlar.

anime de bunun film türü oluyor ama onlar içinde aynı şeyler geçerli.

arkadaşım kime anlatıyorsun bunları anlamıyorum.hiç söylenmemiş gerçekleri açığa vurur gibi anlatmışsın.kim demiş çocuklar okumaz diye.manganın bir sürü türü var.shounen,shouju bunlar genç kız ve erkek çocuklarına(12+) yönelik olanlara ,seinen büyüklere(18+) yönelik olanlara denir.ayrıca hentai dediğimiz cinsel içerikli olanlar da var.bu saydıklarım kendi aralarında da gruplara ayrılabiliyolar ki bunlara girmiycem.mesela gantz ve berserk i seinen için örnek olarak verebiliriz.naruto,inuyasha,bleach,one piece,hunterxhunter,dragon ball vb. de shounen için örnek.sailor moon u da shoujo için örnek verebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 11 Mayıs 2006; 0:39:04 >
  • vay be 7 sayfa olmus
    manga okumak isteyenler için Remzi kitapevi suadiye de mangalar mevut ingilizce. benim hatırladığım gundam seed vardı göz geçirmişttim ama animesinden farklı bişeyler yok (genelde daha detaylı olur mangalar).
    çok okumak isteyen olursa amazon dan sipariş edebilir 2-3 tane alınca burası ile aynı fiyata geliyo.. marketplace den alcaksanız yurtdışına yolluoyolarmı dikkat edin...

Anime olayına gelince nie hiç bi keko firma anime getirmiyo anlamış değilim. ilk getiren ii reklamını yapsa yan urunlerle parayı goturur. bandai 1.5-2 milyar dolar ciro yapıo bu işten
    Örn: Gundam/RaHxephon/EVA (Bandai) --anime--manga--oyuncak--maket--giysi--kart--vs.. vs..

Bu Cumartesi bilgi universitesinde Anime/manga workshopu olcak dolapderede gosterimlerle fln...
    (sanırım ornek bolumler olarak)
    GTO
    excel saga
    furi kuri
    GANTZ
    last exile
    vs gösterimleri olcak gerçi çoğunu izledim ama

bu arada GTO izleyipde beyenmemiş olan varsa allah bildii gibi yapsın onu...
  • "Anime olayına gelince nie hiç bi keko firma anime getirmiyo anlamış değilim. ilk getiren ii reklamını yapsa yan urunlerle parayı goturur. bandai 1.5-2 milyar dolar ciro yapıo bu işten
    Örn: Gundam/RaHxephon/EVA (Bandai) --anime--manga--oyuncak--maket--giysi--kart--vs.. vs.. "

biz getirelim abi parayı biz vuralım.
  • ne garip bir insansin....off!ve sknti(bunu kisaltarak yazmak zorundayim yoksa sacma sapan,sapikca bir anlami oluyor...)cektigimden degil rahatsiz oldugumdan.skntida var aslinda ama asiri degil.
    neyse bu konu cok uzadi.o yuzden kapatmak en iyisi.(aslinda sen kapamissin ama.zaten forumda da anlamsizca bosu bosuna yer kapladi.o yuzden herkesten ozur...)
  • quote:

ne garip bir insansin....off!ve sknti(bunu kisaltarak yazmak zorundayim yoksa sacma sapan,sapikca bir anlami oluyor...)cektigimden degil rahatsiz oldugumdan.skntida var aslinda ama asiri degil.
    neyse bu konu cok uzadi.o yuzden kapatmak en iyisi.(aslinda sen kapamissin ama.zaten forumda da anlamsizca bosu bosuna yer kapladi.o yuzden herkesten ozur...)

anlamadım ben bunu.ben mi garibim?

sanırım laptoptan giriyosun.bazı kelimeleri yazmak çok zor harbiden.örnek: sıkıldım :)
  • Ya naruto 2. sezona ne zmn geçcek yeter artık fillerlardan bıktık!!!
    Death Note ve Gantz'ı herkese tavsiye ederim manga okumak isteyenlere.

Bu arada 'siegfried' nerden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz17

Ya naruto 2. sezona ne zmn geçcek yeter artık fillerlardan bıktık!!!
    Death Note ve Gantz'ı herkese tavsiye ederim manga okumak isteyenlere.

Bu arada 'siegfried' nerden?

187. bölümün ismi açıklandı ve yine bir filler daha.açıkçası kimse bilmiyor ne zaman bitcek bunlar.benim tahminim en az bir 10 bölüm daha olcak.

bu arada death note sona erdi.108. bölüm son bölüm oldu.

ben istanbuldayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

http://realitylapse.com/

bu sitede de baya bir anime var hem de direkt download.

duyumlarıma göre bu sitede trojen vs olaylarına giriliyormus burdan yapacagınız hertürlü işleme dikkat edin hatta mumkunse hiçbirsey yapmayın burdan eh anime için herşey deger diyorsanız son çare olarakta kullanılabilir

bu arada bunun eski bir msj oldugunun farkındayım ancak daha yeni okuyabildim
  • yani ilgic bir insansin demeye calistim...yada ben ilgincim bilmiyorum...
    ya su efenlied baya pisikopatmis...
  • s.a millet

walla anime bulursam seyrederım ama suan bayadır elımde bulunan bir tek

animatrix var ve oda super bısı ya .ne zaman canım sıkılsa izliyorum .

Hele 2.rönesans bölümüne yani makinelerin yükselişi bölümüne hastayım .

Bu arada anime filmlerini bulabileceğim veya animacılar la sohbet edilebilecek bi site var mı acaba??
  • bu anime sitelerinden ne zaman bir şey indirmeye kalksam

hep virüs-trojan-solucan falan uyarısı geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

s.a millet

walla anime bulursam seyrederım ama suan bayadır elımde bulunan bir tek

animatrix var ve oda super bısı ya .ne zaman canım sıkılsa izliyorum .

Hele 2.rönesans bölümüne yani makinelerin yükselişi bölümüne hastayım .

Bu arada anime filmlerini bulabileceğim veya animacılar la sohbet edilebilecek bi site var mı acaba??

tabii ki var

www.animemadness.org
    www.soulofanime.com
    www.animanga.gen.tr
    www.animetr.net
    www.flameriders.com

birde son olarakwww.anime.gen.tr . Burda sohbet edemezsin ama en büyük türkçe anime database ine sahiptir ^^
  • quote:

yani ilgic bir insansin demeye calistim...yada ben ilgincim bilmiyorum...
    ya su efenlied baya pisikopatmis...

bence ikincisi doğru.

ben normalde bu siteye pek girmiyorum.12-13 yaşındaki post sayısı arttırma meraklısı veletlerle sidik atıştırmak hobilerim arasında değil.

ama bu topicte güzel bir ortam yakaladık sanırım.bence bu topici biraz daha genişletsek fena olmaz.beğendiğimiz anime-mangaları tartışabiliriz.herkes beğendiği serileri söyleyebilir.ben şahsen yeni güzel serilere her zaman açığım.önerilerde bulunursanız sevinirim.zaten yukarda en sevdiğim 10 taneyi yazmıştım.başka serilerde var okuduğum ve hala okumakta olduğum.bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.türkiyede manga-anime kitlesinin artması iyi olurdu.en azından daha gereksiz şeylerle uğraşılcağına öğretici manga-animeler insanların gelişmesine katkıda bulunur.ben şahsen çok şey öğrendim okuduklarımdan.
  • Benim en sevdiğim serilerin başında Dragon Ball Z serisi geliyor. Tam anlamıyla hastasıyım serinin. Özellikle Trunks karakteri en sevdiğim karakterdir. Daha sonra Rurouni Kenshin tv serisi ve Samurai X: Trust and Betrayal bayılırım. Aslında ovaların çizimlerini hala benimseyebilmiş değilim. Çizimler TV serisindeki gibi olsa diyorum hala ^^ . Rurouni Kenshin - Seisouhen gereksiz buluyorum. Keşke ovalarda mangaya sadık kalsalardı. Bu ova hakkında daha yazacaklarım var ama spoiler olmasın diye yazmıyorum ^^ . Berserk ahhhhhh ahhhhhhh. Keşke yarım kalmasaydı TV serisi. Neyse berserktede mangasını takip ediyorum. Baya süper bi manga ^^ Ayriyettten takip ettiğim mangalar Gantz, One Piece, Death Note(Ama bitti artık. Artık live action filmini bekliyorum ^^)
    Bu arada tam bir Akira Toriyama manyağıyım. Onun çizmiş olduğu nerdeyse bütün mangaları okudum (Dragon Ball, Wonder Island, Sandland, Kajika, Cowa!, Neko Majin Z. Daha Dr. Slump mangasının tamamını bulamadım =(( . Onu da bulunca son sürat okuyacağım ^^)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogaNmgc -- 14 Mayıs 2006; 7:11:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LogaNmgc

Benim en sevdiğim serilerin başında Dragon Ball Z serisi geliyor. Tam anlamıyla hastasıyım serinin. Özellikle Trunks karakteri en sevdiğim karakterdir. Daha sonra Rurouni Kenshin tv serisi ve Samurai X: Trust and Betrayal bayılırım. Aslında ovaların çizimlerini hala benimseyebilmiş değilim. Çizimler TV serisindeki gibi olsa diyorum hala ^^ . Rurouni Kenshin - Seisouhen gereksiz buluyorum. Keşke ovalarda mangaya sadık kalsalardı. Bu ova hakkında daha yazacaklarım var ama spoiler olmasın diye yazmıyorum ^^ . Berserk ahhhhhh ahhhhhhh. Keşke yarım kalmasaydı TV serisi. Neyse berserktede mangasını takip ediyorum. Baya süper bi manga ^^ Ayriyettten takip ettiğim mangalar Gantz, One Piece, Death Note(Ama bitti artık. Artık live action filmini bekliyorum ^^)
    Bu arada tam bir Akira Toriyama manyağıyım. Onun çizmiş olduğu nerdeyse bütün mangaları okudum (Dragon Ball, Wonder Island, Sandland, Kajika, Cowa!, Neko Majin Z. Daha Dr. Slump mangasının tamamını bulamadım =(( . Onu da bulunca son sürat okuyacağım ^^)

ben şahsen kenshin'i pek sevmiyorum.ama en sevdiği seri kenshin olan pek çok kişi gördüm.demek ki kenshinde benim henüz göremediğim bazı şeyler var.belkide sadece 10 bölümünü izlediğimdendir.bilmiyorum izledin mi(yazmamışsın izlediklerin arasında) Ruroni Kenshin-Reminiscence ovasını çok beğenmiştim.Kesinlikle tavsiye ederim herkese.benim gibi kenshin'i sevmeyen biri bile bu kadar beğendiyse sen ne kadar beğenirsin kim bilir.

bu arada dr.slump starda yayınlanmıyor muydu bir ara?(yoksa başka bir şeyle mi karıştırıyorum?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 14 Mayıs 2006; 15:10:36 >
  • bir ara show tv de yayınlanan slam dunk adlı animenin bölümlerini(türkçe olarak)indirebileceğim babayiğit bi site bilen var mııı???????
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

ben şahsen kenshin'i pek sevmiyorum.ama en sevdiği seri kenshin olan pek çok kişi gördüm.demek ki kenshinde benim henüz göremediğim bazı şeyler var.belkide sadece 10 bölümünü izlediğimdendir.bilmiyorum izledin mi(yazmamışsın izlediklerin arasında) Ruroni Kenshin-Reminiscence ovasını çok beğenmiştim.Kesinlikle tavsiye ederim herkese.benim gibi kenshin'i sevmeyen biri bile bu kadar beğendiyse sen ne kadar beğenirsin kim bilir.

bu arada dr.slump starda yayınlanmıyor muydu bir ara?(yoksa başka bir şeyle mi karıştırıyorum?)

Kenshin serisini komple izledim. Tam olarak hatırlamıyorum ama 55-60 arası bölümlerdeydi galiba, mangadan kopuyor tv serisi ve kurmaca bir öyküyle devam ediyor. Yani devamı o kadar iyi değil. Belki o bölümlere denk gelmişsindir =)) . Belkide sana hitap eden bir konusu yoktur ^^ Yani kısaca zevkler ve renkler olayı.

Dr. Slump zamanında brt de yayınlanmıştı(Keşke kapanmasaydı brt =(( ).

Bu arada yazmayı unutmuşum. Great Teacher Onizuka'yada bayılıyorum. İzledikten sonra öğretmenlere bakış açım değişti =))

quote:

Orjinalden alıntı: ONLYtheSTRONGsurvive

bir ara show tv de yayınlanan slam dunk adlı animenin bölümlerini(türkçe olarak)indirebileceğim babayiğit bi site bilen var mııı???????

Türkçelerini bulamazsın ama şu anda altyazı yapılıyor ona. Ayriyetten mangasıda türkçeye çevriliyor. Mangasına ulaşmak içinhttp://krct.awardspace.com/manga/ buraya girmen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogaNmgc -- 15 Mayıs 2006; 7:36:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.