Şimdi Ara

## [Anime] BLEACH ## (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.336
Cevap
22
Favori
288.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Hayalét

http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=ANZB-2184

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-a7-49-en-70-2unf.html

Bleach Movie 2 nin (Bleach: The DiamondDust Rebellion) DVD si bugün çıkmış herhalde 2 3 sonra nete düşer gibime geliyor.

Bu sefer Hitsugaya anlatılıyor adam gibi bir film olur heralde ilki gibi bir hayal kırıklılığı olmaz bi kaç gün içinde nete düşmesi olay değil asıl önemli olan funsub ne zmn yapıcaklarda ing alt yazılı olarak izliycez

Orjinalden alıntı: feriox

Arkadaşlar Bleach'in ova ve filminin türkce altyazısı varmı? ben bulamadım elinde olan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.

divxplanet sitesi altyazıları çıkarmıştı. aşağıdaki adresten ilk filmin altyazısınaulaşabilirsin.

http://www.divxplanet.com/sub/s/72553/Bleach-Memories-of-Nobody.html

buda 2. ovasının

http://www.divxplanet.com/sub/m/10884/Bleach-The-Sealed-Sword-Frenzy.html

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dergul

quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Arkadaşlar Bleach'in ova ve filminin türkce altyazısı varmı? ben bulamadım elinde olan bir arkadaş paylaşırsa sevinirim.

divxplanet sitesi altyazıları çıkarmıştı. aşağıdaki adresten ilk filmin altyazısınaulaşabilirsin.

http://www.divxplanet.com/sub/s/72553/Bleach-Memories-of-Nobody.html

buda 2. ovasının

http://www.divxplanet.com/sub/m/10884/Bleach-The-Sealed-Sword-Frenzy.html

Dostum çok teşekkür ederim Tüm altyazıları divxplanetten indirdiğim halde bunları nasıl görmemişim hayret etttim kendime
    E6300 1.86 ghz|Gigabyte 945P S3|2*1 gb Kingston 667 mhz|PALİT 8800GT 512 MB|250gb Seagate+500 gb Western Digital|LG DVD RW|SyncMaster Samsung226BW|Logitech G5|CoolerMaster 500 W|CoolerMaster RC-690
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madeofhate

fillerlar ne zaman bitecek haber varmı hiç?mangasını okuyanlar?

Son gelişmelere bakılırsa amagaili bölümler 3-4 bölüme biter ama mangasıda daha ilerlemediği için muhtemelen başka fillere geçicekler

Bleach Movie 2(Bleach The Diamond Dust Rebellion) rawı sonunda torrente düşmüş yakında dattebayo sublarda izleriz sonundab

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Son gelişmelere bakılırsa amagaili bölümler 3-4 bölüme biter ama mangasıda daha ilerlemediği için muhtemelen başka fillere geçicekler

Öyle bir şey yapmaya cesaret edemezler dimi?

Orjinalden alıntı: Sezgek Noraktar

quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

Öyle bir şey yapmaya cesaret edemezler dimi?

Bir çeşit filler olucağı kesin çünkü mangayla arası çok az açıldı şimdi filler yapmasalar hikayeye en fazla 10 bölüm devam edip tekrar filler koyucak ki buda bence daha kötü mangadaki pendulum bölümleri var bu vaizardların kaptan olduğu zamanlar fln anlatılıyor daha aizen teğmen gin normal shinigami fln oraları yaparlar diye umuyoruz
  • Vay be sen git bi dünya salak saçma hikaye çıkart sonra da hepsini Amagai'nin bide Yamamoto'nun birlikte olduğu bir komplo teorisine bağla. Şimdi de bi 15 bölüm bu saçmasalak komplo teorilerinin içinde cebelleşiriz ondan sonra da filler bitsin diye dua ederiz. Öncedende dediğim gibi arkadaş, bounto fillerleri on kat daha iyiydi. Karakter bakımından da daha bir oturaklıydı. Yan karakterler çok detaylı hikayelere sahipti. Peki ya bu filler bölümlerde ne var? Hiçbirşey yok ... Küçük bi velet yanında iki gay koruması şekilsiz bi kaptan var başka da bi halt yok
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • dediin gibi hiçbişey oturaklı deil bu filler da ..tam laylaylom havası var..bide yamamoto amagai yi bekliomuş gibi gösterdiler iice kıllandım
  • size katılıyorum, önceki bölümleri 3/1 oranında azaltıp, geri kalanın bu sahneye göre yeniden düzenleseler, muhteşem bir fillerde olabilirdi. amagai'nin arkasında kaptanlarla boy ölçüşebilecek rakipler, diğer asil evlerin rolleri ortaya çıksa çok güzel olurdu. ama çoğu boşa giden bölümlerle birlikte ne çıkacak diye düşüneceğimiz birkaç bölüm kaldı. tek umudum, o gözlerden tüm kaptanların dövüşmek zorunda kalacağı bir şeyler çıkmasıdır.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • bence amagai o gözleri görme özürlüler için yardım olarak topluor ..sonunda iyi biri çıkıcak o
    eski nickim Dark Smiley

• Siz şimdi böyle anlatıyorsunuz ya ağzımın suyu akıyor. Ben daha 160. bölüme yeni yaklaştım. Kim kimdir bilmiyorum bakıyorum öyle. Bir hırsla izlemeye başladım. Üniversite kayıt işleri falan derken 1 aydır yüzüne bakamadım Bleach'in. Filler kaçıncı bölümden başlıyor acaba?

Saygılar...Gökhan...

EagleTurk Squadron Eğitim Filo Pilotu JET_onesadsong
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.