Şimdi Ara

>>>###ANDROİD VE 3G GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME###<<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
80.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • piyasada görüntülü görüşmeye sahip olan telefon sayısı bayağı azaldı
  • seçim yaparken Samsung Lg veya Nokia almak lazım
  • bende turkcell t 20 var.önde bişey görünüyo ama destekleyip desteklemediğini bilmiyorum .bilen varsa yazabilir mi acaba.
  • t20 HTC ürünü diye biliyorum. eğer doğruysa desteklemez
  • bende dün aldım xperia s. hanımı arayım görüntülü olarak bi baktım oda ne. neyaptıysam olmadı. lanet olsun böyle teknolojiye. adam böyle telefona görüntülü görüşme koymazmı
  • aslında sony vb. firmalarına dava açsak kazanırız. çünkü 3g var deyipte önünede kamera koyuyorlar. telefonumuzda görüntülü görüşme yok demiyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazerol61

    aslında sony vb. firmalarına dava açsak kazanırız. çünkü 3g var deyipte önünede kamera koyuyorlar. telefonumuzda görüntülü görüşme yok demiyorlar

    Ürün bilgilerinde genelde yazar "görüntülü görüşme yok" diye. En basiti burada yazdığı gibi ön kameralı samsung, lg ve nokia!
    Eşinden ya da ailesinden ayrı olanlar için çok işe yarıyor bu.
  • ingilizce bilen biri konuyla ilgili örnek mail yazsın.mail yagmuruna tutalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia C6-01 forever görüntülü görüşme...
  • turuncu idirimde vardı hafta sonu S.E. ray ve Neo V ikisindede yaklaşık 150-200 civarı indirim vardı neyse Ray ı beğendim küçük şık kaliteli reyondan sorumlu elemana sordum görüntülü arama varmı hanım nöbet tutuyor çocuğu görmek istiyor diye var tabiki olmazmı dedi öndeki kameradan skypee ile görüntülü konuşur sunuz dedi dedim annem torunu görmek için samsung f480 ile arasa napacam cevap ona yapacak bişey yok olurmu böyle 150tl lik 2009 yapımı telefonun yaptığını bu telefon yapamazmı ilginç.
    neyse hepsi buradadan gene aynı fiyata galaxy W aldım bekliyorum akalım gelir bugün yarın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filipper

    turuncu idirimde vardı hafta sonu S.E. ray ve Neo V ikisindede yaklaşık 150-200 civarı indirim vardı neyse Ray ı beğendim küçük şık kaliteli reyondan sorumlu elemana sordum görüntülü arama varmı hanım nöbet tutuyor çocuğu görmek istiyor diye var tabiki olmazmı dedi öndeki kameradan skypee ile görüntülü konuşur sunuz dedi dedim annem torunu görmek için samsung f480 ile arasa napacam cevap ona yapacak bişey yok olurmu böyle 150tl lik 2009 yapımı telefonun yaptığını bu telefon yapamazmı ilginç.
    neyse hepsi buradadan gene aynı fiyata galaxy W aldım bekliyorum akalım gelir bugün yarın

    size sonuna kadar katılıyorum görüntülü konuşma bazen çok fazla ihtiyaç ben ankara da tus kampına gittiğimde çocuğumu ancak görüntülü konuşma ile görebildim heryerde wifi yok ama vodafone görüntülü görüşmeyi bedava dakikalarınızdan düşüyor ayrı bir ücretlendirme yapmıyor




  • diğer operatörlerdede görüntülü görüşme ücreti diye bir uygulama olmuyor normal tarifeniz üzerinden yada bedava dakikalardan ücretlendiriliyor. bence telefonun olmazsa olmaz özelliği görüntülü arama şimdi bakıcıyada benim eski samsung s8300 ü verdik gelende normal arayıp konuşuyoruz ama içimizde bir kuşku olduğu zaman bi bahaneyle görüntülü aramayla arıyoz
  • bozulan iPhone 4 ümden sonra N8 alma sebebim bu görüntülü konuşma. bu basit şeyi koymadan 1500 - 2000 tl lik makine yapanlar utansın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filipper

    diğer operatörlerdede görüntülü görüşme ücreti diye bir uygulama olmuyor normal tarifeniz üzerinden yada bedava dakikalardan ücretlendiriliyor. bence telefonun olmazsa olmaz özelliği görüntülü arama şimdi bakıcıyada benim eski samsung s8300 ü verdik gelende normal arayıp konuşuyoruz ama içimizde bir kuşku olduğu zaman bi bahaneyle görüntülü aramayla arıyoz

    görüntülü konuşma tüm operatörlerde tarifelere dahilmiş sağolun öğrendiğim iyi oldu
    bu skype gtalk gibi uygulamalar içinse internet paketiniz olmak zorunda
  • SKYPE I DENEDİM YENİ TELEFONUMDA WİFİ DE SORUN YOKTA 3GDEN BAĞLANTIDA TAKILIYOR GİBİ
  • arkadaşlar sensation xe yi sırf tv out ve 3g için aldım. ama görüşme yok diye öğrendim şok oldum. çift çekirdek çift kamera ama biri yalan. yani herkese aktör mi yukletecez extra birde data ücreti. htc olmadı netice kötü. ama emin olun bu yazilimsal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sunu bi liste haline getirsek faydalı olmazmı destekleyen ve desteklemeyen olarak?
  • Valla arkadaşlar bu iş bence patentle çok alakalı bir durum hiç bir şirket görüntülü görüşme özelliğinden kaçmaz yani mesela HTC yi duşünecek olursak sense ile şu an piyasada ki en iyi yazılımı sunuyor ama gelin görün görüntülü görüşme yok (3G bağlantı hızı ifadesinde kullanılır görüntülü görüşme aynı şekilde görüntülü görüşme olarak adlandırılır literatürde karıştırmayın)Kernel olayı yazılım olayı değil custom rom ile eklerlerdi bizde kullanırdır muhtemelen olay patent olayı çünkü google cihazlarında bile bu özellik mevcut değilse sorun patenttedir gibime geliyor saygılar.
  • arkadaşlar konuyu hortlatma gibi bir derdim yok ama geçen hafta samsung i727 sky rocket aldım bi türlü görüntülü aramayı gerçekleştiremedim sorun acaba romdan olabilirmi 4.1.2 jelly var yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar herkes bişeyler yazmış. bende bildiklerimi yazayım. ben sony xperia erccsson ray aldım. wi-fi den android için skype kurdum. bilgisayarında skype kurulu olan kişilerle görüntülü görüşme yapabiliyorum. Wifi ile Skype üzerinden ücretsiz görüntülü görüşebilirsiniz. modeminizin Wi-fi özelliği varsa yeterli. Yalnız kalite bakımından skype mi whatsapp mi vibermi tango mu msn mi iyi bilmiyorum!... eğer deneyen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

    birde şunu yazmadan geçemeyceğim. Aveadan kampanya ile HTC wildflre S aldım. bana alırken 3G özelliği var dediler. meğerse onların kastettikleri 3G hızında internet bağlantısymış. Adamlar Aveaya bayi olmuşlar. 3G ile 3G hızında internetin farkını bilmiyorlar. ben yanlış biliyorsam siz düzeltin . 3G Türkçe de "GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME" demek. ama avea bayicesince'de hızlı internet demekmiş. "GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME" "UMTS" demekmiş.

    Bakın Wikipediada 3G nin tanımı yapılırken geçen cümleden alıntı: "Wikipedia - 3G'de aynı 1G ve 2G gibi, hücresel bir ağ sistemi kullanılır. 3G teknolojilerine örnek olarak Universal Mobile Telecommunications System (yani Evrensel Mobil İletişim Sistemi) anlamına gelen UMTS verilebilir." diye devam ediyor cümle.

    eğer cep telefonu alırken görüntülü görüşme yapmak için alıyorsanız satcıya "-UMTS ÖZELLİĞİ VAR MI?" diye sorun.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.