Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanix TX3 S905X3 modeli ile ilgili inceleme videosu. Boştaki ısınma değeri A95X F3 ile çok benzer. Alice arayüzü ise bana göre çok daha başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadettinz -- 20 Kasım 2019; 23:51:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qkhn83 kullanıcısına yanıt
    GT1 mini Saf Android 8.1 ile geliyor , NETFLIX en fazla 540p.
    GT1 mini-A ATV 8.0 ile geliyor ve ESN numarasıyla NETFLIX 4K.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Netflix ile ilgim yok. Onun harici fark var mı

• Mail attılar stokta yok 6 gün bekleyin yada eşdeğer bişey alın diye.buna eş değeri ne var ki
    Olmazsa 1 hafta bekliyelim
  • lys_ksm L kullanıcısına yanıt
    Mail attılar stokta yok 6 gün bekleyin yada eşdeğer bişey alın diye.buna eş değeri ne var ki
    Olmazsa 1 hafta bekliyelim

Girdide yurt disina iade olucak diye korkuyorum

• qkhn83 kullanıcısına yanıt
    Mini-A da ATV rom daha hızlı çalıştığı için antutu 60.900
    Mini de 60.300-60.400 civarında.

Aralarında başka dişe dokunur bir fark yok.
  • merhabalar, daha öncesinde de yazmıştım. En son beelink GT1 mini versiyonunu almaya karar vermiştim, Black friday'de sipariş vereceğim. Araştırmaya da devam ediyorum bu arada banggood'da H96 Max X2 diye bir ürün gördüm en çok satanlarda da üst sırada ve gördüğüm kadarıyla beelink ile aynı donanıma sahipler. Sizce beelink'e alternatif olabilir mi. Ayrıca X96 MAX S905X2 versiyonu da var. Beelink'in fiyatı da bu arada uçmuş 370 tl civarı olan cihaz 470 tl civarına çıkmış. Aralarında 200 tl var var.

www.banggood.com
    H96 Max X2 S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 4K Android 8.1 5G WiFi USB3.0 TV BOX Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/H96-Max-X2-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-4K-Android-8_1-5G-WiFi-USB3_0-TV-BOX-p-1373067.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN#jsReviewsWrap

www.banggood.com
    X96 MAX S905X2 4GB DDR4 RAM 64GB ROM 1000M LAN 5.0G WIFI bluetooth 4.1 USB3.0 TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/X96-MAX-S905X2-4GB-DDR4-RAM-64GB-ROM-1000M-LAN-5_0G-WIFI-Bluetooth-4_1-USB3_0-TV-Box-p-1362505.html?rmmds=search&ID=43103&cur_warehouse=CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udem1982 -- 21 Kasım 2019; 15:41:24 >

• udem1982 U kullanıcısına yanıt
    X96 max X2, A95X F2, Magıcsee N5 max X2, kategorisinde bir cihaz.

Beelink GT1 mini serileri kalitesini her şekilde belli ediyor.

GT1 mini lerin fiyatı yüksek geliyorsa s905X3 çipsetli F3 almak daha mantıklı.

Fişi Amerika olur UK olur önemli değil. Üniversal adaptörle bu sorun çözülüyor.
    www.banggood.com
    Magicsee N5 Max Amlogic S905X3 4GB RAM 64GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.0 Android 9.0 4K 8K TV Box Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-64GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1593640.html

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Limanyakan hocam teşekkürler cavabınız için, yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum fakat H96 max x2 ve X96 max X2'de DDR 4 ram var. DDR 3 RAM ile performans farkı ne kdar olur bilmiyorum ama :)
  • Selam arkadaşlar. Black friday den olursa bir tane Beelink GT1 Mini A almayı düşünüyorum.Forumdan takip ettim vergi fazla çıkarsa Sigorta yı seçtiğimiz geri iade yi gerçekten banggood geri yapıyor mu. Yapıyor ise ödediğimiz makbuzu mail attıktan sonra kredi kartına gerimi yapıyor yoksa puan olarak sonraki alışverişlerde banggood da kullanılmak üzere mi yüklüyor.Konu hakkında Kararsız kaldım yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim. teşekkürler
  • imotep İ kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sayfa önce banggood'dan yapılan alışverişler için Limanyakan hocam bir video paylaşmıştı o video'yu izlemenizi öneriyorum.
  • udem1982 U kullanıcısına yanıt
    O farkı çok iyi biliyorum. Bu ülkede DDR4 ile DDR3 ram farkını ilkönce ben dile getirdim ve epey tartıştığımız da oldu.
    DDR4 ram in ne kadar gerekli olduğunun bilincindeyim.

H96 max X2 , iyi bir üreticinin üretimi ise alınabilir. Fakat bugüne kadar değişik H96 versiyonlarda malzeme
    kalitesizliğinden kaynaklanan sorunların yaşandığını gördük.

Forumdaki F3 topiğine bir göz atın ondan sonra karar verin.
    Tariff insurance seçeneği ile yapılan alışverişlerde ödenen vergi evrakı Banggood a gönderilince kredi kartına iade yapıyorlar.

Video 2-3 sayfa üstte .
  • Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugun yazismalar sonucu au plug ile gonderin dedim. Tamam dediler. Geri donen siparisten isleniyor a dondu durumu. Tekrar tekrar sordum 24-48 saat arasi kargolariz 7-28 is gunu elinizde olur merak etmeyin dediler. Insallah oyle olur bakalim. Au plug ile islem suresi 2 gun olarak gozukuyor. Dun eu plug larda 5 is gunuydu yine 9 is gunune cikarrtilar. Artık bi gondersinlerde biktim valla. 10 gün bekledikten sonra boyle olmasi sacmalik. Vergi sigortasi olmasa direkt iptal edip gecerim. Tek beklememin sebebi o.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    174 tl vergi cikti gumruge sunum ucreti 8 tl haric 166 tl yi alisveris yaptigim karta msj attikiktan 5 gun sonra iade ettiler

• Mizan23 kullanıcısına yanıt
    Benim urunlerin biri 15inde, biri 17sinde yola çıktı...

• toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Yalnızca PTT görevlisinin verdiği tahsil alindisini mi yolladiniz iade için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak12345

174 tl vergi cikti gumruge sunum ucreti 8 tl haric 166 tl yi alisveris yaptigim karta msj attikiktan 5 gun sonra iade ettiler
    c. tesi canlıdan yazdım, faturayı attım tamam dediler.. bişi gelmedi..
    bugün bir daha yazdım yine faturayı attım.. yine tm dediler
    yılan hikayesine dönmez inşallah..

Au fiş nasıl oluyor.. us istesek gönderimi acaba..

• 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.