Şimdi Ara

>>>###ANDROİD VE 3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME###<<< (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni iocean x7 hd getirttim... şebeke üzerinden görüntülü görüşme destekliyor... yalnız ayarlayana kadar bayağı uğraştım.. bence çoğu ön kameralı telefon destekliyor ama ayarlarda sorun var...
  • hangi ayarlar yapılması gerekiyor, bende bekliyorum bu aralar x7 hd.. yardımcı olursan sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

hangi ayarlar yapılması gerekiyor, bende bekliyorum bu aralar x7 hd.. yardımcı olursan sevinirim...

apn turkey programı ile çözdüm olayı... play store'dan apn turkey'i indirip ayarları 3g-mobil internet-mms vb. ayarları otomatik olarak yüklendi, sonra görüntülü görüşme aktif oldu...

ama apn turkey'i çalıştırmak biraz zahmetli. telefonun root'lu olması gerekiyor. zaten gelir gelmez rootlamıştım... apn turkey yüklendikten sonra root explorer ile system/data/app'dan system/app/ altına taşımak gerekiyor sonra alışıyor program...

şu anda ise lenovo s650 için olan bir note3 romunu portladım telefona... dehşet oldu! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 10 Ekim 2014; 19:21:41 >
  • Mi 4 var bendede. gg yok. ayarlanabilir mi?
  • misskinn M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sayende yeni birşey daha öğrendim. ben radyo gibi vergisi mergisi olan birşey sanıyordum. demekki değilmiş.
  • Tango görüntülü konuşma kaydediliyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar samsung s4 aldım yeni. karşı tarafta da s4 var, görüntülü görüşme yapamadık, "bağlantı kurulamıyor" hatası geldi ekrana.

görüntülü görüşme için internet paketi lazım mı, yoksa tarifemizdeki dakikalarla görüşebiliyormuyuz ? mobil veri özelliğini açmak gerekiyormu her iki tarafta (bende tarife var karşı taraf kontörlü hat)

merkezi yerdeyiz, 3g kapsama alanı dışında olduğumuzu zannetmiyorum.

bu işin ayarı vs. nedir yardımcı olabilirmisiniz

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DougH

arkadaşlar samsung s4 aldım yeni. karşı tarafta da s4 var, görüntülü görüşme yapamadık, "bağlantı kurulamıyor" hatası geldi ekrana.

görüntülü görüşme için internet paketi lazım mı, yoksa tarifemizdeki dakikalarla görüşebiliyormuyuz ? mobil veri özelliğini açmak gerekiyormu her iki tarafta (bende tarife var karşı taraf kontörlü hat)

merkezi yerdeyiz, 3g kapsama alanı dışında olduğumuzu zannetmiyorum.

bu işin ayarı vs. nedir yardımcı olabilirmisiniz

teşekkürler

Ayarlardan şebeke modunu otomatik yap. Yine olmazsa hattı başka bir telefona tak. Sonra yine buna tak. Operatör ayarları otomatik atacaktır. Ben de s4 mini var. Sorun yaşadım bi süre ama nokiaya taktım yeni telefona taktınız diye ayar yolladılar. Sonra yine samsunga taktım bi ayar daha geldi düzeldi. Mobil verinin açık olmasına gerek yok ama 3g çekmeli iki tarafta da.

• kesbi kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. operatörü arayıp 3g özelliğini de açtırmamız gerekiyormuş. bunlardan başka bir işlem yapmamıza gerek varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DougH

teşekkürler. operatörü arayıp 3g özelliğini de açtırmamız gerekiyormuş. bunlardan başka bir işlem yapmamıza gerek varmı ?

3G kapalıysa tabiki önce açtırmanız gerek. Alt yapı 3G sonuçta. H, H+ veya 3G olduğu zaman görüntülü görüşme yapabilirsiniz. Edge'ye düşerse çekimi malesef şebeke görüntülü aratmaz. Mobil veriyi açmanıza gerek yok ama hangisini çektiğini görmek için bir açıp bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

hangi ayarlar yapılması gerekiyor, bende bekliyorum bu aralar x7 hd.. yardımcı olursan sevinirim...

apn turkey programı ile çözdüm olayı... play store'dan apn turkey'i indirip ayarları 3g-mobil internet-mms vb. ayarları otomatik olarak yüklendi, sonra görüntülü görüşme aktif oldu...

ama apn turkey'i çalıştırmak biraz zahmetli. telefonun root'lu olması gerekiyor. zaten gelir gelmez rootlamıştım... apn turkey yüklendikten sonra root explorer ile system/data/app'dan system/app/ altına taşımak gerekiyor sonra alışıyor program...

şu anda ise lenovo s650 için olan bir note3 romunu portladım telefona... dehşet oldu! :)

Bu lenovo k3 note telefon içinde geçerli olabilirmiki zira şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılamıyor..

• Bende görüntülü görüşme var diye Lenovo k3 note aldım ondada şebeke üzerinden görüntülü görüşme yokmuş ama bu telefonda diğer telefonda görmediğim bir özellik gördüm orneğim telefonun chrome web browser üzerinden videochat sitelerinde ön kamerasının webcam gibi gibi mükemmel ibr şekilde gösterdiğini kullanılabilir olduğunu gördüm hemde telefona adobe flash player vb.apk yüklemeden doğrusu hayret ettim telefon sanki bir nevi bilgisayar gibi ..acana şebeke üzerinden görüntülü görüşme yaptıkları telefon ile normal bir browser üzerinden videochat sitelerine bağlanıp karşılıklı webcam uygulamasını çalıştırabiliyorlarmı acaba..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 4 Temmuz 2015; 3:01:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

Bende görüntülü görüşme var diye Lenovo k3 note aldım ondada şebeke üzerinden görüntülü görüşme yokmuş ama bu telefonda diğer telefonda görmediğim bir özellik gördüm orneğim telefonun chrome web browser üzerinden videochat sitelerinde ön kamerasının webcam gibi gibi mükemmel ibr şekilde gösterdiğini kullanılabilir olduğunu gördüm hemde telefona adobe flash player vb.apk yüklemeden doğrusu hayret ettim telefon sanki bir nevi bilgisayar gibi ..acana şebeke üzerinden görüntülü görüşme yaptıkları telefon ile normal bir browser üzerinden videochat sitelerine bağlanıp karşılıklı webcam uygulamasını çalıştırabiliyorlarmı acaba..?

Öyle siteleri bilmiyorum. Büyük ihtimalle açar. Gerçi benim zopo zp999da flash player da var.

• görüntülü sohbet programı önerirmisiniz ?
  • lalelosido kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorsanız hangouts, ios kullanıyorsanız facetime, onun dışında skype. Ama ben görüntülü arama varken hiç denemedim bile gerek yok.
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl bir mantıktırki kişinin elinde şebeke üzerinden görüntülü arama yapabilen bir telefonu vardır ve en sevdikleri ile onları görerek sohbet yapmaktan,hatırlarını sormaktan imtina ediyor..şimdi görerek konuşma yapmmanın bir eksisimi varda gerek duymadın..
  • quote:

Bu nasıl bir mantıktırki kişinin elinde şebeke üzerinden görüntülü arama yapabilen bir telefonu vardır ve en sevdikleri ile onları görerek sohbet yapmaktan,hatırlarını sormaktan imtina ediyor..şimdi görerek konuşma yapmmanın bir eksisimi varda gerek duymadın..

Ben bişey anlamadım yanlış kişiye alıntı yaptınız herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Ben bişey anlamadım yanlış kişiye alıntı yaptınız herhalde

anlamadıysanız size değildir o zaman mesaj boşverin gitsin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.