Şimdi Ara

© << ANIME CÂFE since 2005 >> © (1055. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
21.197
Cevap
12
Favori
728.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hazırda bekliyorum zaten biliyorsun.Böyle bir şey olursa kesinlikle ben de varım.
  • Manga Downloader programıyla günlerdir kendime arşiv yapıyorum. Şuana kadar Detective conan'dan 885 sayı çıkmış. Animesi ne durumda bilmiyorum ama animesini izlemeye şuan için çekiniyorum. Kendim haftada 4-5 sayı mangasını okuyacaktım ama animesi için alt yazı hazırlayacaksınız elimden gelen bir şey olursa yardım etmeyi isterim.
  • Domdom mu program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascheriit

Domdom mu program?

Domdom derken? :D
  • Domdomsoft Manga Downloader mı program diyorum? Oysa çok bozdu ya. Batoto'yu felan premium yaptılardı. Az hentai çekmedik oradan. Eklenmesini istediğimiz siteleri felan, farklı farklı maillerden yolluyorduk defalarca ekleniyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ascheriit

Domdomsoft Manga Downloader mı program diyorum? Oysa çok bozdu ya. Batoto'yu felan premium yaptılardı. Az hentai çekmedik oradan. Eklenmesini istediğimiz siteleri felan, farklı farklı maillerden yolluyorduk defalarca ekleniyordu.

Valla bu program bu:

© << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Koskoca Gantz'ın 383 sayısı sadece: 1.19 GB Arşiv yapıyorum birazdan Detective Conan'ı da indirmeye başlarım 885 sayı baya idare eder beni.
  • Öncelikle teşekkürler link ve bilgiler için. Grup çeviri teklifine gelince, grup işi demek sorumluluk demek, belirli bir zaman diliminde belirli bölümleri çevirmek demek. Okulumun ilk dönemi kötü geçti, ikinci döneminde daha çok devamlılık göstermem lazım ki şuan ayağım kırık ve alçıda olduğu için 1 haftayı daha asacağım, yani bu sorumluluk yükünün altına giremeyeceğim demek oluyor. Ancak yaz tatilinde bir grup oluşumuna katılabilme imkanım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozman80

ryu elini ayağını lükücem rahat dur lan!

Orjinal tekken hesabında alt yazılı paylaştılar bu videoyu bilen bilir youtube anasayfasında reklam yerlerinde falan çıktı resmen öldüm gülmekten
  •  © << ANIME CÂFE since 2005 >> ©

Uzun zamandır buraya yazmıyordum. Geçen hafta (24'ü) Shounen Jump'da başlayan Stealth Symphony çok hoşuma gitti. Özellikle konusu ve dünyası eğlenceli görünüyor. Karakter tasarımları da iyi. Uzun soluklu olursa tutar bence. Şu sıralar Jump'ı üç büyükler yerine Onepunch-Man, Iron Knight için takip ediyordum. Stealth Symphony'de bunlara eklenmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 3 Mart 2014; 17:35:49 >
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma, bildirim gelmeyince görmemişim mesajını.

Ben sana skype adresimi özelden atayım. Diğer arkadaşlar da aynısını yapsınlar; sonra bir konferans görüşme ayarlayalım aramızda. Konuşursak daha rahat eder, hızımızı da arttırmış oluruz.
  • Şu son sayfada çeviri yapma konusunda isteğini dile getirmiş, çorbada bir parça tuzu olsun isteyen arkadaşlar.

Bu organizasyonun kurulması için gerçekleşecek atılımda son çağrımızdır.

Ben, skype adresimi @Akuma_Blade ile paylaşarak iletişime geçtim. Birkaç gündür de aynı şeyi sizin yapmanızı bekliyordum. Lâkin istekli görünmenize rağmen, bu konuda herhangi bir adım atmamışsınız. Sık sık foruma uğrayan insanlar olduğunuza göre, bu mesajı görmemeniz mümkün değil. Öyleyse size verdiğim süre 24 saattir. Çeviri ekibine katılmak isteyen arkadaşlar yarın akşama kadar skype adreslerini @Akuma_Blade ile özelden paylaşsınlar. (Ayrıyetten benimle de paylaşabilirsiniz.) Yarın akşam bir tanışma toplantısı düzenleyelim. Fikirlerimizi paylaşalım. Neler yapabiliriz, bir gözden geçirelim.

Yok, hocam silgimi evde unuttum, kalemimi yolda düşürdüm, duymadım, görmedim, elektrik kesildi çalışamadım, su kesildi yıkanamadım gibi mazeretler kabul edilmeyecektir.

Resmî davetimizi makamından imzalatıp açık şekilde tebliğ ettiğimize göre, artık kişisel olarak da buyur edebilirim.

Hadi olum nerde kaldınız? Dansöz var, rakı var, sofra var; sizi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 6 Mart 2014; 21:01:17 >
  • Sabahtan beri ne pm atabiliyodum nede konuya yazabiliyodum neyse duzelmis. Haplo uyarin beni uyandirdi valla

Skype kullanmiyodum ama son mesajindan sonra actim kendime hesap. Yarin PC'ye erisimim oldugu zaman adresimi gonderirim. Birde Akuma'nin dedigi gibi ekip genisligi iyidir az cok muhabbetimiz olan herkesi gruba davet edelim 1 kisi bile katilsa kardir. Konuya tanidiklarimdan bir kac kisi cagiriyorum insallah biri kabul eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Sabahtan beri ne pm atabiliyodum nede konuya yazabiliyodum neyse duzelmis. Haplo uyarin beni uyandirdi valla

Skype kullanmiyodum ama son mesajindan sonra actim kendime hesap. Yarin PC'ye erisimim oldugu zaman adresimi gonderirim. Birde Akuma'nin dedigi gibi ekip genisligi iyidir az cok muhabbetimiz olan herkesi gruba davet edelim 1 kisi bile katilsa kardir. Konuya tanidiklarimdan bir kac kisi cagiriyorum insallah biri kabul eder.

Çeviri ekibimi kuruluyor ? Üniversitede çok yoğunum ama eğer ki biraz biraz birşeyler yapacaksa herkes bir detaylı konuşabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celestia Ludenberg

quote:

Sabahtan beri ne pm atabiliyodum nede konuya yazabiliyodum neyse duzelmis. Haplo uyarin beni uyandirdi valla

Çeviri ekibimi kuruluyor ? Üniversitede çok yoğunum ama eğer ki biraz biraz birşeyler yapacaksa herkes bir detaylı konuşabiliriz.

Aynen kadro saglam bu sefer. Bu mesajimla birkac kisi daha cagirayim istekli birileri cikar ve ekip genislerse cok daha iyi olur.

------

Ne dersiniz beyler, zamaniniz var midir?

• Arkadaslar sizde benim gibi gruba birilerini davet etseniz daha iyi olur, ekibi genisletmemiz lazim. Espada yaza kadar yok sanirim bende yaza kadar varim zaten. Suanda sadece recep, akuma, haplo ve ben varim sanirim. Birde yukari da eren de olabilecegini soyledi. Bakalim hayirlisi...

• quote:

Arkadaslar sizde benim gibi gruba birilerini davet etseniz daha iyi olur, ekibi genisletmemiz lazim. Espada yaza kadar yok sanirim bende yaza kadar varim zaten. Suanda sadece recep, akuma, haplo ve ben varim sanirim. Birde yukari da eren de olabilecegini soyledi. Bakalim hayirlisi...

Ben çok fazla göremiyorum ama bazen kaçırıyorum ha aman diyim öyle bir iş girerseniz etiket atın bana da damlayayım hemen.
  • quote:

quote:

Arkadaslar sizde benim gibi gruba birilerini davet etseniz daha iyi olur, ekibi genisletmemiz lazim. Espada yaza kadar yok sanirim bende yaza kadar varim zaten. Suanda sadece recep, akuma, haplo ve ben varim sanirim. Birde yukari da eren de olabilecegini soyledi. Bakalim hayirlisi...

Ben çok fazla göremiyorum ama bazen kaçırıyorum ha aman diyim öyle bir iş girerseniz etiket atın bana da damlayayım hemen.

Skype'dan gorusecegiz canim

• quote:

quote:

quote:

Skype'dan gorusecegiz canim

Burada herkesin belli mi skype'ler çok geri kaldım. Şimdi yatıyorum yarın okula gidiyim geleyim bende açayım bir tane.
  • merhaba, ne çevirilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

merhaba, ne çevirilecek?

Daha nelerin cevrilecegi belli degil aramizda belirlenecek bunlar. Kafanda varsa bir seri herkes ok derse yapilir tabii.
    ----
    Celestia Ludenberg: o zaman skype adresini akuma veya haplo'ya gonderirsin. İyi uykular.

• 
Sayfa: önceki 10531054105510561057
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.