Şimdi Ara

Android Tv Box için tavsiye. (770. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.785
Cevap
556
Favori
1.823.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bu işlerde biraz sabırlı olmak gerekir. Geç gelsin, doğru cihaz gelsin.

Banggood daki vergi sigortası kampanyasına bağlı olarak ve popüler cihazlara yoğun talep olduğundan
    talepleri karşılamakta zorlanıyorlar.

Zamanlama çok önemli, Banggood tariff ınsurance kampanyasını heran bitirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeyilmaz

Üstad,
    Ethernet le kullanılacak, İpTV amaçlı, Türkiye'den alınabilecek, uygun fiyatlı senin önerin nedir? Teşekkürler.
    Satılmadıysa yada birkaç tane varsa ;

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140862399

Kullanımın sadece IP tv ile sınırlı kalacağını sanmam.
    Farklı uygulamlar da kullanılır.
  • GT1 mini nin Ethernet performansı Shields, pro gibi cihazları geçmiş.
    WIFI performansı MiBox S ile kafa kafaya.

Android Tv Box için tavsiye.
  • Bu ilanda F2 için NETFLIX HD gösterilmiş.
    Yanlış yazılmadıysa Widevine L3 ile ve
    Modlu apk ile 720p açabiliyor olabilir.

www.banggood.com
    A95X F2 S905X2 4GB RAM 32GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 9.0 4K TV Box Support HD Netflix 4K Youtube Home Audio & Video from Electronics on banggood.com
    https://www.banggood.com/A95X-F2-S905X2-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_2-Android-9_0-4K-TV-Box-Support-HD-Netflix-4K-Youtube-p-1472190.html?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 20 Kasım 2019; 1:34:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

Beelink GT1 MINI Netfilix Ekran çözünürlülüğü..

49" tv de düşük geleceğini sanmama rağmen, film görüntüleri gayet güzel..
    1 tane film izledim öncesinde de baya kurcaladım hiç ısınma yapmadı..
    3.kattaki modemi full çekiyor.. hız testinde tam hızı veriyor.. Buna gerçekden çok şaşırdım..
    İlk wifi açtığımda full çektiğini görünce, Sadece gösteriyor/uydurmadır çin malı bağlanmaz bile diye içimden geçdi açıkcası.. bunu bende beklemiyorum..
    Samsung A7 2018 telefonum 3 diş çekiyor..
    başarılı cihaz tavsiye ederim
    Sizi sanki Nvdia Shield paklar gibi, Netflix için Full çözünürlük 4K

——->https://youtu.be/GJcFn_NXTr0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o kadar bütçemiz malesef yok.. bunu bile kamp. denk getirip aldım

• aliexpress ten 275 tl ye aldığım gamesir g5 gamepad için 11+8 TL vergi çıktı. Aynı ürünü banggood tan alsaydım vergi garantisi ile yaklaşık 450TL ye geliyordu. İki satıcı arasında ürün almakta kararsız olanlar için bu fiyat ortalaması için örnek bir alışveriş olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lys_ksm

Benimde ayni hocam ben bugun gorustum 9 is gunu yani 21 kasima kadar gondermek icin ugrasiyoruz merak etmeyin dedi. Bakalim artik.
    US fiş stokta varsa ondan gönderin dedim tamam dediler bakalım bugün kargo yapacaklar mı. Alternatif olarak değişim de talep edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstutay

aliexpress ten 275 tl ye aldığım gamesir g5 gamepad için 11+8 TL vergi çıktı. Aynı ürünü banggood tan alsaydım vergi garantisi ile yaklaşık 450TL ye geliyordu. İki satıcı arasında ürün almakta kararsız olanlar için bu fiyat ortalaması için örnek bir alışveriş olacağını düşünüyorum.
    her zaman bu kadar ucuz vergi ile kurtulunamaz..
    Sizinkine standart vergi ücreti yazılıp gönderilmiş.. Yakalanıp gümrüğe girseydi çıkacak min. vergi en iyi ihtimal ile 100 lira dır.. bu 200 de olur garanti yok..

• Önceki gün 6,5 lira vergi ile elime ulaşan TX3 cihazımı kurmaya başladım. Bu arada Antutu testten 70226 puan aldı, beni sevindirdi.
  • ibo3182 kullanıcısına yanıt
    Bizimkide elimize ulaşsada aynı duyguları yaşayabilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: philips7000kk

Bizimkide elimize ulaşsada aynı duyguları yaşayabilsek
    aynı indirimden almamışmıydık, sizinki nerde şuan..

• firstutay F kullanıcısına yanıt
    Gümrükte kontrolü yapan görevliler ürün hakkında bilgisi yoksa internetten araştırma yapıp gerçek değerini belirlemeye çalışıyorlar.

Sanırım bu gamepad i ucuz bir ürün gibi algıladı.

% 60 gibi bir vergi çıksaydı Banggood ile aynı fiyata gelecekti.

Banggood un iade edeceği tutar avantaj olacaktı.

Yine de bu tür düşük değerleme yapılabilecek çevre birimleri aliexpressten alınabilir.
  • bluemagic1903 kullanıcısına yanıt
    US fiş falan önemli değil. Üniversal prizler hepsiyle uyumlu.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Antutu puanı normal. Olumlu-olumsuz, beğendiğiniz-beğenmediğiniz yönlerini yazın.
  • GuGuuuK un ODROID N2 kutu açılış videoları

Devam videoları bu linkte
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140879518

• Beelink Gt1 mini ve Gt mini a arasında ne fark var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibo3182

aynı indirimden almamışmıydık, sizinki nerde şuan..

Alıntıları Göster
    Benimki istanbulu dolaşıyor. Avcilarda oturuyorum.Avcılardan baska her yere gitti.Arnavutkoy eyüp ve bilmem kaç kere basaksehir.gümrük vergisi belirlendikten sonra sapıttılar. Gelen telgraftaki hatti aradim ukime dilekce verin dedi telefona cikan bayan. Tekrar aradım bi kaç saat ,başka biri cıkti dilekceye gerek yok ben üstüne barkod yapistiriyorum bekleyin dedi. Sanırım çinden ilk ve son alişverisim olucak.heves birakmadılar

• philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz en azindan turkiye sinirlarina girmis. Biz 10 gundur bekliyoruz kargolayacaklar diye daha kargolama yok. En kisa zamanda diyorlar. Herhalde aralik sonuna kadar elimizde olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • philips7000kk P kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz en azindan turkiye sinirlarina girmis. Biz 10 gundur bekliyoruz kargolayacaklar diye daha kargolama yok. En kisa zamanda diyorlar. Herhalde aralik sonuna kadar elimizde olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 768769770771772
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.