Şimdi Ara

Animasyon mu grafik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar üni. için sizce hangi bölüm, grafik mi animasyon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black label -- 25 Mayıs 2009; 23:36:55 >

• elini sallayan grafik artık, animasyon derim
  • animasyonda nerelerde iş bulabilirim sizce?
  • iyi çiziyorsan animasyon
  • grafik olmadan bi kere animasyon olmaz..bu bir.. çizemediğin şeyin nesini anime edeceksin..İkiside benim mesleğim yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm den ulaşabilirsin...
  • bölüm okumadan web tasarımcı olabilir miyim ben? asp.net ve php bilsem ama web tasarımı mezunu olmasam işe alımda 2. sınıf muamelesi görür müyüm yoksa yaptığım işe mi bakılır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

bölüm okumadan web tasarımcı olabilir miyim ben? asp.net ve php bilsem ama web tasarımı mezunu olmasam işe alımda 2. sınıf muamelesi görür müyüm yoksa yaptığım işe mi bakılır?

Okul tabiki önemli ama bu tür işlerde referanslarına, yani önceden yaptığın işlere bakarlar abi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haziranda windows tabanlı programlama kursuna başlıyorum.Access ve visual basic gösterilecek sanırım kursta.Eğer memnun kalırsam ona devam ederim.Memnun kalmazsam ve beni sıkarsa web tabanlı programcılığa yöneleceğim.Çünkü web işi biraz daha zevkli.. Ayrıca windows programcılığı biraz daha şans işi gibi bence
  • hayırlısı olsun senin için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Luccehese

hayırlısı olsun senin için

Allah razı olsun güzel dileğin için.Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

arkadaşlar üni. için sizce hangi bölüm, grafik mi animasyon mu?

sende gerçekten çok ilgiliymişsin konuyla hee.sadecekonuyu açtın sonra ortadan kayboldun
  • quote:

quote:

sende gerçekten çok ilgiliymişsin konuyla hee.sadecekonuyu açtın sonra ortadan kayboldun

malum öğrenciyiz uyumamız gerek bizimde
    peki şimdi nerede çalışıyorsunuz?
  • quote:

quote:

quote:

özel bi multimedya şirketinde çalışıyorum...Tanınmış şirketlerin tanıtımlarını yapan ve ayrıca onlar için animasyonlar ve oyunlar hazırlayan bir şirket..Hatta şuanda finansbank için bir oyun hazırlamaktayız

• quote:

quote:

quote:

quote:

özel bi multimedya şirketinde çalışıyorum...Tanınmış şirketlerin tanıtımlarını yapan ve ayrıca onlar için animasyonlar ve oyunlar hazırlayan bir şirket..Hatta şuanda finansbank için bir oyun hazırlamaktayız

eğlenceli olduğunu söyliyebilirmisin peki ? memnun olmamam mümkün mü? + kaç para maaş alıyorsun

• ben işimi severek yapıyorum küçüklüğümden beri merakım vardı bu tür şeylere aslında küçükken en büyük isteğim savaş pilotu olmaktı ama o olmayınca ikinci sıradaki isteğimizi devreye soktuk..

Memnunun olmamam mümkünmü diye sormuşsun şimdi sana ne söylesem boş çünkü içindeki istekle doğru orantılı bir olay bu eğer işini severek yapıyorsan zaten memnun olmama gibi durumun yok ama ittire kaktıra yapıyorsan zaten ondan hayır gelmez

son olarak maaşa gelince yaklaşık 2000 civarı alıyorum..
  • ne çok soru sordum ama bir tane daha var
    peki üni. den mezun olduktan sonra iş bulamama imkanı herzaman var da bu konuda da varmı ?
  • sadece grafik konusunda çalışmak istiyorsan bi sorun yaşayacağını pek sanmam ama işin içine animasyonda girerse belki....Kendini geliştirmene bağlı işte..Senin durum nasıl sen ne istiyorsun peki
  • ben animasyon istiyorum aslında ama işte..
    hala gözümü korkutan şeyler var girip bitirememek + iş bulamamak + bu daha çocuk çizgiflim vs. yapıyo gibi zihniyetlerle karşılaşmak
  • çocuk diyenlere geç otur pc nin başına şu nesneye alltan bi ışık efekti ver, sana istediğini alıcam de bak noluyo hönkk diye kalıverirler

bir kere yaptığım iş çok kolay bir iş değil yeri geliyo 3 dakikalık animasyonlar için birkaç günümüzü harcıyoruz burda.isteyen istediğini desin boşver..çizim kabiliyetin var mı senin..eğer çizim kabiliyetin varsa üstüne birde hevesliysen eğitimini bitirememek gibi korkun olmamalı diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luccehese -- 26 Mayıs 2009; 10:44:15 >
  • yeteneğim var ayrıyetten kursa da gidicem zaten ya grafik animasyon yada mimarlık düşündüğüm için 3ünede etkisi olur diye düşünüyorum?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.