Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (774. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OKANTÜRK Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TX3 X3 için öyle bir şey demedim. Çünkü Tx6 ve TX5 pro için bazı kullanıcıların yaşadığı sorunlar yüzünden sıcak bakmadığımı yazdım.

F3 için ön satış fiyatının iyi olduğunu ve özelliklerinin güzel olduğunu yazmıştım.

Çok hoşlandıysanız TX3 X3 alın. Sizin tercihiniz olur. Kasasındaki plastik bile kalitesiz.

Karmaşadan kurtulmak ve sorunları en aza indirebilmek için belirli marka ve modeller üzerinden gidiyoruz.
  • Sanırım yanlış algılama durumu var.
    Konuyu biraz daha açayım.

s905 W uzantılı çipsetli cihazlarda mecool m8s Pro W den sonra
    TX3 mini ya da max ön plana çıkıyordu. Bu kutularda DTS ses özelliği falan vardı.
    Bu iki cihaz çok tutuldu.

S905X3 çipsetli TX3 için aynı durum sözkonusu değil. Çünkü üretici firmalar arttı.
    Karışıklığı önlemek için s905X3 çipsetli TX3 ün yanına X3 eklemek doğru olur.
  • 2019 Nisan ayında aldığım Tanix TX5 cihazı evimde severek kullanıyorum. İş yerime de bir TvBox almaya karar verince tavsiyelere uyarak TX3 ısmarladım. Geçen hafta elime ulaştı. TX5'den aşağı bir cihaz değil. Teknoloji gelişiyor. Hızı, wifi'si arayüz'ü gayet iyi. Bu arada hızımı alamadım, bir de F3 ısmarladım. Şimdi kargoda, geliyor. Şimdi bu ÜÇ cihaza verdiğim toplam para ile Beelink GT-King Pro bile alamıyorum. Yani üçü de Fiyat/Performans olarak on numara cihazlar.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    TX5 max ı ve TX3 X3 ü nereden almıştınız. F3 gelince, F3 ile TX3 X3 ün karşılaştırmasını yaparsınız.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hepsini Banggood'dan gümrük sigortalı olarak aldım. Cihazlarımda donma, kopma, ısınma, bağlanamama gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    OK.
    Aldım.. Yolda. Teşekkür ederim
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.

Aynı segmentteki cihazları baz alırsak, box ın doğru üreticiden alınıp alınmadığı markadan daha önemli.

Beğenmezseniz, sorun yaşarsanız ya da cihaza ısınamazsanız her kutunun bir alıcısı var.

Takıntı yapmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aztechsnk

kargo takipli isehttps://gonderitakip.ptt.gov.tr/ yazıp kontrol ediyorsunuz gümrüğe girince ücret belli oluyor. ürün daha elime ulaşmadı
    F3 elinize geçti mi. Cihaz ile ilgili izlenimleriniz nasıl.
    Sorun yaşayacağımi sanmıyorum.. yani kendimden kaynaklı.
    4k Netflix izliyim vs gibi bir derdim yok. Yani öyle çok büyük bir beklenti içinde degiiim zaten.. fazlasıyla işimi göreceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi box s 4K mı yoksa Beelink gt1 mini a mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Hepsini Banggood'dan gümrük sigortalı olarak aldım. Cihazlarımda donma, kopma, ısınma, bağlanamama gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım.
    Android Tv Box için tavsiye.

Ben de durum bu, halen uçak havada görünüyor , ilk kez Türkiye ye gelmesi bu kadar uzun süren bir siparişim oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Ben de durum bu, halen uçak havada görünüyor , ilk kez Türkiye ye gelmesi bu kadar uzun süren bir siparişim oldu..

Alıntıları Göster
    banggood bekleyin diyor hocam :)
    singaporepost ile görüşüyorum bunlar da maşallah devlet dairesi gibi ctesi pazar çalışmıyorlar.
    mesai saatleri ile zaten bizim coğrafi saat farklılığımız nedeniyle de yanıtlar geç geliyor.
    11 inde aldığım 2 adet box hala kargo şirketince kargolanmadı gerçi onlara girişi birisi için 18 kasım.Diğeri hala sisteme dahi girmemiş fakat banggood ben gönderdim bekleyin sisteme giricekler felan falan diyor.
    Parasında değilim de insan sürekli alışveriş yapma hevesi ölüyor aldın gelecek daha Türkiye'de gümrük süreci var o ne kadar sürecek belirsiz. Yani işin özü bi türlü kargoları uçağa bindirtemedik :)

banggooda eleştirim süreci kısaltın insanlar 1 ay veya üzeri sırf indirimli diye bir cihazı beklemek zorunda değil şeklindeydi.

vergi olayı kesin olsa aslında en mantıklısı amazon amerika veya almanyadaki resmi beelink store lerden temin etmek en azından araştırdığım kadarıyla orda süreç daha kısa sürüyor zira vergi dahil fiyat alıyolar.

• Aliexpress'teki box'larda gayet güzel Black Friday indirimleri var. Biraz araştırınca 35 dolar civarına (bazı modellerde daha da ucuza) S905X3 çipli, 4/32 RAM'li ve bilindik markalı cihazlar buldum (2/16 modelleri 30 doların da altına alabiliyorsunuz). Marka olarak genelde beğenilen WeChip'in resmi sayfasından birkaç örnek paylaşayım:
    aliexpress.com
    US $35.99 28% OFF|Wechip T95 MAX Plus + Smart Android 9.0 TV BOX Amlogic S905X3 4G RAM Wifi Set Top Box Support Youtube HD Video Ott Media Player on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000249431677.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

aliexpress.com
    US $31.07 28% OFF|X96 MAX Plus Android 9.0 TV BOX 4GB 64GB 32GB Amlogice S905X3 2GB 16GB 8K Video Player Wifi Youtube HD Netflix 1000M X96 MAX X3 on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000318795556.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

aliexpress.com
    US $22.99 |Wechip X96 Air Amlogic S905X3 Android 9.0 TV BOX 4GB 64GB 32GB wifi 1080P 4K 60fps Video Play 2GB 16GB X96Air Media Player on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000238685761.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

Bunun yanında, "Official Store" ismiyle açılmış olduğu için en azından belli bir marka (Lemado, ZKMAGIC vs.) olan satıcılarda da güzel fiyatlar var (kaliteleri hakkında fikrim yok ama dediğim gibi, Offical Store olmaları ve haliyle kendi üretimleri olan cihazları satmaları bir nebze güven verici duruyor).

aliexpress.com
    US $26.98 20% OFF|LEMADO A95XF3 TV Box android 9.0 4GB 64GB Amogic S905X3 Quad Core 2.4G/5G WIFI Support 4K 8K USB 3.0 YouTube Android TV box on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000265616310.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

aliexpress.com
    US $26.56 20% OFF|LEMADO A95X F3 Slim TV Box Android 9.0 Amlogic S905X3 4G 64G Support 2.4G/5G WIFI 100M HDMI 2.1 USB 3.0 4K HDR Android TV Box on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000319118835.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

aliexpress.com
    US $25.74 53% OFF|ZKMAGIC A95X F3 RGB Light TV Box Android 9.0 4GB 64GB Amlogic S905X3 Box 8K HD 2.4/5G Wifi Netflix Media Server Android Tv Box on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/4000292454683.html?spm=a2g0o.cart.0.0.d8543c00p2SGLj&mp=1

Cuma gününe kadar Aliexress'in "Select Coupon"larını toplayarak veya satıcıların kendi özel kuponlarını edinerek 2-3 dolar aşağıya mal etmeniz de mümkün. Haliyle 32-33 dolar civarına S905X3 çipli ve 4/32 RAM'li box alınabilir (daha önce belirttiğim gibi, 2/16'lık model alırsanız kuponlarla 25 doların da altına mal edebilirsiniz). Tabii gümrük vergisinin yüksek çıkma riskini de hesaba katmak lazım.

Forumdaki güvenilir imajı sebebiyle WeChip'ten alma düşüncesi bende ağır basıyor. Yine de buradaki üstadların ve kullanıcıların yorumlarını duymak da iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 24 Kasım 2019; 19:27:58 >

• Fenman kullanıcısına yanıt
    paylaşım için teşekkürler
    Çinlierden önceliğiniz Xiaomi, Beelink, Mecool olmalı, alternatif olarak Wechip ve Vontar'ın ürettikleri tv kutularından başkası alınmaz. Bunlar dışındaki üreticilerin çoğu merdiven altı küçük atölyelerde topluyor cihazları 1-2 ay kullanmadan çöpe gider cihazlar uzak durun.

Bütçeniz uygunsa Nvidia veya Amazon Fire çinlilerden çok daha güçlü ve stabil tabii ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    geldi fakat pek inceleme fırsatım olmadı
    ilk defa tv box kullanıyorum kendi kumandası ile kontrol etmek zor geldi geçişleri çok yavaş
    mause ile kullanınca bi nebze daha iyi
    televizyon kitaplığın içinde olduğundan wifi performansı çok kötü modemde de suç var gerçi
    ledlerini kontrol eden bir program var ama çalıştıramadım sürekli kapanıyor
    test etmemi istediğiniz bir program yada oyun varsa denerim
  • wndrby W kullanıcısına yanıt
    Bu yaklaşım doğru bir yaklaşım. Cihaz beklentileri fazlasıyla karşılar.

Sorun yaşanıp yaşanmayacağı önemli.
  • qkhn83 kullanıcısına yanıt
    Ben hernekadar NETFLIX sertifikası da olsa MiBoxS almam.

Mini-A ilk engellemeyi aştı. Üretici firma NETFLIX desteğinin süreceğini belirtiyor.

NETFLIX 4K kalıcı olmaz ise NETFLIX 540p de izlenir ya da NETFLIX yüksek çözünürlük çok önemli ise

2. bir cihaz olarak ROKU Express ya da amazon sticklerden biri alınabilir.
    Lemado, ZKMAGIC vs. gibi bilinmedik üreticilerden uzak durmak en doğrusu.

Yeni üreticiler çıktıkça sorunlar da artıyor.

Aliexpresste Beelink in resmi mağazası var. Burası da güvenilir.
  • 
Sayfa: önceki 772773774775776
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.