Şimdi Ara

>>>###ANDROİD VE 3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME###<<< (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Merhaba arkadaşlar sizinde bildiğiniz üzere bir çok android telefonda skype,tango,gtalk gibi programlar kullanmadan görüntülü görüşme yapılamıyor...Birçok kullanıcı android telefon satın alırken ön yüzdeki kamerayla şebeke üzerinden 3g görüşme yapabileceğini sanıyor ve ne yazıkki hayal kırıklığına uğruyor.Benim gibi bu özelliği kullanan ve yeni telefon alacak kişileri bilinçlendirmek adına bu konuyu açma gereği duydum...

[size=3]Google İle Ortak Yapılmış NEXUS Modelleri Dışındaki Ön Yüzünde Kamera Bulunan Tüm SAMSUNG ve LG Android Telefonlar 3G Şebeke Üzerinden Görüntülü Görüşme Desteklemektedir..

bende optimus G var ve şebeke üzerinden 3g görüşmeyok . dahası telefonda öyle bir seçenekte yok . normalde rehberden bir kişiye gelip seçenekleri açtığınızda mesaj gönder - sesli arama - video araması vs olması lazım fakat video aramasına dahil herhangi birşey yok . yani bu dediğin genelleme yanlış . sadece belli modellerde var...

• Canımı en çok sıkan konulardan birisidir. Çoğunluk hiç kullanmadım desede yukarıda birkaç arkadaşında belirttiği üzere "mesafelerin arttığı" zamanlarda insan ailesinin ve eşinin yüzünü görmek istiyor. Senelerdir S2 kullanıyorum. Bu özelliği kullanıyorum. Telefonu değiştirmek istiyorum ama bu olay yüzünden değişemiyorum. Samsung a vereceğim paraya çok daha güzel aletler varken malesef samsunga çakılı kalkmak durumundayım sanırım.

Umuyoruz ki bir an önce bu işe bir çözüm bulurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: sabreden derviş

quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

Samsung'un ön kameralı modellerinde (Note 2 - S4 vb) şebekeden Görüntülü Görüşme(GG) var.
    LG G2'de gg yok. Daha önceki ön kameralı LG modellerinde GG vardı.
    HTC'nin hiçbirinde GG yok.
    Windowsphone'larda GG yok.
    Windowsphone olmayan ön kameralı Nokia'larda GG var.
    GM Discovery'de GG var.
    (Alın size güncel liste. Noksanları alıntı yaparak eklersiniz.)
    *Üstte de belirttim. Mesafenin çok olduğu durumlarda, aile içi görüşmeler için gerekli gg. Elbette Skype vb var ama herkes cepten internet paketi kullanmıyor!

Eyvallah be. işte kısa ve öz cevap budur.

imzandaki soru da ilgi çekici hmm. biraz düşündüm ve onuda cevaplamak istiyorum.

insana ne yetebilir?
    -Kanaât yeter bence insana.

Peygamberimizi de demiyor mu
    Zenginlik mal çokluğu değil gönül zenginliğidir.

Günüme + değer katan bir imza okumuş oldum teşekkürler.

Elbette önce kanaat: "Önemli olan hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır!" (Platon)
    Bunun ötesinde "İnsana ne yetebilir?" sorusunun asıl cevabı Allah'tan:
    "Ben size yetmez miyim?"(Zümer S./36)
    "De ki: ALLAH bana yeter."(Zümer S./38)

Ne güzel yazmışsın kardeşim. Amenna saddakna Allah bize yeter. Kanaatkârlık da Allahın bizlere tavsiye ettiği bir güzel haslettir. benim Allah bize yeter den anladığım
    "sadece ona bağlan onun yap dediklerini yap, yapma dediklerini yapma böylece manen onunla ol. varsın eziyetlere uğra varsin yalnız kal hiç üzülmene gerek yok. onun dediği gibi yaşayarak manen onun yanında olmak sana yetmez mi?"

bunu anlıyorum.
    yoksa Allah bize yeter demek. "aç, susuz, açıkta dururum Allah bana yeter" demek değildir yani bence

saygılarımla.
    cevap biraz geç oldu ama oldu yani. hiç yoktan iyidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu android telefonlarla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.
    günceldir (20 haziran 2014 kendi sitem)
    www.androidcep.net/2014/06/on-kamerasi-olan-android-telefonlar.html
    ay sonu inşallah bende wave den quadro4 e gececegım.
  • quote:

bu android telefonlarla şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliyor.
    günceldir (20 haziran 2014 kendi sitem)
    www.androidcep.net/2014/06/on-kamerasi-olan-android-telefonlar.html
    ay sonu inşallah bende wave den quadro4 e gececegım.

o listede htc butterfly var htc lerin hiç birinde 3g gg yok diye biliyorum...
  • evet dediğin gibi yok galiba ben o telefonları akakçe de 3g görüntlülü görüşme yapılabilen android telefonlar diye filtreleyip çıkarmıştım demek ki onun da filtresine güvenilmiyor. lg g2 filan çıkmayınca "bu liste doğru galiba" dedim htc dikkatimden kaçmış.
    dikkatin için teşekkür ederim. Adamsın.
    sitemden de sileceğim butterfly i.
  • Fiyatına göre süper bir ürün..

Hem tablet - hem telefon . İpad mini ebatlarında...

3G Görüntülü görüşme yapılabiliyor..

İmei değiştirdim....

Getirtme imkanı olanlarlar kaçırmasın derim...

(Sen nasıl temin ettim ? diye sorular gelecektir. : Çin de bir arkadaşın adresini alıp- ona gönderttim ve oda İstanbul a gelen birisi ile gönderdi. Dün elime geçti.. )

http://www.dinodirect.com/fnf-ifive-mini-3gs-octa-core-3g-7-9inch-retina-2g-16g-tablet-pc-android-4-4-p42124738.html

FNF™ ifive mini 3GS Octa-Core 3G 7.9inch Retina 2G/16G Tablet PC Android 4.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki_55 -- 26 Haziran 2014; 10:27:15 >

• Getirtme imkanı olmayan bizler de oturup ağlayalım mı?

Bu arada g2yi satınca ne alayım sizce. Görüntülü görüşme şart. Çift sim de olursa tadından yenmez. 1000 lirayı geçmek istemiyorum. Discovery 2 ve samsung s3 neo duos şu ana kadar gözüme kestirdiklerim. Ama s3 ekranı çok kötüydü bu da öylemi bilmem. Discoveryde de 16 kısıtlı hafıza var. 13 gb en iyi ihtimalle boş yer vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 28 Ağustos 2014; 22:54:47 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Discovery 2'de şebeke üzerinden g.g. olmayabilir

• sabreden derviş kullanıcısına yanıt
    Discovery Elite'de şebekeden g.g yok.!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: haloreis

Discovery 2'de şebeke üzerinden g.g. olmayabilir

Forumlarda biraz baktım var diyorlar genelde. Elite'de yokmuş ama. S3 neo duos düşünüyorum ama s3 almıştım zamanında. Hem ekranının karanlık olması hem de yavaşlığından bezip satmıştım. 2 yıl sonra yine s3 almak biraz abes olacak gibi. Ama başka da telefon bulamadım. Aradıklarım:

Çift hat
    Görüntülü görüşme
    En az 16 gb dahili hafıza
    Dahili hafıza 32 gb olmazsa microsd kart desteği
    Mümkünse 5"ten küçük bir telefon olması. Artık tepsi taşımak istemiyorum.

Discovery 2 kart yuvası olmamasından eleniyor. 11 gb civarı boş yeri oluyormuş dişimin kovuğuna yetmez. Şuan 32 gb G2'de 504 mb boş yer var bas bas bağırıyor yer yok diye.

Valla hocam senin çaren GM Discovery :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haloreis

Valla hocam senin çaren GM Discovery :)

1 mi 2 mi? 1'de galiba sadece birinde 3g oluyormuş. Gerçi sorun olmaz ama fiyatları bence hala yüksek. İlk zamanlar bile 500-550 gibi alınıyordu. Şimdi 600den aşağı yok. 2nin de kart yuvası yok. İtirazı olan olmazsa ve g2 satılırsa s3 neo duos şuan ufukta görünen cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 29 Ağustos 2014; 16:55:09 >
    GMD 1'den bahsediyorum. Evet fiyatlar biraz uçuk. Ben zamanında enpara+n11 460'a denk getirmiştim. Keşke böyle bi kampanya yakalasak.
  • Şuan pusuda bekliyorum. Ama şimdibaktımda s3 boyutları nerdeyse g2 kadar. Biri 4,7 biri 5.2 ekran. Çok ilginç.
    S4 mini süper telefon. Al kurtul.
    1.5 gb ram var. G.g de var boyutu da tek elle kullanılabilecek maksimum boyut. 830a bulursun sıfırını.

Al güle güle kullan. Bana da dua et.
    Hayırlı bayramlar

• sabreden derviş kullanıcısına yanıt
    S3 Neo'da da var. Sırf bu yüzden Zenfone'dan vazgeçip bu tele yöneldim. S4 Mini'ye göre artıları büyük 720p ekranı ve quad core işlemcisi. Fiyat olarak neredeyse aynı
  • Lumia 1320 kullanıyorum genelde skype yetiyor ama bazen şebeke üzeri görüntülü konuşma lazım oluyor.Şu ana kadar gözlemlediğim tüm samsung modellerinde gördüm (note 2,s3,s3 mini,s2,galaxy wonder,note3)

• Donanımsal değil kanımca.. Redmi note larda görüntülü konuşma yok ama farklı bir ROM kurunca görüntülü görüşme özelliği geliyor.

• quote:

S4 mini süper telefon. Al kurtul.
    1.5 gb ram var. G.g de var boyutu da tek elle kullanılabilecek maksimum boyut. 830a bulursun sıfırını.

Al güle güle kullan. Bana da dua et.
    Hayırlı bayramlar

Zaten epey oldu. S4 mini duos black edition aldım. Teşekkürler yine de.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.