Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (773. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet. Sadece sahibinden.com da gördüm. Belki forum 2.el de satan olur.
  • donjuan444 D kullanıcısına yanıt
    apk ları, Aptoide, apkpure, apktime ya da MEGA nz gibi uygulamalarla yüklemeye çalışın.

Ya da Mxr pro yu google hesabına kaydedin cebe yükelenen uygulamlar kutuda da gözükür.

Mithat hoca bu konuda bir video hazırlığı içinde zaman ayırma sorunu var.
  • TolkiensPipe kullanıcısına yanıt
    Beelink GT1 mini-A NETFLIX 4k Garantisi yok.
    Amazon fire stick 4K
    ve son seçenek
    MiBoX s.

Bu seçeneklerin forumda topikleri ve videoları var.
    Herşey ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    RockChip ilk göz ağrım, çok zamandır bekliyorum, dört gözle ama şunu öğrendim, çip üreticileri mali sürcülerini geliştiricilere açmadan alınmaz. sadece Android ile olmuyor, Android daraltıyor beni çok fena :)

Bu yüzden Boardlar çıktıktan 3-5 ay sonra almak daha mantıklı.

ha bide RK3399Pro versiyonda bir senedir NPU var Amlogic A311D Kadasın yeni çıkardı kartta da NUP var'da ne işie yarayacak tam kavrayamadım. Bizim işimize yarayacak bir durum yok diye biliyorum. daha çok geliştiricilerin yüz tanıma nesne tanıma ile ilgilenenlerin ilgisini çekiyor, Nvidia ya rakip olmaya çalışıyorlar :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 22 Kasım 2019; 16:11:5 >
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok amlogic tarafındayım.

Geçtiğimiz bahar aylarında s922 B uzantılı çipsetin çıkacağı şeklinde bir açıklama vardı.
    s922 D uzantılı çipsetin çıktığı bilgisi var.
    s922B ve s922D çipset s922X lerden daha güçlü.
    S922 Z uzantılı çipset Fire CUBE 2. gen de kullanılıyor.
    Antutu bilgisi yok. Multi core da s922X leri geride bırakıyor.

Asıl benim beklediğim s922 lerin bir üst versiyonunun nasıl olacağı.
    2019 NVDIA da kullanılan tegraX1+ yı geçemese de epey bir yaklaşacağını düşünüyorum.
    Tabii ki sadece çipset değil, GPU da önemli.
    NVDIA da kullanılan Maxwell 256 core ile kapışacak bir GPU üretmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 22 Kasım 2019; 17:13:18 >
  • Arkadaşlar belki size ayıp olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben bu boxları sadece web brovser için kullanacağım. Hangisini tavsiye edersiniz.
    (iddaa bayisiyim. Müşterilerin kupon yapması için sadece iddaa.com.tr ye girmesi yeterli)
    Yardım ve tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.
    En az 10 tane alacağım için pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum. PC alsam Çok pahalıya gelecek. sadece mouse ve kesintisiz donmasız stabil web brovser işimi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levissi

Arkadaşlar belki size ayıp olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben bu boxları sadece web brovser için kullanacağım. Hangisini tavsiye edersiniz.
    (iddaa bayisiyim. Müşterilerin kupon yapması için sadece iddaa.com.tr ye girmesi yeterli)
    Yardım ve tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.
    En az 10 tane alacağım için pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum. PC alsam Çok pahalıya gelecek. sadece mouse ve kesintisiz donmasız stabil web brovser işimi görür.
    Bir arkadaşımın iddea bayisi ona önermiştim, sizede önereyim size lazım olan en ucuz and.box yada SBC, 1080p ve aşağı çözünürlükler işinizi görüyor, tek sayfa browser açacağı için 1-2 gb ram işinizi görür.

İstanbuldaysanız kurulumlarana yardımcı olurum, çekinmeden yardım isteyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 22 Kasım 2019; 18:29:0 >

• Üstadlara bir sorum olacak:

Magicsee N4'ten bir hayli memnun (fiyat/performans açısından) olduğum için ikinci box olarak Magicsee N5 Max S905X3 almayı düşünürken ve "Bu sefer de daha kaliteli bir şey alayım" diyerek Beelink GT1 Mini-2'ye aklım kaymışken, Black Friday indirimlerinde 32 dolara düşeceğini görerek (parasına göre genelde önerilen bir model olmasının da etkisiyle) Tanix Tx3 S905X3'in 4/32'lik modeline doğru yelken açtım. Lakin cihazın donanım özellikleri, fiyatı ve kalitesi kadar önemsediğim bir detayı atladığımı fark ettim: cihazın root'lu olmamasını istiyorum (BluTV, Digitürk Play gibi dijital platformları cihazda kullanabilmek için). Her ne kadar @Limanyakan üstad zaman zaman mesajlarında "Root açılıp kapatılabiliyor" demiş olsa da bu işlemin her zaman sonuç vermediğinin veya sonuç vermesi için TWRP ile flashlamak gerektiğinin yazıldığı mesajlar da gördüm. ilk aldığım S905 çipli cihazımın root'lu olması sebebiyle BluTV kullanamamışken sonraki cihazım olan Magicsee N4'ün rootsuz olması sayesinde rahatça BluTv seyredebildim. Sözün özü, root gerektiren programlarla işim olmadığından root'lu cihaza ihtiyaç duymadığım ve root'u kapamanın/gizlemenin bu platformlarda genelde işe yaramadığını okuduğum için (ondan sonra TWRP ve flashlamakla uğraşmak lazım. Bir de cihaz brick olursa yandı gülüm keten helva) BluTv gibi platformları sorunsuzca kullanabilmek adına root'suz cihaz tercih etmeye çalışacağım. Bu noktada, popüler ve/veya çok satılan cihazların root'lu-root'suz olduğunu bir yerde listelersek (tercihen ve mantıken ilk mesajda) genele yönelik bir fayda sağlayacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 22 Kasım 2019; 18:47:55 >

• Trendyol da mibox s 365 tl , 25 kasım indiriminde daha da düşer mi acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • H96 Max nasıl üründür?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciceros kullanıcısına yanıt
    bu sorunun tek cevabı "olabilir" dir. aramızda müneccim yoksa eğer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AliExpress ten mi Banggood tan mı almak daha mantıklı?

Sıkıntı yok beklerim gelmesini.

• Fenman kullanıcısına yanıt
    TX3 X3 ü kim öneriyor. En son düşünülecek cihazlardan birtanesi.

Almak istediğiniz boxı rootsuz gönderebilirler mi diye önce Banggood a sorun.

Sonuç alamazsanız hangi cihazı alacaksanız aliexpress teki Beelink ofical store, WeChip ya da Vontar gibi
    üretici firmaların mağazalarına sorun. Rootsuz gönderirler.

Alternatif olarak fire stickler de düşünülebilir.
  • ciceros kullanıcısına yanıt
    Üçbeş TL nin hesabına girmeden hatta açılış indirimlerinden falan faydalanarak

Xiamio Türkiye resmi satıcısı Evafondan garantili MiBox s alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

H96 Max nasıl üründür?
    RK 3328 çipsetli modelini soruyorsanız iyi bir seçim olmaz.
    Sorunlar yaşandı.
  • qkhn83 kullanıcısına yanıt
    Banggood da tarrif insurance seçeneği ile alınınca vergi çıkarsa geri iade ediyorlar.

Bu bir kampanya ve uzun sürmeyebilir.

2-3 sayfa önce bu konu ile ilgili bir video ekledim.

Aliexpressten alınan kutulara %65 ine kadar vergi çıkma durumu var.
    Üstadım, birkaç gün önce Magicsee N5 Max X3 ile Tanix TX3 X3'ü sorduğum mesajıma "Bana göre bu cihazların hepsi parasını fazlasıyla hakediyor" demiş, sadece birkaç detay sebebiyle Magicsee N5 Max X3'ün ağır bastığını söylemiştiniz. Hatta daha önceki mesajlarda da Tanix TX3 ile ilgili sorulara "Tanix TX3'ün farklı üreticileri var. Banggood'dan alanlar genelde sorun yaşamadı" dediğinizi de hatırlıyorum. O yüzden ben Tanix TX3'ün orta fiyat segmentinde alınabilir bir cihaz olduğunu düşünüyordum. Şimdi kafam karıştı: S905X3 çipli Tanix TX3'e hiç bulaşmamak mı lazım? Yoksa üreticisine veya alınan siteye göre "Alınabilir" cihaz olarak düşünmek mi lazım?

Bahsettiğim yanıtı verdiğiniz mesajınız şurada:https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-icin-tavsiye--108948920-768#140857329

Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Walla bende anlamadim. Bana da " Tanix tx3 ün ön satışta olduğunu, iyi cihaz olduğunu , fiyatının yukselebilecegini ama henüz tanıtımının yapılmadan net birşey söylemeyeceğini , kapalı kutu , ne olur bilinmez ama iyi özellikte o, alınabilecegini söylemiştii... bende şimdi şey oldum

Bu cihazların hepsi verilen parayı hakediyor. Bu sözümün arkasındayım.
    Düşük donanımlı bir laptop, orta halli bir tablet, Blueray, MP4 player vb.gibi cihazların fiyatlarıyla karşılaştırın.

Aynı mesajda ;

TX3 X3 te 4-2K@30fps

N5 Max X3 te 4-2K@60fps ayrıca HDMI 2.1 teknolojisi var diye de belirttim.

Kullandığın s905X çipsetli N4 te 4K@60fps idi. Saniyede 30 kare gösterseydi memnun kalmazdın.

TX6 ve TX5 max alanların bir kısmı sorun yaşamadı. Sorunlar yaşayanlar da oldu.
    Banggood da satılan her cihaz da sorunsuz olur diyemeyiz.
    Aynı şekilde Aliexpress te satılan kutuların hepsi için sorunlu olur diyemeyiz.
    Fakat Aliexpress te kalitesiz ya da taklit ürün satılma durumu da var.

Aliexpresste s905X3 çipsetli X96 air , X10 max+ gibi bilinen serilerin yeni versiyonları satılmaya başlandı.
    Her yeni versiyon yeni bir risk demek. Cihazın hangi firma tarafından üretildiği çok önemli.
    En büyük sıkıntı da yazılım desteğinin yetersiz olması.

Sonuç olarak F3 topiğine bakın bir kullanıcının ikinci kutusu ve oldukça memnun.
    Bu durumda başka cihazlara yönelmek mantıklı mı.

Tx3 ü kim öneriyor ? Dusunulecek en son cihazlardan biri diyince insan bi şey oluyor... sahsen ben Aldim da, yolda..

• 
Sayfa: önceki 771772773774775
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.