Şimdi Ara

Animasyon mu grafik mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GlomenthaL sen Lucehesemisn?
  • Grup yapalım yaa Benim gibi bu konuda bilgi almak isteyen arkadaşlar la konuşup yardımlaşabiliriz. Örneğin bana kurs lazım Başka bir arkadaşla gidebiliriz...
  • evet kuralım grup
  • bendende bi örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thytechnic-_- -- 31 Mayıs 2009; 19:25:25 >
  • bende arkadaş gibi yol ayrımındayım.
    bilgisayar destekli grafik (photoshop) mu web tasarım ve animasyon mu karar veremiyorum. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? acil karar vermeliyim.
  • Arkadaşım bn görsel iletişim tasarımı bölümünde okuyorum bizim bölüm hem animasyon hem de grafik üstüne. Gördüğüm kadarıyla şunu söyleyeyim animasyon daha iyi. Zor olduğu için kimse uğraşmak istemiyor. Eğer başarılı olursan çok iyi paralar kazanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalkie

Arkadaşım bn görsel iletişim tasarımı bölümünde okuyorum bizim bölüm hem animasyon hem de grafik üstüne. Gördüğüm kadarıyla şunu söyleyeyim animasyon daha iyi. Zor olduğu için kimse uğraşmak istemiyor. Eğer başarılı olursan çok iyi paralar kazanabilirsin

Bende gorsel ıletısım tasarımı okuyorum. bana gore ıkısıde guzel alanlar. aslında bırbırıne uzak şeyler de degıl. ıkısınede yogunlasmak gerek. Benım tercıhım grafık ozellıkle motion grafık (Hareketli grafik).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 3 Ekim 2009; 14:12:10 >
  • tavsiyeleriniz için teşekkürler gerçekten benim için önemli.

çevremde tecrübe sahibi kimse yok. iyi ki sizlere ulaşabiliyorum.

nette yorumları okudukça grafik daha sempatik gelmeye başladı.

sanırım ben grafik eğitimi almalıyım henüz kesin kararımı veremedim
  • hele şöyle bişey okudum bende buz etkisi yaptı

quote:

Sevgili arkadaşım, hemen hemen 19 senedir programlamayla uğraşıyorum. Bildiğim diller arasında Gwbasic, QuickBasic, Pascal, Object Pascal, C++ ve Visual Basic var. Ömrümü bunları ve daha fazlasını öğrenmek için tükettim durdum. Sabahlara kadar programlama yaptım, döngüler, hatalar, mantık kurma, değişkenler, sabitler.. Uğraştım durdum.

Programlama gerçekten iyi para kazandırabilir, ancak götürdükleri yanında kazandırdıklarının hiç bir değeri yok. Asosyallik, toplumdan soğuma, insanlar arasında rahat edememe, - anlaşabileceğin pek fazla insan olmamasından kaynaklanıyor - gibi sorunlar çıkıyor. Örneğin insanlar yarım saat boyunca sıkılmadan futboldan bahsedebiliyor, bir programcı hayata bambaşka bir boyuttan baktığından olsa gerek, bu konuşmalara uzak kalıyor ve sıkılıyor.

3D işine girersen kesinlikle bütün bu negatif etkilerden kurtulursun diye düşünüyorum. Zira hem yaratıcılığını ve yeteneğini kullanıyorsun, hem de oldukça rahatsın. Çünkü karşına çıkabilecek hatalar kullandığın aracın hatalarıyla sınırlı.

Tavsiyem, programlama olayından uzak durup, 3D olayına başlaman yönünde olur.

Tercih senin..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.