Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (768. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaliteli yurtdışı IPTV arayanlar bana bir Emden mesaj atabilirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, smart tv özelliği olmayan bir tv sahibi için sadece netflix, youtube, spotify, iptv uygulamaları için bir tvbox arayışım var.

yurtiçi güvenilir satıcı tercihi. f/p önemli elbette bg de vs çok daha uygundur ama yurtiçi alınmak isteniyor.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler üstadım
    Yalnız ben şunu anlamadım: sizce Magicsee N5 Max, parasını hak eden bir cihaz mı, yoksa riske girmeye değmez mi?

Bir de şöyle sorayım: en ucuzuna kaçmadan (40 dolarlık bütçeyle) Magicsee N5 Max mi alınır, Tanix TX3 mü? (gönül ister ki Beelink GT1 Mini alalım ama bunlara göre neredeyse iki katı fiyatı var)
    www.banggood.com
    Magicsee N5 Max Amlogic S905X3 4 GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4 K 8 K TV Kutu Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1593644.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=533601&cur_warehouse=CN

www.banggood.com
    Tanix TX3 S905X3 4 GB RAM 32GB ROM 2.4G 5G Kablosuz internet Android 9.0 TV Kutu Destek HDR10 8K 24fps 4K 30fps Ses Kontrolü Ev Ses & Görüntü Sistemleri from Elektronik on banggood.com
    https://www.banggood.com/tr/Tanix-TX3-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-2_4G-5G-WiFi-Android-9_0-8K-TV-Box-Support-Voice-Control-p-1582529.html?rmmds=search&ID=3426&cur_warehouse=CN

• saasc S kullanıcısına yanıt
    NETFLIX i yüksek çözünürlükte seyretmenin maliyeti yüksek.
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığımın LG sinin menülerinde dolaştım arayüzü bana çok karmaşık geldi. Hiç kullanışlı değildi. Yeni versiyonunda farklı olabilir. Smart STB olmasa sanırım Webos pek te kullanışlı olmayacak.
  • Taim1735 T kullanıcısına yanıt
    Bir yakınıma android ambiligth lı Philips aldım diğer işletim sistemlerine göre daha iyi fakat bir tv box ın yerini tumaz. İşyerine showroom a Android Sony aldık . İlk aldığımızda kontrol amaçlı bir baktım, philips e göre arayüzü daha iyi idi. Fazla deneyimleyemedim. Bir kenarda duruyor.

Ağırlıklı olarak Android Sony yi mi yoksa Android boxları mı kullanıyorsunuz.

Bir de düşünüyorum Sony, Panasonic, JVC, Pioneer gibi firmalar Android TV Box üretseler nasıl olurdu
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt
    İşin içine yüksek çözünürlük NETFLIX girince herşey değişiyor.

Beelink GT1 mini-A

Amazon Fire stick 4k ya da 1080p

sahibinden.com da satanlar var.

son alternatif MiBox s.

Evafone TR garantili alınırsa iyi olur.

Bu cihazların hepsinin forumda topiği ve inceleme videoları var.
  • Şubat ayı gibi Beelink gt1 mini. Bir kaç ay sonrada xf559005 sony aldım.
    Ondan sonrada Beelink gt1 king aldım.
    Diğer evimde nvidia shield var.
    Sony tv hepsinden, her konuda daha başarılı.
    Sony aldıktan sonra hiçbirini kullanmıyorum.

• Fenman kullanıcısına yanıt
    Bana göre bu cihazların hepsi parasını fazlasıyla hakediyor.

Öncelikle karışıklığı önlemek için N5 Max X3 ve TX3 X3 şeklinde yazarsak iyi olur.

TX3 X3 te 4-2K@30fps

N5 Max X3 te 4-2K@60fps ayrıca HDMI 2.1 teknolojisi var.

N5 Max X3 daha ağır basıyor.

Şu durum dikkatimi çekti. Diğer satış sitelerinde LAN 100mbps olarak görünüyorken,
    Geekbuying te 1000mbps LAN gözüküyor. Ayrıca burada fiyatı yüksek.
    GeekBuying
    MAGICSEE N5 MAX Amlogic S905X3 Android 9.0 8K Video Decode TV BOX 4GB/128GB 1000Mbps LAN HDMI2.1 2.4G+5G WIFI Bluetooth USB3.0
    https://www.geekbuying.com/item/MAGICSEE-N5-MAX-Amlogic-S905X3-8K-Video-Decode-TV-BOX-4GB-128GB-421059.html

• Taim1735 T kullanıcısına yanıt
    İlginç
    yüksek çözünürlük çok önemli değil tv eski değiştirmek istenmiyor bu sebeple 4k gerekli değil FHD midir yoksa HD midir bilmiyorum ama en önemli nokta iptv 720p üst sınır yeterli.

www.hepsiburada.com
    Case 4U TX3 Mini 4K TV Box - Android 7.1- 2 GB Ram / 16 GB Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/case-4u-tx3-mini-4k-tv-box-android-7-1-2-gb-ram-16-gb-hafiza-p-HBV00000D6AW8?magaza=Hepsiburada

bu arkadaş iş görür mü? yada benzeri öneriniz olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bana göre bu cihazların hepsi parasını fazlasıyla hakediyor.

Öncelikle karışıklığı önlemek için N5 Max X3 ve TX3 X3 şeklinde yazarsak iyi olur.

TX3 X3 te 4-2K@30fps

N5 Max X3 te 4-2K@60fps ayrıca HDMI 2.1 teknolojisi var.

N5 Max X3 daha ağır basıyor.

Şu durum dikkatimi çekti. Diğer satış sitelerinde LAN 100mbps olarak görünüyorken,
    Geekbuying te 1000mbps LAN gözüküyor. Ayrıca burada fiyatı yüksek.
    https://www.geekbuying.com/item/MAGICSEE-N5-MAX-Amlogic-S905X3-8K-Video-Decode-TV-BOX-4GB-128GB-421059.html
    Magicsee'nin resmi sitesindeki cihaz özelliklerinde ethernet için 100/1000 yazılmış. Yani ethernetin 1000 Mb hızında olduğu doğru.

Gereksiz bir bilgi olarak ekleyeyim ("gereksiz" dedim zira Geekbuying'in Türkiye'ye göndermemesi gerçeğine bakınca oradaki fiyatın pek bir önemi kalmıyor); sizin linkini verdiğiniz ve "fiyatı yüksek" dediğiniz versiyon 128'lik olan. Benim linkini verdiğim 32 ROM'lu versiyon Geekbuying'de 48 dolar (gerçi bu haliyle de Banggood'dakinden pahalı ama en azından "çok pahalı" değil).

Magicsee N5 Max X3'ün Tanix TX3 X3'e olan 4K@60fps ve HDMI 2,1 teknolojisi avantajlarıyla birlikte Magicsee'ye duyduğum sempatiyi harmanlayınca bir Magicsee N5 Max X3 alacağım gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenman -- 19 Kasım 2019; 8:53:20 >

• Fenman kullanıcısına yanıt
    ben de beelink bakıyordum aman fiyat farkı çok.

A95x f3 sipariş ettim. bu ürün de güzelmiş. belki bunu sipariş olarak değiştirebilirim.

@Limanyakan hocam bu ürünler arasındaki karşılaştırmayı bizimle paylaşırsa güzel olur.

• 30/10/2019 - 14:40:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) -/ - Singapore (Yurt Disi)
    30/10/2019 - 23:40:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) -/ - Singapore (Yurt Disi)
    01/11/2019 - 12:32:18 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) -/ - Turkey
    06/11/2019 - 10:19:07 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) -/ - Turkey
    06/11/2019 - 13:19:05 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    08/11/2019 - 12:51:17 Gonderi gumrukten çıktı (Gelen) Return item from customs (Inb) -/ - Turkey
    08/11/2019 - 15:51:17 Gümrükten Çıktı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11/11/2019 - 06:23:28 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Otb) -/ - Turkey
    11/11/2019 - 09:01:49 PTT İşyerine Girdi Alıcı Merkez Torbayı Açtı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11/11/2019 - 09:23:28 PTT İşyerine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    11/11/2019 - 10:19:55 PTT İşyerinde Bekliyor İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    15/11/2019 - 16:17:22 Depodan Gönderi Çıkartıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    16/11/2019 - 15:59:42 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    18/11/2019 - 05:49:43 PTT İşyerine Sevk Edildi İSTANBUL KİM/İSTANBUL KİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    18/11/2019 - 19:03:11 Gonderi teslim merkezinde alindi (Gelen) Receive item at delivery office (Inb) -/ - Turkey
    18/11/2019 - 22:03:11 PTT İşyerine Geldi İSTANBUL AVPİM/İSTANBUL AVPİM ARNAVUTKÖY İSTANBUL(AVR)
    19/11/2019 - 08:31:34 PTT İşyerine Girdi Posta Teslim Bordrosu Mübadele Servisine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
    19/11/2019 - 08:35:44 Torba Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Bilgi sahibi arkadaşlarımdan özellikle yardim bekliyorum.

Gümrük vergisi çiktiktan sonra bi arnavutköy bi basaksehir kargo gidip geliyor.Hatta bi ara Eyüp gözükuyordu. Şimdi bu kargo gerimi dönüyor anlamadim gitti ?

hocam n5 max' i.in x2 işlemci ve x3 işlemci var. youtube da videolar hep x2 işlemci için. bu cihazla(n5 max x3) a95x f3 nasıl kıyas yaparsanız?

isim olarak keşke n6 max falan deselerdi. cihazların gönderim süreleri hep uzun görünüyor.

bu arada banggood'a mail de attım ama yine aynı mesajı attılar bot mesajı gibi bir mesaj. neyse eğer çok gecikme durumu varsa başka bir cihaza yönelmek istiyorum; fikirleriniz önemli bizim için.
  • aLLge SS kullanıcısına yanıt
    Bunu kaçırmayın. s905X çipsetli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 19 Kasım 2019; 16:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

Magicsee'nin resmi sitesindeki cihaz özelliklerinde ethernet için 100/1000 yazılmış. Yani ethernetin 1000 Mb hızında olduğu doğru.
    http://www.magicsees.com/prod_view.aspx?TypeId=13&Id=196&FId=t3:13:3

Gereksiz bir bilgi olarak ekleyeyim ("gereksiz" dedim zira Geekbuying'in Türkiye'ye göndermemesi gerçeğine bakınca oradaki fiyatın pek bir önemi kalmıyor); sizin linkini verdiğiniz ve "fiyatı yüksek" dediğiniz versiyon 128'lik olan. Benim linkini verdiğim 32 ROM'lu versiyon Geekbuying'de 48 dolar (gerçi bu haliyle de Banggood'dakinden pahalı ama en azından "çok pahalı" değil).

Magicsee N5 Max X3'ün Tanix TX3 X3'e olan 4K@60fps ve HDMI 2,1 teknolojisi avantajlarıyla birlikte Magicsee'ye duyduğum sempatiyi harmanlayınca bir Magicsee N5 Max X3 alacağım gibi görünüyor.

Alıntıları Göster
    Anladığım kadarıyla 2GB liğinde 100, 4GB liğinde 1000 m.bit LAN var.

Tabii ki insan ısındığı cihazı almalı. Magicsee ürünleri fena değil.

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    TT nin keyfine kalmış bir durum fakat yakın bir gelecekte İnt. hızları 100 m.bit in üzerine çıkacak.
    O zaman G.bit LAN çok gerekli olacak. Yapılan testlerde mini ethernet hızında zirvede.
    N S Tv yi falan hepsini geçiyor. Bu da oldukça şaşırtıcı. WIFI performansı da iyi.

Bir tv box için yazılım ve desteği çok önemli.
    Beelink i üreten AZW firması geliştiricilerden daha çok faydalanmak için ödüllü yarışmalar açıyor ve
    serbest android geliştiricilerle işbirliği yapıyor.

GT1 mini ler üzerinden gidecek olursak, topiğine bir göz atın kullanıcı kaynaklı sorunlardan başka
    ne kadar sorun var. Sorunsuz cihaz yok, birkaç arızalı ürün ya da sorun çıkmış olabilir.
    Mini ilk çıktığında bir, iki hafta içinde güncelleme verip sorunları çözdüler.

A95X lerde yazılım desteği çok zayıf ve bu konu şikayet ediliyor.

Donanım bileşenlerinin ve malzeme kalitesi de çok önemli. Kalitesiz adaptörden brick olan kutular da gördük.
    Mini de LPDDR4 ram kullanılması başlı başına bir üstünlük.

LPDDR4 ram düşük güç tüketimine sahişp ve ısı kontolü özelliği ile cihaz ısısını takip ediyor ve stabiliteyi sağlıyor.
    Ayrıca az da olsa performans artışı sağlıyor.

Beelink kalitesini her şekilde hissettiriyor.

Aradaki fiyat farkını verip GT1 mini almaya değer.
    Almışken mini-A ya yönelmek daha mantıklı olur.
    NETFLIX 4K desteği kesilmezse 2. elde de prim yapar.

• philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    ARNAVUKÖY den adrese teslim edilememiş görünüyor.
    PİM BAŞAKŞEHİR e gidip sorun ya da telefon edin.
  • plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Rockchip 3399 çipsetli N6 max var. Biz N5 max X3 diyelim. Bu cihaz yeni çıktığı için videosu yok.

İki ürün de birbirine denk diyebiliriz. Cihazın arayüzü, rengi, kozmetik yapısı kişisel zevklere göre belirleyici olur.
    Kendimden örnek vereyim. Loş ışıkta tv seyretmeyi severim. N5 lerde LCD bilgi ekranı var. Bu ışık çok parlak olursa rahatsız olurum.
    Philips Tv lerdeki ambiligth özelliği çok iyi panelin arkasındaki renk animasyonu ortamı ferahlatıyor.
    Fakat, F3 te ki ışık animasyonu dikkatleri dağıtabilir.

29 Kasımda Muhteşem Cuma, 2 Aralıkta Kozmik Pazartesi ve arkasından Yılbaşı indirimleri başlayacak.
    Geçtiğimiz yıl kargo rekorları kırılmıştı ve gümrüklerde aşırı yığılma oldu.

X2 ya da X3 uzantılı olması çok da önemli değil. GT1 mini öneriyorum. Mini modellerine yoğun ilgi var.
    Biraz sabırlı olup beklemeye değer.
  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.