Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemende fayda var begeneni çok ama bu öznel bi kavram mesela benim hosuam gitmedi hiç çok ugrastım sevebilmek için ama olmadı benim hayal gucumu gecemedi benim aklıma daha guzel seyler gelio sonrada sıkılıyorum
  • bu forumda böyle bir kısım olduğunu bilmiyordum.ama görünce çok sevindim manga ve animeyi bilen türklerin olması süper.ben14 yıldır animeleri vede mangaları takip ediyorum gerçi yurt dışında yaşamasam vede japonlarla sınıf arkadaşı olmasaydım bu kadar iyi bilmezdim
    ama anime ve manga süper.aslında klüp gibi bir şeyler açılsa türkiyede eminim bayağa kaliteli tipler katılır.bende önceki sayfalarda bahsettiğiniz hemen her bazıları hariç manga ve animeler var.internetten indirdik kardeşimle.sınırsız interneti gece gündüz download yaparak.hatta bu yetmedi ispanyadaki arkadaşlarımdan urotsukidoji kasetleri bile istedim.bilgisi olmayan varsa urotsukidoji 18 üstü çizgi filim ama konuları filan süper uçuk herkese öneririm.anlamadığım türkiyede vede dünyada s.ktiri boktan bir topaç çizgi filimi nasıl bu kadar tuttu.bir slam dunk ona 10 basar ama zaten kaliteden anlayan az olunca sonuç türkiye..........
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok2

bu forumda böyle bir kısım olduğunu bilmiyordum.ama görünce çok sevindim manga ve animeyi bilen türklerin olması süper.ben14 yıldır animeleri vede mangaları takip ediyorum gerçi yurt dışında yaşamasam vede japonlarla sınıf arkadaşı olmasaydım bu kadar iyi bilmezdim
    ama anime ve manga süper.aslında klüp gibi bir şeyler açılsa türkiyede eminim bayağa kaliteli tipler katılır.bende önceki sayfalarda bahsettiğiniz hemen her bazıları hariç manga ve animeler var.internetten indirdik kardeşimle.sınırsız interneti gece gündüz download yaparak.hatta bu yetmedi ispanyadaki arkadaşlarımdan urotsukidoji kasetleri bile istedim.bilgisi olmayan varsa urotsukidoji 18 üstü çizgi filim ama konuları filan süper uçuk herkese öneririm.anlamadığım türkiyede vede dünyada s.ktiri boktan bir topaç çizgi filimi nasıl bu kadar tuttu.bir slam dunk ona 10 basar ama zaten kaliteden anlayan az olunca sonuç türkiye..........

+1

=)

www.anime.gen.tr ziyaret et bi belqi işine yarayacak eleman bulabilirsin..

Hentai güzeldir fakat neden bilmiorum ama download edecek birşey bulamıyorum :(

bi kaç isim falan verirsen sevinirim
  • hentai güzel midir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssj2vegeta

hentai güzel midir???

şimdiye kadar 4-5 tane izledim , güzel olanıda var kötü iğrenç olanıda var....

• "Gantz" isimli animenin türkçe altyazısı tamamlanmış arkadaşlar, duyrulur. 26 bölüm DiVXPlanet'de var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

"Gantz" isimli animenin türkçe altyazısı tamamlanmış arkadaşlar, duyrulur. 26 bölüm DiVXPlanet'de var.

''GANTZ'' animesinin tanıtımını alabilirmiyiz senden =) rica etsem
  • Güzel bi Paylaşım topiğine benziyor ufaktan bende katılayım artık buraya :)
  • Narutoyu hiç indirmemiş arkadaşlara tavsiyem torrent olacaktır. Torrent sitesi olarakta bitmetv.org u öneririm (üyelik isteyen bir sitedir).

İşte sitede olan naruto bölümleri:
     © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Hepinize iyi downloadlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

quote:

"Gantz" isimli animenin türkçe altyazısı tamamlanmış arkadaşlar, duyrulur. 26 bölüm DiVXPlanet'de var.

yok tanıtım. indiremiyorum. kota malum
  • quote:

quote:

quote:

yani izlediysen az yorum yap veya anlat nasıl bişi olduğunu :)

ona göre indirip türkçe anime izleme keyfini çıkaralım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani izlediysen az yorum yap veya anlat nasıl bişi olduğunu :)

ona göre indirip türkçe anime izleme keyfini çıkaralım

ekşisözlükten alıntıdır.
    quote:

oku hiroya tarafından yaratılmış bir manga. çeşitli şekilde ölen bir grup insan kendilerini bir odada bulurlar. odadaki bir siyah küre onlara çeşitli silahlar ve zırhlar verip belirli süre içerisinde acaip bir yaratığı öldürmelerini ister, olaylar gelişir. çok garip bir konusu olsa da güzel bir seridir. yakın zamanda anime olarak da çıkmaya başlamıştır.

Merak ettim şimdi. İndirmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gok2

bu forumda böyle bir kısım olduğunu bilmiyordum.ama görünce çok sevindim manga ve animeyi bilen türklerin olması süper.ben14 yıldır animeleri vede mangaları takip ediyorum gerçi yurt dışında yaşamasam vede japonlarla sınıf arkadaşı olmasaydım bu kadar iyi bilmezdim

ben girdiğim hiç bir anime veya manga forumunda beyblade den bahsedildiğini duymadım.pek takip edeni yok heralde.çok gereksiz bir çizgi film ama türkiyede verilen diğerlerini düşününce yine de iyi diyorum.pokemonu bile çocuklara zararlı diye yasakladıklarına göre türkiyede başka animelerin yayınlanması imkansız.biz sailor moonla beyblade e mahkumuz.heralde içinde hiç dövüş vb olmaması yayınlanması için tek gereklilik türkiyede.

quote:

ekşisözlükten alınan özet doğru ama çok yüzeysel.anladığım kadarıyla yazan arkadaş başından sonrasını okumamış gantz'ın.ben biraz daha geliştirim.

dünyamızda uzaylılar yaşamakta ama bunlar normal insanlar tarafından görülememektedir.gantz(o siyah kürenin içindeki şahısın ismi) bir şekilde ölenlerden seçtiği insanlara ikinci bir şans vererek bunlara hayatlarına geri dönme şansını tanımaktadır tek koşul gantz için bu uzaylılardan birkaçını ortadan kaldırmaktır.ama bu uzaylıları yok etmek göründüğü kadar kolay değildir ve zaman geçtikçe bazı ayrıntılar açığa çıkmaktadır.acaba gantz kim ve bunları yapma nedeni ne?

aslında bu soruların cevabı henüz yanıtlanmadı.bekleyip görcez.bu arada gantz ın animesi ile mangası belli bir yerden sonra farklı yönlere gidiyor.manga şu anda 231. chapterda ve devam ediyor ama anime belli bir yerde uydurma bir sonla bitti.berserk de olduğu gibi yani.ama manga okuyamıyorsanız ,mutlaka izleyin animesini yine de.ne kadar kötü bir çevirim olsa da yine de güzel gelecektir size.bol bol kan görmeye hazır olun yeter ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siegfried -- 6 Mayıs 2006; 22:04:22 >
  • ne kilibi yaa?nesse tekrardan mraba arkilerherdefasinda sordumm soruyu tekrardan soruyom ankt manga (remziden baska)nrde satilio??!!!
  • topacli cizgi film hahahah...ama hani sailormoondakilerde aci cekmiyo diil ama tabi tekma tokat kavga edipte kan akitmiolar...ama one piece'i gosterdiler...nie narutoyu,inu-yasha'yi,fushigiyi gostermiolar ki yas siniri koyup gecenin bi yarisinda yayinlasalar bariii(iii hos yas sinirini da takmiolar ama..)bide snekte gece ikikitousen die bi anime cikiomuss ayrica ankta fushinin 8.sayisindan soorasini goren olursa bi haber versin yada baska guzel manga...
  • quote:

Orjinalden alıntı: INU

ne kilibi yaa?nesse tekrardan mraba arkilerherdefasinda sordumm soruyu tekrardan soruyom ankt manga (remziden baska)nrde satilio??!!!

@INU alınma ama senin hangi dilde yazdığını anlamıyorum bazen.Yabancı dilde yazıları anlamak daha kolay geliyor bana.yaşını bilmiyorum onun için bunla ilgili bir yorum yapmıycam ama biraz daha özen göstersek nasıl olur?tabi bu konuda sırf sen değilsin.

bi de genel olarak herkes için sölüyorum.arkadaşlar forum ortamı paylaşma ortamıdır tamam kabul ama aklınıza gelen her şey direkt olarak sorulmaz ki.ilk öncewww.google.com denen süper sitede bir aratılır.eğer bulunanlar yetersiz ise sorulur.amaç senin sorularına cevap veren insanın değerli zamanının senin tembelliğin yüzünden gitmemesi ve söylenenleri tek seferde anlayabilmendir.karşıdakine bir şeyler araştırdığınız hissini verirseniz her zaman daha güzel ve derin cevaplar alırsınız.
  • heralde once googleda arastirip bulamayinca soruyom...ole mukemmel bir site diil ki oda yani herseye bi cevap bulamaz...ve evet cogunuzdan daha kucugum!!!(simdi baktim da bazi harfleri yazmayi unutmusum)
  • quote:

heralde once googleda arastirip bulamayinca soruyom...ole mukemmel bir site diil ki oda yani herseye bi cevap bulamaz...ve evet cogunuzdan daha kucugum!!!(simdi baktim da bazi harfleri yazmayi unutmusum)

google ı senin durumun için sölememiştim dediğim gibi genel olarak bu topicte ve başkalarında gördüğüm bir şey.torrent nedir?nerden indirilir gibi soruları anime topicinde görmek beni sinirlendiriyor.bunların cevabı donanımhaberin ilgili bölümlerinde(yazılım ,internet) var.yukarda da arama bölümü var isteyenlerin kullanabilmesi için.google dan araştırmaya bile gerek yok.

yaş konusunda da, sanırım belli yaştan küçükler kelimeleri eksik yazmanın garip kısaltmalara gitmenin "cool" göründüğünü düşünüyor.bilmiyorum sen de böle mi düşünüyorsun. tabi internetle büyümenin getirdikleri bunlar.yoksa hepimiz bir zamanlar küçüktük ve kimse bir anda bilgi deposu olmuyor.hatta genç yaşta bu konulara eğilmek bence çok güzel bir şey.keşke bende daha erken yaşta mangayla tanışabilseydim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

quote:

ne kilibi yaa?nesse tekrardan mraba arkilerherdefasinda sordumm soruyu tekrardan soruyom ankt manga (remziden baska)nrde satilio??!!!

@INU alınma ama senin hangi dilde yazdığını anlamıyorum bazen.Yabancı dilde yazıları anlamak daha kolay geliyor bana.yaşını bilmiyorum onun için bunla ilgili bir yorum yapmıycam ama biraz daha özen göstersek nasıl olur?tabi bu konuda sırf sen değilsin.

bi de genel olarak herkes için sölüyorum.arkadaşlar forum ortamı paylaşma ortamıdır tamam kabul ama aklınıza gelen her şey direkt olarak sorulmaz ki.ilk öncewww.google.com denen süper sitede bir aratılır.eğer bulunanlar yetersiz ise sorulur.amaç senin sorularına cevap veren insanın değerli zamanının senin tembelliğin yüzünden gitmemesi ve söylenenleri tek seferde anlayabilmendir.karşıdakine bir şeyler araştırdığınız hissini verirseniz her zaman daha güzel ve derin cevaplar alırsınız.

+1
    @INU
    Arkadaşım türkçeden bu kadar mı bi habersin. Türkçede diil diye bir kelime var mı? Ayrıca nokta ve virgül kullanmayı öğrensen iyi olur. Cümlelerinin nerde başlayıp nerde bittiği belli olmuyor. Türkçe karakterleri kullanmamanı söylemek bile istemiyorum. Bu yaptığın burda bulunan insanlara büyük bir saygısızlık. Lütfen biraz daha dikkat.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.