Şimdi Ara

>>>###ANDROİD VE 3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME###<<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

hort. LG G2 de varmı acaba bu özellik?

Ben de merak ediyorum bunu.
  • Bn nedense s3 miniden gorusme yapamiyorum :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

Orijinalden alıntı: sabreden derviş

galaxy note 2 de şebekeden görüntülü görüşme yok haberiniz olsun.

eminmisin ?

emin değilim eniştede var aramaya çalıştım hiçbirşey demedi.

belki eniştenin 3g ayarları yapılı değildir. içinizde note 2 si olan varsa denesin yazsın buraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

quote:

galaxy note 2 de şebekeden görüntülü görüşme yok haberiniz olsun.

eminmisin ?

emin değilim eniştede var aramaya çalıştım hiçbirşey demedi.

belki eniştenin 3g ayarları yapılı değildir. içinizde note 2 si olan varsa denesin yazsın buraya.

Benim amcaoğlunda var note2. Bana yapabiliyorum dedi. Rehberden aramak istediğin kişiye tıklıyosun. Karşına 3 seçenek çıkıyor. Arama, mesaj ve görüntülü arama.

• Arkadaşlar. Huawei ascend p1 almayı düşünüyorum. Her ihtiyacımı karşılıyor ama tek çekincem bu konu. Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yapılabiliniyor mu?
  • hocam bunu tecrübe ederek mi söyledin yoksa birinden mi duydun?
  • tecrübem yok çünkü teli yegen için aldık
    ama hem bu forumda hemde daha önemlisi bu teli satan aldığımız mağazadaki bayanada sorduğumuzda aynı cevabı vermişti ama testini yapmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 13 Ekim 2013; 22:19:48 >
  • eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Piyasadaki Şebeke Üzerinden 3G Görüntülü Görüşmeyi Destekleyen ve Deskteklemeyen Modeller...

Destekleyen Modeller...
    -Samsung İ9000 Galaxy S
    -Samsung İ9001 Galaxy S Plus
    -Samsung İ9003 Galaxy SL
    -Samsung İ9100 Galaxy S2
    -LG P920 Optimus 3D
    -LG P970 Optimus Black
    -LG P990 Optimus 2X

Başlık güncellenmelidir! Destekleyen modeller eklenmelidir:
    Galaxy Wonder destekliyor...

Yıl neredeyse 2014. Şu listeyi güncelleyebilir miyiz? Yeni model LG'lerde ön kamera olmasına ragmen şebeke üzerinden görüntülü görüşme yol bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galaxy S4 ile görüntülü görüşme yapmaya çalışıyorm, ama henüz muvaffak olamadım. Görüntülü görüşme alabiliyorum. dolayısıyla ayarla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. çünkü beni araya telefonda Note-II. oda samsung yani.

Şimdi bi kaç ayar yaptım tekrar denicem. sonuçları aktarırım.
  • Htc One kullanan biri olarak Htc hicbir telefonuna sebekeden goruntulu konusma ozelligini koymuyor. Ben de almadan once dusundum yok almasam mi diye ama sonra dusundum suanki telefonumda var kac kere kullandim diye ve hic kullanmadim. zaten htcnin bu ozelligi koymamasinin nedeni de bu ozelligi kullanma oraninin cok dusuk olmasiymis. Benim telefonumda yok ozellik ve hic eksikligini cekmedim. Ondan bence kafaniza takmayin bu ozelligi sonucta bunun tangosu var veya milyon tane programi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'un ön kameralı modellerinde (Note 2 - S4 vb) şebekeden Görüntülü Görüşme(GG) var.
    LG G2'de gg yok. Daha önceki ön kameralı LG modellerinde GG vardı.
    HTC'nin hiçbirinde GG yok.
    Windowsphone'larda GG yok.
    Windowsphone olmayan ön kameralı Nokia'larda GG var.
    GM Discovery'de GG var.
    (Alın size güncel liste. Noksanları alıntı yaparak eklersiniz.)
    *Üstte de belirttim. Mesafenin çok olduğu durumlarda, aile içi görüşmeler için gerekli gg. Elbette Skype vb var ama herkes cepten internet paketi kullanmıyor!
  • quote:

Samsung'un ön kameralı modellerinde (Note 2 - S4 vb) şebekeden Görüntülü Görüşme(GG) var.
    GM Discovery'de GG var.
    *Üstte de belirttim. Mesafenin çok olduğu durumlarda, aile içi görüşmeler için gerekli gg. Elbette Skype vb var ama herkes cepten internet paketi kullanmıyor!

Eyvallah be. işte kısa ve öz cevap budur.

imzandaki soru da ilgi çekici hmm. biraz düşündüm ve onuda cevaplamak istiyorum.

insana ne yetebilir?
    -Kanaât yeter bence insana.

Peygamberimizi de demiyor mu
    Zenginlik mal çokluğu değil gönül zenginliğidir.

Günüme + değer katan bir imza okumuş oldum teşekkürler.

• quote:

quote:

Samsung'un ön kameralı modellerinde (Note 2 - S4 vb) şebekeden Görüntülü Görüşme(GG) var.
    GM Discovery'de GG var.

imzandaki soru da ilgi çekici hmm. biraz düşündüm ve onuda cevaplamak istiyorum.

insana ne yetebilir?

Elbette önce kanaat: "Önemli olan hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır!" (Platon)
    Bunun ötesinde "İnsana ne yetebilir?" sorusunun asıl cevabı Allah'tan:
    "Ben size yetmez miyim?"(Zümer S./36)
    "De ki: ALLAH bana yeter."(Zümer S./38)

• quote:

quote:

GM Discovery'de GG var.

insana ne yetebilir?

Bu listeye ek olarak..Sony Xperia'larda yok.
    Bir de Huaweilerde yok..:((
    Ah keşke Xperia L'de ve Ascend p1 de olaydı kesin bu ikisinden birini alırdım. Mecburen GM Discovery..

• arkadaşlar ben sony de yanlızca ixsperya rayda oldugunu biliyorum samsungun cok eski telefonların bir çogunda var oldugunu biliyorum sony meraklısı olmama ragmen galaxy r i9103 modelini aldım onda bile bazen 3g de sorun oluyor yıllardır bu konuda araştırma yapmıştım şebeke içi görüntülü görüşmek yazılımsal bir program bircok telefon üreticileri kullanıcıları cebine göz dikerek internet üzerinden 3g programı yapıyor yani hep bizi sömürüyorlar herkesin yeni yılını kutlar 2014 yılınızın 2013 den sizin ailenizin tüm insanlık ve müslüman aleminehayırlar getirmesi dilegiyle saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

yahu neden görütülü görüşme desteklemezler anlamıyorum bazı modeller. bende lg optimus black var çatır çatır görüşüyorum görüntülü.
    arkadaş se neo v aldı önde kamera var ama görüntülü görüşme yok. böyle saçma bişey olur mu

Allah kahretsin bu eşşek herifleri. İlla paralı skype kullandıracaklar. Şimdi ki 100 liralık nokia 5800 da bile 3g li görüşme normal arama gibi rahatça yapılıyor fakat 650 liraya aldığım huawei p1 in böyle olacağını nerden bilebilirdim. Alalı 7 ay oldu 3g li görüşmeyi hala deneyemedim.

• quote:

GM Discovery'de GG var.

Çok güzel açıklanmış emeğinize sağlık.
    Ben de ekleyeyim. Huawei p1 de gg yok. İlla iki telefonda da aynı uygulama olacak ta ,internet paketi olacak ta ölme eşşeğim ölme

Acaba 2000 liralık lumia 1020 de, xperia z1 ler de de mi yoktur uygulamasız görüntülü görüşme.

• windowsphone'ların hiçbirinde GG yok, 2000 TL bile olsa.
    Bildiğim kadarıyla sonylerin de hiçbirinde GG yok.
    Huawei'nin 120-130 TL'lik modellerinde bile GG varken, yeni modellerinde yok.
  • Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    ne yaptıysam kendimi senin yerine koyamadım :d ararsanda ne kadar sevildiklerini anlarlardı. insanları heveslerini kursaklarında bırakmakda mı sevmek, özlemek de güzeldir kavusmanın tadını almak için ama kendini soyutlamakda gerekmez hani. sonuc olarak: bence abartı :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.