Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: INU

topacli cizgi film hahahah...ama hani sailormoondakilerde aci cekmiyo diil ama tabi tekma tokat kavga edipte kan akitmiolar...ama one piece'i gosterdiler...nie narutoyu,inu-yasha'yi,fushigiyi gostermiolar ki yas siniri koyup gecenin bi yarisinda yayinlasalar bariii(iii hos yas sinirini da takmiolar ama..)bide snekte gece ikikitousen die bi anime cikiomuss ayrica ankta fushinin 8.sayisindan soorasini goren olursa bi haber versin yada baska guzel manga...

INU bu arada sen bunları ingilizce mi okuyorsun?
  • Sevgili siegfried, anladığım kadarıyla anime konusunda donanımlısın. Müsadenle bir sorum olacak. Slam Dunk animesinin emule linklerini bulabileceğim bir yer var mı? Ya da soruyu biraz daha genişleteyim. Eski animelerde dahil olmak üzere, arşivi geniş, emule linkleri veren siteler hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaizer -- 9 Mayıs 2006; 13:52:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaizersozes

Sevgili siegfried, anladığım kadarıyla anime konusunda donanımlısın. Müsadenle bir sorum olacak. Slam Dunk animesinin emule linklerini bulabileceğim bir yer var mı? Ya da soruyu biraz daha genişleteyim. Eski animelerde dahil olmak üzere, arşivi geniş, emule linkleri veren siteler hangileri?

eğer türkçe arıyorsan sana pek yardım edebileğimi sanmıyorum.ayrıca emule kullanmadığım için direkt download site isimleri söyleyebilirim.

http://www.stoptazmo.com/showthread.php?t=8955

bu topice bak bir istersen burda bir çok site var.teker teker içerikleri yazılmış.ilk baştakiler anime ağırlıklı sonrakiler manga.

http://realitylapse.com/

bu sitede de baya bir anime var hem de direkt download.

http://animenuke.com/cms/modules/news/

bu üyelik istiyor.

http://animelink.be

bu sitede de bir sürü link var anime indirilebilecek diğer sitelerin.pek emule tercih edilmiyor.torrent ve direk linkler.

daha sonra ekleyebilirim şimdilik bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 9 Mayıs 2006; 15:40:21 >
  • sölemeyi unuttum seriler olmasada türkçe altyazılı ve emule linkli anime filmleriwww.divxplanet.net in forumlarında bulabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

quote:

Orjinalden alıntı: kaizersozes

Sevgili siegfried, anladığım kadarıyla anime konusunda donanımlısın. Müsadenle bir sorum olacak. Slam Dunk animesinin emule linklerini bulabileceğim bir yer var mı? Ya da soruyu biraz daha genişleteyim. Eski animelerde dahil olmak üzere, arşivi geniş, emule linkleri veren siteler hangileri?

eğer türkçe arıyorsan sana pek yardım edebileğimi sanmıyorum.ayrıca emule kullanmadığım için direkt download site isimleri söyleyebilirim.

http://www.stoptazmo.com/showthread.php?t=8955

bu topice bak bir istersen burda bir çok site var.teker teker içerikleri yazılmış.ilk baştakiler anime ağırlıklı sonrakiler manga.

http://realitylapse.com/

bu sitede de baya bir anime var hem de direkt download.

http://animenuke.com/cms/modules/news/

bu üyelik istiyor.

http://animelink.be

bu sitede de bir sürü link var anime indirilebilecek diğer sitelerin.pek emule tercih edilmiyor.torrent ve direk linkler.

daha sonra ekleyebilirim şimdilik bu kadar.

Süpersin. Çok güzel linkler. Teşekkür ederim.
  • hayir cool falan gozukmek icin yapmiyorum.(al sna nokta kaizersozes)galiba bizler yani simdiki nesil biraz usengeciz oyuzden oyle kisa veya garip sozcukler kullaniyoz.ornegin:degil'i diil diye yazmak daka kolay oluyor yani daha kisa.turkce konusunda da bnm hafizam biraz kotudur arasira duzeltmeyi falan unutuyom ve dil bilgimde kotudur(artik uzun uzun yazarim anlamiyosaniz.daha once soyleseydiniz duzeltirdim)...evet ingilizce okuyorum (turkce manga var mi da)niye sordun ki?
  • haa bu arada ank.ta fushigi yuuginin 8den degilde,10dan sonrasini gorurseniz ve soylerseniz coook sevinirim...
  • quote:

hayir cool falan gozukmek icin yapmiyorum.(al sna nokta kaizersozes)galiba bizler yani simdiki nesil biraz usengeciz oyuzden oyle kisa veya garip sozcukler kullaniyoz.ornegin:degil'i diil diye yazmak daka kolay oluyor yani daha kisa.turkce konusunda da bnm hafizam biraz kotudur arasira duzeltmeyi falan unutuyom ve dil bilgimde kotudur(artik uzun uzun yazarim anlamiyosaniz.daha once soyleseydiniz duzeltirdim)...evet ingilizce okuyorum (turkce manga var mi da)niye sordun ki?

Biz onca zamandır Türk anime ve manga severler türkçe manga okusun diye biyerlerimi yırtıyoruz ama sizin haberinizi bile yok =((( . Bunu yayamamak tabii bizim suçumuz =(
    Neyse birçok manga ben ve arkadaşlarım tarafından türkçeye çevriliyor. Hazırlamış olduğum Türkçe Manga Arşivi bölümüne burdan gidebilirsin.
    Ayrıca hazırlamış olduğum Türkçe Anime Altyazı Arşivi bölümünede buradan ulaşabilirsin( altyazı arşivi tam olarak tamamlanmadı daha. Çünkü daha yazmadıklarımda var. Ayrıca son halini aldıktan sonra arşiv yeni altyazılar çıktıkça güncellenecek)

Umarım bu linkler işinize yarar ^^

Bu arada Gantz'ı merak eden arkadaşlar. Mangası türkçeye çevriliyor ve ilk 47 chapterı çevrilmiş durumda. Gantz'awww.animeportaltr.net adresinden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LogaNmgc

Biz onca zamandır Türk anime ve manga severler türkçe manga okusun diye biyerlerimi yırtıyoruz ama sizin haberinizi bile yok =((( . Bunu yayamamak tabii bizim suçumuz =(
    Neyse birçok manga ben ve arkadaşlarım tarafından türkçeye çevriliyor. Hazırlamış olduğum Türkçe Manga Arşivi bölümüne burdan gidebilirsin.
    Ayrıca hazırlamış olduğum Türkçe Anime Altyazı Arşivi bölümünede buradan ulaşabilirsin( altyazı arşivi tam olarak tamamlanmadı daha. Çünkü daha yazmadıklarımda var. Ayrıca son halini aldıktan sonra arşiv yeni altyazılar çıktıkça güncellenecek)

Bu arada Gantz'ı merak eden arkadaşlar. Mangası türkçeye çevriliyor ve ilk 47 chapterı çevrilmiş durumda. Gantz'awww.animeportaltr.net adresinden ulaşabilirsiniz.

ilk defa gördüm sitenizi çok güzel bir iş yapıyorsunuz.ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız için bayağı yararlı.tabi bu işlere geç başlandığı için dağlar kadar manga birikmiş bulunuyor heralde.her hafta da yenileri ekleniyor.işiniz bayağı zor yani.

valla ben çoğu zaman ingilizcesinin çıkmasını bile beklemeden japoncasına göz gezdirdiğimden türkçelerinin çıkmasını nasıl bekliycem bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 9 Mayıs 2006; 21:40:30 >
  • quote:

hayir cool falan gozukmek icin yapmiyorum.(al sna nokta kaizersozes)galiba bizler yani simdiki nesil biraz usengeciz oyuzden oyle kisa veya garip sozcukler kullaniyoz.ornegin:degil'i diil diye yazmak daka kolay oluyor yani daha kisa.turkce konusunda da bnm hafizam biraz kotudur arasira duzeltmeyi falan unutuyom ve dil bilgimde kotudur(artik uzun uzun yazarim anlamiyosaniz.daha once soyleseydiniz duzeltirdim)...evet ingilizce okuyorum (turkce manga var mi da)niye sordun ki?

Ukala ve küstah tavrın hala devam ediyor. Bak tekrar söylüyorum; böyle yaparak puan toplamıyorsun. Aksine daha çok insanları kendinden uzaklaştırıyorsun. Neyse. Artık cümlelerinde nokta kullanman da bir başlangıç. Umarım bundan sonra daha dikkatli ve ağır başlı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaizer -- 9 Mayıs 2006; 21:39:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

quote:

ilk defa gördüm sitenizi çok güzel bir iş yapıyorsunuz.ingilizce bilmeyen arkadaşlarımız için bayağı yararlı.tabi bu işlere geç başlandığı için dağlar kadar manga birikmiş bulunuyor heralde.her hafta da yenileri ekleniyor.işiniz bayağı zor yani.

valla ben çoğu zaman ingilizcesinin çıkmasını bile beklemeden japoncasına göz gezdirdiğimden türkçelerinin çıkmasını nasıl bekliycem bilemiyorum.

Foruma girip üye olman lazım. Üye olduktan sonra haberler bölümüne girip, şifre konusuna tıklarsan şifreyi görebilirsin ^^
  • Şu ana kadar sadece 2 sayımız çıktı. Bunlar Aralık 2005 ve Mart 2006. Bir aksilik olmazsa bu ayda 3. sayımızda geliyor.

quote:

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Uzun bi aradan sonra yeni sayımız huzurlarınızda. 33 sayfalık dopdolu bi dergi.

Ulaşmak için http://dergi.animemadness.org tıkalyın.

İyi Eğlenceler...

Son olarak bu ayki sayımızda ayriyetten manga'da yayınlamaya başlayacağız. Bunlardan biri eminimki birçoğunuzun bildiği bir anime seri olan Evangelion mangası. Ve diğeri ise süper kahramanlarla dolu süper bir dergi olan Jump Superstars . Jump Superstars mangası hakkında bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogaNmgc -- 9 Mayıs 2006; 21:51:06 >
  • quote:

sanırım senin üstüne fazla geldik.günah keçisi gibi oldun.şimdi gösterdiğin özeni bundan sonra da göstersen mutlu olcam.

tavsiye ettiğiniz manga var mı demiştin sanırım.onun için sordum eğer ingilizce okuyabiliyorsan aslında bir sürü var tavsiyem.zaten ingilizce manga satan yer araman da ilginç.illaki kağıt üzerine basılı olcak demiyorsan nette bir sürü site var.ama kağıda basılı olcak diyorsan online satın alabileceğin yerler var.kargoyla evine gönderiyorlar.ben şahsen bilgisayarda çok rahat okuyabildiğim için netten indirip bedavaya manga okuyabiliyorum.eğer site isteyen olursa buraya da yazarım birkaç tane.

mesela ben yabancı bir foruma yazdığım en sevdiğim 10 tane mangayı buraya da yazim.

1-Naruto
    2-Gantz
    3-Berserk
    4-Hunterxhunter
    5-Salad Days
    6-G.T.O. (Great Teacher Onizuka)
    7-Fullmetal Alchemist
    8-Rough
    9-Love Hina
    10-Death note

bunlardan death note ve g.t.o hariç hepsinin yayınlanmış bütün bölümlerini okudum.
  • quote:

Foruma girip üye olman lazım. Üye olduktan sonra haberler bölümüne girip, şifre konusuna tıklarsan şifreyi görebilirsin ^^

demin bir bölüm indirip okudum.sadece türkçe okumaya alışkın olmadığımdan biraz garipsedim.japoncadan ingilizceye ,ingilizceden türkçeye tercüme oluyor olması da anlamda bazen kayıplara yol açıyor.ama yinede beklediğimden çok daha iyi kalitede.bu işlerin ne kadar zor olduğunu her hafta bölümlerin çıkmasını beklerken görüyorum.kolay gelsin size.
  • Logan sendemi geldin buraya ozuma'dan sonra

• arkadaşlar elfen lied'ın müziklerini nerden bulabilirim? güzel animeymiş bu arada.
  • off turkceye cevrilmis mangalarin oldunu biliyorum ve zaten bikactane indirdim.ama satin alinca daha iyi oluya cunku bilgisayari heryere goturemiyorum.valla ingilizce manga bulmak bana zor geliyor cunku ben sadece remzide gordum ve ank.ta sadece birtane remzi var...bide bir sitede maltepe pazari diyordu onun nerde oldunu bile bilmiyorum.ve ben ukala gibi davranmamak icin burda can cekisiyom sen ne diyorsun!birgunde binlerce insan seni her konudan elestirse sn napardin?!ve ben bunlara sinirlenmek yerie yanlisimi duzeltmek icin cabaliyorum.yani elestirceksen bile biraz daha yumusak ol lutfen...(ve ozur dilerim)hi bide siegfried o sitelerden birkacini solersen sevinirim.
  • ya cevabim yine sinir bozucu olmus!!offf neyse ozur...ya bide LogaNmgc linkler nerde?
  • quote:

off turkceye cevrilmis mangalarin oldunu biliyorum ve zaten bikactane indirdim.ama satin alinca daha iyi oluya cunku bilgisayari heryere goturemiyorum.valla ingilizce manga bulmak bana zor geliyor cunku ben sadece remzide gordum ve ank.ta sadece birtane remzi var...bide bir sitede maltepe pazari diyordu onun nerde oldunu bile bilmiyorum.ve ben ukala gibi davranmamak icin burda can cekisiyom sen ne diyorsun!birgunde binlerce insan seni her konudan elestirse sn napardin?!ve ben bunlara sinirlenmek yerie yanlisimi duzeltmek icin cabaliyorum.yani elestirceksen bile biraz daha yumusak ol lutfen...(ve ozur dilerim)hi bide siegfried o sitelerden birkacini solersen sevinirim.

Satın alacak mangada var ama küçük yaşa(hemde çok) hitap eden manga var. O da beyblade . Ayrıca 3 veya 4 yıl önce akşam gazetesi Ninja High School diye bir amerikan mangası yayınlıyordu. Ayriyetten birkça ay önce bir yayıneviyle birlikte agt sitesiyle birlikte "Türkiye'de Manga Basımı İçin Anket" adıyla bir anket düzenlendi ve bu ankette hangi mangayı veya mangaları okumak istediğimizi belirttik. Ama hala yayınevinden bir cevap gelmedi.

quote:

ya cevabim yine sinir bozucu olmus!!offf neyse ozur...ya bide LogaNmgc linkler nerde?

Ne linkleri?
  • ya hani manga falan indirmek icin.gordum simdi.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.