Şimdi Ara

Animasyon mu grafik mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: black label

yeteneğim var ayrıyetten kursa da gidicem zaten ya grafik animasyon yada mimarlık düşündüğüm için 3ünede etkisi olur diye düşünüyorum?

Alıntıları Göster
    kesinliklee katılıyorum..var mı örnek gösterebileceğin çizimlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luccehese

kesinliklee katılıyorum..var mı örnek gösterebileceğin çizimlerin

Alıntıları Göster
    şu anda tamamen yok ama akşama fotoğraf eklemeye çalışırım hatta akşama yeni bi çalışma yapıyım ne görmek istersin
  • quote:

şu anda tamamen yok ama akşama fotoğraf eklemeye çalışırım hatta akşama yeni bi çalışma yapıyım ne görmek istersin

Alıntıları Göster
    karakter tasarımı olursa iyi olur..becerebilirmisin?
  • quote:

karakter tasarımı olursa iyi olur..becerebilirmisin?

Alıntıları Göster
    canavar, ejderha tarzı bişey mi ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Af buyurun bişey sormak istiyorum.Profesyonel manada çizimlerinizi freehandde yapıp photoshop ile mi renklendiriyorsunuz? yoksa daha başka şeyleri mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Af buyurun bişey sormak istiyorum.Profesyonel manada çizimlerinizi freehandde yapıp photoshop ile mi renklendiriyorsunuz? yoksa daha başka şeyleri mi var?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdenar

benim bildiğim kadarıyla önce elde çizilip sonra tablette çiziliyor?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: black label

insanımsı bişey olsun... akşama bekliyorum ona göre

quote:

yaptığın işe göre değişir..eğer sadece çizim olarak kullanacaksan dediğin olabilir..ama çizdiğinle birde animasyon hazırlayacaksan ne yazıkki olmuyo ama vektörel tabanlı çalışacaksan çizim için illustrator biçilmiş kaftan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luccehese -- 26 Mayıs 2009; 11:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Anadolu ünv. çizgi film animasyon türkiyede bu işin en iyi üniversitesidir.ordan mezun olursan işsiz kalmazsın.tabi kendini geliştirmen lazım 3ds max maya photoshop gibi programlara hakim ve çizimin iyi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

Anadolu ünv. çizgi film animasyon türkiyede bu işin en iyi üniversitesidir.ordan mezun olursan işsiz kalmazsın.tabi kendini geliştirmen lazım 3ds max maya photoshop gibi programlara hakim ve çizimin iyi olması lazım.

Alıntıları Göster
    bu okulda can sıkıntısına yaptığım çalışma dandik oldu bence
    akşama bi tane daha yapıcam.
    Not: insanımsı yazmışsın onu görmemiştim

Animasyon mu grafik mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: x264

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x264

bu arada sadece ps biliyorum

• quote:

bu okulda can sıkıntısına yaptığım çalışma dandik oldu bence
    akşama bi tane daha yapıcam.
    Not: insanımsı yazmışsın onu görmemiştim

Animasyon mu grafik mi?

Alıntıları Göster
    insanımsı derken şunların tadında birşey olsun ok? yani çizgifilm karakteri tarzında

• quote:

insanımsı derken şunların tadında birşey olsun ok? yani çizgifilm karakteri tarzında

Alıntıları Göster
    e hadi olsun bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

e hadi olsun bakalım

Alıntıları Göster
    tamam. deniyelim bakalım
  • quote:

tamam. deniyelim bakalım

Alıntıları Göster
    bu akşam bekliyorum ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucehese

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Lucehese

niye ban yedin arkadaşım
    + yukardaki dandik çalışmam nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black label -- 26 Mayıs 2009; 22:58:37 >

• quote:

quote:

niye ban yedin arkadaşım

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

niye ban yedin arkadaşım

sorma bende bilmiyorum bi baktım hesaba giremiyorum 4 günü oturtmuşlar..Çok yalnış işler yapıyo bu yönetim.. millet ana avrat düz gidiyo kıllarını kıpırdatmıyolar benim yaptığım bişe yok ortada uyarı sınırını aşmışmışmışım da mışmışmışım..Neyse salla önemli değil hesabın gitmesi donanımhaberle doğmadım anamın karnından ben..Yeni hesabıda sırf senin için aldım ona göre

üstteki karaktere gelince olmamış diyebiliyorum sadece..Başka çalışmaların varsa görmek isterim ama..

• quote:

quote:

quote:

niye ban yedin arkadaşım

sorma bende bilmiyorum bi baktım hesaba giremiyorum 4 günü oturtmuşlar..Çok yalnış işler yapıyo bu yönetim.. millet ana avrat düz gidiyo kıllarını kıpırdatmıyolar benim yaptığım bişe yok ortada uyarı sınırını aşmışmışmışım da mışmışmışım..Neyse salla önemli değil hesabın gitmesi donanımhaberle doğmadım anamın karnından ben..Yeni hesabıda sırf senin için aldım ona göre

üstteki karaktere gelince olmamış diyebiliyorum sadece..Başka çalışmaların varsa görmek isterim ama..

Alıntıları Göster
    BENİM LUCEHESE ARKADAŞA Bİ SORUM OLACAK. BEN TEKNİK RESSAM OLARAK ÇALIŞIYORUM. YANİ ÇİZİM YAPIYORUM. BENDE KÜÇÜKKEN HEP ÇİZGİ FİLİM FELAN YAPMAK İSTEMİŞİMDİR. ACABA BUNLARI HANGİ PROGRAMDA YAPABİLİRİM. AYRICA ÇİZİM KABİLİYETİMDE OLDUKÇA İYİDİR. BİLDİĞİN VEYA SENİN KULLANDIĞIN ÇİZİM PROGRAMI NEDİR?

• quote:

Orijinalden alıntı: thytechnic-_-

BENİM LUCEHESE ARKADAŞA Bİ SORUM OLACAK. BEN TEKNİK RESSAM OLARAK ÇALIŞIYORUM. YANİ ÇİZİM YAPIYORUM. BENDE KÜÇÜKKEN HEP ÇİZGİ FİLİM FELAN YAPMAK İSTEMİŞİMDİR. ACABA BUNLARI HANGİ PROGRAMDA YAPABİLİRİM. AYRICA ÇİZİM KABİLİYETİMDE OLDUKÇA İYİDİR. BİLDİĞİN VEYA SENİN KULLANDIĞIN ÇİZİM PROGRAMI NEDİR?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu

illustrator yada flash kullanabilirsin çizim için animasyon içinde sadece flash işini görecektir.

• ben tasarımcılığı okuyorum bitti gibi bir şey, ama animasyoncu olursan yapabilirsen çok iyi , zor bir iştir animasyonculuk (denemedim ama )onu diyim ilk başta
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: arigatogozaimasu

illustrator yada flash kullanabilirsin çizim için animasyon içinde sadece flash işini görecektir.

Alıntıları Göster
    bencede olmamıştı zaten
    bi tane daha dandik koyuyorum

Animasyon mu grafik mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.