Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (775. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Ben hernekadar NETFLIX sertifikası da olsa MiBoxS almam.

Mini-A ilk engellemeyi aştı. Üretici firma NETFLIX desteğinin süreceğini belirtiyor.

NETFLIX 4K kalıcı olmaz ise NETFLIX 540p de izlenir ya da NETFLIX yüksek çözünürlük çok önemli ise

2. bir cihaz olarak ROKU Express ya da amazon sticklerden biri alınabilir.
    Merhaba ,mini A dediginiz hangi android box acaba? ben xiaomi mi box siparis ettim hb den sirf netflix icin .Aslinda iptal edip tanix tx6 siparis edicektim simdi aklimda xiaomi mi box i sadece netflix icin kullanmak bi de tanix tx6 siparis edip onu da iptv vs. internetten film izleme vs icin kullanmayi dusunuyorum onerir misiniz? tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aztechsnk kullanıcısına yanıt
    Karar verme süreci gibi ilk defa kullananlar için kişiselleştirme süreci de stresli, sabır ve emek istiyor.

AİDA64 ya da CPU-Z gibi bir programla cihazın teknik özelliklerine ve termaline bakabilirsiniz.

F3, X3 uzantılı çipsetiyle yavaş çalışmaz. 2.4 GHz deki WIFI performansından kaynaklıdır bu yavaşlık.
    DUAL WIFI destekli modem gerekiyor.

Bu topik box ı kişiselleştirmede yardımcı olur.
    Kullandıkça herşey rayına oturur.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136029813
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Bu kutu.
    www.banggood.com
    Beelink GT MINI-A S905X2 4GB DDR4 64GB 5G WIFI bluetooth 4.0 ITV8.0 4K HDR 10 VP9 H.265 TV Box Support Voice Remote Control HD Netflix 4K Youtube Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Beelink-GT-MINI-A-S905X2-4GB-DDR4-64GB-5G-WIFI-bluetooth-4_0-ITV8_0-4K-HDR-10-VP9-H_265-TV-Box-Support-Voice-Remote-Control-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1453934.html?rmmds=buy&ID=3426&cur_warehouse=CN

Geldiğinde NETFLIX 4K açmaz ise üretici firma cihaza özel yama gönderiyor.

MiBox S ve TX6 ya bulaşmayın. Mini-A yeterli olur.

NETFLIX e engelleme gelirse ve 540p yeterli gelmez ise

ROKU stick ya da Fire stick lerden birini alırsınız.

• Mi box alma arefesindeyim, şu anda Trendyol da fiyatı 375 TL dir. Tecrubelerinize dayanarak soruyorum, aşağıdaki linkteki ürünü mü alayım, yoksa mi box u mu?

[TRY417.19 26% OFF]Mecool KM9 Pro ATV S905X2 4 GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 9.0 5G WIFI bluetooth 4.1 4 K Ses Kontrolü TV Kutu Google Belgeli Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    banggood.app.link
    [TRY417.19 26% OFF]Mecool KM9 Pro ATV S905X2 4 GB DDR4 RAM 32GB ROM Android 9.0 5G WIFI bluetooth 4.1 4 K Ses Kontrolü TV Kutu Google Belgeli Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://banggood.app.link/T8Cx1AGPT1

• blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Mi Box seçme nedeniniz Netflix 4K izlemek ise bir üst mesajdaki Beelink Mini-A haricindeki boxlar işinizi görmeyecektir. Netflix'i 480p/540p izlemek işinizi görüyorsa S905X3 çipsetli herhangi bir box uygundur.

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok kodiyi sıkıntısız izlemek istiyorum, takılma olmaksızın... Bunun dışında ip TV ve sinema, dizi programlarını kullanacağım. Netflix programını kullanmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

banggood bekleyin diyor hocam :)
    singaporepost ile görüşüyorum bunlar da maşallah devlet dairesi gibi ctesi pazar çalışmıyorlar.
    mesai saatleri ile zaten bizim coğrafi saat farklılığımız nedeniyle de yanıtlar geç geliyor.
    11 inde aldığım 2 adet box hala kargo şirketince kargolanmadı gerçi onlara girişi birisi için 18 kasım.Diğeri hala sisteme dahi girmemiş fakat banggood ben gönderdim bekleyin sisteme giricekler felan falan diyor.
    Parasında değilim de insan sürekli alışveriş yapma hevesi ölüyor aldın gelecek daha Türkiye'de gümrük süreci var o ne kadar sürecek belirsiz. Yani işin özü bi türlü kargoları uçağa bindirtemedik :)

banggooda eleştirim süreci kısaltın insanlar 1 ay veya üzeri sırf indirimli diye bir cihazı beklemek zorunda değil şeklindeydi.

vergi olayı kesin olsa aslında en mantıklısı amazon amerika veya almanyadaki resmi beelink store lerden temin etmek en azından araştırdığım kadarıyla orda süreç daha kısa sürüyor zira vergi dahil fiyat alıyolar.

Alıntıları Göster
    hem banggood hem singaporepost ile yoğun görüşmelerim sonucunda ürünlerden birisini sanırım bugün kargoladılar.
    "Despatched to overseas (Country code: TR) "
    bunun için süreç ne kadar sürecek bilmiyorum.
    diğeri için hala görüşmelerim sürüyor banggood gönderdik diyor singaporepost bize gelen birşey yok diyor bakalım ne olacak.
    edit : 2cisi de değişti ikisinde de aynı bilgi var artık..

Uğraşmazsan adamların gerçekten umrunda değilsin aylarca sürebilir görünüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spysoul -- 25 Kasım 2019; 14:36:44 >

• blackmannnnn kullanıcısına yanıt
    Bu durumda üstteki mesajlarda bahsi geçen şu ürünler daha makul:

1- Beelink GT1 Mini-2
    2- A95X F3
    3- Magicsee N5 Max
    4- Tanix TX3 X3

Ben fiyatı daha makul olduğu ve 4K izleyecek panelim olmadığı için sonuncusunu tercih ettim ancak bütçe sorun değilse kesinlikle Beelink alınır.

• bangood aldığım box için vergi iadesi istedim.. 3 kere fatura gönderdim.. 2 hafta oldu hala gelen giden yok..

• ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Banggood voleyi vurup kepengi indiren Bayrampaşa esnafı gibi davranıyor. Benimki de dahil gönderildi denilip gönderilmeyen siparişler, ödenmeyen vergiler, iptal edilen siparişlerde yapılmayan ödemeler falan. Çok vukuatlı çıktı adamlar. Bir daha kırık iğne bile almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: spysoul

hem banggood hem singaporepost ile yoğun görüşmelerim sonucunda ürünlerden birisini sanırım bugün kargoladılar.
    "Despatched to overseas (Country code: TR) "
    bunun için süreç ne kadar sürecek bilmiyorum.
    diğeri için hala görüşmelerim sürüyor banggood gönderdik diyor singaporepost bize gelen birşey yok diyor bakalım ne olacak.
    edit : 2cisi de değişti ikisinde de aynı bilgi var artık..

Uğraşmazsan adamların gerçekten umrunda değilsin aylarca sürebilir görünüyor..

Alıntıları Göster
    An itibariyle 2 kargo da ptt sitesinde görünüyor artık.

25/11/2019 - 16:19:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) -/ - Singapore (Yurt Disi)
    26/11/2019 - 23:40:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) -/ - Singapore (Yurt Disi)

sanırım bu hafta Türkiye'ye gelir de sonrası artık bizim gümrüğün insafına kalmış.
    vergi ne kadar çıkacak bakalım.

bilgi amaçlı paylaşıyorum tüm arkadaşlarla..

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ozelden sormussunuz ancak sms probleminden dolayi cevap veremiyorum. 7 gundur yogun ugras sonucu gonderildi. Takip numarasida verdiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    Banada ayni sekilde gonderdik dediler singapur post a sordum onlarda biz ana merkez degiliz transfer merkeziyiz elimizi ulasip ulkenize sevk ettigimizde net bir sekilde gorebilirsiniz dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün aynı dertten ötürü banggood live chat'deki elemana verdim odunu. Şimdi bildirim geldi, ürün sevk edilmiş.

Güzellikle olmuyor, sopadan anlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lys_ksm

Banada ayni sekilde gonderdik dediler singapur post a sordum onlarda biz ana merkez degiliz transfer merkeziyiz elimizi ulasip ulkenize sevk ettigimizde net bir sekilde gorebilirsiniz dediler.
    Allah'tan ilgi alaka var.
    live chat ciddi nimet hocam. ptt kargo web sitesinde bilgi geldi de uçakla çok süreceğini sanmıyorum aralığın ilk haftası elime ulaşır diye umuyorum.
    banggood klasik laflar ediyordu dedim bana boş muhabbet yapma 11 kasımda ürünün siparişini vermişim 7 gün sonra arayıp sorunca kargoya verdin 7 güne de zor singapurdan ürünü çıkarma sürecini başlattık. aylar sürecekse senden almanın esprisi yok amazondan paşa paşa vergiyi öder 5 güne getirmesini de bilirdim diyince işte güvenilir firmayız cart curt sizin anlıyorum ben olsam ben de kızardım felan Vin diye biri ile görüştüm.
    bu işi çöz dedim konuştuktan 2 saat geçmedi 2 ürün de sevk aşamasına geldi ve ptt sitesinde bilgi geçmeye başladı.
    belli ki hem singapore post hem de banggood çok da önemsemiyor bekle babam bekle politikası uyguluyorlar.
    Zaten Türkiye'de gümrük ne kadar bekletecek orası muamma bari ülkeye gelişi hızlı olsun dedim.
    sıkıntılı süreç bu arkadaşlar parasında değilim de muhattap bulmak zor ürün stoğunda yok adam malı yine de satıyor. Sonra laf sokunca stoğuna çekip hemen kargoluyor. Muhtemelen böyle kaç tane kargoyu bekletiyorlar bilinmez.
    Çinden singapura bi kargo 7 güne gelmez mi
    Uçak kısmı bakalım kaç gün sürücek görücez.

• Bundan anlayan var mı ? Gönderim tarihi 15/11 diyor.. takipe giriyon bugün gibi görünüyor
    Android Tv Box için tavsiye.
    Android Tv Box için tavsiye.

• quote:

Orijinalden alıntı: wndrby

Bundan anlayan var mı ? Gönderim tarihi 15/11 diyor.. takipe giriyon bugün gibi görünüyor

gönderim tarihini önemseme hocam o banggoodun misal singaporepost a al bunu gönder dediği tarih.
    sen ptt sitesinden sorgula ordaki durum bilgi verir.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/111884160

bu linkte arkadaş güzelce anlatmış süreci..

• Arkadaşlar merhaba. Vestel 48fd7300 smart tv sahibiyim 2 yıldır sorunsuz şekilde netflix ve tarayıcı üzerinden film izleme sitelerinden rahat rahat film izleyebiliyordum fakat 2 aydır internetten film izleyemiyorum sürekli donuyor, kasıyor. Hadi onu geçtim son 1 haftadır netflixten bile izleyemez oldum görüntü çamur gibi oluyor (standart paket hd görüntü). İnternet hızım genelde 11-12 mbps civarı benden başka kullanan da yok. Tvbox almak istiyorum fakat hiç bilgim yok. Wifi bağlantı ile film izleme sitelerinden donmadan film izlettirecek, netflixte sıkıntı çıkarmayacak ve yerli sitelerde satılan bir cihaz önerebilir misiniz ? Bütçe maksimum 1000tl.
    Teşekkürler.

• Selamlar, sizce bu cihaz nasıl?
    WECH. V8 Max 4GB RAM 64GB ROM BLUETOOTH Android 9 TV Box
    Android 9 'de çalışır.
    Çevrimiçi konuşun. Destek SKYPE görüntülü görüşme, MSN, Facebook, Twitter, QQ, vb.
    Netflix, ( Netflix i ilk açtığınızda Güncelleme uyarısına iptal deyin ) Hulu, Flixster, Youtube. Bu ürüne sahipseniz, bu ağ işlevleri sorunsuz çalışır.
    WiFi hotspot desteği ile kablosuz yönlendirici olarak kullanılabilir
    Yerel medya oynatma, HDD, Usb disk, SD kart desteği
    Google TV uzaktan işlevini destekler. Ürünü WiFi ağı ile kontrol edebilirsiniz.
    4K VP9, yüzde 50 bant genişliği kaynağından tasarruf etmenize ,keskin detaylar ve canlı görüntüler almanıza yardımcı olabilir.
    HDR canlı dünya. Seçilmiş HDR içeriğiyle daha önce hiç olmadığı gibi videoları ayrıntılı olarak izleyin. Tanık sahneleri ve karakterler canlı kontrast, renk ve netlikte önünüze gelir.
    Uzaktan kumanda 2 x AAA pil ile çalışır
    Çekirdek: 1.8 GHz, Dört Çekirdekli
    CPU: S905X 2
    GPU: Mali-G31
    Model: V8 Max
    RAM: 4GB
    RAM Türü: DDR3
    ROM: 64GB
    Sistem: Android 9
    Türü: TV Kutusu
    Ses formatı: AAC, FLAC, MP3, OGG, RM, WMA
    Dekoder Formatı: H.264, H.265
    Video formatı: 1080P, 4K, 4K x 2K, MPEG1, MPEG2, MPEG4, VC-1, VP9
    Arayüz: AV, HDMI, RJ45, SPDIF, TF kartı, USB3.0
    Dil: Türkçe, İngilizce, almanya, japon, korean, çoklu dil, Basitleştirilmiş Çince
    Diğer İşlevler: 3D Video, DLNA
    Güç Kaynağı: Şarj Adaptörü
    WIFI: 2.4 GHZ/ 5 GHZ
    HDMI Versiyonu: 2.0
    Güç Türü: Harici Güç Adaptörü Modu

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Hocam Beelink GT1 Mini 2 ile acaba hangi kumanda geliyor? Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.