Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav ben bugün 13:00 civarlaarında bu konuyu bulamayınca başka bir konu açmıştım ama neyse yine grei geldi konu
  • evet ya silinmişti. ben de anime bölmü açacaklar, bu topiğide oraya taşıyacaklar sanmıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: woop

evet ya silinmişti. ben de anime bölmü açacaklar, bu topiğide oraya taşıyacaklar sanmıştım

aslında anime bölümü açsalar ayrı olarak çok harika olur ve talep çok olur bence...

google'da anime diye aradınmı direk bu çıkar...ama belqi agt 1.olabilir search sıralamasında
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

RTL , Super RTL alman kanalları

slm millet evet alman kanalinda dragonball z yi bulabilirsiniz Tele5 te dir super RTL pek cizgi flim olmaz ama
    RTL 2 de yu gi oh cx,one piece,ranma,blade... gibi cizgi flimler var ! ...
    sadece sunu diyim dragonball z alman kanali Tele5 te alman saatine göre saat 19:19 da basliyor 2 ser bölüm
  • selam millet. ben de uzun senelerdir anime fanatiğiyimdir. bu konun var oduğunu bilseydim çoktaan üye olurdum

izlediklerim aşağıdadır ve aşağıda yazılanların çoğu var bende

Full Metal Alchemist (51 bölüm)
    Full Metal Alchemist - conqueror of shambala
    Full Metal Panic (sanırım 24 bölümdü)
    Full Metal Panic - FUMOFFU (sanırım 12 bölümdü)
    Darkstalkers OVA (4 bölüm)
    Robotech (orjinal adı Macross, 80 küsür bölümü var)
    Macross Plus (4 bölüm)
    Trigun (27 bölüm sanırım)
    Berserk (kaç bölüm hatırlamıyorum, 24 olabilir)
    Transformers Armada (ilk seri sanırım 50 küsür bölüm, ondan sonraki seri kaç ölüm bilmiyorum)
    Cowboy Bebop
    Ninja Scrol
    Kenshin (4 bölüm)
    Vimpire Hunter
    Tsubasa

vs vs böyle daha uzayıp gider işte.

paylaşım yapıyorsanız beni de dahil edin aradıklarım var
  • darksmiley listemi buraya yazamıyorum boş yere uzatmasın tread i diye. ama gidipwww.anime.fankulubu.com dan bakarsan ve istediklerini belirtirsen bir şekilde ulaştırmaya çalışırım sana. daha öncede yazdım buraya ama kimse dikkat etmedi galiba. neyse bol animeli günler hepinize.
  • arkadaşlar bende anime yok ama cnbc-e dizileri var.( türkçe altyazılı)
    anime ile takas ederim. isteyen varsa.
    coupling 4sezon tüm bölümler
    angels of america tüm bölümler( 6 bölüm)
    the o.c. ilk iki sezon
    bir de dikkat şahan çıkabilir var 2 dvd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woop -- 21 Nisan 2006; 22:52:01 >
  • peki ben bu kanalı yüklicemde frekans noları falan var onları bana verirmisiniz(tele5i yükliyecem)
  • YAV BİRDE TELE5 KANALININ FREKANS NO TURSAT HORBİT BİLMEM NE YAZAN YERLERE NELER YAZILACAĞINI SÖLESİNİZ ÇOK İİ OLURDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

quote:

grave of the fireflies süper duygusal bi anime, ağlamıştım varya onu izlerken

Onu seyredipte ağlamıyan tanımam...

En acıklı anime diye geçer. Onu izledikten sonra kendinize gelmek istiyorsanız my neighbor totoro'yu izleyin izledikten sonra içinize acaip bi mutluluk dolacak. Miyazaki ustanın ellerinden çıkma 2 animede hatta onun tüm animelerini izeleyin.

sen to chihiro no kamikakushi (spirited away)
    mononoke hime (princess mononoke)
    tenku no shiro rapyuta (laputa the castle in the sky )
    nausicaä of the valley of wind(kaze no tani naushika)
    kiki s delivery service (majo no takkyuubin)
    my neighbor totoro (tonari no totoro)
    porco rosso (kurenai no buta)
    howls moving castle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaran -- 23 Nisan 2006; 15:56:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thebaran

quote:

Orjinalden alıntı: spiegel

quote:

grave of the fireflies süper duygusal bi anime, ağlamıştım varya onu izlerken

Onu seyredipte ağlamıyan tanımam...

En acıklı anime diye geçer. Onu izledikten sonra kendinize gelmek istiyorsanız my neighbor totoro'yu izleyin izledikten sonra içinize acaip bi mutluluk dolacak. Miyazaki ustanın ellerinden çıkma 2 animede hatta onun tüm animelerini izeleyin.

sen to chihiro no kamikakushi (spirited away)
    mononoke hime (princess mononoke)
    tenku no shiro rapyuta (laputa the castle in the sky )
    nausicaä of the valley of wind(kaze no tani naushika)
    kiki s delivery service (majo no takkyuubin)
    my neighbor totoro (tonari no totoro)
    porco rosso (kurenai no buta)
    howls moving castle

spirited away
  • arkadaşlar bırakın animeyi de manga okuyun.bildiğiniz gibi bütün animeler mangalardan yapılıyor.ayrıca çoğu anime hikayenin sadece çok küçük bir kısmını anlatıyor.örnek berserk.mangası hala devam ediyor şu an haftalık olarak ama anime 25. bölümde alakasız bir yerde bitiyor.

ayrıca animelerde filler dediğimiz gereksiz bölümler var.örneğin ben narutoyu yakından takip ediyorum şu an sadece fillerlar yayınlanıyor.forumlarda gördüğüm kadarıyla mangasını okuyan hiçkimse bir daha animeyi izlemek gereksinimini duymuyor.naruto şu an 304. bölümde ve timeskip oldu mangada.naruto 2,5 yıl sonra köyüne geri döndü.yani manga animenin baya bir ilerisinde.

tabi bu bahsettiğim şeyleri anlayamıyorsanız hiç uğraşmayın mangayla derim.türkçesini bulmak imkansız olduğundan iyi ingilizce bilgisi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

arkadaşlar bırakın animeyi de manga okuyun.bildiğiniz gibi bütün animeler mangalardan yapılıyor.ayrıca çoğu anime hikayenin sadece çok küçük bir kısmını anlatıyor.örnek berserk.mangası hala devam ediyor şu an haftalık olarak ama anime 25. bölümde alakasız bir yerde bitiyor.

ayrıca animelerde filler dediğimiz gereksiz bölümler var.örneğin ben narutoyu yakından takip ediyorum şu an sadece fillerlar yayınlanıyor.forumlarda gördüğüm kadarıyla mangasını okuyan hiçkimse bir daha animeyi izlemek gereksinimini duymuyor.naruto şu an 304. bölümde ve timeskip oldu mangada.naruto 2,5 yıl sonra köyüne geri döndü.yani manga animenin baya bir ilerisinde.

tabi bu bahsettiğim şeyleri anlayamıyorsanız hiç uğraşmayın mangayla derim.türkçesini bulmak imkansız olduğundan iyi ingilizce bilgisi lazım.

manga ii hoşta türkiyede yok bulsan bile intten alırsın oda bi ton iş bide bn görsel şeyleri daha çok severim manga okurken kafam karışıo nooldu şimdi die
  • arkadaşlar rmvb formatında anime indirmek istiyorum ama altyazılı olmasın nerden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRN

quote:

Orjinalden alıntı: siegfried

arkadaşlar bırakın animeyi de manga okuyun.bildiğiniz gibi bütün animeler mangalardan yapılıyor.ayrıca çoğu anime hikayenin sadece çok küçük bir kısmını anlatıyor.örnek berserk.mangası hala devam ediyor şu an haftalık olarak ama anime 25. bölümde alakasız bir yerde bitiyor.

manga ii hoşta türkiyede yok bulsan bile intten alırsın oda bi ton iş bide bn görsel şeyleri daha çok severim manga okurken kafam karışıo nooldu şimdi die

tabi herkes bilgisayardan okumayı sevmeyebilir.kağıda basılı hali de bizim standartlarımıza göre baya bir külfetli.ama eğer e-book okuyabiliyorsanız manga okumak e-book okumaktan çok daha zahmetsiz.tabi bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.zaten bunları okumaya başladığınız zaman kendiniz de görebilirsiniz.
  • noldu yav animeciler düşüyor gittikçe başlık aşşağı.
    ben şimdi hellsing izliyorum güzel tavsiye ederim. vampirli felan kanlı kanlı ne güzel.
  • woop Vampire Hunter D 'yi izle birde... karizma ya o anime...

Bu arada Manga okumayı sevmiyorum ,

bunun nedenleri ;

1- Türkiyede nerdeyse Manga yok...

2- Pc'den okumak göz yoruyor
  • ben hem hellsing i hem de vampire hunter d yi izledim.vampire hunter d baya bir karizma.aradaki fark baya bir belli ediyor.

eğer animesini bulursanız tavsiyem gantz'ı izleyin.16+ yaş diyebilirim.çıplaklık ve vahşet hat safhada.berserk'den daha hardcore bir seri ve çok sürükleyici.

hunterxhunter da baya güzel.tabi bu shounen.onun için vahşet felan yok.narutodan sonra en sevdiğim shounen bu.gerçi bleach e ilk bölümlerini beğenmedeğimden devam etmedim.one piece i de türkiye de yayınlanan bölümleri aracalığıyla biliyorum yalnızca.ama bunların da naruto kadar bir fan kitlesi var dünyada.çoğu kişi one piece i tek geçiyor.

fullmetal alchemist de güzeldir tabi.baya eğlenceli.

duygusal içerikten hoşlananlar love hina ya baksın.bu da gördüğüm en güzel duygusal seri.

aslında gantz'la love hina'nın animesini ben hiç görmedim ama olması gerek.eminim ararsanız bulursunuz.
  • www.shamantr.org

shaman king sitemiz merak etmeyin hergun yapılan bir rp sitelkerinden değil normal bildigimiz site yeni yeni yapılanıyor su anda eklikerimizi biliyor ve duzeltmeye calısıyoruz desteklerinizi bekliyoruz
  • Dün KatonJutsu arkadaşımızdan haber aldım NarutoMovie2'i çıkmış...

hemen download ettim...

olayda sanırım Hun Türkleri var =)

Hun Türklerine aşırı benzeyen bir halk var anime'nin içinde...

seyretmenizi tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.