Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (772. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farketmez gondersinlerde illa cevirici adaptir buluruz 5 10 tl ye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lys_ksm L kullanıcısına yanıt
    Bu karaktersiz fiş tipi yüzünden mi göndermiyor..
    Nereden iletişime geçtiniz. Canlı destekten mi mail işlemi canlı destek papağan gibi aynı cevapları veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Evet kutu iceriginde eu plug olan stokta kalmamis. Canli destek ten iletisime gectim. Bana oyle ayni cevap vermediler.

• wndrby W kullanıcısına yanıt
    Tahsilat alindisi ve ptt kargo twkipte cikan vergiyi gosterir belgeleri gonderdm

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    voov hocam neden bu kadar yüksek vergi çıktı acaba, sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz? Ne kadarlık bir siparişiniz vardı ki acaba. Bu arada aldığınız ürün hayırlı olsun inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: lys_ksm

Evet kutu iceriginde eu plug olan stokta kalmamis. Canli destek ten iletisime gectim. Bana oyle ayni cevap vermediler.
    Ben de yazdım us gönderin diye şimdi işleniyor yazıyor
    Acaba kargoya verilirmi bakalım

• Bunun gibi basit bir fiş te iş görür.
    Kargo ücreti ürünün neredeyse üç katı.

Almışken bu tür bir dönüştürücü alın çok kullanışlı.
    urun.n11.com
    Universal Priz Fiş Çevirici Dönüştürücü Adaptör Tüm Ülkeler - n11.com
    https://urun.n11.com/diger-bilgisayar-yedek-parcalari/universal-priz-fis-cevirici-donusturucu-adaptor-tum-ulkeler-P137541429

• cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim 310 tl kargo ve sigorta dahil gt1 mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak12345 -- 22 Kasım 2019; 0:36:9 >
  • Türkiye de Beelink gt1 mini a satan tok sanırım. 1 2 kişi var. Onlar da 600 istiyor.

• Mxr pro 4k var bende rockchip.. Google desteklemiyor artık galiba google play tüm apklerini denedim uygulama yükleniyor oturum acma yerine tıklayınca açılmıyor hiç

Ne yapmak lazım acaba?

• Selam arkadaslar, netflix youtube v.b. uygulamalari rahat acan google play oyunlarini rahat oynatan bir kutu tavsiyenize ihtiyacim var butcem max 500 lira var midir tavsiyesi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: TolkiensPipe

Selam arkadaslar, netflix youtube v.b. uygulamalari rahat acan google play oyunlarini rahat oynatan bir kutu tavsiyenize ihtiyacim var butcem max 500 lira var midir tavsiyesi olan?
    Mi Box S tabiki diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cok sey lazim degil netflix youtube olsun google playden 1-2 oyun acsin yeter oyunlar da oyle pubg tarzi yuksek oyunlar degil mario tarzi oyunlar

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. Bakalım bize ne kadar vergi çıkacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemverensoy -- 22 Kasım 2019; 6:2:42 >
  • cemverensoy kullanıcısına yanıt
    Sizin tvbox Türkiye'ye geldi mi acaba;benimki geldi,bakalım ne kadar gümrük çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altese

Sizin tvbox Türkiye'ye geldi mi acaba;benimki geldi,bakalım ne kadar gümrük çıkacak?
    beelink mini-2 vergi 91 geldi
  • altese kullanıcısına yanıt
    Takip sitesinde dün akşam ülkeye ulaştığı ile ilgili bir bildirim geldi ancak ptt den sorguladığımda herhangi bir vergilendirme yapılmamış olduğunu görüyorum. Daha incelenmemiş galiba.
  • Android box kadar güzel bir şey yok.
    Eğer film, dizi, belgesel meraklısı bir 'de arada youtube takılıyorsanız.
    Onlarca box markası yüzlerce model geçti elimden yaklaşık 1 yıldır.
    Çinli ucuzlar içinde en kullanılışı olanlar Beelink markası.
    İzmirde uydu işi yapanların %99 bu işi bilmiyor ve çoğuna zorla ben getirttim.
    Onlarda kodi, stremio hâlâ öğrenemediler. Birde satamıyoruz diye ağlıyorlar.

Televizyonunuz Android değilse alın bir tane android box dünyanız renklensin. 😂

• Zidoo M9 ile RK3399'a terfi ediyor :) İlginç bir haber.

https://www.cnx-software.com/2019/11/22/zidoo-m9-rockchip-rk3399-tv-box-mini-pc-and-sbc-dual-os-support/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuGuuuK -- 22 Kasım 2019; 15:14:50 >
  • GuGuuuK kullanıcısına yanıt
    Zidoo hep emin adımlarla arkadan gitmek istiyor sanırım. RTD soclar gelişime ayak uyduramıyor.

Rockchip, RK3588 ve RK3530 çipsetleri piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
    Amlogic le arasındaki rekabet kızışacak. Bu da piyasalara olumlu yansır.

8 nm teknolojisi ile üretilen RK3588 birçok kriterde Amlogiclere üstünlük kuruyor.
    Oldukça güçlü bir çip olan RK3588, RK399 a göre % 20 -% 30'luk bir güç artışı ile paralel olarak enerji tüketiminde% 40'lık bir düşüş yakalaması bekleniyor. 8nm üretim sürecinde üretilmiş olması önemli bir yenilik.

Bildiğimiz, AI işleri için bir NPU 2.0 (Nöral İşlem Birimi) , VPU 3.0 sayesinde 8K video kod çözme ve 4K çözünürlükte kullanıcı arayüzü desteği sunması. Yapay zeka boxlara da girmeye başladı.

Markanın vermiş olduğu RK3588 SoC’nun resmi lansman tarihi 2020’nin başlangıcı .

RK3530 , ARM Cortex-A55 işlemcilere sahip, Dört Çekirdekli ve Vulkan grafik hızlandırmasını destekleyen ve GPU Mali-G51'e kıyasla yapay zekada% 30,% 15 ve 3-6 kat verimlilik artışı sağlayan dört çekirdekli Mali-G52 GPU'lu . Bu çipsette DDR3, LPDDR3, USB 3.0, SATA3, Gigabit Ethernet gibi özellikler olup ve bir Rockchip VPU 2.0 ile entegre halde üretildi.

• 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.