Şimdi Ara

Animasyon mu grafik mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bence gerekli olan şeyler biraz gözle görebilme biraz hayalle görebilme ve birazda çizime yatkınlık; bunlar olunca gerisi su gibi akıp gelir
  • tablet fiyatları ne alemde ?
  • 50-60 liradan başlar 1000lerce liralara kadar çıkar fiyatları
  • 50-60 lık bişey alsam idare eder mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: black label

50-60 lık bişey alsam idare eder mi?

başlangıç seviyesi için tabiki idare eder..şimdiden sana gidipte 1000 liralık tablet al denmez

iyi geceler diliyorum bu arada saati nerdeyse 2 yaptık yarın iş var kalklamıcaz..Yarın konu gerilere düşmezse devam ederiz istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucehese -- 27 Mayıs 2009; 1:35:52 >
  • konu yukarıya bakıyım
    1. okulda uğraşıyım bakalım bi tane daha
    2. okul çıkışıda bi tabletlere bakıyım
  • solaklar iyi çizer
    sağlaklar iyi kodlar
    dünyanın kanunu bu
  • Animasyon sektörü ileriye dönük gelecek vaad ediyor Türkiyede. Bence hem grafik hem animasyon üzerine kendini geliştirmen çok daha iyi olur senin için. Ama ne tür animasyonlar yapacaksın bilemem tabiki. Ben animasyon derim gerektiğinde 3d animasyonlar yapan biri olarak.
  • quote:

konu yukarıya bakıyım

ben 2 senedir hazırlanıyorum geçen sene grafik bölümünde 9. yedektim, 7.ye kadar geldi sıra.
    şu andaki çizimlerinle kazanman zor bu bölümleri, bu sene girersen tabi. kendini daha geliştirmen lazım. gerçekçi çizimler yapman lazım.

hemen bir kursa yazılmanı tavsiye ederim, hevesini kırmak gibi olmasın ama önümüzde 3 ay kadar bişey var sınavlara bu sürede çizimlerini yeteri kadar geliştirebilmen zor biraz. 8-9 aydır kursa gidenler var, tabi belli de olmaz 3 aylık bi çalışma da yetebilir. herşey sana bağlı.

• quote:

Orjinalden alıntı: SynFx

quote:

konu yukarıya bakıyım

ben 2 senedir hazırlanıyorum geçen sene grafik bölümünde 9. yedektim, 7.ye kadar geldi sıra.
    şu andaki çizimlerinle kazanman zor bu bölümleri, bu sene girersen tabi. kendini daha geliştirmen lazım. gerçekçi çizimler yapman lazım.

hemen bir kursa yazılmanı tavsiye ederim, hevesini kırmak gibi olmasın ama önümüzde 3 ay kadar bişey var sınavlara bu sürede çizimlerini yeteri kadar geliştirebilmen zor biraz. 8-9 aydır kursa gidenler var, tabi belli de olmaz 3 aylık bi çalışma da yetebilir. herşey sana bağlı.

arkadaşım daha lise 2 yim yaklaşık 2-3 senem var daha geliştirebildiğim kadar + o çalışmalarımı da kendim bile beğenmiyorum üstünkörü olduğu için

• peki bu karekter filan önce kagıda çizilip sonra tabletlemi çiziliyor? yoksa önce freehand-illustator vs. çizilip photshop damı renklendiriliyor?
  • http://img36.imageshack.us/img36/9026/dsc01268hhi.jpg
    http://img39.imageshack.us/gal.php?g=dsc01271v.jpg
    http://img29.imageshack.us/img29/261/dsc01269t.jpg

Merhabalar, bunlara da bir yorum yapabilirmisiniz? Grafik düşünüyorum bende.. Bu yaz da boş durmak istemiyorum bu alanda gidebileceğim kursları ( ist içinde ) söyleyebilirseniz sevinirim.. Taksim Beşiktaş Levent civarında varmıdır bide?

• quote:

Orjinalden alıntı: Disasterpiece_123

http://img36.imageshack.us/img36/9026/dsc01268hhi.jpg
    http://img39.imageshack.us/gal.php?g=dsc01271v.jpg
    http://img29.imageshack.us/img29/261/dsc01269t.jpg

Merhabalar, bunlara da bir yorum yapabilirmisiniz? Grafik düşünüyorum bende.. Bu yaz da boş durmak istemiyorum bu alanda gidebileceğim kursları ( ist içinde ) söyleyebilirseniz sevinirim.. Taksim Beşiktaş Levent civarında varmıdır bide?

ben beğendim dostum çizimlerini hiçte fena sayılmazlar..karakalem tamamda renklendirme ve tabletle çizme durumun nasıl peki?

• Üzülerek söylüyorum, hiç tecrübem yok. Daha önce tablet denemek aklıma gelmemişti bir süre kadıköy güzel sanatlar ( o zaman vardı şimdi ne alemde biliyorum ) gitmiştim. O sıralarda Lise için güzel sanatlara girmeye çalışıyordum. Fakat olmadı şimdi seneye Üni. var. Çizim yeteneğim çok iyi yada kötü demek istemiyorum benim fikrim önemli olmuyor bu tip işlerde. Ama beğenenler çok sayıda. Bu yüzden grafik olsun dedik. Şu tablet hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz? Çok pahalı değilse alayım..
  • daha önce black label için de yazmıştım 50-60 liradan başlar fiyatları teknolojisine göre binlerce liralara kadar çıkar.Ama daha önce hiç tablet kullanmadığın için başlangıç olarak çok profesyonel bi tablet alman gereksiz bence en fazla 100-120 lira arası olanlardan bir tane alıp kendini alıştırabilirsin.İleriye doğru daha iyilerini alabilirsin..Çizimlerin fena durmuyo ama tabi bunların birde renklendirilmesi olayı varki bence çizimden daha da zor..Ama hepsi olur zamanla..
    Madem grafik bölümü okumak istiyorsun bence bu zamana kadar tablet almadığın hata..
  • Bu tip şeyleri anlatan olmuyorki bize... Dediğin gibi şu an için bana uygun bir tablet alacağım peki nerden alınacağı konusunda tavsiyen varmı?
  • bilişim ürünleri satan çoğuyerde bulabilirsin..istersen nettende sipariş verebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucehese -- 28 Mayıs 2009; 1:00:35 >
  • hepsiburada.com da var bir kaçtane.
    bu arada sınav haftasına girmiş olduğum nedeniyle foruma bakamıyabilirim.
  • anlaşıldı tamam başarılar diliyoruz..Aslında bu konuyu animasyon ve grafikerler tarzında bi grubamı çevirsek acaba

DH ANİMASYON&GRAFİK
    TEAM

falan gibi
  • yine uçmuşsun Lucehese
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.